günaydın kızlar,sanırım artık kızımın çok düzenli bir uyku düzeni oldu,inşallah doğunca devam eder,gerçi gazıydı,altıydı,karnıydı derken nasıl uyur yavrucuk bilemem..
mesela bütün gün özellikle akşamları çok hareketligece 10 gibi azalıyor hareketleri-11den sonra uyuyor,gece bir kez uyanıyor,bir de sabah 8 gibi uyanıyor,hergün böyle,bir haftadır kaydettim
sende bendensin desene cnm
dr kusman daha kesilmez doğuma kadar böyle dedi..
bu sayede kilo almıyoruz sanırım..yediğim 5 dk dan fazla durmuyor midemde..
bu yüzden yürüyüş yapmakta çok zorlanıyorum..
aynen cnm bende sendenimm..oğluşuna maşallah..
işte bende 5 kilo aldım cnm okadar sen sanırım hiç almadın
kızlar ben sizleri çook özlicemmm
işten çıkıcağım konuştum 1 ay dedi..
öncesi sonrası 1 ay dedi.
bende eleman arayın madem dedim
bana 4 ay boyunca normal maaşımıda vericekler..devlettende alıcam..
belki gelen kişiden memnun kalmazlarsada alırlarmış geri..
ama son günlerime kadar devam edicem..
kızlar dün akşam dr umuz nöbetciydi bizden bundan istifade muayneye gittik :) oğluşum 30+4 de 1750 gr 45 cm olmuş :) dr çok iyi haftasından 2 hafta önde dedi..usg ye göre 7 haftan kalmış görünüyor 50 den geriye sayabilirsin dedi..normal doğum istiyorsan da 45 günden sonra her an bekleriz dedi..bende çok erken benim doğum tarihim 11 ekim dedim..dr da ne yapalım oğlun çok acaleci dedi :) iyi boylu bir bebek olucak ama babayı gördükten sonra normal diyorum babaya çekmiş dedi :) herşeyimiz çok güzel çıktı..yanlız kendini çok yoruyorsun sanırım bebeğin baş aşağı dönmüş ama başı çok aşağıda dedi..nerdeyse kanala giricek dedi..eve gidiyorsun ayaklarını uzatıp yatıyorsun dedi..bundan sonra bebek doğana kadar keyif zamanın dedi :) bu arada hala aynı şekilde kilo almadan devam ediyorum..dr işimiz çok daha kolay ne güzel ödemin şişinde yok dedi..
bizden bu kadar bu arada bebişimin bebek odası siparişini verdik 1 hafta 10 güne kadar getirip kuracaklar :))
Maşallah herkes çok iyi sevindim sizin adınıza, umarım beni hatırlamışsınızdır... Nasıl gidiyor bakalım bu sıcaklarda hamilelik? Hepinizin Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah.
Bende belki size yakında güzel bir haber verebilirim, zira reglimin üzerinden 4 gün geçti, normalde cuma günü doktorumda rutin kontrolüm vardı, bana adetliyken gel dediler bende ona göre randevu aldım ama şimdiye kadar tık yokDua edin benim için, yeni bir başlangıç için, siz hamilesiniz duanız kabul olur inşallah.
Hepinizi öpüyorum iyi haberlerinizi okumak dileiğle
son zamanlarımızı güzel geçirelim cnmm:2::2::2::2:kuşum bizde seni çok özlicezhakkında hayırlısı olsun canım benim
bana bak kızz benden önce doğurma yoksa gelir bulurum seni
kızlar iç çamaşırınızı ıslatıcak kadar çok su gibi akıntınız oluyor mu?? arasıra bende oluyor ,doktora söylemiştim akıntıdan örnek falan almıştı problem yok demişti
kızlar iç çamaşırınızı ıslatıcak kadar çok su gibi akıntınız oluyor mu?? arasıra bende oluyor ,doktora söylemiştim akıntıdan örnek falan almıştı problem yok demişti
oyy oy kıyamam sana
kızzzzzzzzzzzzzzz kimse tavada patlıcan közlemedimi
hele şu çok parçalı hastane çıkışlarını allandıra ballandıra anlatıyolar. 15 parça şunu da var bunu da diye. çoğu kullanılmıyo, ağız mendilleri kuş kadar bişiy.önlüğü çok kullanmıyorsun. ilk doğduklarında patikli alt alttan çıtçıtlı badi ve zıbın. bide eldiven bazen şapka bile giydirilmiyor.
kızlar dün akşam dr umuz nöbetciydi bizden bundan istifade muayneye gittik :) oğluşum 30+4 de 1750 gr 45 cm olmuş :) dr çok iyi haftasından 2 hafta önde dedi..usg ye göre 7 haftan kalmış görünüyor 50 den geriye sayabilirsin dedi..normal doğum istiyorsan da 45 günden sonra her an bekleriz dedi..bende çok erken benim doğum tarihim 11 ekim dedim..dr da ne yapalım oğlun çok acaleci dedi :) iyi boylu bir bebek olucak ama babayı gördükten sonra normal diyorum babaya çekmiş dedi :) herşeyimiz çok güzel çıktı..yanlız kendini çok yoruyorsun sanırım bebeğin baş aşağı dönmüş ama başı çok aşağıda dedi..nerdeyse kanala giricek dedi..eve gidiyorsun ayaklarını uzatıp yatıyorsun dedi..bundan sonra bebek doğana kadar keyif zamanın dedi :) bu arada hala aynı şekilde kilo almadan devam ediyorum..dr işimiz çok daha kolay ne güzel ödemin şişinde yok dedi..
bizden bu kadar bu arada bebişimin bebek odası siparişini verdik 1 hafta 10 güne kadar getirip kuracaklar :))
kızzzzzzzzzzzzzzz kimse tavada patlıcan közlemedimi
edamm seni görmek ne güzel kaç gündür okuyorum yazdıklarını ama bir türlü denk gelemedik canım
maşallahh oğluna tatlımgüzel haberlerini almak ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?