2012 Ekim Anneleri

ya kızlar ben kahvaltı yaptıktan sonra başıma inanılmaz bir ağrı giriyo omuzuma çöküyolar sanki
bi de baş dönmesi oluyo şimdi yine öyle oldu

tansiyon mu acaba :26:

biraz uzanayım barii

kıslar ne diyecem şimdi karnımdaa 3 yada 4 kere aynı şekilde hafif atmalar oldu o hıçkırıkmı acabaaa:26::26::26::26::26:

merhaba kızlar nasılsınız?
bende oğluşuma bikaç parça bişi aldım sonunda onları eklicem şimdi ciciler bölümüne

tatlım bende 2 kutu lierac ve 1 adet badem yağı bitiridim onuda 3. ve 4.aylarımda sürdüm erken kullanıp bitiridim yani sonra baktım lierac pahalı kozmetikçime çok güvenirim ona anlattım bana herbadermin karın için çatlak kremini verdi o kadar memnunum ki anlatamam hiç çatlağım yok sadece ergenlikten kalma vardı 3 tane derin çizgi onlar belirgenleşti o kadar.hatta hastanede muayene olurken yanımda bir hasta daha vardı karnın pek güzel ilk gebeliğinmi dedi pürüzsüzlüğünden bahsetti sanırım al bi dene derim fiyatı 20 lira

Eki Görüntüle 482364

benim füzeye bak hele

maşallah sen bir de kiloluyum diyodun çok iyi gözüküyosun

şekerim fotodan öyle görünüyo bende aynı şeyi söyledim kendi kendime foto hileli yani 90lardayım şuanda küsuratını sölemiyim artık utanıyorum çünkü sende süpersin haaaa maşallahhhh geldi gelcek gibi duruyo seninkide

maşallah canım çok tatlı göbüşün bayıldımmm benimkide top gibi

sağol cnm aldı başını gidiyo allah sonumu hayır etsinn allahtan yana yayılmıyo zaten genişim tam olurdum artıkkk sanki aşağıda duruyo göbeyim yada benmi öyle hissediyorum

maşallah canım çok tatlı göbüşün bayıldımmm benimkide top gibi

sağol cnm aldı başını gidiyo allah sonumu hayır etsinn allahtan yana yayılmıyo zaten genişim tam olurdum artıkkk sanki aşağıda duruyo göbeyim yada benmi öyle hissediyorum

ya kızlar ben kahvaltı yaptıktan sonra başıma inanılmaz bir ağrı giriyo omuzuma çöküyolar sanki
bi de baş dönmesi oluyo şimdi yine öyle oldu

tansiyon mu acaba :26:

biraz uzanayım barii

canım amacım seni korkutmak değil ama ağrının ense ve omuzlara doğru inmesi hipertansiyon olarak biliniyor hiçç ihmal etme hemen ölçtür.benimde doktoruma her gittiğimde heyecandan tansiyonum yüksek çıkıyor ve bana çok kızıyor heyacanlanma artık diye

aynen canım bende öyle bende zaten hafif kiloluydum yanada giderse kötü olur gerçekten
yok canımya normal gibi benimde öyle ama artık yavaş yavaş aşağıya iniyodur heralde

bizim dezavantajımız kilolu hamile kalmamız malesef ,76yla hamile kaldım bende şimdi 83üm

bizim dezavantajımız kilolu hamile kalmamız malesef ,76yla hamile kaldım bende şimdi 83üm

evet cnm kesinlikle ben çok kısa sürede aldım bu kiloları bekarlık fotoma bakıyorum zayıfım nişan fotoma bakıyorum zayıfım düğün fotoma bakıyorum biraz daha iyiyim düğünden 6 ay sonraki halime bakıyorum olmuşum bir fil yavrusu

evet ya bende öyle evlendikten sonra 10 kilo aldım canım 58 kiloyla hamiş kaldım şimdi 64 kiloyum eski fotolarıma bakıyorum nasıl zayıfmışım

evet ya bende öyle evlendikten sonra 10 kilo aldım canım 58 kiloyla hamiş kaldım şimdi 64 kiloyum eski fotolarıma bakıyorum nasıl zayıfmışım

ben hiçbirzaman öyle aman aman zayıf olmadım hep iriydim yaşıtlarıma görede şimdiki halim rezillik eşimde tam tersim nası zayıf 67 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…