slm kızlar nasılsınız görmeyeli benim net işi henüz hallolmadı malesefumarım kısa zamanda olacak. ben ve bebişim çok iyiyiz kilo aldık baya ağarlaştık birden zor iş yapar oldum şükür yine bu halime sağlık olsun yeter. geçmiş baya uzun okuyamadım umarım herkes iyidir bütün bebişler sağlıklıdır inş az zamanımız kaldı hazırlıklar son gaz devam bende sizler ben görmeyeli bitirmişsinizdir belkide en son hızınıza yetişemiyordum :) neyse kızlar buraya ne zaman gelsem çenem açılıyor size yazmayı özlemişim ben gelene kadar kendinize iyi bakın en kısa zamanda gelirim inşşşş öptüm hepinizi
Yaa aynen benimde bacaklarım catladı bakınca moralim bozuluyo napsam catlıo pişman olmamak için yinede krem almaya devam edicem
slm kızlar nasılsınız görmeyeli benim net işi henüz hallolmadı malesefumarım kısa zamanda olacak. Ben ve bebişim çok iyiyiz kilo aldık baya ağarlaştık birden zor iş yapar oldum şükür yine bu halime sağlık olsun yeter. Geçmiş baya uzun okuyamadım umarım herkes iyidir bütün bebişler sağlıklıdır inş az zamanımız kaldı hazırlıklar son gaz devam bende sizler ben görmeyeli bitirmişsinizdir belkide en son hızınıza yetişemiyordum :) neyse kızlar buraya ne zaman gelsem çenem açılıyor size yazmayı özlemişim ben gelene kadar kendinize iyi bakın en kısa zamanda gelirim inşşşş öptüm hepinizi
Arkadaşlar şimdi park yatağımız geldi... Daha doğrusu brkaç saat oldu geleli... Eşim diyor ki sağlam değil bu... Üzdü beni de. Sağlam diyorum. İçime sinmedi çocuk yatınca anlayacağım sağlam mı değil mi diyor.. Ya zaten bebekken yatacak içinde. Sağlamdır demi yaa.. Benim de kafamı karıştırdı :26:
ARKADAŞLAR GELİNDE BENİM GÖBEĞİME VE DİZ KAPAKLARIMIN ARKASINA BAKIN HARITA GİBİ OLDU İÇLER ACISI NELER DENEMEDİM DOĞAL YAĞLARDAN KREMLERDEN KULLANDIM AMA NAFİLE ŞİMDİ BENDE KULLANIYORUM FAKAT İŞE YARAMIYO DEDİĞİNİZ GİBİ KENDİMİ RAHATLATMAK AMAÇLI BAŞKA BİR ŞEY İÇİN DEĞİL
gece sıcaktan hiç uyumadan hergün işe gel akşam 7 de evde ol yine hiç uyumadan gel nereye kadar dayanıcaz bakalım(
dün itibariyle işyerime çalışabilir raporumu verdim. 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum. sıcaklardan uyuyamama bu ara bende yok. sadece iş, ev işi, birde 2 yaşında oğlumdan dolayı bazen çok yorgun oluyorum. eve gidince biraz dinlenirsem sorun yok. hareketlerimiz çok ağırlaşmadan sağ salim doğursaydık bebekleri.
ya kızlar çatlaklar neden oluyo ki çok mu kilo aldınız ben şuana kadar 8 kilo aldım ama daha çatlak olmadı hiç bir yerimde acaba sonradan çatır çatır çatlıycak mı :)
gece sıcaktan hiç uyumadan hergün işe gel akşam 7 de evde ol yine hiç uyumadan gel nereye kadar dayanıcaz bakalım(
GUnaydin kuzular ve anneleri
Ya ben catladim mi acaba karnimda bisey goremiyorum ama olsa kesin anlasilir mi???[/QUOTE
ANLAŞILMAZ OLURMU CANIM MOR MOR ÇİZGİLER DAMAR GİBİ BİR SÜRÜ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?