2012 Ekim Anneleri

Canım bizde ağırlaştık iyice... Hazırlıklar kiminde bitti, kiminde btmedi. Ben bitiremeyenlerdenim mesela Hala devam ediyor. Sen de kendine iyi bak. Net sorunun çözülünce bol bol görşürüz. Kendine iyi bak.

şekerim hoş geldin güle güle deyim bari Bekliyoruz en kısa zamanda

ARKADAŞLAR GELİNDE BENİM GÖBEĞİME VE DİZ KAPAKLARIMIN ARKASINA BAKIN HARITA GİBİ OLDU İÇLER ACISI NELER DENEMEDİM DOĞAL YAĞLARDAN KREMLERDEN KULLANDIM AMA NAFİLE ŞİMDİ BENDE KULLANIYORUM FAKAT İŞE YARAMIYO DEDİĞİNİZ GİBİ KENDİMİ RAHATLATMAK AMAÇLI BAŞKA BİR ŞEY İÇİN DEĞİL

ya kızlar çatlaklar neden oluyo ki çok mu kilo aldınız ben şuana kadar 8 kilo aldım ama daha çatlak olmadı hiç bir yerimde acaba sonradan çatır çatır çatlıycak mı :)

hiç dert etme hiçbir sıkıntı olmuyor. ben 2-3 ay oldu alalı. içinde 20 kiloya yakın malzeme yığılı:))) gayette güzel sallanıyor. sağlamda. bende kalsik beşikleri kullanan ardaşlarımdan ve ablamdan biliyorum çok pişman aldığına. banada o dedi zaten park yatak al diye. yeğenim 3 yaşını dolduracak toplasanklasik beşiğe 10 kez yatmamıştır. klasik beşikler pek iyi sallanmıyor. çevremdeki herkes şuan park yatak kullanıyor. çocuklarıda 3-4 yaşına geldi neredeyse. bende çok memnunum çokda sık duruyor. hatta ara ara sallıyorum hoşuma gittiği için:))

herkese günaydın.
park yatak konusunda içiniz rahat olsun, ben hayatımda bu kadar kullanışlı bişiy görmedim. sağlamlık konusunda tereddütünüz olmasın, bazen oğlumla birlikte yatmışlığımız var içinde :) çokda güvenli, hopluyo zıplıyo kafasını acıtacak bi yeri yok.klasik beşiklerin kullanışlı olmadığına inananlardanım

GUnaydin kuzular ve anneleri

Ya ben catladim mi acaba karnimda bisey goremiyorum ama olsa kesin anlasilir mi???

dün itibariyle işyerime çalışabilir raporumu verdim. 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum. sıcaklardan uyuyamama bu ara bende yok. sadece iş, ev işi, birde 2 yaşında oğlumdan dolayı bazen çok yorgun oluyorum. eve gidince biraz dinlenirsem sorun yok. hareketlerimiz çok ağırlaşmadan sağ salim doğursaydık bebekleri.

Kızlar ben mevlit okutmak yerine yasin,tebareke, ammeli, felaklı, naslı Kuran okutmayı düşünüyorum. Pideli ayranlı, helvalı şerbetli ikramımı da o zaman yaparım. Onu da 40ında değil, 2-3 aylık olunca, biraz palazlanınca zaten, kalabalıkta mikroptur, nazardır kapmasın oğluşum diye. Mevlit dini birşey değil sonuçta peygamberin doğumunu anlatan şiir yani. Siz ne düşünüyorsunuz?

cnm ben daha vermedim raporumu nasılsa bu raporu ssk ya bildirmiyo sorun olmaz dimi?

ya kızlar çatlaklar neden oluyo ki çok mu kilo aldınız ben şuana kadar 8 kilo aldım ama daha çatlak olmadı hiç bir yerimde acaba sonradan çatır çatır çatlıycak mı :)

bende 1 kilo aldım hiç çatlağım yoktu. ama bir kaç gün önce gece rahimin üst tarafı acıyordu.göbeğimin altına doğru. bende herhalde iç çamaşırı sıktı dedim. sabah bektım iç çamaşırının izi var. neyse değiştirdim. ama baktım kaç gündür iz geçmiyor. şimdi anladım ki iç çamaşırının iz yaptığı yerden çatlamış..şok oldum. 1 gecede nasıl oldu diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…