Kızlar bizim bugün kontrolümüz vardı.Oğlum 2 kg - 43 cm olmuş
Herşey yolunda çok şükür.
bu arada bugün işe 10 da gittim :) akşamda erken çıktım ne güzel oluyomuş böyle
gidebildiğim kadar bu şekilde gidicem bakalım ..
Sıcaklarla nasıl başa çıkıyorsunuz? ben çok bunaldım artık dayanamıyorum.Resmen nefes alamıyorum.
Eşim şimdi geldi yemeğini yedi dükkana gitti.Yine tek başıma kaldım.
Hem sıkılıyorum,bişeyler yapmak istiyorum,hem halim yok.
Çok sinirliyim ayrıca ben neden böyle yaa(
Kızlar bizim bugün kontrolümüz vardı.Oğlum 2 kg - 43 cm olmuş
Herşey yolunda çok şükür.
bu arada bugün işe 10 da gittim :) akşamda erken çıktım ne güzel oluyomuş böyle
gidebildiğim kadar bu şekilde gidicem bakalım ..
Sıcaklarla nasıl başa çıkıyorsunuz? ben çok bunaldım artık dayanamıyorum.Resmen nefes alamıyorum.
Eşim şimdi geldi yemeğini yedi dükkana gitti.Yine tek başıma kaldım.
Hem sıkılıyorum,bişeyler yapmak istiyorum,hem halim yok.
Çok sinirliyim ayrıca ben neden böyle yaa(
maşallah canım ya beslenmen nasıl benimki 29+4 de 1378 gramdı 31+4 de gidicem 2 kg olurmu benimkide acaba üzülüyorum zayıf diye doktor normal desede zayıf geliyor gözüme bu hafta et süt yumurta beslendim bakalım ne çıkacak
maşallah canım ya beslenmen nasıl benimki 29+4 de 1378 gramdı 31+4 de gidicem 2 kg olurmu benimkide acaba üzülüyorum zayıf diye doktor normal desede zayıf geliyor gözüme bu hafta et süt yumurta beslendim bakalım ne çıkacak
Maaşallah bebişine canım :) yarın olsada bende oğlumu görsem.
sıcaklarla benimde başım dertte günde 5 kereden fazla duş alıyorum.
bende senin gibi evde tek başımayım eşim dışarıya çıkarken senide şuraya bırakayım falan diyor ama hamile halimle hiçbir yerde rahat oturamıyorum...
aynen cnm insan evinden başka hiçbir yerde rahat edemiyor.
ev de de sıkılıyorum
canım bende hep et, yumurta, süt tüketiyorum.birde balık tabiki haftanın 3 günü balık yiyorum benim bebeğimde haftasından 2 hafta öndeydi son kontrolde...ama bu sıcaklarda canım hiçbirşey yemek istemiyor sadece yoğurt süt ve meyve yemek istiyorum.Zorlada olsa et falan yiyorum.
aynen cnm insan evinden başka hiçbir yerde rahat edemiyor.
ev de de sıkılıyorum
Arkadaşlar şimdi park yatağımız geldi... Daha doğrusu brkaç saat oldu geleli... Eşim diyor ki sağlam değil bu... Üzdü beni de. Sağlam diyorum. İçime sinmedi çocuk yatınca anlayacağım sağlam mı değil mi diyor.. Ya zaten bebekken yatacak içinde. Sağlamdır demi yaa.. Benim de kafamı karıştırdı :26:
Arkadaşlar şimdi park yatağımız geldi... Daha doğrusu brkaç saat oldu geleli... Eşim diyor ki sağlam değil bu... Üzdü beni de. Sağlam diyorum. İçime sinmedi çocuk yatınca anlayacağım sağlam mı değil mi diyor.. Ya zaten bebekken yatacak içinde. Sağlamdır demi yaa.. Benim de kafamı karıştırdı :26:
Kızlar bende iki kutu lierac bitirdim bebe yagı kullandım badem yagı kakao yagı e vitamin ampulu aklınıza ne gelirse yine catladım catlamyada devam ediyorum annemde ve ablamda hic yok ama bende oldu simdi yine alıcam catlak kremi ama hangi marka alsam bilemiyorum
valla tatlim ne surersen sur catlayinca catliyor bende okadar kremler aldim aktarda yaglar karisttim gende catladim yani faydasiz ozelliklede dizimden asagisi kipkirmizi catladi gorunce cok uzuluyorum ama yapacak bisey yok
arkadaşlar yazdığım probleme hiç kimse cevap verememiş galiba çok normal çünkü bende yardım edemedim ne yapılır bilmem ki Allahım yardım etsin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?