2012 Ekim Anneleri

Maşallah herkes çok iyi sevindim sizin adınıza, umarım beni hatırlamışsınızdır... Nasıl gidiyor bakalım bu sıcaklarda hamilelik? Hepinizin Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah.
Bende belki size yakında güzel bir haber verebilirim, zira reglimin üzerinden 4 gün geçti, normalde cuma günü doktorumda rutin kontrolüm vardı, bana adetliyken gel dediler bende ona göre randevu aldım ama şimdiye kadar tık yok Dua edin benim için, yeni bir başlangıç için, siz hamilesiniz duanız kabul olur inşallah.
Hepinizi öpüyorum iyi haberlerinizi okumak dileiğle

selam kızlar nsılsınız sizlere bişi sorucam hastsne çıkışını 10lu aldım içinden hem kısa kollu hemde uzun kollu çıt çıtlı bady çıktı ben hangisini yanıma alayım sizce benm doğumum eylül sonu olucak...

geçen gün bende sormuştum da ikisini de koyalım dursun yanımızda

Bence kısa kolluyu al... Ben ilk 3 ay kısa kollu, sonraki 3 ay daha kış ortası olacağı için uzun kollu atlet giydireceğim.

allah yar ve yardımcın olsun canımm gönlüne göre versin hayırlısyla inş

Bu arada kızlar ben hastane çıkısı almadım kendim takım yaptım daha uyguna geldiii çokda şık oldu

Canım şart değil ki hastane çıkışı almak.. Bunlar bebeğin battaniyesine varana kadar aynı renk ve desenlere sahip ürünler sadece. Sen nasıl istersen öyle yaparsın. Hem blki daha bile güzel olur :) Ben aldım hastane çıkışı ama yanıma tabiki bir battaniye ve takım daha alacağım neticede.

hele şu çok parçalı hastane çıkışlarını allandıra ballandıra anlatıyolar. 15 parça şunu da var bunu da diye. çoğu kullanılmıyo, ağız mendilleri kuş kadar bişiy.önlüğü çok kullanmıyorsun. ilk doğduklarında patikli alt alttan çıtçıtlı badi ve zıbın. bide eldiven bazen şapka bile giydirilmiyor.

Merhaba ikbal,Dualarimiz seninle canim,Allah gonlune gore versin insallah...
Guzel gelismelerle gel insallah.

kızlar dün akşam dr umuz nöbetciydi bizden bundan istifade muayneye gittik :) oğluşum 30+4 de 1750 gr 45 cm olmuş :) dr çok iyi haftasından 2 hafta önde dedi..usg ye göre 7 haftan kalmış görünüyor 50 den geriye sayabilirsin dedi..normal doğum istiyorsan da 45 günden sonra her an bekleriz dedi..bende çok erken benim doğum tarihim 11 ekim dedim..dr da ne yapalım oğlun çok acaleci dedi :) iyi boylu bir bebek olucak ama babayı gördükten sonra normal diyorum babaya çekmiş dedi :) herşeyimiz çok güzel çıktı..yanlız kendini çok yoruyorsun sanırım bebeğin baş aşağı dönmüş ama başı çok aşağıda dedi..nerdeyse kanala giricek dedi..eve gidiyorsun ayaklarını uzatıp yatıyorsun dedi..bundan sonra bebek doğana kadar keyif zamanın dedi :) bu arada hala aynı şekilde kilo almadan devam ediyorum..dr işimiz çok daha kolay ne güzel ödemin şişinde yok dedi..

bizden bu kadar bu arada bebişimin bebek odası siparişini verdik 1 hafta 10 güne kadar getirip kuracaklar :))

sağol cnm
bendede kusma ve bulantı iştahsızlık devam etmekte cnm..eskidi kadar olmasada en son dün akşam iftara davetliydik orada çıkardım

sende bendensin desene cnm
dr kusman daha kesilmez doğuma kadar böyle dedi..
bu sayede kilo almıyoruz sanırım..yediğim 5 dk dan fazla durmuyor midemde..
bu yüzden yürüyüş yapmakta çok zorlanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…