kıyısından değil tamı tamına ekim annesisinhoşgeldin aramıza,tebriklerr [/QUOT
hoşbulduk, kk yeni katıldım biraz acemiyim buralara da..zamanla atarım inş.
merhabalar, yeni üyeyim ve dün hamile olduğumu öğrendim, Allah nasip ederse ekimde anne olacağım :) çok heyecanlıyımmm
aynennn akşam yemeğinden sonra bi şişti karnım zaten normalde de çıkık bi midem vardı bayağı bi çıktı yaniacaba iç karnım mı dar onu düşünmeye başladım
canım bende 20 martda gideceğim benim eşimde o gün uygun olduğundan sanırım banada ikili test yapılkacak benim dr um bebeğin kalp atışlarını duydugunda bana hiç bir test yaptırmadı sadece dediki 4 hafta sonra görüşelim o kadar bakıyorumda diğer arkadaşlar kan iadrar testi yaptırmışlar neyse ben dr uma güveniyorum o ne derse onu yapacağım
ne güzel tebrikler :) ben de yeni üye yeni hamileyim..
hoşbulduk, kk yeni katıldım biraz acemiyim buralara da..zamanla atarım inş.
merhabalar, yeni üyeyim ve dün hamile olduğumu öğrendim, Allah nasip ederse ekimde anne olacağım :) çok heyecanlıyımmm
merhaba, ben hem yeni üyeyim, hem de yeni hamile :)
blackberry_82, bursa, 30, 24 Ocak, 30 Ekim (kıyısından ekim annelerindeyim :)
eklerseniz sevinirim
merhaba kızlar,
daha öncede yazmıştım ama çok oldu hatırlatma yapıyım benım bebeğimde 8+4 günlük ama 3 haftadır raporluyum kanamamdan dolayı iğne vuruluyordum şimdi hapa başladım. en kısa zamanda bitmesini okadar çok istiyorum kii.... kırmızı kanama değil bnmkisi kahverengi genelde ama sürekli korkuyla yaşamak cok zor...
hoşbulduk, bulantılar başlamadı daha 5+2 yim, umarım başlamaz çalışırken zor olur diye düşünüyorum
hoş geldin canım allah tamamna erdirsin inş
slm arkadaşlarr bende haberler kötüüü dün doktora gittim ve kanama alanım büyümüş çok yüksek düşük tehliken var dedi doktor
genelde anneye çeker derler kızları için.. annemin karnı Allaha emanet..o kadar derinler ki 1 parmak genişliğinde şeffaf gibiler var..ama o ben sürekli kaşıyordum gözümle görüyordum çatladığını cıııııırt diye diyor.. krem falan hiççççç sürmemiş zaten..olsun be annelik izimiz olsun..ne yapalım..
slm arkadaşlarr bende haberler kötüüü dün doktora gittim ve kanama alanım büyümüş çok yüksek düşük tehliken var dedi doktor
ben de sizler gibi sayılırım.ama benimki şöyle oldu..bebek sahibi olmaya karar verdiğimizde üye oldum(2 ocak) 30 ocakta da hamile olmduğumu öğrendim..bi daha da ayrılamadım burdantekrar hoşgeldiniz...
gecmıs olsun cnm ya ıyı dusun bı arkadasında oyle kan pıhtısı vardı ya kendılıgınden gectı sonra hem kanama yasayan arkadaslar var dınlenınce gecıyor sen ıyı dusun ıyı olsun cnm Rabbım ıstemesse hıc bıseycık olmaz onlara daha dun arkadaslar dıyordu bebekler bıze sımsıkı sarılıyor yeterkı bızde onlara canı gonulden sarılalım ve ısteyelım..
Bebeğim epey büyümüş olur herhalde 3 aylık olucak Allah kısmet ederseEn son 6.haftamda görmüştüm kalp atışları için bekle bekle çatlıyor insan daha da 3 hafta var
aaa tebrik ederim senide, kan testi yaptırdın mı? ben kendim yaptım, çalışıyorum cumt. günü yaptıracağım inş. yolunda çıkar.
merhaba kızlar ben de ekim annesi olacağım inş. cuma günü keseyi gördük. son adet günüme göre 7 haftalık olması lazım ama ultrasonda 5 haftalık dedi doktor.bu konuda bilgisi olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?