2012 Ekim Anneleri

ben en son 26. haftada konuştum normal olması için çabalıyoruz son ana kadar demişti ki ben de normal istiyorum zaten

perşembe günü yine randevumuz var bakalım ne dicek bu sefer

anladım canım bende gidince soracam bakalım bayram sonrası gidecem ben 3 hafta sonra gel dedi bana ama büyük ihtimal normal dicek gibi geliyor banada :18:

kızlar iç çamaşırınızı ıslatıcak kadar çok su gibi akıntınız oluyor mu?? arasıra bende oluyor ,doktora söylemiştim akıntıdan örnek falan almıştı problem yok demişti
bende de oluyo canım benımde örnek aldı doktor normal dedı ama cok fazlalasırsa ara mutlaka dedı
kızzzzzzzzzzzzzzz kimse tavada patlıcan közlemedimi

canım bende közmatikte yapıyorum normalde ama tavayı tercıh etme bence ocakta yap dırek

ben sizlere çok alıştım vallahi cnm daha lohusalık zamanlarımızı anlatıcaz...
kayınvalidelerden bunalıp onları çekiştiricezzz
kimlere anlatıcam bunları dimi

arayı çok uzatmamaya çalış canımm daha bebişlerin yaramazlıkları var anlatılacak

esr-esr hoşgeldin :13: kaçta biticek mesai ?

inanılmaz yorgun hissediyorum kendimi ,akreple yelkovan yavaş ilerleme yarışında sanki ,6 olsa da çıksak

eve gidip uzanmak istiyorum biran önce ,otobüs de hiç çekilmiyor bu saatte

off şu kredi olmasa bu hafta çıkardım doğum iznine ,izin sonrası da bırakırdım işi

edamm hoşgeldin..maşallah bebişine de

biz de 1 hafta önden gidiyoruz.doğum tarihlerimiz de aynı.1 ekim olsun istiyorum ben de.ama dr.la konuşmadım daha.sizin dr.nz 1 ekime tamam dedi mi?eylülün sonunda alalım der bizimki diyorum ben istemiyorum ama bakalım ne dicek?biraz önce geçmişi okurken gördüm alıntı yapmayı unutmuşum kimdi unuttum şimdi 7 ekim onun da tarihi 25inde olacakmış sezaryenini.erken değil mi 12-13 gün önce oluyo?

hemen morelini bozma hamilelik şekeri olup sağlıklı bebek doğuran ve sonra şekeri düzelen çok bayan var..
kendini de bebişini de üzme hemen..

inşallah güzel çıkıcak canım sonucun üzme kendini

amin cnm inşallah sadece genetik der şekeri karıştırmaz ben en başından korkuyodum zaten benim babamdada var şeker yok deyince rahatlamıştım şimdi böyle olması canımı sıktı biraz tosuncuk 1 ayda 1 kilo ne demek doğuma kadar 5 i geçer böyle giderse ben boğazımı tutsam iyi olcak sanırım çeke çeke kilosumu anasına çekcek bu çocuğun yaaa

hemen morelini bozma hamilelik şekeri olup sağlıklı bebek doğuran ve sonra şekeri düzelen çok bayan var..

ne bileyim cnm beklemiyoduk eşiminde benimde yüzümüz düştü hemen napalım vardır herşeyde bi hayır yarın yaptıralım da şu tahlili bakalım sonuç ne göstercek

14112006 canım normal çıkar inşallah herşey.üzme kendini.şeker çıksa bile dikkat edersin.gebelikte şekeri çıkan çok var.sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah..

bu arada ne kadar sıcak yaa..gece artık ağlicaktım sıcaktan...

ne bileyim cnm beklemiyoduk eşiminde benimde yüzümüz düştü hemen napalım vardır herşeyde bi hayır yarın yaptıralım da şu tahlili bakalım sonuç ne göstercek

canım benim arkadaşım 45 kg ile hamile kaldı..
gebelik şekeri çıktı..diyet verdiler..
doğurdu kendi de bebişide çok sağlıklıydı maşallah..

herşeyde bir hayır vardır üzme kendini..

evet cnm yeni eleman alıcaklar yerime işte..
evdede pc yok net yok..
ki pc alamamda çalışamadığım sürece sanırım

nereye gidiyon kısss ben eylülde senin doğum hikayeni okumaiçin bekliyorumm olmadı bak şimdi bul bi çaresini

maşallaah bebişine canım inşallah hep böyle haberlerle geliriz

kızlar iç çamaşırınızı ıslatıcak kadar çok su gibi akıntınız oluyor mu?? arasıra bende oluyor ,doktora söylemiştim akıntıdan örnek falan almıştı problem yok demişti

ya o akıntıdan ben de de oluyo sorucam doktoruma
3 gün önce arkadaş 40 haftalıktı onda da olmuş ara ara doktor normal demiş 2 gün sonra aynı doktor suzun azalmış deyip seseryanla aldı çocuğu dikkatli olmak lazım canım

hb.canım 20:00 de bitcek mesaim ...
bende çıkardım da ağustos maaşımı tam alayım diye katlanacağım :18: artık işkenceye döndü işe gelmek minibüse binmek

kızlar bişi sorucam akıntı örneği verdik diyosunuz yaa çatala yatırıyor demi onun için asıl sorum o değilde vajeni açtırıyormu yoksa dış yüzeyden mi alıyor örneği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…