benim kuzenimin de kese etrafında çokça kanama görülmüştü.ama şimdi oğlu kucağındasen de bol bol dinlenirsen inşallah bişeycik kalmaz..Rabbim korusun bebişlerimizi
hoşgeldiniz.hayırlı olsun...
geçmiş olsun canım.bir an evvel atlatırsın inşallah...
kızlar ben kalp atışını çokmu erken duymuşum herkes 7. haftasında duyuyorheralde biz bugün duyduk 5+6 günlük dedi herşemiz erkenmi oluyor ne
3 haftalıkken de gebeliğimi öğrendim
inşallahh meleğim bırakmazz benii cnmm off düşündükçe deliricem
inşallahh meleğim bırakmazz benii cnmm off düşündükçe deliricem
merhaba, 2012 ekim enneleri takip listesinde sat. aynı görünüyo..o yüzden bi yakınlık hissettim, online görünce yazmak istedim :)
evet canım bende yazında gördüm aynı satımız hosgeldın hayırlı olsun hamılelıgın
canım benim dün gittinmi demek doktora kaç tane örnek var bu şekilde olan sen içini ferah tut kötü düşünmemeye çalış lütfen onunla konuş hissettir Rabbim ona can verecekse herşey teferruattır
merhaba, ben hem yeni üyeyim, hem de yeni hamile :)
blackberry_82, bursa, 30, 24 Ocak, 30 Ekim (kıyısından ekim annelerindeyim :)
eklerseniz sevinirim
oncelıkle sakın ol cnm..hamılelıklerın bı kısmında dusuk tehlıkesı olur bı kısmında olmaz ama her dusuk tehlıkesı olanda dusurucek dıye bır sey yok.benm arkadaslarımdada oluyordu dusuk tehlıkesı ama dogurdular cnm hemde saglıklı bebıslerı oldu.o yuzdn sıkıntı yapma hem bebısıde ararlı daha bastan pes etme bunyenı soyle alıstır kısmetse bısey olmıcak ben tutucam onu benm gucum bebısımı tutucak de tmm mı cnm..
merhabalar, yeni üyeyim ve dün hamile olduğumu öğrendim, Allah nasip ederse ekimde anne olacağım :) çok heyecanlıyımmm
evt cnm gittim ve iyi sayılmayan haberle geldim bana dediki normalde bu zamanda tahmini dogum tarihini söylerim ama sana söylemiyecem dedii beynimden vurulmuşa döndüm önce ne olacagı kesinleşssin öyle dedi
slm arkadaşlarr bende haberler kötüüü dün doktora gittim ve kanama alanım büyümüş çok yüksek düşük tehliken var dedi doktor
doktorlar çok ümit verip sonradan üzülmemizi istemiyolar evet riskin var düşük olabilir ama olmayabilirde kendini lütfen toparla canım Rabbimden hayırlısını isteben kötü düşünemiyorum hiçbişey olmayacak allahın izniyle
tebrik ederimmm[/QUOTE
Sağol, senin de Allah tamamına erdirsin :)
geçmiş olsun canımm..
morelini bozma bu gibi zamanlarda çok önemli..
hem atlatırsın allahın izniyle güzel düşün güzel olsun..
bebişin sana sımsıkı tutunmuştur merak etme sen..
GÜNAYDIN KIZLAR.GEÇEN GÜN YAZMIŞTIM KAHVERENGİ AKINTIM OLDU DİE.DÜN DR UMA GİTTİK.ÇOK ŞÜKÜR Kİ BEBİŞİM İYİ.BU DÖNEMDE OLABİLİYOMUŞ BU TÜR KANAMALAR.BEBEK ARTIK RAHİMDEN BESLENMEYE GEÇİŞ YAPIYOMUŞ O YÜZDEN KANAMA OLABİLİYOMUŞ.NORMALDE 9+2 İKEN 9+4 OLMUŞ:))2 GÜN İLERDEN GİDİYORUZ.ARKADAŞLAR YAA İÇERDEN NE TEKMELER ATIYO İNANAMASSINIZ.KENDİNİ İKTİRİYO:))MUCİZE BU YAA.ALLAHIM HERKESE YAŞATSINNNN.2,72 CM OLMUŞUZ.ALLAHIM HEPİMİZE SAĞ SALİM BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN.AMİN..
günaydın herkese
kızlar birşey sorucam dün canım çekti midye yedim.çiğ ett değil dimi oo??
birde canım kornişon turşu çekiyor..yiyince eşim yemediyor..canım çok istiyor ama napim
siz yiyormusunuz??
hoşgeldin..tebrikler canımmerhaba, ben hem yeni üyeyim, hem de yeni hamile :)
blackberry_82, bursa, 30, 24 Ocak, 30 Ekim (kıyısından ekim annelerindeyim :)
eklerseniz sevinirim
canım...çok geçmiş olsun..kötü şeyler düşünme..her kanama düşükle sonuçlanıcak diye bişi yok canım..benim bi arkadaşımında çok kanaması olmuştu ilk aylarında ama iki haftaya filan doğuma giricek şimdi..merhaba kızlar,
daha öncede yazmıştım ama çok oldu hatırlatma yapıyım benım bebeğimde 8+4 günlük ama 3 haftadır raporluyum kanamamdan dolayı iğne vuruluyordum şimdi hapa başladım. en kısa zamanda bitmesini okadar çok istiyorum kii.... kırmızı kanama değil bnmkisi kahverengi genelde ama sürekli korkuyla yaşamak cok zor...
ya bende de var o şişkinlik. süt gaz yapıomuş. ondan olabilir belkide. patlıycakmış gibi hissediyorum kendimi akşamaları.ne olucak bilmem:44:günaydınlar herkese...
dün akşam inanılmaz derecede şişkinliğim vardı.ayakta durunca, göbeğimden ayaklarımı göremiyordum nerdeyse,karnımın gerildiğini hissettim.koncam ne dalga geçti amaşimdiden böyle 5 aylık gibi olursan 9 aylıkken kapıdan sığmazsın diyo hınzır
göğüslerim de onlarla yarışıyor bu konuda :18::18:
açıkcası ilerki hallerimi düşünüp şimdiden tırsmaya başladım
tebrikler canım..allah tamamına erdirsin inşallahmerhabalar, yeni üyeyim ve dün hamile olduğumu öğrendim, Allah nasip ederse ekimde anne olacağım :) çok heyecanlıyımmm
canım benim.çok çok geçmiş olsun..kendini üzme, yat dinlen..düşündükçe üzüldükçe daha çok etkilenir bebişin..allahın izni ile bırakmayacak seni..pozitif düşün olur muslm arkadaşlarr bende haberler kötüüü dün doktora gittim ve kanama alanım büyümüş çok yüksek düşük tehliken var dedi doktor
GÜNAYDIN KIZLAR.GEÇEN GÜN YAZMIŞTIM KAHVERENGİ AKINTIM OLDU DİE.DÜN DR UMA GİTTİK.ÇOK ŞÜKÜR Kİ BEBİŞİM İYİ.BU DÖNEMDE OLABİLİYOMUŞ BU TÜR KANAMALAR.BEBEK ARTIK RAHİMDEN BESLENMEYE GEÇİŞ YAPIYOMUŞ O YÜZDEN KANAMA OLABİLİYOMUŞ.NORMALDE 9+2 İKEN 9+4 OLMUŞ:))2 GÜN İLERDEN GİDİYORUZ.ARKADAŞLAR YAA İÇERDEN NE TEKMELER ATIYO İNANAMASSINIZ.KENDİNİ İKTİRİYO:))MUCİZE BU YAA.ALLAHIM HERKESE YAŞATSINNNN.2,72 CM OLMUŞUZ.ALLAHIM HEPİMİZE SAĞ SALİM BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN.AMİN..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?