2012 Ekim Anneleri

maşallah canım ya beslenmen nasıl benimki 29+4 de 1378 gramdı 31+4 de gidicem 2 kg olurmu benimkide acaba üzülüyorum zayıf diye doktor normal desede zayıf geliyor gözüme bu hafta et süt yumurta beslendim bakalım ne çıkacak

Maaşallah bebişine canım :) yarın olsada bende oğlumu görsem.
sıcaklarla benimde başım dertte günde 5 kereden fazla duş alıyorum.

bende senin gibi evde tek başımayım eşim dışarıya çıkarken senide şuraya bırakayım falan diyor ama hamile halimle hiçbir yerde rahat oturamıyorum...

canım bende hep et, yumurta, süt tüketiyorum.birde balık tabiki haftanın 3 günü balık yiyorum benim bebeğimde haftasından 2 hafta öndeydi son kontrolde...ama bu sıcaklarda canım hiçbirşey yemek istemiyor sadece yoğurt süt ve meyve yemek istiyorum.Zorlada olsa et falan yiyorum.

canım hiç öyle özel olarak şunu yiyim demiyorum.sabah peynir domates ekmek arası yapıp işe gidiyorum.öğlen iş yerinde ne pişerse..
akşamda canım ne isterse onu yapıyorum.
elevit vitaminime devam ediyorum.her akşam 1 bardak süt, o kadar.
çok fazla karpuz istiyor canım,ve su çok fazla içiyorum.

aynen cnm insan evinden başka hiçbir yerde rahat edemiyor.
ev de de sıkılıyorum

aynen cnm insan evinden başka hiçbir yerde rahat edemiyor.
ev de de sıkılıyorum

benim eşimde 40 gündür evdeydi bugün 4-12 işe başladı ilkokul çocukları gibi heyecanla gitti bana rahat et falan diyordu şimdi aradım çok canımız sıkıldı patlıyoruz diye allah başımızdaan eksik etmesin yalnızlık zor

Arkadaşlar şimdi park yatağımız geldi... Daha doğrusu brkaç saat oldu geleli... Eşim diyor ki sağlam değil bu... Üzdü beni de. Sağlam diyorum. İçime sinmedi çocuk yatınca anlayacağım sağlam mı değil mi diyor.. Ya zaten bebekken yatacak içinde. Sağlamdır demi yaa.. Benim de kafamı karıştırdı :26:

Merhaba anneler ve kuzuları nasılsınız ben çok halsizim tüm gün sancılarım oldu zaman zaman minik çığlıklar attım ne yapayım hiç beklemeden olunca canım yanıyor çok bakalım nasıl doğurcaz :18::18::18: bende yalnızım eşim işte 11-12 gibi gelcekmiş çarşamba dr a gidicem 32. hafta raporu için bakalım bir sorun çıkmaz inşallah merak ediyorum paşamı ne halde diye bu arada çok sıcak nasıl uyucaz :26:

canım bence haklı klasik beşikler herzaman ve uzun yıllar hem kullanılır hemde sallanır o asla sallanmaz ben hiççççç beğenmiyorum bu benim fikrim öyle zamanlar olacakki bebek sallandıkça sallanmak isteyecek tecrübe benden söylemesi görselliği boşver al bir klasik beşik yoksa o nasıl olsa aldırır

güle güle kullanın,benim tercih edeceğim birşey değil park yataklar,bir türlü sevemed,m..sadece tatile veya yatılı bir yere giderken iyi oluyor,taşınıyor sanırım.ama beşikler gibi sağlam değil.. hele ki bebekler yaşına gelmeden kıpır kıpır oluyorlar onla beraber yürür gibi geliyor bana...bilemiyorum benim fikrim bu yönde.sen ne zamana kadar kullanmayı planlıyorsun??

Selam annişler ya buaralar kalktıgımda gögüslerim cok agrıyo özellikle kenarları cok agrı sızı yapıo dokunamaz oldum bile

herkese slm kızlar.maşallah coşmuşuz yine oku oku bitmedi :) ben de annemdeyim bikaç gündür sorun var internette sinir oldum.neyse bizde herşey yolunda ayak ağrılarını ve nefes daralmalarını saymazsak.bunlar tabi çok normal artık ne yapalım az kaldı şurda...

çatlaklardan bahsedilmiş bende de olmadı henüz ama son ay oluyormuş genelde.annemde de yok ama belli olmaz bence.ben de kayısı çekirdeği yağı kullanıyorum.inşallah olmaz.

ben de daha kızımın eşyalarına dokunmadım bile.zaten bende çok bişey yok hepsi annemde .annem getirecek benim evde yıkanacak hepsi

Kızlar bende iki kutu lierac bitirdim bebe yagı kullandım badem yagı kakao yagı e vitamin ampulu aklınıza ne gelirse yine catladım catlamyada devam ediyorum annemde ve ablamda hic yok ama bende oldu simdi yine alıcam catlak kremi ama hangi marka alsam bilemiyorum

valla tatlim ne surersen sur catlayinca catliyor bende okadar kremler aldim aktarda yaglar karisttim gende catladim yani faydasiz ozelliklede dizimden asagisi kipkirmizi catladi gorunce cok uzuluyorum ama yapacak bisey yok

arkadaşlar yazdığım probleme hiç kimse cevap verememiş galiba çok normal çünkü bende yardım edemedim ne yapılır bilmem ki Allahım yardım etsin artık

valla tatlim ne surersen sur catlayinca catliyor bende okadar kremler aldim aktarda yaglar karisttim gende catladim yani faydasiz ozelliklede dizimden asagisi kipkirmizi catladi gorunce cok uzuluyorum ama yapacak bisey yok

Yaa aynen benimde bacaklarım catladı bakınca moralim bozuluyo napsam catlıo pişman olmamak için yinede krem almaya devam edicem

arkadaşlar yazdığım probleme hiç kimse cevap verememiş galiba çok normal çünkü bende yardım edemedim ne yapılır bilmem ki Allahım yardım etsin artık

canim bence cok cirkin bir davranis ve bunun bahanesi olamaz.hepimizin esleri var Allah korusun.kendine guzel bahane bulmus yani eona yaklasamiyormus.guzel bir evladi olacak iki ay daha disini sikamamismi ama kinamakta istemiyorum.arkadasin neyapabilirki bunun icin bosayacak hali yok ama guzelce konussun bu davranisin hosuna gitmedigini uzuldugunu falan soylesin.bana garip geliyor bizler onlarin cocuklarini tasiycaz binbir zorlukla onlar nefislerini yenik dusup bahaneyi bizim durumumuzda bulacaklar!

Kızlarrr striacare catlak kremi kullanan varmı şimdide bunu kullanmayı düşünüyorumda kullanan varsa fikri nedir

slm kızlar nasılsınız görmeyeli benim net işi henüz hallolmadı malesef umarım kısa zamanda olacak. ben ve bebişim çok iyiyiz kilo aldık baya ağarlaştık birden zor iş yapar oldum şükür yine bu halime sağlık olsun yeter. geçmiş baya uzun okuyamadım umarım herkes iyidir bütün bebişler sağlıklıdır inş az zamanımız kaldı hazırlıklar son gaz devam bende sizler ben görmeyeli bitirmişsinizdir belkide en son hızınıza yetişemiyordum :) neyse kızlar buraya ne zaman gelsem çenem açılıyor size yazmayı özlemişim ben gelene kadar kendinize iyi bakın en kısa zamanda gelirim inşşşş öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…