2012 Ekim Anneleri

Kızlarrrr göbeklere maşallahhhh

sayfa gelmiş geçmiş en büyük göbek patlamasını yaşıyor

kızlar 1 hafta önce olan kıyafetlerim şimdi olmuyor üzerime yaaa göbişler büyüyor iyiceee

birilerini dövmeden şu işten ayrılsam iyi olcak 16-17 yaşındaki çocuk kimseye saygısı yok ,bir kulağından girip diğerinden çıkıyor söylenenler. sözde babasıyla çalışıyor ona bile saygısı yok

tövbe yarabbim biz de evlat sahibi olcaz kınamak istemem kimsenin evladını ama sabrını tüketir bu çocuk insanın ,ne biçim gençlik yetiştiriyoruz

çok güzel oluyor ya ben çok seviyorum mevlütleri . bebişimin cinsiyetini öğrendiğimde annemi aradım hemen ,o da camideymiş o sıra ,bayan bir hoca var annem çok güzel okuyor diyor. ona söylemiş erkek torunum olcakmış diye ,o da demiş elifin mevlüdünü ben okucam inşallah diye. hocamız belli ,rabbim o günü görmeyi nasip etsin inşallah

ne güzel annesi okucak illahilerini ,şanslı oğluşun

Merhaba kızlar mevlütlerden, kayınvalidelerden, kilolardan bahsedilmş... AAaaahhhh ah ben 43 kilo ile evlendim 55 kilo ile hamile kaldım. Şuan 65 kiloyum :26: Çok zoruma gidiyor bu durum... Kendime inanamıyorum. Eski pantalonlarıma bakıyorum çocuk pantalonu gibi geliyor. Bacağıma girmez mmkün değil..

Bu arada şu mevlüt işini nasıl yapacağım hiç bilmyiorum. Ay yapmasam olmaz mı acaba :S

Özel hastaneye gitmene laf eden kayınvalideye de selamlar Tarlada da doğuruyorlarmış eskiden.. Ozaman dr.a bile gerek yok. Seçelim bir köşe başı orada doğuralım. Ayrıca devlet hastanelerine gidilmez diye birşey demiyorum tabiki. Elbette tercih meselesi dr.un devlet hastanesindedir. MEmnunsundur oraya gidersin. Ama arar arar bulamazsın bir dr. özele gidersin. Olmadı üniversite hastanesine gidersin. Herkes kendi mantığına ve maddi durumuna göre hareket ediyor. Özel hastanelerinde hepsi aynı değl ki. Kimi 8.000 TL ye doğum yaptırıyor kimi 750-800 TL ye... Özel diye illa adamı soyuyor sanıyorlar. Herkes kendi bütçesine göre olan özele gidiyor.

Bu devlet hastanesine gidin die öneride bulananlar eminim kendileri gitmiyolardır.Çünkü gidenin başkasına önereceği bir sistem yok ortada. Diş etlerimde sorun var die diş sağlığından randevu alaym dedim en yakın tarih 17 gün sonra bunlar doğumu nasıl yaparlar acaba.
Hiç birimiz istemeyiz her seferinde dünyanın parasını vermeye muayneye ki doğuma da öle ama nasıl güvenebiliceksin bu sisteme özelliklede büyük şehirdeysen.

her gece camlar açık yatıyoruz bizde dediğin gibi terliyoruz bir yandan ama anlamadan da üşüyoruz. kasıklarımda ağrı bende de var

az önce de ani yerimden kalkınca fena bir sancı girdi

kızlar ben sizleri çook özlicemmm
işten çıkıcağım konuştum 1 ay dedi..
öncesi sonrası 1 ay dedi.
bende eleman arayın madem dedim
bana 4 ay boyunca normal maaşımıda vericekler..devlettende alıcam..
belki gelen kişiden memnun kalmazlarsada alırlarmış geri..
ama son günlerime kadar devam edicem..

Son düzenleme:

hemen yorumu üstüme alınıyorum ve cevaplıyorum cnm :)))) dediğin gibi kendimize güvenmesek hiç gitmezdik özele ki ben ilk tedavime devlette başladım ve doktorum gayet iyiydi onun sayesinde ilaçları ilk kullanmamda hamile kaldım daha sonra gittim 1 2 kere yoktu ve çok yoğundu bu yüzden geçtim özele özel dediğimde öyle tam özel değilki 35 lira veriyoruz her gidişte doğum da 500 600 gibi bişi olcak yani çokta bulunmucak bi para değil ama dert oldu kayınvalideciğime.bide küçümsemesi bi acayip eti neymiş budu neymiş cebinde 5 kuruşu yokmuş karısnı özellerde doğum yaptırcakmış.eşimin beni önemsemesi herşeye değer görmesi rahatsız ediyo

ayrılcak mısın işten 4 ay bitince? hayırlısı olsun inşallah

biz de seni özlücez

The First Years Y4479MP - Anti Kolik Massagekissen: Amazon.de: Baby Arkadaşlar kuzenim gelirken bunu getrmiş bana.. Allahım daha neler göreceğiz. Buda oldu hahahahhaaa.... Birtek titreşim yastıkta yoktu oda oldu.. En azından benim için. Bu arada e-bay den alışveriş yapan var mı? Kaç euro veya dolar altı alışverişler gümrüksüz teslim ediliyor acaba? Yani gümrüğe takılmadan?

Kayınvaliden seni kıskanıyor canım. Bu çok açık belli. Benim evime yakınlık olarak seçebileceğim 3 hastane var. Biri devlet.. Orayı kesinlikle istemiyorum. En baştan eşime söyledim. Çok eski, çok pis bir hastane. Okadar kalabalık ki adım atılmıyor.. Servis katı hele.. Aman aman yani. En baştan dedim devlette doğum yapacaksam ( Hamile bile değildim ) Annemin semtinde bir hastane var. Devletin kadın doğum hastanesi. Yeni, tertemiz... Hem de annemin rahim ameliyatını yapan bildiğimiz iyi bir dr. var. Oraya giderim kontrollere. Son zamanda annemde kalır doğum yaparım dedim. Yada bir hastane var. Tam özel. Kesinlikle sigorta ile anlaşması yok. 8.000 TL ye doğum patlıyor Birde işte benim gittiğim var. O daha uygun ama yine seninki kadar değil. Benim doğum 1.500 TL artı ben fotoğrafçı istiyorum kendimi tutamıyorum. İnşallah ayarlarsak o var. 2.000 TL gibi olacak. Tabi 1 geceden fazla kalırsam artacak bu fiyat. Daha uygun özel de var ama karşı tarafta. Benim için gidip gelmesi ve doğum başlayınca gitmesi problem olacak... Sen hiç dert etme. Dediğin para bulunur evvelallah... Bulunmasa bile altının varmış onla halledersiniz. Bizde oda yok. Neyimiz varsa cebimizde. 5 kuruşumuz yok. Kayınvaliden oğlundan özel ilgi istiyor herhalde. Sana yaptıkları ona neden batıyor ki yoksa? Kendi kızı mutsuz falan mı yoksa?

selam kızlar, biz geldiiiik

oooff bu nasıl bir sıcaktır yaa, iki gündür izinliyim sıcaktan kapı dışarı bile çıkamıyorum. dünden beri çıkacağım kendime yeni açılan çamaşırcıdan sütyen pijama filan bakacağım ama sıcaktan oturduğum yerden kıpırdayamıyorum
allah hepimize bu sıcakları sorunsuz atlatmayı nasip etsin, çok zor valla.
Yemek yapacağım daha markete de uğramam lazım off, biraz daha bekleyeyim de 4 gibi çıkarım olmazsa

kızlar doğum hakkında konuştunuzmu doktorunuzla ben daha sormadım erkendir diye ama çok korkuyorum :18: sezeryan olacak olan var mı ? normal doğumdanda korkuyorum sezaryendanda napacaz bakalım....

bende hayırlısıyla evimize gelelim bebeğimle 45 yasin okutayım diye adamıştım 1-2 ay sonra senin gibi düşünüyorum

kızlar doğum hakkında konuştunuzmu doktorunuzla ben daha sormadım erkendir diye ama çok korkuyorum :18: sezeryan olacak olan var mı ? normal doğumdanda korkuyorum sezaryendanda napacaz bakalım....

ben en son 26. haftada konuştum normal olması için çabalıyoruz son ana kadar demişti ki ben de normal istiyorum zaten

perşembe günü yine randevumuz var bakalım ne dicek bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…