2012 Ekim Anneleri

birazdan gülmeye başlarsın ay doğurana kadar tırlatmasak iyi
canim yazdiklarini okumak bile suan tebessum ettirdi, haklisin umarim dogurana kadar tirlatmam

slm kizlar ben 2 gundur cok halsizim hic kalkamiyorum ozelliklede bugun surekli yatdim bisey de yemedim.

bole giderse ben bu gunleri nasil geciririrm oglumda perisan olur...
ayni seyler bende de var hic kalkmak istemiyorum yattigim yerden, yemekte hep ivir zivir basit seyler yemek geliyor icimden useniyorum cunku biseler yapmaya öyle bi uyuzluk var yani ustumde, bebisler yine bizden beslenir ama biz halsiz kalicaz böyle giderse.

aynen bende öyleyim 1 haftadır yaprak sarcam diyosun ,sar da kurtulalım artık dedi bugün eşim

hadi ben gideyim yemek yapayım

bizim işyerindeki teyze diyor hamileliğin başında da aynı pantolonları giyiyodun şimdi de aynı pantolonları giyiyosun nereye gidiyor kilolar bende diyorum göbeğe

sırf göbek büyüyo bende ,tosuncuk var içinde

çok merak ediyorum kaç kilo oldu, perşembe gelse de görsem oğluşumu

bende farklı sayılmam ama kalkıp bişiler yememiz lazım yemedikçe insanın hali iyice gidiyor o yüzden herkes kalksın yemeğuniii yesuunnnn :)

Aynen bize de o gun bayram olmustu,13 subat,yollarda hungur hungur agladim,herkes bana bakmisti,tutamamistim kendimi.
slm kizlar ben 2 gundur cok halsizim hic kalkamiyorum ozelliklede bugun surekli yatdim bisey de yemedim.

canim yemen lazim,gayret et,bulantin gecti mi hala benim gibi devam mi?

ben hiç bir krem kullanmadım...kakao yağı aldım bi hevesle onuda sürmedim...ama hiç çatlağım yok...doktorum bol su içmeye bağladı çatlağım olmamasını.genetikte olabilir ama annem, halam babanem, anneannemde hepsinin çatlağı var ve bende yok.

bazı günler bende öyle oluyorum canım canım hiçbirsey yemek istemiyor.ama yemeğe calış zorlada olsa...

Ay ne şımarık adammış. Babasına bile hizmet ettiriyor Valla ballı yani.. Ben bekarken ağır iş bile yapıyordum. Canımızın kıymeti mi yokmuş....

e o da iimiş bide doğumda ayrılırsam artık süper olurum hahaha

Valla çok güldüm aa Gerçekten o işte hiç iyi olmaz yani...

Aynen bize de o gun bayram olmustu,13 subat,yollarda hungur hungur agladim,herkes bana bakmisti,tutamamistim kendimi.

canim yemen lazim,gayret et,bulantin gecti mi hala benim gibi devam mi?

malesef bulantim gecmedi canim hala devam yiyemiyorum canim ozelliklede bugun gune mide bulantisi ve kusmayla basladim....

kızlar çatlaklardan bahsedilmiş
ben de hiç çatlamayanlardanım
ancak çatlaklar 8. ve 9. ayda kendilerini gösteriyolarmışş:18:
umarım çatlaksız bitiririz günlerimizi

kızlar ciciler topiği diyorsunuz ama ben bulamadım onu yahu, nerde bu ciciler topiği, bende kızımızn cicilerini eklemek istiyorum

eline sağlık canım yalnız bunları dolaba nasıl sıgdırdın??derın dondurucun mu var yoksa no frost buzdolabınmı ??

Kızlar bizim bugün kontrolümüz vardı.Oğlum 2 kg - 43 cm olmuş
Herşey yolunda çok şükür.

bu arada bugün işe 10 da gittim :) akşamda erken çıktım ne güzel oluyomuş böyle
gidebildiğim kadar bu şekilde gidicem bakalım ..

Sıcaklarla nasıl başa çıkıyorsunuz? ben çok bunaldım artık dayanamıyorum.Resmen nefes alamıyorum.
Eşim şimdi geldi yemeğini yedi dükkana gitti.Yine tek başıma kaldım.
Hem sıkılıyorum,bişeyler yapmak istiyorum,hem halim yok.
Çok sinirliyim ayrıca ben neden böyle yaa (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…