hoşgeldin,gel gel bakalım sen debana iyi gibi geldi,bugün de 2 arkadaş kontrole gitti aynı haftalar aynı kilo...dert etme..
hiç yok çok şükür ,inşallah olmaz da bundan sonra
hoşgeldin semoş :13: maşallah prensesine
internette de öyle yazıyor 1600 diye ama doktorum niye öyle dedi anlamadım:26:
Hoşbulduk bu arada
canim yazdiklarini okumak bile suan tebessum ettirdi, haklisin umarim dogurana kadar tirlatmambirazdan gülmeye başlarsın ay doğurana kadar tırlatmasak iyi
ayni seyler bende de var hic kalkmak istemiyorum yattigim yerden, yemekte hep ivir zivir basit seyler yemek geliyor icimden useniyorum cunku biseler yapmaya öyle bi uyuzluk var yani ustumde, bebisler yine bizden beslenir ama biz halsiz kalicaz böyle giderse.slm kizlar ben 2 gundur cok halsizim hic kalkamiyorum ozelliklede bugun surekli yatdim bisey de yemedim.
bole giderse ben bu gunleri nasil geciririrm oglumda perisan olur...
canim yazdiklarini okumak bile suan tebessum ettirdi, haklisin umarim dogurana kadar tirlatmam
ayni seyler bende de var hic kalkmak istemiyorum yattigim yerden, yemekte hep ivir zivir basit seyler yemek geliyor icimden useniyorum cunku biseler yapmaya öyle bi uyuzluk var yani ustumde, bebisler yine bizden beslenir ama biz halsiz kalicaz böyle giderse.
Cnm dr şaştı heralde bencede normal şimdi baktımda kilo aralıklarına gayet normal . Allah büyükkk hiç takılma) maşşallah bebeğine
canim yazdiklarini okumak bile suan tebessum ettirdi, haklisin umarim dogurana kadar tirlatmam
ayni seyler bende de var hic kalkmak istemiyorum yattigim yerden, yemekte hep ivir zivir basit seyler yemek geliyor icimden useniyorum cunku biseler yapmaya öyle bi uyuzluk var yani ustumde, bebisler yine bizden beslenir ama biz halsiz kalicaz böyle giderse.
Aynen bize de o gun bayram olmustu,13 subat,yollarda hungur hungur agladim,herkes bana bakmisti,tutamamistim kendimi.Kızlar hamile kaldığınızı öğrendiğiniz günü hatırlıyormusunuz???
Ben hatırlıyorum 13 şubatta öğrendim sevgililer gününden 1 gün önce.... Bize sevgililer günü hediyesi olmuştu kızımız
canim yemen lazim,gayret et,bulantin gecti mi hala benim gibi devam mi?slm kizlar ben 2 gundur cok halsizim hic kalkamiyorum ozelliklede bugun surekli yatdim bisey de yemedim.
ben warya bak neler kullandım kımseyede gülmedim ama oldu
1.chıcco catlak kremı
2.mustela
3.bioderm
4.badem yasemın lımon vs bi yag karısımı
5.kakao yagı kremi
6.badem yagı sade sürüom şu an
ben bunları yaptım catladım daha napıyım nerelere gidiyim :)
slm kizlar ben 2 gundur cok halsizim hic kalkamiyorum ozelliklede bugun surekli yatdim bisey de yemedim.
yemek seçme derdi ayrı bi dert zaten ama onu aşıyoruz yavaştan yada sevmediğimiz şeyler ortak(bende az değilimdir yemek konusunda).bizimki ne bulsa yer durumda annesi kadar çeşitli yemek yapamıyorum arada bir kahvaltıyı dayıyorum ya özlüyo yemeği yiyo ama çok yiyen bi tip değil kaşığın ucuyla mıy mıy yer . temizliğe gelincede hiç sanmam yapcağını dediğin gibi alıştırdım baştan suyu ayağına meyvesi ayağına anasını aramasın diye ceremesini çekiyorum çayını bile karıştırır öyle veririm normalde koymuyodu bu yaptıklarımda hamileyken zor oluyo allahtan çöpümü atar dolaba suyu doldurur koyar.bunları yapması bile bi mucize görsen anne evindeki yaşantısını koca adam babası bile hizmet ediyo yeri geliyo bizimkine anlamıyorum ben benm annem bana her işide yaptırırdı aman kızım sen şunu yapma been yapayım demezdi iyikide dememiş herişin üstesinden geliyorum çok şükür
e o da iimiş bide doğumda ayrılırsam artık süper olurum hahaha
Aynen bize de o gun bayram olmustu,13 subat,yollarda hungur hungur agladim,herkes bana bakmisti,tutamamistim kendimi.
canim yemen lazim,gayret et,bulantin gecti mi hala benim gibi devam mi?
kızlar ciciler topiği diyorsunuz ama ben bulamadım onu yahu, nerde bu ciciler topiği, bende kızımızn cicilerini eklemek istiyorum
hadi ben mönümü yazayım sana şekerim.5 kilo yeşil fasulye koydum dolaba.buharlı pişiricide sararttım üzerine bol domates doğradım.5 kilo bamya aldım yemeklik ve çorbalık olarak ayırdım (biz bamyanın çorbasını yaparız kuşbaşılı minik bamyalardan) tepeleri ayıklanıp ipe dizdim 2 güne kuruyacaklar.6 poşet kayısı koydum dolaba.sonra 2-3 kilo kuruttum.semiz otu koydum dolaba ayıklayıp yağsız tencere domates ile bir iki çevirdim kışın yemek olacaklar.biberlerim artmıştı onları kızarttım bol domatesli attım dolaba.patlıcanımla dolma biberim kaldı.onlarıda kurutacağım işte böyle şekerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?