2012 Ekim Anneleri

aynennn akşam yemeğinden sonra bi şişti karnım zaten normalde de çıkık bi midem vardı bayağı bi çıktı yani acaba iç karnım mı dar onu düşünmeye başladım

benim de öyle dümdüz değildi evet ufak bi göbüşüm vardı
bi de ben sigarayı bıraktım 2 ay önce, o da biraz göbek yaptırttı..bi de hamile şişkinliği offff aman diyorum

ben de 20 martta giderim diye düşünüyorum.günlerimiz de aynı sanırım.kontroller de aynı bakalım aynı zamanda doğurabilecek miyiz
20 martta 11 haftalık oluyoruz.ikili testi de o zaman yapacaklar mı bakalım?ben oğlumda 11+4 de yaptırmıştım.12+0 çıkmıştık ultrasonda sanırım.şimdi de biraz öndeyiz ileride değişmezse tabii.ben hep erken yumurtluyorum sanırım.erken dölleniyo benim bebişler

slm arkadaşlarr bende haberler kötüüü dün doktora gittim ve kanama alanım büyümüş çok yüksek düşük tehliken var dedi doktor

hoşbulduk, kk yeni katıldım biraz acemiyim buralara da..zamanla atarım inş.

merhabalar, yeni üyeyim ve dün hamile olduğumu öğrendim, Allah nasip ederse ekimde anne olacağım :) çok heyecanlıyımmm

ben de sizler gibi sayılırım.ama benimki şöyle oldu..bebek sahibi olmaya karar verdiğimizde üye oldum(2 ocak) 30 ocakta da hamile olmduğumu öğrendim..bi daha da ayrılamadım burdan tekrar hoşgeldiniz...

Son düzenleme:
merhabalar, yeni üyeyim ve dün hamile olduğumu öğrendim, Allah nasip ederse ekimde anne olacağım :) çok heyecanlıyımmm

merhaba, ben hem yeni üyeyim, hem de yeni hamile :)

blackberry_82, bursa, 30, 24 Ocak, 30 Ekim (kıyısından ekim annelerindeyim :)

eklerseniz sevinirim

hoşgeldiniz.hayırlı olsun...

geçmiş olsun canım.bir an evvel atlatırsın inşallah...

slm arkadaşlarr bende haberler kötüüü dün doktora gittim ve kanama alanım büyümüş çok yüksek düşük tehliken var dedi doktor

gecmıs olsun cnm ya ıyı dusun bı arkadasında oyle kan pıhtısı vardı ya kendılıgınden gectı sonra hem kanama yasayan arkadaslar var dınlenınce gecıyor sen ıyı dusun ıyı olsun cnm Rabbım ıstemesse hıc bıseycık olmaz onlara daha dun arkadaslar dıyordu bebekler bıze sımsıkı sarılıyor yeterkı bızde onlara canı gonulden sarılalım ve ısteyelım..

benim annemle ablamda krem kullanmamış..
kız anneye çeker diyince bu konuda çok seviniyorum..
mesela annem bana doğuma gitmiş hastaneye..
ben kendim doğmuşum annem hiçbirşey anlamadım diyor..
inş bende öyle olurumm..
mesela ablamı doğururken ölüyormuş nerdeyse..
ablamda kızını doğururken 3 gün sancı çekmiş..çok zor olmuş..
ben biraz da olsa inanıyorum kızın anneye çektiğine..

GÜNAYDIN KIZLAR.GEÇEN GÜN YAZMIŞTIM KAHVERENGİ AKINTIM OLDU DİE.DÜN DR UMA GİTTİK.ÇOK ŞÜKÜR Kİ BEBİŞİM İYİ.BU DÖNEMDE OLABİLİYOMUŞ BU TÜR KANAMALAR.BEBEK ARTIK RAHİMDEN BESLENMEYE GEÇİŞ YAPIYOMUŞ O YÜZDEN KANAMA OLABİLİYOMUŞ.NORMALDE 9+2 İKEN 9+4 OLMUŞ:))2 GÜN İLERDEN GİDİYORUZ.ARKADAŞLAR YAA İÇERDEN NE TEKMELER ATIYO İNANAMASSINIZ.KENDİNİ İKTİRİYO:))MUCİZE BU YAA.ALLAHIM HERKESE YAŞATSINNNN.2,72 CM OLMUŞUZ.ALLAHIM HEPİMİZE SAĞ SALİM BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN.AMİN..

benim kuzenimin de kese etrafında çokça kanama görülmüştü.ama şimdi oğlu kucağında sen de bol bol dinlenirsen inşallah bişeycik kalmaz..Rabbim korusun bebişlerimizi

inşallahh meleğim bırakmazz benii cnmm off düşündükçe deliricem

Bebeğim epey büyümüş olur herhalde 3 aylık olucak Allah kısmet ederse En son 6.haftamda görmüştüm kalp atışları için bekle bekle çatlıyor insan daha da 3 hafta var

bende nasıl beklicem bilmiyorum..insanı gerçekten çatlatıyorlar..2 haftada bir gitsek ne olur sanki
zaten uzun bir aradan sonra gidiliceği için şok geçiricez heralde..
gittiğimde bebiş zor görünüyordu..o zaman kocaman olacak bebişlerimiz allah izin verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…