Hayırlısını diyecek inşallah
selam kızlar nsılsınız sizlere bişi sorucam hastsne çıkışını 10lu aldım içinden hem kısa kollu hemde uzun kollu çıt çıtlı bady çıktı ben hangisini yanıma alayım sizce benm doğumum eylül sonu olucak...
selam kızlar nsılsınız sizlere bişi sorucam hastsne çıkışını 10lu aldım içinden hem kısa kollu hemde uzun kollu çıt çıtlı bady çıktı ben hangisini yanıma alayım sizce benm doğumum eylül sonu olucak...
evet cnm yeni eleman alıcaklar yerime işte..
Evdede pc yok net yok..
Ki pc alamamda çalışamadığım sürece sanırım
[sıze=3]maşallah herkes çok iyi sevindim sizin adınıza, umarım beni hatırlamışsınızdır... Nasıl gidiyor bakalım bu sıcaklarda hamilelik? Hepinizin allah yar ve yardımcısı olsun inşallah.
Bende belki size yakında güzel bir haber verebilirim, zira reglimin üzerinden 4 gün geçti, normalde cuma günü doktorumda rutin kontrolüm vardı, bana adetliyken gel dediler bende ona göre randevu aldım ama şimdiye kadar tık yokDua edin benim için, yeni bir başlangıç için, siz hamilesiniz duanız kabul olur inşallah.
Hepinizi öpüyorum iyi haberlerinizi okumak dileiğle[/sıze]
inşallah kuzucum yaşaka maka büyüdük gözdoş teyzesi ,artık çıkmak istiyoruz dışarı yakında karnımı delip ayakları çıkarıcak diye korkuyorum
Bu arada kızlar ben hastane çıkısı almadım kendim takım yaptım daha uyguna geldiii çokda şık oldu
Bu arada kızlar ben hastane çıkısı almadım kendim takım yaptım daha uyguna geldiii çokda şık oldu
brck çok üzüldümmmm canımmmm arada olsada gir haber et kendinden ne zaman ayrılacaksın
canım cepten falan gir bari özletme kendini
Maşallah herkes çok iyi sevindim sizin adınıza, umarım beni hatırlamışsınızdır... Nasıl gidiyor bakalım bu sıcaklarda hamilelik? Hepinizin Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah.
Bende belki size yakında güzel bir haber verebilirim, zira reglimin üzerinden 4 gün geçti, normalde cuma günü doktorumda rutin kontrolüm vardı, bana adetliyken gel dediler bende ona göre randevu aldım ama şimdiye kadar tık yokDua edin benim için, yeni bir başlangıç için, siz hamilesiniz duanız kabul olur inşallah.
Hepinizi öpüyorum iyi haberlerinizi okumak dileiğle
sağol cnm
bendede kusma ve bulantı iştahsızlık devam etmekte cnm..eskidi kadar olmasada en son dün akşam iftara davetliydik orada çıkardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?