2012 Ekim Anneleri

benim kuzenimin de kese etrafında çokça kanama görülmüştü.ama şimdi oğlu kucağında sen de bol bol dinlenirsen inşallah bişeycik kalmaz..Rabbim korusun bebişlerimizi

hehh işte benimkide öyleee cnm lavabo ihtiyacından başka bişey yapmıyorum şimdide yatarak yazıyorummm

kızlar ben kalp atışını çokmu erken duymuşum herkes 7. haftasında duyuyorheralde biz bugün duyduk 5+6 günlük dedi herşemiz erkenmi oluyor ne
3 haftalıkken de gebeliğimi öğrendim

canım biz o haftalarda gittiğimiz için o dönemde görmek nasip oldu..
mesela ben 6+3 de gördüm ama ne zaman başladığını bilemiyoruz tabi..

sende bendensin ben adete 4-5 gün kala öğrendim hamile olduğumu

inşallahh meleğim bırakmazz benii cnmm off düşündükçe deliricem

canım benim dün gittinmi demek doktora kaç tane örnek var bu şekilde olan sen içini ferah tut kötü düşünmemeye çalış lütfen onunla konuş hissettir Rabbim ona can verecekse herşey teferruattır

inşallahh meleğim bırakmazz benii cnmm off düşündükçe deliricem

oncelıkle sakın ol cnm..hamılelıklerın bı kısmında dusuk tehlıkesı olur bı kısmında olmaz ama her dusuk tehlıkesı olanda dusurucek dıye bır sey yok.benm arkadaslarımdada oluyordu dusuk tehlıkesı ama dogurdular cnm hemde saglıklı bebıslerı oldu.o yuzdn sıkıntı yapma hem bebısıde ararlı daha bastan pes etme bunyenı soyle alıstır kısmetse bısey olmıcak ben tutucam onu benm gucum bebısımı tutucak de tmm mı cnm..

canım benim dün gittinmi demek doktora kaç tane örnek var bu şekilde olan sen içini ferah tut kötü düşünmemeye çalış lütfen onunla konuş hissettir Rabbim ona can verecekse herşey teferruattır

evt cnm gittim ve iyi sayılmayan haberle geldim bana dediki normalde bu zamanda tahmini dogum tarihini söylerim ama sana söylemiyecem dedii beynimden vurulmuşa döndüm önce ne olacagı kesinleşssin öyle dedi

günaydın herkese

kızlar birşey sorucam dün canım çekti midye yedim.çiğ ett değil dimi oo??

birde canım kornişon turşu çekiyor..yiyince eşim yemediyor..canım çok istiyor ama napim

siz yiyormusunuz??

tamamm cnm böyle yapmaya çalışıcam inşallah bian önce geçer şu alan

evt cnm gittim ve iyi sayılmayan haberle geldim bana dediki normalde bu zamanda tahmini dogum tarihini söylerim ama sana söylemiyecem dedii beynimden vurulmuşa döndüm önce ne olacagı kesinleşssin öyle dedi

doktorlar çok ümit verip sonradan üzülmemizi istemiyolar evet riskin var düşük olabilir ama olmayabilirde kendini lütfen toparla canım Rabbimden hayırlısını iste ben kötü düşünemiyorum hiçbişey olmayacak allahın izniyle

slm arkadaşlarr bende haberler kötüüü dün doktora gittim ve kanama alanım büyümüş çok yüksek düşük tehliken var dedi doktor

geçmiş olsun canımm..
morelini bozma bu gibi zamanlarda çok önemli..
hem atlatırsın allahın izniyle güzel düşün güzel olsun..
bebişin sana sımsıkı tutunmuştur merak etme sen..

inşallah cnmm dediğin gibii olurrrr yavrumm benimle kalırrr yavrum tam 12.5 mm olmuşşş gelişimi gayet güzelmiş ama o kanamaa yavrumu düşürebilirmişşş

geçmiş olsun canımm..
morelini bozma bu gibi zamanlarda çok önemli..
hem atlatırsın allahın izniyle güzel düşün güzel olsun..
bebişin sana sımsıkı tutunmuştur merak etme sen..

inşallahhh cnmmm hamişlerr bana dua edin olurmuu meleğim bırakmasın beni hamişlerin duası kabul olurmuşşş

gözün aydın canımmm...
maşallah bebişineee

valal cnaım mıdyeyı bılemıycem hıc yemedıgım bısey ama cıg deıldır heralde
tursuda canım ısterse yerım dıye dusunuyorum kötü bısey deıl sadece odem yapar o var abartmadan yıyebılırz bence
ben mesela ılk hamılelıgıme yemeklerden tıksınmıstım oyle cok bulantı kusma olmuyodu sadece sabahalrı olupo gecıyodu ama canım bısey ıstemıyordu baslarda ozellıkle yemeklerı meyve ve çiğ köfte yedım mesela tabı etsız yıne oyle olursam o skeılde duşünüyorum

merhaba, ben hem yeni üyeyim, hem de yeni hamile :)

blackberry_82, bursa, 30, 24 Ocak, 30 Ekim (kıyısından ekim annelerindeyim :)

eklerseniz sevinirim
hoşgeldin..tebrikler canım
canım...çok geçmiş olsun..kötü şeyler düşünme..her kanama düşükle sonuçlanıcak diye bişi yok canım..benim bi arkadaşımında çok kanaması olmuştu ilk aylarında ama iki haftaya filan doğuma giricek şimdi.. üzülme olur mu:44: ya bende de var o şişkinlik. süt gaz yapıomuş. ondan olabilir belkide. patlıycakmış gibi hissediyorum kendimi akşamaları.ne olucak bilmem:44:
merhabalar, yeni üyeyim ve dün hamile olduğumu öğrendim, Allah nasip ederse ekimde anne olacağım :) çok heyecanlıyımmm
tebrikler canım..allah tamamına erdirsin inşallah
slm arkadaşlarr bende haberler kötüüü dün doktora gittim ve kanama alanım büyümüş çok yüksek düşük tehliken var dedi doktor
canım benim.çok çok geçmiş olsun..kendini üzme, yat dinlen..düşündükçe üzüldükçe daha çok etkilenir bebişin..allahın izni ile bırakmayacak seni..pozitif düşün olur mu

maşallah canım..kocaman olmuş bile miniğin o kadar detaylı görebildin mi bebişini? bende cumartesi bi duysaydım meleğim kalp atışlarını..:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…