2012 Ekim Anneleri

ben hiçbirzaman öyle aman aman zayıf olmadım hep iriydim yaşıtlarıma görede şimdiki halim rezillik eşimde tam tersim nası zayıf 67 kilo

ben zayıftım ama o günler baya bi geride kaldı canım
benim eşimde aldı valla ikimizde tontik tontik olduk evlendikten sonra önceden tanıyanlar falan gülüyor bize nolmuş size diye

kızlarr dün akşam noldu biliyomusunuz kayınvalidemlere gittik oturuyoruz ikimiz yalnız konudan açıldı naptınız hastane parasını ayarladınızmı dedi bende yok daha ayarlayamadık dedim anca dedim ben çok zorluycaksa bizi devlet hastanesine gidelim dedim oğlun hayır diyo hastane değiştirmicez diyo dedim daha 5 kuruş para koymamış kenara bide özeldemi doğurtmak istiyo dedi bende napim dedim öyle diyo dedim eti ne budu ne illa özele gitcez diyo bu kocan dedi bende 1 kere oluyo bu doktorumuzdanda memnunuz değiştirmiycez özelde doğum yapcaksın parayıda hallederiz diyo dedim iyi dedi biz özelde doğurmadık eksik biyerimizde kalmadı dedi boşyere masraf dedi.abuk subuk laflar etti cnmı sıktı bişey demedim eşimede desem kzıcak annesine gider söylerde ben senden paramı istedim ne karışıyosun diye ara karıştıran gelin olmak istemedim.allah yardım eder ayarlarız bi şekilde hiç olmadı 3 5 altın bozar yine gideriz bunu bu şekilde eleştirmesi çok zoruma gitti siz özel hastaneye gitcek kim oluyosunuz demeye getirdi zaten kontrollere gidiyorum diye burun kıvıryo ne gerek var devletteki doktorlarda iyi siziin paranız çok atcak yer arıyosunuz diyo

benimki de benimle yarışıyor, 10kg falan aldı herhalde bu hamileliğimde. Kızımda da almıştı ama kızım beğenmez gazıyla doğuma yakın epey vermişti, şimdi niyeti de yok valla. Baskül Ailesi olduk, göbek yarıştırıyoruz!

ben zayıftım ama o günler baya bi geride kaldı canım
benim eşimde aldı valla ikimizde tontik tontik olduk evlendikten sonra önceden tanıyanlar falan gülüyor bize nolmuş size diye

kocam bana baya iyi baktı cnm bende ona ne bulsam yediriyorum dayıyorum ağzına ama nerdee hep aynı istikrarlı devam ediyo bi 66.5 bi 67.5 oluyo.ama ben rahat 10 kilo aldım ilk 6 ayda çok iğrenç bişi fazla kilo yürürken iş yaparken

amaaan kocan istedikten sonra ona ne oluyormuş ki, Allah korusun ya sen özeli isteseydin de eşin istemeseydi! Ay bu kadar konuşacağına imkanınca doğum parasına katkıda bulunsa, daha işe yarardı.

aman tatlım boşwer adı üzerinde kayınvalide işte konuşsun dursun dediğin gibi hiç bulamazsan varsa altının onu bozdurursun bizde o da kalmadı bize soran bile yok eşimde diyo ayarlıcam sen rahat ol kocişim yeter bana napim anası para verecekte ölene kadar konuşacak istemem

amaaan kocan istedikten sonra ona ne oluyormuş ki, Allah korusun ya sen özeli isteseydin de eşin istemeseydi! Ay bu kadar konuşacağına imkanınca doğum parasına katkıda bulunsa, daha işe yarardı.

belkide o yüzden sormuyo onu düşünmeye başladım eksiğiniz varmı diye hiç sormuyo belkide diyodur içinden özele doktora giden adam eksiğinide alır para çok onlarda diyoda olabilir.halada sormuyo akşam giysileri yıkadım dedim ne acelen var diyo bende dedimki gördün gülçini 1.5 ay önce doğurdu hazırlıksız yakalndı dedim çıplakmı kalmışlar hazırlıksız yakalanıpta dedi bende dedim ben hazırlıksız yakalanmak istemiyorum eşşeğimi sağlam kazığa bağlıycam dedim

öyle cnm takmadım bile ama eve gidince eşime söyleyebilirdim oda ilkk görüşünde anne neden öyle diyosun senden paramı istedim ben der sonra ben kötü olurum hiç gerek yoık huzursuzluğa allaha şükür düğünden kalanlarımız var hallederiz hem altınlara gelene kadar buluruz allahın izniyle.bide anlamadığım nokta kzıı geldiğinde oturuyoruz doktora devlete gitmiyomuş çok kalabalık diye özele gidiyomuş ne olursa olsun ona diyoki git tabi ne rezillik çekcen devlette hasta hasta zaten kaç paraki özeller az bi katkı payı alıyolar diyo bana gelince özele gtmek gereksiz helekki konu hassas işin ucunda 2 kişinin sağlığı var.ve bende zaten çok para vermiyorum 35 lira katkı payımız buna gereksiz diyo.

offf offffffffffffff gece sıcaktan uyku uyuyamadım vantinalatörü açtık serin serin bi iyi geldiki ama sonrası felaket oldu heralde üşüttüm kasıklarım ağrıdı uyumuşum bi uyandımki 5 te başım dönüyo felaket ter dökmüşüm vekasığıma bıcak saplanıyo sanki ay ne geceydi eşimde çok korktu offofff neydi o ağrı yaavvvvvvv!!! size oldu mu hiç böyle bişey acaba gaz sıkışmasımıydı? fazla yedim akşamdan coşmuştum mübarek

işte bak sonra noluyo biliyor musun, anasının günahını kızı çekiyor! İnşallah Allah da kaynananı görümcenle sınamaz! Kendi kızı rezillik çekmesin tabii!

işte bak sonra noluyo biliyor musun, anasının günahını kızı çekiyor! İnşallah Allah da kaynananı görümcenle sınamaz! Kendi kızı rezillik çekmesin tabii!

bu dediğin söze gerçekten çok inanıyorum ata eder evlat öder derler çok doğru ve o bunu yaşadı ama ettim buldum demez

selam kızlar. göbişler topiğimize en yeni halimizi ekledim. benim de son günlerde ellerim şişmeye başladı. balon gibi oldular resmen. bazen uyuşuyorlar. sizde de var mı aynı problem???

sonuçta mevlütlerde de yasin ,tebareke ,amme okunmuyor mu? ne biliyim ben seviyorum mevlüt okunmasını , ilahilerle falan güzel oluyor

evet canım başta tevbe ile başlanır sonra yasini şerif duası ,yasini şerif,tebareke, amme ve isteğe göre Duhan ve İnşirah sureleri okunur daha sonra mevlüt ile devam edilir zaten mevlütün içeriği Süleyman Çelebi hazretlerinin ilahileridir...Bildğimiz gibi kandillerde dahi tv lerde izlediyseniz kurandan bölümler ve dualar okunduktan sonra muhakkak ilahiler okunur...Bende Allah izin verirse oğlumun mevlütünde ilahileri onu kucağımda tutarak oturduğum yerde kendim okuyacağım

ayyy bu arada temizlik devam ediyor evde sizi özledim bi bakıp kaçıyorum öptüm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…