2012 Ekim Anneleri

maşallah bebişinee..
doğal meyve sularının güzel beslediğini bende duydum ama içmek hiç kısmet olmuyor malesef..
bundan sonra yapmaya çalışıcam..

maşallah bebeğinize

Canım dr. nasıl bir test uyguladı? Neler sordu çok merak ettim... Oğluna da maşallah bu arada

çok sağol canımm..nasılsın görüşmeyeli hazırlıklar alışverişler bitti mi??

Valla Eda'cığım nasıl olayım iyiyim ben. Sen nasılsın? Bu arada eksikleri bitmedi kalamları hesapladık doğumla birlikte bayağı para tutuyor daha. ama baksan ıvır zıvır. Odamız falan hazır yani. Kıyafetler ve bebeğin bakım seti de tamam. Oda boyanıp yerleşecek okadar. Benimle ilgili olan eksikler var. Falan filan... Senin nasıl gidiyor hazırlık işi? Bitirdin mi??

kızlarr az önce kontrolden geldik ama pek mutlu geldik sayılmayız.bebeğimin kilosu çok fazlaymış 1700 gr çıktı bide böbreklerine giden yolda genişlememi ne varmış.şekerin belirtilerini gördü doktor o yüzden şeker yüklemesini yarın tekrarlıycaz ya şeker var yada genetik dedi ben kilolu olduğum için ama şeker ihtimali daha yüksek cnm sıkıldı doğru düzgün bebeğimizi göremedik doktor orasına burasına bakmaktan yarın sabah tekrar gidicem 100lük yükleme yapılcak inşallah yoktur şeker herşey iyi gdiyodu oysaki

ben sizlere çok alıştım vallahi cnm daha lohusalık zamanlarımızı anlatıcaz...
kayınvalidelerden bunalıp onları çekiştiricezzz
kimlere anlatıcam bunları dimi

heralde kızım benim kayınvalide maceram kışın başlıcak bak kaçırma derim anlatacak çok şeyim olur benim hahahaha

yaa böyle şeyler sonradan niye çıkarki zate yaptırdık iyiydi işte sıkma canım sen canını inşallah bişicik çıkmaz bebebğin kilosu çokmu fazlaymış haftasına göre ki

yaa böyle şeyler sonradan niye çıkarki zate yaptırdık iyiydi işte sıkma canım sen canını inşallah bişicik çıkmaz bebebğin kilosu çokmu fazlaymış haftasına göre ki

evet fazlaymış cnm 28+6 da 1700 gr iri bebek grubuna giriyo dedi doktor ya genetik yada şeker yüzünden dedi.bu 3. olcak sağlık ocağında yüksek çıkmıştı hastanede normaldi şimdi yine yaptırcam 1 ayda 1 kilo almış cnm fazla dedi doktor ultrason kağıdındaki verilerde biri 33 biri 32 biri 29 haftayı gösteriyo normalde 28+6yız biz

merhaba hanımlar 15:00 mesaim başladı geldim oturdum pc başına geçmişi okuyacağım diye tam 2 saat geçmiş
karnımın içindeki sesler ne acaba çok su içmekle alakalı olabilir mi midemden geliyor sesler bence...
bu arada bizde tamamız sayılır ütümüzü de yaptık yerleştirdik de

közmatikte hallet canım çok daha kolay ve lezzetli oluyor kışın kestaneyi bile ben onda yaparım süper oluyor
yer kaplar diye almadım ama alayım bari

yoktur canım bişey sıkma canını

cnmm inşallah herşey güzel çıkar kendini üzme nolur
heralde kızım benim kayınvalide maceram kışın başlıcak bak kaçırma derim anlatacak çok şeyim olur benim hahahaha

kızlar haftasına göre önde gidince öncemi alıyorlar

Her zaman değil, başka kriterler var buna karar vermek için. Bizim baştan beri 1 hafta önde gidiyor, ama dünkü kontrolde tekrar sordum planlı sezaryeni miyadından sadece 6 gün önce olacağım, yani belki de o zamana kadar kendi gelecek. Erken alınacağı zaman 15-20 gün öncesinde alıyorlar diye biliyorum.

güle güle kullansın bebişin canım
bende de durumlar aynı gibi..bebişin hemen hemen herşeyi hazır odasını bekliyoruz yerleştirmek için..
ana kucağımız ve 1-2 parça eksiğimiz kaldı..

benim eksiklerim var dün emzirme sütyenimi falan aldım..
geceliğim ve bir kaç parça alıncak kaldı..

bebişimin kapı süsü şekerleri sepeti kaldı onu da sipariş vericem bir kaç güne karar aşamasındayım..
bayrama kadar bitirme çabasındayım..

allahtan eve yeni taşındık taşınırken boyattık boya kokusu çıktı 1 ay boş kaldı ev direk odasını yerleştirebilicez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…