2012 Ekim Anneleri

maşallah canım doğmadan annesini hiç üzmüyor

senin kızı yollasana bize biraz bizim oğlana akıl versin..gece nedir gündüz nedir hiç bilmiyor 24 saat hareket 24 saat şiddet görüyorum

sende bendensin desene cnm
dr kusman daha kesilmez doğuma kadar böyle dedi..
bu sayede kilo almıyoruz sanırım..yediğim 5 dk dan fazla durmuyor midemde..
bu yüzden yürüyüş yapmakta çok zorlanıyorum..

aynen cnm bende sendenimm..oğluşuna maşallah..
işte bende 5 kilo aldım cnm okadar sen sanırım hiç almadın

aynen cnm bende sendenimm..oğluşuna maşallah..
işte bende 5 kilo aldım cnm okadar sen sanırım hiç almadın

tşk ederim canım..
çok zor oluyor böyle insanın bütün hayatı kısıtlanıyor..
dışarı çıkmaktan korkar oldum..

evet canım ben hiç kilo almadım.. eksi 2 olarak devam ediyorum..
73 ile hamile kaldım 71 le devam ediyorum..

kuşum bizde seni çok özlicez hakkında hayırlısı olsun canım benim
bana bak kızz benden önce doğurma yoksa gelir bulurum seni

edamm seni görmek ne güzel kaç gündür okuyorum yazdıklarını ama bir türlü denk gelemedik canım
maşallahh oğluna tatlım güzel haberlerini almak ne güzel

Canin hatirlamazmiyiz seni,Allah yardimcin olsun,gonlune gore versin,dualarimiz seninle insallah hayirli haberlerle gelirsin

kızlar iç çamaşırınızı ıslatıcak kadar çok su gibi akıntınız oluyor mu?? arasıra bende oluyor ,doktora söylemiştim akıntıdan örnek falan almıştı problem yok demişti

mrb kızlar uzaktan takip edenlerdenim bende
benimde oğlum olucak insallah normal doğum tarihi 7 ekim
sezeryan olacağı için doktorum dün tarih verdi 25 eylül
dün kontrolde 31+3 1937 gr,
doktorum fena diil dedi
benimde biraz cnm sıkıldı,taze,doğal meyve suları son aylarda bebeğe kilo aldırıyormus
bizim tedaviyle olduğu için ilaçlardan dolayı basta kilo almam baya hızlı oldu 58 ile hamile kaldım 7. aya kadar 10 kilo aldım:26:
sonra ekmek,pilav tatlı yememeye dikkat ettim 1,5 aydır kilo almıyorum hala 68 kiloyum
hazırlıklarımız bitti sayılır odamızı bekliyoruz toptan yazdım hikayemi ehüehü

kızlar iç çamaşırınızı ıslatıcak kadar çok su gibi akıntınız oluyor mu?? arasıra bende oluyor ,doktora söylemiştim akıntıdan örnek falan almıştı problem yok demişti

canım geçen ayda söyledi benim doktorum geçen hafta kontroldede yine söyledi...oturduğun yeri yada yattığın yeri ıslatacak kadar ıslaklık olursa hemen gel dedi onun haricinde akıntı çamaşırını ıslatabilir hatta bazen bu terde olabilir endişe etme dedi..

ben de ter olduğunu düsünüyorum,ama herkeste bi miktar olması gayet doğal

bende ter mi diye düşünüyorum kızlar bu kadar da terlemiş olamam heralde diyorum neyse prş gidince sorarım tekrar

brck canım eve net bağlatmaya bak kızım yaa daha doğum hikayelerimizi paylaşacağız bebişlerimiz büyürken birbirimize haber vereceğiz birbirimize soracak bi sürü sorumuz olacak yaaaa

Aynı fikirdeyim canım. Ben hastane çıkışı aldım dediğim gibi ama 15 parçalısını 38 TL ye aldım. Normal kıyafetleri ve battaniyesi içindeydi. Çok uygun fiyatlı olduğu için aldım. Dediğin gibi içine bir ağız mendili koymuşlar ki elimde zor tutuyorum. Okadar kçük. Ama benim için hastane çıkışından çok 2 takım kıyafet ve battaniye demek oldu bu alışveriş. Normalde biliyorsun fiyatları çok çok daha üstünde benim aldığımın. Şansıma denk geldi. Zaten bir battaniye 20 TL ortalamada. Ay göreceksin içine birde patik çorap koymuşlar ama bembeyaz hiç uğraşılmamış Ben onların yerine kırmızı patiklerimiz var. Onu alacağım yanıma. Eldveni de bembeyaz Çiğ beyaz yani... Onu da kullanmayacağım. Onun yerine de kırmızı eldivenimizi alacağım. Sonra kullanırım ama ilk giyeceği kıyafetleri daha şeker olsun istiyorum oğlumun. Ama allah var battaniyesi çok güzel ve yumuşacık. Bu arada önlük de yeni doğmuş bebeğe takılmaz ki zaten. Ana karnından çıkar çıkmaz... Oda sonraki iş

Kız hadi hayırlısı... Bebeğine de maşallah

kızzzzzzzzzzzzzzz kimse tavada patlıcan közlemedimi

Canım közmatik kullan veya yoksa ateşn üstünde yap ocakta. Çok batar ama ocağın ve sağlıklı değil diyorlar ama sen bilirsin. Közmatik yokken ben yapıyordum

slm kızlar...
Az önce doktorumuzdan geldik.Oğlum 1560 gr olmuş...doktor teyzesi ve amcası çok ilgilendiler, yarım saat ultrasonda izledik bana öpücük bile gönderdi oğlum :)kıpır kıpır çok hareketliydi... birde gittiğim hastanede psikiatri servisi hamilelere anket uyguluyormuş onada katıldım çok iyi bir doktordu hayatımda ilk defa psikiatri servisinede gitmiş oldum.doktorum bir problemin yok 4 hafta sonra görüşelim dedi.4 hafta sonra doğuma 1 ay kalmış olacak :)

edamm seni görmek ne güzel kaç gündür okuyorum yazdıklarını ama bir türlü denk gelemedik canım
maşallahh oğluna tatlım güzel haberlerini almak ne güzel

canım bende sizleri gördüğüme çok seviniyorum çok özlemiştim sohbetlerinizi..
evim anca yerleşti bundan sonra fırsat buldukça sohbetlerinize ortağım inş..
çok tşk ederim canım hepimizin tatlı bebişlerine maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…