evet canım başta tevbe ile başlanır sonra yasini şerif duası ,yasini şerif,tebareke, amme ve isteğe göre Duhan ve İnşirah sureleri okunur daha sonra mevlüt ile devam edilir zaten mevlütün içeriği Süleyman Çelebi hazretlerinin ilahileridir...Bildğimiz gibi kandillerde dahi tv lerde izlediyseniz kurandan bölümler ve dualar okunduktan sonra muhakkak ilahiler okunur...Bende Allah izin verirse oğlumun mevlütünde ilahileri onu kucağımda tutarak oturduğum yerde kendim okuyacağım
ayyy bu arada temizlik devam ediyor evde sizi özledim bi bakıp kaçıyorum öptüm sizi
kızlarr dün akşam noldu biliyomusunuz kayınvalidemlere gittik oturuyoruz ikimiz yalnız konudan açıldı naptınız hastane parasını ayarladınızmı dedi bende yok daha ayarlayamadık dedim anca dedim ben çok zorluycaksa bizi devlet hastanesine gidelim dedim oğlun hayır diyo hastane değiştirmicez diyo dedim daha 5 kuruş para koymamış kenara bide özeldemi doğurtmak istiyo dedi bende napim dedim öyle diyo dedim eti ne budu ne illa özele gitcez diyo bu kocan dedi bende 1 kere oluyo bu doktorumuzdanda memnunuz değiştirmiycez özelde doğum yapcaksın parayıda hallederiz diyo dedim iyi dedi biz özelde doğurmadık eksik biyerimizde kalmadı dedi boşyere masraf dedi.abuk subuk laflar etti cnmı sıktı bişey demedim eşimede desem kzıcak annesine gider söylerde ben senden paramı istedim ne karışıyosun diye ara karıştıran gelin olmak istemedim.allah yardım eder ayarlarız bi şekilde hiç olmadı 3 5 altın bozar yine gideriz bunu bu şekilde eleştirmesi çok zoruma gitti siz özel hastaneye gitcek kim oluyosunuz demeye getirdi zaten kontrollere gidiyorum diye burun kıvıryo ne gerek var devletteki doktorlarda iyi siziin paranız çok atcak yer arıyosunuz diyo
offf offffffffffffff gece sıcaktan uyku uyuyamadım vantinalatörü açtık serin serin bi iyi geldiki ama sonrası felaket oldu heralde üşüttüm kasıklarım ağrıdı uyumuşum bi uyandımki 5 te başım dönüyo felaket ter dökmüşüm vekasığıma bıcak saplanıyo sanki ay ne geceydi eşimde çok korktu offofff neydi o ağrı yaavvvvvvv!!!size oldu mu hiç böyle bişey acaba gaz sıkışmasımıydı? fazla yedim akşamdan coşmuştum mübarek
Merhaba kızlar mevlütlerden, kayınvalidelerden, kilolardan bahsedilmş... AAaaahhhh ah ben 43 kilo ile evlendim 55 kilo ile hamile kaldım. Şuan 65 kiloyum :26: Çok zoruma gidiyor bu durum... Kendime inanamıyorum. Eski pantalonlarıma bakıyorum çocuk pantalonu gibi geliyor. Bacağıma girmez mmkün değil..
Bu arada şu mevlüt işini nasıl yapacağım hiç bilmyiorum. Ay yapmasam olmaz mı acaba :S
Özel hastaneye gitmene laf eden kayınvalideye de selamlarTarlada da doğuruyorlarmış eskiden.. Ozaman dr.a bile gerek yok. Seçelim bir köşe başı orada doğuralım. Ayrıca devlet hastanelerine gidilmez diye birşey demiyorum tabiki. Elbette tercih meselesi dr.un devlet hastanesindedir. MEmnunsundur oraya gidersin. Ama arar arar bulamazsın bir dr. özele gidersin. Olmadı üniversite hastanesine gidersin. Herkes kendi mantığına ve maddi durumuna göre hareket ediyor. Özel hastanelerinde hepsi aynı değl ki. Kimi 8.000 TL ye doğum yaptırıyor kimi 750-800 TL ye... Özel diye illa adamı soyuyor sanıyorlar. Herkes kendi bütçesine göre olan özele gidiyor.
kızlar ben sizleri çook özlicemmm
işten çıkıcağım konuştum 1 ay dedi..
öncesi sonrası 1 ay dedi.
bende eleman arayın madem dedim
bana 4 ay boyunca normal maaşımıda vericekler..devlettende alıcam..
belki gelen kişiden memnun kalmazlarsada alırlarmış geri..
ama son günlerime kadar devam edicem..
hemen yorumu üstüme alınıyorum ve cevaplıyorum cnm :)))) dediğin gibi kendimize güvenmesek hiç gitmezdik özele ki ben ilk tedavime devlette başladım ve doktorum gayet iyiydi onun sayesinde ilaçları ilk kullanmamda hamile kaldım daha sonra gittim 1 2 kere yoktu ve çok yoğundu bu yüzden geçtim özele özel dediğimde öyle tam özel değilki 35 lira veriyoruz her gidişte doğum da 500 600 gibi bişi olcak yani çokta bulunmucak bi para değil ama dert oldu kayınvalideciğime.bide küçümsemesi bi acayip eti neymiş budu neymiş cebinde 5 kuruşu yokmuş karısnı özellerde doğum yaptırcakmış.eşimin beni önemsemesi herşeye değer görmesi rahatsız ediyo
ayrılcak mısın işten 4 ay bitince? hayırlısı olsun inşallah
biz de seni özlücez
Kızlar ben mevlit okutmak yerine yasin,tebareke, ammeli, felaklı, naslı Kuran okutmayı düşünüyorum. Pideli ayranlı, helvalı şerbetli ikramımı da o zaman yaparım. Onu da 40ında değil, 2-3 aylık olunca, biraz palazlanınca zaten, kalabalıkta mikroptur, nazardır kapmasın oğluşum diye. Mevlit dini birşey değil sonuçta peygamberin doğumunu anlatan şiir yani. Siz ne düşünüyorsunuz?
kızlar doğum hakkında konuştunuzmu doktorunuzla ben daha sormadım erkendir diye ama çok korkuyorum :18: sezeryan olacak olan var mı ? normal doğumdanda korkuyorum sezaryendandanapacaz bakalım....
ben en son 26. haftada konuştum normal olması için çabalıyoruz son ana kadar demişti ki ben de normal istiyorum zaten
perşembe günü yine randevumuz var bakalım ne dicek bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?