Canım allah yardımcın olsun. İşin çok zor. Eşinin bir derse ihtiyacı var bence. Hani temizlik yaptıktan sonra karnıma belime kramp giriyor falan diye korkutt yat olmadı. veya baktın çok canını sıktı kan geldi bir damla falan da diyeblirsin. Evet çok acımasız belki bana kızanlar olabilir ama :26: bu kadına da yazık yani... Temizlik yaparken ah ah falan diyip git yat. Kramp girdi. doğrulamıyorum falan de. Korksun... Bakarsın işe yarar
.
çatlaklar ne alemde kızlar benim vücudumun çatlamaayan yeri kalmadı(((((((((((
neden ki bende mustela çatlak kremi kullanıyorum çok memnun kaldım :26:
dediğim gibi canım en çok lansinoh önerdiler hiç olumsuz bişey söyleyen olmadı bakalım artık kullanınca görürüz bizde
su yolu vücudumun her yeri en kötüsüde bacaklarım
aynen canım benım karnım ve gögsum catladı.alt tarafta bişi yok ztn arkadan bakan hamıle oldugmu anlamıo kalcadan kg almadım.karnım ve goguslerım aralarında cekışio yarış yapıolar büyümekte :)
canım ben ne kullandıysam olmadı bebe yağı mustela vazelin kakao fındık yağı bacaklarım ayak bileğime kadar çatladı göğüslerimde öyle şimdilerde de karnım çatlıyo çatlıcaksan çatlarsın dedilerdi zaten en başta çok çikin oldu vücudum
cnm o zamanda yapma anneni çağır kardeşini çağır der yada hiç yapma der umrundamıki geçenn tuvalete giremedim karnım baya şişti sancı yaptı başladı bizimki söylenmeye naptın ağırmı kaldırdın neden ağrıyo karnın sen kesin ağır bişey kaldırdın o çocuğa bişey olsun ben sorarım sana hemen böyle başlıyo söylenmelere annesi öyle alıştırmış elinden gelse koca adama aman sen yerinden kalkma yorulma kucaklıyayımtuvalete götüreyim seni dicek hiçbişeye dokundurmaz bikeresinde çoraplarını çamaşırlıktan almış yanlş giymiş anneside bana kızıyo neden dikkat etmeden katlıyosun bak yanlış giymiş biri görse ne der diye ben bişi demeden görümcem sağolsun senin oğlun bebekmi bilemiyomu hangi çorabı giyceğini kız hem çalışıyo hem senin şımarık oğlunun nazıylamı uğraşsın olmadı giydiriversinde dedi benim oğlum çok yoruluyooo akşama kadar diyo bende dedim ben yan gelip yatmıyorum ondan sonra eşim dedi katlı değildi çamaşırlıktan aldım uyku sersemi farketmemişim dedi ama nası sinir oldummm
çatlaklar ne alemde kızlar benim vücudumun çatlamaayan yeri kalmadı(((((((((((
benim cok sükür catlayan yerim yok daha herhalde bundan sonra da olmaz diye düsünüyorum :26:
Kızlar bebekimin odasının fotolarını paylastım albümde bakmak isterseniz die:)
kızlar artık uzun sürede oturamıyorum ben bide sürekli nete bakmak kafamı şişiriyo sizede oluyomu :26::26::26:
gğüslerimde fazla yok benim hamilelikte 1 beden attım 95 oldum sanırımm doğuma kadar 100ü bulcam zaten emzirme sütyenimi 100 alcam ayyy sonradan küçülürmüki bunlar yaa kocaman kocaman inek memesigibi oğlumda buzağı :))))
Benim de henüz yok. İnşallah da olmaz. Geçen bir arkadaş doğum sırasında ble çatlanabiliyormuş dediİşte ona şaşırdım...
Ay seninkilere cazgır gelin lazımmış... Adamın da hakkından gelmesi, yerinden kaldırması lazım. Bizim de yemek problemimiz vardı. Eşim yemek seçerdi. Kayınvalidem ne yemeği istemese hemen dışarıdan sevdiği birşeyi söylemş çocukken falan, e sonra da yanlız yaşamış uzun zaman haliyle hep dışarıdan yemiş yada evdeki yardımcıdan sevdiği yemekleri stemiş... ( Şimdi zor tutar öyle yardımcıyı) Ozaman para çokmuş ) Neyse alışmış yani... Ama ben ne yaptım. Seninle uğraşamam. Ne piştiyse yiyeceksin dedim. Yarın öbürgün çocuğumuz olacak senin yüzünden onun da yemek seçmesini istemiyorum dedim. Yemezsen de dolapta kahvaltılık var çıkar ye dedim. Hatta bir keresinde karnıbahar salatası yapmıştım. Tutturdu ben yemem bu çirkin şeyi diye. Bir lokma al beğenmezsen mecbur değilsin dedim. Hatırıma denedi. Hasta kaldı. Baktım götürüyor... Dedm bana da bırak Kısacası alıştıkları düzeni değiştirmek gerekiyor bunların. Sen de eşine en baştan böyle böyle yapıp alıştırsaydın keşke. Nazıyla oynamasaydın. Yardım etmeye alıştırsaydın. Çalışan kadınsın sen. Tek başına evde durmuyorsun. Hele ki bundan sonra birde çocuk... O sana söylenirse sen üste çık. Korkma hiç.. Beklemediği için afallayacaktır.. Sen daha da üste çık. Zamanla alışır...
ayraniç gibiyiz hepimiz geziyoruz ortalardagöğüslerden yana şikayetçi değilim 90 beden oldum yaşam tarihim boyunca gelmiş geçmiş en büyük göğüslere sahibim artık
bebekler emdikçe küçülür merak etme
göbek deliğim zaten artık yok böyle altı üstü çigili ortası kara garip bişey oldu :44:
içi karardı benimde doğum çizgimde baya belli hemde taaa şeyime kadar geçen farkettim onuda sizinde öylemi şeyimin üst kısmında bile var çizgi
napalım onlar da beişlerin bize hediyesi,böyle bakmak gerek..başta 3-5 diye saydım şimdi sayılamayacak kadar çoklar. sadece karnımda 4 farklı bölgedeler.grup grup çatlaklarım yani..kırmızı kırmızı.başka yerimde şimdilik yok..en kötü yer karnım göbek deliğimden altı kıpkırmızı çatlak bacaklarım göğsümün kenarları kendimden tiksiniyorum resmen
gğüslerimde fazla yok benim hamilelikte 1 beden attım 95 oldum sanırımm doğuma kadar 100ü bulcam zaten emzirme sütyenimi 100 alcam ayyy sonradan küçülürmüki bunlar yaa kocaman kocaman inek memesigibi oğlumda buzağı :))))
canım aslında genetikmiş bu çatlak olayı annende varsa muhtemelen sende de olması normalmiş Kaan Kocatepe nin bir videosunda dinlemiştim...Hem inan hamilelikteki güzelliğimiz paha biçilmez böyle düşün ve vücudum çirkin oldu deme üzme kendini
benim cok sükür catlayan yerim yok daha herhalde bundan sonra da olmaz diye düsünüyorum :26:
inşaAllah öyle bişi olmaz... 9 ay catlak olmadan gez doğumda catır catır catla ayyyy cok fenaaa
en çok 7.ayda başlarmış,ve doğumdan sonra bile olurmuş,mantıklı da zaten,çünkü çatlak denilen şey gerilme ve sönmeyle alakalı..ani değişiklikler yani..benim arkadaşımın karnı süperdi doğuma giderken,imrenmiştim,anammmmmm doğumdan bi çıktı gösterdi bakamadım.. o kadar yani..
cimeka tatlım msg aldım ama msg kutun dolu olduğu için geri dönüş yapamadım... beklemedeyim seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?