Kızlar ben mevlit okutmak yerine yasin,tebareke, ammeli, felaklı, naslı Kuran okutmayı düşünüyorum. Pideli ayranlı, helvalı şerbetli ikramımı da o zaman yaparım. Onu da 40ında değil, 2-3 aylık olunca, biraz palazlanınca zaten, kalabalıkta mikroptur, nazardır kapmasın oğluşum diye. Mevlit dini birşey değil sonuçta peygamberin doğumunu anlatan şiir yani. Siz ne düşünüyorsunuz?
gece sıcaktan hiç uyumadan hergün işe gel akşam 7 de evde ol yine hiç uyumadan gel nereye kadar dayanıcaz bakalım(
kesinlikle katılıyorum canım ben de senin gibi yapmayı düşünüyorum 2-3 ay beklermiyim o konuda emin değilim ama benim mevlüt dediğimde de kurandan sureler ve dualar olacak inşallah...
Allahım sağlıcakla o günleri de göstersin inşallah...
canim bence cok cirkin bir davranis ve bunun bahanesi olamaz.hepimizin esleri var Allah korusun.kendine guzel bahane bulmus yani eona yaklasamiyormus.guzel bir evladi olacak iki ay daha disini sikamamismi ama kinamakta istemiyorum.arkadasin neyapabilirki bunun icin bosayacak hali yok ama guzelce konussun bu davranisin hosuna gitmedigini uzuldugunu falan soylesin.bana garip geliyor bizler onlarin cocuklarini tasiycaz binbir zorlukla onlar nefislerini yenik dusup bahaneyi bizim durumumuzda bulacaklar!
Kızlar ben mevlit okutmak yerine yasin,tebareke, ammeli, felaklı, naslı Kuran okutmayı düşünüyorum. Pideli ayranlı, helvalı şerbetli ikramımı da o zaman yaparım. Onu da 40ında değil, 2-3 aylık olunca, biraz palazlanınca zaten, kalabalıkta mikroptur, nazardır kapmasın oğluşum diye. Mevlit dini birşey değil sonuçta peygamberin doğumunu anlatan şiir yani. Siz ne düşünüyorsunuz?
günaydın çatlak anneler
nasılsınız bakalım
sıcakkkkk aynen çok sıcakkkkk
benim kızım kaç gündür sürekli hıçkırıyo sorun olmaz de mi :44:
aynen bende durum aynı. haftaya 1 haftalık rapor almayı düşünüyorum. uykusuzluktan ölüyorum..herkes al al deyip duruyor. bari 1 hafta alayım dedim. bi daha mı hamile olacağım. iş uyerinde diğer psikolog arkadaş var ben senin yerinde olsam hep rapor alırım ne diye gelip duruyon diyor. valla dün öyle bir sancım olduki doğuruyorum sandım. 32 de ayrılsammı diye düşündüm. en iyisi rapor alayım bari, bayramda girer 9 gün tatilim olur.
günaydınnn cnm hıçkırdıgını nasıl anlıyosun:26::26::26::26::26::26:
sürekli aynı ritimde çok yavaş vuruyo hatta dışardan bile belli oluyo
yavrum benimçok tatlı görünüyo ama bazen endişeleniyorum her gün hıçkırıyo amniyo sıvısını yuttuğu zaman hıçkırır yazıyo nettte ama doktoruma sorucam
sürekli aynı ritimde çok yavaş vuruyo hatta dışardan bile belli oluyo
yavrum benimçok tatlı görünüyo ama bazen endişeleniyorum her gün hıçkırıyo amniyo sıvısını yuttuğu zaman hıçkırır yazıyo nettte ama doktoruma sorucam
sonuçta mevlütlerde de yasin ,tebareke ,amme okunmuyor mu? ne biliyim ben seviyorum mevlüt okunmasını , ilahilerle falan güzel oluyor
anlamını bilip bilmeden ağlıyor ya bazıları, uyuz oluyorum o zaman napayım. Oğlumun doğumunu kutlarken ortamın ölü evine dönmesini istemem doğrusu. Ayyy bir de koca koca kadınlarla başıma gelen birşeyi anlatayım, bir akrabamızın vefatı nedeniyle duasındaydık ve kuran okunuyor, düşüncesiz salaklardan biri hocaya çabuk çabuk oku dedi. Karnı acıkmıştı herhalde! Kurana saygısı olmayan, mevlit okunurken ne yapar düşünemiyorum bile! Şimdi böyle birkaç kişi var ki çağırmasam olmaz, laf olur! Kimseyi sıkmadan germeden(!) ilahi, konuşma falan da katmadan dümdüz Kuran okutayım, sonra yemeğini yiyen yesin, dedikodusunu yapan yapsın. Öyle insanın duası da eksik olsun diyeceksiniz belki ama, çağırmasam ölene kadar konuşur biliyorum!
anlamını bilip bilmeden ağlıyor ya bazıları, uyuz oluyorum o zaman napayım. Oğlumun doğumunu kutlarken ortamın ölü evine dönmesini istemem doğrusu. Ayyy bir de koca koca kadınlarla başıma gelen birşeyi anlatayım, bir akrabamızın vefatı nedeniyle duasındaydık ve kuran okunuyor, düşüncesiz salaklardan biri hocaya çabuk çabuk oku dedi. Karnı acıkmıştı herhalde! Kurana saygısı olmayan, mevlit okunurken ne yapar düşünemiyorum bile! Şimdi böyle birkaç kişi var ki çağırmasam olmaz, laf olur! Kimseyi sıkmadan germeden(!) ilahi, konuşma falan da katmadan dümdüz Kuran okutayım, sonra yemeğini yiyen yesin, dedikodusunu yapan yapsın. Öyle insanın duası da eksik olsun diyeceksiniz belki ama, çağırmasam ölene kadar konuşur biliyorum!
cnm mevlüttede bunlar okunuyor ve bu ikramlıklar dagıtılıyorr sadece bebek mevlütü oldugu için bebege bide ilahi söyleniyorrr o kadar adı mevlüt diye biliyorum bennn yani bizim bebbek mevlütleri böyle olur
karnı benimki kadar büyümüş kimse yok mu ya? 13-15 kilo aldım diyen annişler koyun göbekleri ya
bak ben bilmiyordum, iyiymiş o zaman. Yine de yukarıda saydığım sebeplerle ben sade Kuran okutayım yaaa, birşey olursa canım sıkılır boş yere. Bir de lohusalık falan dilimi tutamayabilirim, boşuna kalp kırmayayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?