2012 Ekim Anneleri

bende de hiç çatlak yok.. göğüs kremi ne için kızlar çatlak oluşmasın diye mi? bu arada detarjanları aldım dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısını umarım memnun kalırız tozlar alerji yapabiliyomuş diye okudum bi yerde ve bi yakınımda söyledi..

öffffff çok sıkıldım bu arada sıcaktan serseme döndüm iyice yaaa öfffffffffffffffffffffffff yemek yapıcam daha temizlkte yapmam lazım offofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

ayyyy koptummmmmmmmm canım ya göbek deliği kalmadı cidden bendede garip bişiler oldu çizgili kızarık deişik bi wücut bubenmiyim die sasrıorum kendimee :)

ayyyy koptummmmmmmmm canım ya göbek deliği kalmadı cidden bendede garip bişiler oldu çizgili kızarık deişik bi wücut bubenmiyim die sasrıorum kendimee :)

gerçekle yüzleş hiç şaşırma evet o sensin

ablam hamileyken onunla çok dalga geçerdim ama inan hepsini yaşıyorum ablama söylediğimde nasılmış hanfendi diyor

kızlar hepinize hayırlı günler diliyorum ben artık kaçar...

çok öptüm hepinizi ve bebişlerinizi

Allah'a emanet olun

merak etme yalnız değilsin kuzum

gerçekle yüzleş hiç şaşırma evet o sensin

ablam hamileyken onunla çok dalga geçerdim ama inan hepsini yaşıyorum ablama söylediğimde nasılmış hanfendi diyor

ben warya bak neler kullandım kımseyede gülmedim ama oldu
1.chıcco catlak kremı
2.mustela
3.bioderm
4.badem yasemın lımon vs bi yag karısımı
5.kakao yagı kremi
6.badem yagı sade sürüom şu an
ben bunları yaptım catladım daha napıyım nerelere gidiyim :)

bu çatlak konusunda kızlar annelerine çekiyor işte elden bişey gelmiyor çatlamayan anneler istiyoruz

slm kizlar ben 2 gundur cok halsizim hic kalkamiyorum ozelliklede bugun surekli yatdim bisey de yemedim.

bole giderse ben bu gunleri nasil geciririrm oglumda perisan olur...

benim annemde de hiç yok çatlak ben ona çektim galiba kayısı çekirdeği kremi kullanıyorum yağınıda öneriyolar ama yağ olduğu için huylanıyorum ondan kremi daha kullanışlı çok paçoz kılıklıyım şuan varya iyice koyverdim kendimiiii

kizlaaaaaarrr bana aglama krizi geldi neden bilmiyorum durup dururken simdi bile agliyorum, yuzum gözum suratim sisti aglamaktan durduramiyorum kendimi ya saskinim, sanirim hamileligin yan etkileri

slm kizlar ben 2 gundur cok halsizim hic kalkamiyorum ozelliklede bugun surekli yatdim bisey de yemedim.

bole giderse ben bu gunleri nasil geciririrm oglumda perisan olur...

Selam kızlarBende ekim annesiyim Allah izin verirse bir prensesim olacakbugün kontrolüm vardı 31.haftamdayım 1600 gr dedi bebeğin biraz zayıf dedi sizce normal değil mi sizlerin nasıldı:26:

Selam kızlarBende ekim annesiyim Allah izin verirse bir prensesim olacakbugün kontrolüm vardı 31.haftamdayım 1600 gr dedi bebeğin biraz zayıf dedi sizce normal değil mi sizlerin nasıldı:26:
hoşgeldin,gel gel bakalım sen de bana iyi gibi geldi,bugün de 2 arkadaş kontrole gitti aynı haftalar aynı kilo...dert etme..

çatlaklar ne alemde kızlar benim vücudumun çatlamaayan yeri kalmadı (((((((((((

hiç yok çok şükür ,inşallah olmaz da bundan sonra

hoşgeldin semoş :13: maşallah prensesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…