ben en son 26. haftada konuştum normal olması için çabalıyoruz son ana kadar demişti ki ben de normal istiyorum zaten
perşembe günü yine randevumuz var bakalım ne dicek bu sefer
bende de oluyo canım benımde örnek aldı doktor normal dedı ama cok fazlalasırsa ara mutlaka dedıkızlar iç çamaşırınızı ıslatıcak kadar çok su gibi akıntınız oluyor mu?? arasıra bende oluyor ,doktora söylemiştim akıntıdan örnek falan almıştı problem yok demişti
kızzzzzzzzzzzzzzz kimse tavada patlıcan közlemedimi
ben sizlere çok alıştım vallahi cnm daha lohusalık zamanlarımızı anlatıcaz...
kayınvalidelerden bunalıp onları çekiştiricezzz
kimlere anlatıcam bunları dimi
bende de oluyo canım benımde örnek aldı doktor normal dedı ama cok fazlalasırsa ara mutlaka dedı
canım bende közmatikte yapıyorum normalde ama tavayı tercıh etme bence ocakta yap dırek
aminn cnm inşallah öncekinde bişey çıkmamıştı umarım bundada çıkmaz.
Her zaman değil, başka kriterler var buna karar vermek için. Bizim baştan beri 1 hafta önde gidiyor, ama dünkü kontrolde tekrar sordum planlı sezaryeni miyadından sadece 6 gün önce olacağım, yani belki de o zamana kadar kendi gelecek. Erken alınacağı zaman 15-20 gün öncesinde alıyorlar diye biliyorum.
kızlarr az önce kontrolden geldik ama pek mutlu geldik sayılmayız.bebeğimin kilosu çok fazlaymış 1700 gr çıktı bide böbreklerine giden yolda genişlememi ne varmış.şekerin belirtilerini gördü doktor o yüzden şeker yüklemesini yarın tekrarlıycaz ya şeker var yada genetik dedi ben kilolu olduğum için ama şeker ihtimali daha yüksek cnm sıkıldı doğru düzgün bebeğimizi göremedik doktor orasına burasına bakmaktan yarın sabah tekrar gidicem 100lük yükleme yapılcak inşallah yoktur şeker herşey iyi gdiyodu oysaki
inşallah güzel çıkıcak canım sonucun üzme kendini
arayı çok uzatmamaya çalış canımm daha bebişlerin yaramazlıkları var anlatılacak
hemen morelini bozma hamilelik şekeri olup sağlıklı bebek doğuran ve sonra şekeri düzelen çok bayan var..
kendini de bebişini de üzme hemen..
arayı çok uzatmamaya çalış canımm daha bebişlerin yaramazlıkları var anlatılacak
edamm hoşgeldin..maşallah bebişine de
hemen morelini bozma hamilelik şekeri olup sağlıklı bebek doğuran ve sonra şekeri düzelen çok bayan var..
kendini de bebişini de üzme hemen..
inşallah cnmm zaten iş bulmam lazım umarım bulurum
ne bileyim cnm beklemiyoduk eşiminde benimde yüzümüz düştü hemen napalım vardır herşeyde bi hayır yarın yaptıralım da şu tahlili bakalım sonuç ne göstercek
evet cnm yeni eleman alıcaklar yerime işte..
evdede pc yok net yok..
ki pc alamamda çalışamadığım sürece sanırım
kızlar dün akşam dr umuz nöbetciydi bizden bundan istifade muayneye gittik :) oğluşum 30+4 de 1750 gr 45 cm olmuş :) dr çok iyi haftasından 2 hafta önde dedi..usg ye göre 7 haftan kalmış görünüyor 50 den geriye sayabilirsin dedi..normal doğum istiyorsan da 45 günden sonra her an bekleriz dedi..bende çok erken benim doğum tarihim 11 ekim dedim..dr da ne yapalım oğlun çok acaleci dedi :) iyi boylu bir bebek olucak ama babayı gördükten sonra normal diyorum babaya çekmiş dedi :) herşeyimiz çok güzel çıktı..yanlız kendini çok yoruyorsun sanırım bebeğin baş aşağı dönmüş ama başı çok aşağıda dedi..nerdeyse kanala giricek dedi..eve gidiyorsun ayaklarını uzatıp yatıyorsun dedi..bundan sonra bebek doğana kadar keyif zamanın dedi :) bu arada hala aynı şekilde kilo almadan devam ediyorum..dr işimiz çok daha kolay ne güzel ödemin şişinde yok dedi..
bizden bu kadar bu arada bebişimin bebek odası siparişini verdik 1 hafta 10 güne kadar getirip kuracaklar :))
kızlar iç çamaşırınızı ıslatıcak kadar çok su gibi akıntınız oluyor mu?? arasıra bende oluyor ,doktora söylemiştim akıntıdan örnek falan almıştı problem yok demişti
esr-esr hoşgeldin :13: kaçta biticek mesai ?
inanılmaz yorgun hissediyorum kendimi ,akreple yelkovan yavaş ilerleme yarışında sanki ,6 olsa da çıksak
eve gidip uzanmak istiyorum biran önce ,otobüs de hiç çekilmiyor bu saatte
off şu kredi olmasa bu hafta çıkardım doğum iznine ,izin sonrası da bırakırdım işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?