brck canım eve net bağlatmaya bak kızım yaa daha doğum hikayelerimizi paylaşacağız bebişlerimiz büyürken birbirimize haber vereceğiz birbirimize soracak bi sürü sorumuz olacak yaaaa
mrb kızlar uzaktan takip edenlerdenim bende
benimde oğlum olucak insallah normal doğum tarihi 7 ekim
sezeryan olacağı için doktorum dün tarih verdi 25 eylül
dün kontrolde 31+3 1937 gr,
doktorum fena diil dedi
benimde biraz cnm sıkıldı,taze,doğal meyve suları son aylarda bebeğe kilo aldırıyormus
bizim tedaviyle olduğu için ilaçlardan dolayı basta kilo almam baya hızlı oldu 58 ile hamile kaldım 7. aya kadar 10 kilo aldım:26:
sonra ekmek,pilav tatlı yememeye dikkat ettim 1,5 aydır kilo almıyorum hala 68 kiloyum
hazırlıklarımız bitti sayılır odamızı bekliyoruz toptan yazdım hikayemi ehüehü
Kız hadi hayırlısı... Bebeğine de maşallah
slm kızlar...
Az önce doktorumuzdan geldik.Oğlum 1560 gr olmuş...doktor teyzesi ve amcası çok ilgilendiler, yarım saat ultrasonda izledikbana öpücük bile gönderdi oğlum :)kıpır kıpır çok hareketliydi... birde gittiğim hastanede psikiatri servisi hamilelere anket uyguluyormuş onada katıldım çok iyi bir doktordu hayatımda ilk defa psikiatri servisinede gitmiş oldum.doktorum bir problemin yok 4 hafta sonra görüşelim dedi.4 hafta sonra doğuma 1 ay kalmış olacak :)
aynen cnm yaaa
telden girmek kolaymı belki tel alabilirim:26:
slm kızlar...
Az önce doktorumuzdan geldik.Oğlum 1560 gr olmuş...doktor teyzesi ve amcası çok ilgilendiler, yarım saat ultrasonda izledikbana öpücük bile gönderdi oğlum :)kıpır kıpır çok hareketliydi... birde gittiğim hastanede psikiatri servisi hamilelere anket uyguluyormuş onada katıldım çok iyi bir doktordu hayatımda ilk defa psikiatri servisinede gitmiş oldum.doktorum bir problemin yok 4 hafta sonra görüşelim dedi.4 hafta sonra doğuma 1 ay kalmış olacak :)
çok sağol canımm..nasılsın görüşmeyeli hazırlıklar alışverişler bitti mi??
ben sizlere çok alıştım vallahi cnm daha lohusalık zamanlarımızı anlatıcaz...kolay tatlım kolay nete uygun tel alırsın kendine ordan haberleşiriz inşallah
ben sizlere çok alıştım vallahi cnm daha lohusalık zamanlarımızı anlatıcaz...
kayınvalidelerden bunalıp onları çekiştiricezzz
kimlere anlatıcam bunları dimi
kızlarr az önce kontrolden geldik ama pek mutlu geldik sayılmayız.bebeğimin kilosu çok fazlaymış 1700 gr çıktı bide böbreklerine giden yolda genişlememi ne varmış.şekerin belirtilerini gördü doktor o yüzden şeker yüklemesini yarın tekrarlıycaz ya şeker var yada genetik dedi ben kilolu olduğum için ama şeker ihtimali daha yüksek cnm sıkıldı doğru düzgün bebeğimizi göremedik doktor orasına burasına bakmaktan yarın sabah tekrar gidicem 100lük yükleme yapılcak inşallah yoktur şeker herşey iyi gdiyodu oysaki
yaa böyle şeyler sonradan niye çıkarki zate yaptırdık iyiydi işte sıkma canım sen canını inşallah bişicik çıkmaz bebebğin kilosu çokmu fazlaymış haftasına göre ki
yer kaplar diye almadım ama alayım bariközmatikte hallet canım çok daha kolay ve lezzetli oluyorkışın kestaneyi bile ben onda yaparım süper oluyor
kızlarr az önce kontrolden geldik ama pek mutlu geldik sayılmayız.bebeğimin kilosu çok fazlaymış 1700 gr çıktı bide böbreklerine giden yolda genişlememi ne varmış.şekerin belirtilerini gördü doktor o yüzden şeker yüklemesini yarın tekrarlıycaz ya şeker var yada genetik dedi ben kilolu olduğum için ama şeker ihtimali daha yüksek cnm sıkıldı doğru düzgün bebeğimizi göremedik doktor orasına burasına bakmaktan yarın sabah tekrar gidicem 100lük yükleme yapılcak inşallah yoktur şeker herşey iyi gdiyodu oysaki
cnmm inşallah herşey güzel çıkar kendini üzme nolurkızlarr az önce kontrolden geldik ama pek mutlu geldik sayılmayız.bebeğimin kilosu çok fazlaymış 1700 gr çıktı bide böbreklerine giden yolda genişlememi ne varmış.şekerin belirtilerini gördü doktor o yüzden şeker yüklemesini yarın tekrarlıycaz ya şeker var yada genetik dedi ben kilolu olduğum için ama şeker ihtimali daha yüksek cnm sıkıldı doğru düzgün bebeğimizi göremedik doktor orasına burasına bakmaktan yarın sabah tekrar gidicem 100lük yükleme yapılcak inşallah yoktur şeker herşey iyi gdiyodu oysaki
heralde kızım benim kayınvalide maceram kışın başlıcak bak kaçırma derim anlatacak çok şeyim olur benim hahahaha
yer kaplar diye almadım ama alayım bari
yoktur canım bişey sıkma canını
kızlar haftasına göre önde gidince öncemi alıyorlar
Valla Eda'cığım nasıl olayım iyiyim ben. Sen nasılsın? Bu arada eksikleri bitmedi kalamları hesapladık doğumla birlikte bayağı para tutuyor daha. ama baksan ıvır zıvır. Odamız falan hazır yani. Kıyafetler ve bebeğin bakım seti de tamam. Oda boyanıp yerleşecek okadar. Benimle ilgili olan eksikler var. Falan filan... Senin nasıl gidiyor hazırlık işi? Bitirdin mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?