2012 Ekim Anneleri

cnm o zamanda yapma anneni çağır kardeşini çağır der yada hiç yapma der umrundamıki geçenn tuvalete giremedim karnım baya şişti sancı yaptı başladı bizimki söylenmeye naptın ağırmı kaldırdın neden ağrıyo karnın sen kesin ağır bişey kaldırdın o çocuğa bişey olsun ben sorarım sana hemen böyle başlıyo söylenmelere annesi öyle alıştırmış elinden gelse koca adama aman sen yerinden kalkma yorulma kucaklıyayımtuvalete götüreyim seni dicek hiçbişeye dokundurmaz bikeresinde çoraplarını çamaşırlıktan almış yanlş giymiş anneside bana kızıyo neden dikkat etmeden katlıyosun bak yanlış giymiş biri görse ne der diye ben bişi demeden görümcem sağolsun senin oğlun bebekmi bilemiyomu hangi çorabı giyceğini kız hem çalışıyo hem senin şımarık oğlunun nazıylamı uğraşsın olmadı giydiriversinde dedi benim oğlum çok yoruluyooo akşama kadar diyo bende dedim ben yan gelip yatmıyorum ondan sonra eşim dedi katlı değildi çamaşırlıktan aldım uyku sersemi farketmemişim dedi ama nası sinir oldummm

çatlaklar ne alemde kızlar benim vücudumun çatlamaayan yeri kalmadı (((((((((((

aynen canım benım karnım ve gögsum catladı.alt tarafta bişi yok ztn arkadan bakan hamıle oldugmu anlamıo kalcadan kg almadım.karnım ve goguslerım aralarında cekışio yarış yapıolar büyümekte :)

neden ki bende mustela çatlak kremi kullanıyorum çok memnun kaldım :26:

dediğim gibi canım en çok lansinoh önerdiler hiç olumsuz bişey söyleyen olmadı bakalım artık kullanınca görürüz bizde

canım ben ne kullandıysam olmadı bebe yağı mustela vazelin kakao fındık yağı bacaklarım ayak bileğime kadar çatladı göğüslerimde öyle şimdilerde de karnım çatlıyo çatlıcaksan çatlarsın dedilerdi zaten en başta çok çikin oldu vücudum

aynen canım benım karnım ve gögsum catladı.alt tarafta bişi yok ztn arkadan bakan hamıle oldugmu anlamıo kalcadan kg almadım.karnım ve goguslerım aralarında cekışio yarış yapıolar büyümekte :)

gğüslerimde fazla yok benim hamilelikte 1 beden attım 95 oldum sanırımm doğuma kadar 100ü bulcam zaten emzirme sütyenimi 100 alcam ayyy sonradan küçülürmüki bunlar yaa kocaman kocaman inek memesigibi oğlumda buzağı :))))

canım aslında genetikmiş bu çatlak olayı annende varsa muhtemelen sende de olması normalmiş Kaan Kocatepe nin bir videosunda dinlemiştim...Hem inan hamilelikteki güzelliğimiz paha biçilmez böyle düşün ve vücudum çirkin oldu deme üzme kendini

Ay seninkilere cazgır gelin lazımmış... Adamın da hakkından gelmesi, yerinden kaldırması lazım. Bizim de yemek problemimiz vardı. Eşim yemek seçerdi. Kayınvalidem ne yemeği istemese hemen dışarıdan sevdiği birşeyi söylemş çocukken falan, e sonra da yanlız yaşamış uzun zaman haliyle hep dışarıdan yemiş yada evdeki yardımcıdan sevdiği yemekleri stemiş... ( Şimdi zor tutar öyle yardımcıyı ) Ozaman para çokmuş ) Neyse alışmış yani... Ama ben ne yaptım. Seninle uğraşamam. Ne piştiyse yiyeceksin dedim. Yarın öbürgün çocuğumuz olacak senin yüzünden onun da yemek seçmesini istemiyorum dedim. Yemezsen de dolapta kahvaltılık var çıkar ye dedim. Hatta bir keresinde karnıbahar salatası yapmıştım. Tutturdu ben yemem bu çirkin şeyi diye. Bir lokma al beğenmezsen mecbur değilsin dedim. Hatırıma denedi. Hasta kaldı. Baktım götürüyor... Dedm bana da bırak Kısacası alıştıkları düzeni değiştirmek gerekiyor bunların. Sen de eşine en baştan böyle böyle yapıp alıştırsaydın keşke. Nazıyla oynamasaydın. Yardım etmeye alıştırsaydın. Çalışan kadınsın sen. Tek başına evde durmuyorsun. Hele ki bundan sonra birde çocuk... O sana söylenirse sen üste çık. Korkma hiç.. Beklemediği için afallayacaktır.. Sen daha da üste çık. Zamanla alışır...

kızlar artık uzun sürede oturamıyorum ben bide sürekli nete bakmak kafamı şişiriyo sizede oluyomu :26::26::26:

aynı dert bende de olmaya basladı azracım... hele bazen öyle bir oynuyor ki içerde oturduğum yerde dansöz gibi ben de oynamaya başlıyorum resmen

ayraniç gibiyiz hepimiz geziyoruz ortalarda göğüslerden yana şikayetçi değilim 90 beden oldum yaşam tarihim boyunca gelmiş geçmiş en büyük göğüslere sahibim artık

bebekler emdikçe küçülür merak etme

göbek deliğim zaten artık yok böyle altı üstü çigili ortası kara garip bişey oldu :44:

Benim de henüz yok. İnşallah da olmaz. Geçen bir arkadaş doğum sırasında ble çatlanabiliyormuş dedi İşte ona şaşırdım...

inşaAllah öyle bişi olmaz... 9 ay catlak olmadan gez doğumda catır catır catla ayyyy cok fenaaa

cimeka tatlım msg aldım ama msg kutun dolu olduğu için geri dönüş yapamadım... beklemedeyim seni :)

yemek seçme derdi ayrı bi dert zaten ama onu aşıyoruz yavaştan yada sevmediğimiz şeyler ortak(bende az değilimdir yemek konusunda).bizimki ne bulsa yer durumda annesi kadar çeşitli yemek yapamıyorum arada bir kahvaltıyı dayıyorum ya özlüyo yemeği yiyo ama çok yiyen bi tip değil kaşığın ucuyla mıy mıy yer . temizliğe gelincede hiç sanmam yapcağını dediğin gibi alıştırdım baştan suyu ayağına meyvesi ayağına anasını aramasın diye ceremesini çekiyorum çayını bile karıştırır öyle veririm normalde koymuyodu bu yaptıklarımda hamileyken zor oluyo allahtan çöpümü atar dolaba suyu doldurur koyar.bunları yapması bile bi mucize görsen anne evindeki yaşantısını koca adam babası bile hizmet ediyo yeri geliyo bizimkine anlamıyorum ben benm annem bana her işide yaptırırdı aman kızım sen şunu yapma been yapayım demezdi iyikide dememiş herişin üstesinden geliyorum çok şükür

içi karardı benimde doğum çizgimde baya belli hemde taaa şeyime kadar geçen farkettim onuda sizinde öylemi şeyimin üst kısmında bile var çizgi

içi karardı benimde doğum çizgimde baya belli hemde taaa şeyime kadar geçen farkettim onuda sizinde öylemi şeyimin üst kısmında bile var çizgi

evet şekerim evet aynen benimde öyle kim verriyor bu çocukların eline kalemi ne isterler analarından bilmem ki niye çiziyorsunuz bizi dimi ama

en kötü yer karnım göbek deliğimden altı kıpkırmızı çatlak bacaklarım göğsümün kenarları kendimden tiksiniyorum resmen
napalım onlar da beişlerin bize hediyesi,böyle bakmak gerek..başta 3-5 diye saydım şimdi sayılamayacak kadar çoklar. sadece karnımda 4 farklı bölgedeler.grup grup çatlaklarım yani..kırmızı kırmızı.başka yerimde şimdilik yok..

doğumdan sonra doktora soracağım şu topiktekini

http://www.kadinlarkulubu.com/catlaklar-nedenleri-cozumleri/266978-catlaklarimdan-kurtuldum.html

ayyy o emzirme sütyenlerinden aldım ben 100 beden o kadar çirkin durdu ki,napıcam bilemiyorum.

bu arada anladım ki çatlak işi tamamen genetik. genetik olmasa aynı mustela aynı lierac herkeste aynı işe yarardı. %100 genetik ve önlenemez birşey.. yani çatlağı olmayanlar kullanmasaydınız da çatlamayacaktınız bence.onun için .... kullandım çatlamadım,...... kullandım çatlamadım diye reklam yapmayın..ben herbir şeyi denedim,dikkat ettim yok işte yok...

işte işte bizim olayımız o zaten tatlım anneme çekmişim ama onun bacaklarında hiç yok göğsü ve karnı çatlak ama benim bacaklarım da feci hatta en fenası bacaklarım allahtan kapalıyım da yoksa kısa etek giyecek olsam bu bacaklarla o hoooooooo o çokta üzülmüyorum aslında yaa doğumdan sonra bi yağ varmış onu kullancam bakam o da işe yaramazsa o zaman üzülürüm heralde...

benim cok sükür catlayan yerim yok daha herhalde bundan sonra da olmaz diye düsünüyorum :26:

Allahım yaaaa hepsini sildim daha ne yapıyım anlamadım ben şu özel mesajıları bu sitede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…