benımkıde hıckırıyor merak etme hıcbırsey olmaz ben doktora soyledımde rahat bırak su kızı artık dıyor.
ben hiç farketmedim yada bende olmuyorrrr:26::26::26::26::26::26:
kızlarrrr göbüşüme bakın hele füze gibi aynııııııEki Görüntüle 482340 Eki Görüntüle 482341
Kızlar bende iki kutu lierac bitirdim bebe yagı kullandım badem yagı kakao yagı e vitamin ampulu aklınıza ne gelirse yine catladım catlamyada devam ediyorum annemde ve ablamda hic yok ama bende oldu simdi yine alıcam catlak kremi ama hangi marka alsam bilemiyorum
kızlarrrr göbüşüme bakın hele füze gibi aynııııııEki Görüntüle 482340 Eki Görüntüle 482341
Eki Görüntüle 482364
benim füzeye bak hele
maşallah sen bir de kiloluyum diyodun çok iyi gözüküyosun
maşallah canım çok tatlı göbüşün bayıldımmm benimkide top gibi
maşallah canım çok tatlı göbüşün bayıldımmm benimkide top gibi
ya kızlar ben kahvaltı yaptıktan sonra başıma inanılmaz bir ağrı giriyo omuzuma çöküyolar sanki
bi de baş dönmesi oluyo şimdi yine öyle oldu
tansiyon mu acaba :26:
biraz uzanayım barii
sağol cnm aldı başını gidiyo allah sonumu hayır etsinn allahtan yana yayılmıyo zaten genişim tam olurdum artıkkk sanki aşağıda duruyo göbeyim yada benmi öyle hissediyorum
şekerim fotodan öyle görünüyo bende aynı şeyi söyledim kendi kendime foto hileli yani 90lardayım şuanda küsuratını sölemiyim artık utanıyorum çünkü sende süpersin haaaa maşallahhhh geldi gelcek gibi duruyo seninkide
bizim dezavantajımız kilolu hamile kalmamız malesef ,76yla hamile kaldım bende şimdi 83üm
evet cnm kesinlikle ben çok kısa sürede aldım bu kiloları bekarlık fotoma bakıyorum zayıfım nişan fotoma bakıyorum zayıfım düğün fotoma bakıyorum biraz daha iyiyim düğünden 6 ay sonraki halime bakıyorum olmuşum bir fil yavrusu
evet ya bende öyle evlendikten sonra 10 kilo aldım canım 58 kiloyla hamiş kaldım şimdi 64 kiloyum eski fotolarıma bakıyorum nasıl zayıfmışım
Eki Görüntüle 482364
benim füzeye bak hele
maşallah sen bir de kiloluyum diyodun çok iyi gözüküyosun
karnı benimki kadar büyümüş kimse yok mu ya? 13-15 kilo aldım diyen annişler koyun göbekleri ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?