Benim de henüz yok. İnşallah da olmaz. Geçen bir arkadaş doğum sırasında ble çatlanabiliyormuş dediİşte ona şaşırdım...
Allahım yaaaa hepsini sildim daha ne yapıyım anlamadım ben şu özel mesajıları bu sitede..
ayraniç gibiyiz hepimiz geziyoruz ortalardagöğüslerden yana şikayetçi değilim 90 beden oldum yaşam tarihim boyunca gelmiş geçmiş en büyük göğüslere sahibim artık
bebekler emdikçe küçülür merak etme
göbek deliğim zaten artık yok böyle altı üstü çigili ortası kara garip bişey oldu :44:
ayyyy koptummmmmmmmm canım ya göbek deliği kalmadı cidden bendede garip bişiler oldu çizgili kızarık deişik bi wücut bubenmiyim die sasrıorum kendimee :)
öffffff çok sıkıldım bu arada sıcaktan serseme döndüm iyice yaaa öfffffffffffffffffffffffff yemek yapıcam daha temizlkte yapmam lazım offofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
gerçekle yüzleş hiç şaşırma evet o sensin
ablam hamileyken onunla çok dalga geçerdim ama inan hepsini yaşıyorumablama söylediğimde nasılmış hanfendi diyor
kızlar hepinize hayırlı günler diliyorum ben artık kaçar...
çok öptüm hepinizi ve bebişlerinizi
Allah'a emanet olun
ben warya bak neler kullandım kımseyede gülmedim ama oldu
1.chıcco catlak kremı
2.mustela
3.bioderm
4.badem yasemın lımon vs bi yag karısımı
5.kakao yagı kremi
6.badem yagı sade sürüom şu an
ben bunları yaptım catladım daha napıyım nerelere gidiyim :)
kizlaaaaaarrrbana aglama krizi geldi neden bilmiyorum durup dururken simdi bile agliyorum, yuzum gözum suratim sisti aglamaktan durduramiyorum kendimi ya saskinim, sanirim hamileligin yan etkileri
hoşgeldin,gel gel bakalım sen deSelam kızlarBende ekim annesiyim Allah izin verirse bir prensesim olacak bugün kontrolüm vardı 31.haftamdayım 1600 gr dedi bebeğin biraz zayıf dedi sizce normal değil mi sizlerin nasıldı:26:
çatlaklar ne alemde kızlar benim vücudumun çatlamaayan yeri kalmadı(((((((((((
Selam kızlarBende ekim annesiyim Allah izin verirse bir prensesim olacak bugün kontrolüm vardı 31.haftamdayım 1600 gr dedi bebeğin biraz zayıf dedi sizce normal değil mi sizlerin nasıldı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?