2012 Ekim Anneleri

inşallahh bişey çıkmaz canım moralini bozma hemen

maşallahhh hanımefendi işleri halletmiş
sen domatesten haber ver doMatesten

merhaba hanimlar nasilsiniz? bebislerinden haber alan anneler hepinize masallah diyorum, kontrolden sonra biraz cani sikilan anneler kendinizi ve bebiscikleri uzmeyin Allahin izniyle hersey guzel olucak ve alicaz yavrularimizi kucagimiza. kizlar bir sorum olucak sizlere bende hamilelikten sonra vucudumun belli yerlerinde cok cok minik et benleri cikti bir kac tane acaba normal mi? aranizda böyle durum yasayan varmi?

aynı soruyu bugün bende soracaktım unuttum bende de çıkıyor özellikle boynumda

bende de uc tane cikmis bide minikler sivilce sandim bastan biri gögsumun kenarinda biri koltuk altima dogru digeride tam bacak aramda hamilelikten sonra olustu acaba sonra gider mi

yok son 2 seferdir ısrarla soruyorum doktora, çünkü 1 ekim benim önerimdi, her seferinde de "Geç değil, erken gelirse de hoş gelir!" diyor, doktorum da ben de biraz genişiz sanırım:))) Ben her ihtimale karşı, ev telini, cep telini falan aldım, malum havalar sıcak, sular seller götürürse diye bir gece uyandığımda! Üstelik bu sefer baş da aşağıda, kızım ters gelmişti mesela, makat gelişler daha çok dayanıyor diye biliyorum.

Aynen canım benimde onlar var... Emzirme sütyenimi henüz almadım ben ama önden açılan modeller varya onlardan almak istiyorum. Diğerleri çok kaba geldi bana. Ben alışmışım önü ince modeller kullanmaya. Bir gördüm o kalın sütyenleri aklım çıktı Hayatta kullanamam dedim. Yada varsa önü ince olan onlardan alırım... Onun dışında kalkan alacağım falan.. Kendime 1 pijama takımı, 2 gecelik aldım ama ucuz şeyler aldım. Hani kanamam olursa hastanede. Mahvolursa olsun diye. Geceliklerim biraz ince sadece. Yarım kollu. Onların üstüne işte alacağım takımın sabahlığını giyeceğim. Yanıma havlu çorap ve terlik... Bebeğimin kapı süsü yaptırılacak. Küvett, kova, maşrafası var. Çamaşır filesi cart curt... Anlayacağın tam ıvır zıvır kaldı. Ama hepsini toplayınca onlarda para Allahtan diyorum büyükleri hallettik. Bebek erken gelse bile bir eksiği yok çok şükür.

bendede çıktı başkası farketmicek kadar minik hatta ben boynumdakini sıktım geçti. arkadaşım dedi et beni değil yağ bezesi bende sıkıp anlarım diye düşündüm ve mutlu sonnn

mavibattaniye, felisimfelis, esr_esr+, frhnrfhn, camoka, edammm+, nergis67, yeniyeni, gulcan87 Eda'nın burada oluşunun şerefine boncuklar benden

inşallah tahlil sonuçların iyi çıkar moralini yüksek tut...

bendede çıktı başkası farketmicek kadar minik hatta ben boynumdakini sıktım geçti. arkadaşım dedi et beni değil yağ bezesi bende sıkıp anlarım diye düşündüm ve mutlu sonnn

yok tatlım benimkiler bildiğin minnak minnak et beni hatta bitanede göğsümün siyah yerinde çıktı o kadar küçüki kopardım ama canımda yandı inş çoğalmaz bunlar

iyilerdir canım ona eminim

asu usta duymasın bak

noldu pek bi hevesliydin

yokk kız yine hevesliyim domateslerimi aldım kocişle ama henüz yapmadım
ama de ki ne yaptın, vişne attım difrize cınarefeninannesi demişti bunuda, o hep vişne erik hoşafı içmiyormuş hoşaf yapcam kışın bol sütüm olsun diye. vişne kolaydı çünkü buzdolabı poşetine koy at
domatesler azcık bekleyedursun

kız bacım domatlarınıda bekletme çürüyüverir

kız bacım domatlarınıda bekletme çürüyüverir

çok bekletmem bugün yapamam 20:00 çıkcam işten ama yarın yaparım yarına kadar bişey olmaz değil mi, ezik vardı içlerinde onları çıkardım diğerlerini çürütmesin diye ama bilemedim şimdi :26:

bi günden daha bişi olmaz herhalki canım sana kolay gelsin ayy ben çok rahatım o konuda bütün kışlıklarımı annem hazırlıyor ben bi meyve attım erik kiraz kayısı kompostoluk işte bide kayınvalidem memleketten fasulye gönderece onları atarım yeter

ohh ne güzell bana kimse bişey hazırlamıyor burda özenip yapıyorum bişeyler, hoş elimdende pek gelmez ya yapcak bişey yok olduğu kadar afiyetle yiyin inşallah.

hmm iyi bakalım ben de yarın pazara gidip alıcam
vişneleri poşetleyip attın de mi direkt yani herhangi bi işlem yapmadın
ben de patlıcanla biber közleyip poşetleyip dondurucuya atmayı öğrendim

bizim de baş aşağıda.bazen çıkacakmış gibi oluyo aşağıdan, napıyosa artık içerde.şimdi bile öyle dr başı aşağıda olduğu için baskı yapıyodur dedi.bakalım bu sefer gidişimde söyleyeyim ben de 1 ekim olsun diye.nedense eylülün sonunda doğurasım yok hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…