kızlarr az önce kontrolden geldik ama pek mutlu geldik sayılmayız.bebeğimin kilosu çok fazlaymış 1700 gr çıktı bide böbreklerine giden yolda genişlememi ne varmış.şekerin belirtilerini gördü doktor o yüzden şeker yüklemesini yarın tekrarlıycaz ya şeker var yada genetik dedi ben kilolu olduğum için ama şeker ihtimali daha yüksek cnm sıkıldı doğru düzgün bebeğimizi göremedik doktor orasına burasına bakmaktan yarın sabah tekrar gidicem 100lük yükleme yapılcak inşallah yoktur şeker herşey iyi gdiyodu oysaki
merhaba hanımlar 15:00 mesaim başladı geldim oturdum pc başına geçmişi okuyacağım diye tam 2 saat geçmiş
karnımın içindeki sesler ne acaba çok su içmekle alakalı olabilir mi midemden geliyor sesler bence...
bu arada bizde tamamız sayılır ütümüzü de yaptık yerleştirdik de
maşallaah bebişine canıminşallah hep böyle haberlerle geliriz
merhaba hanimlar nasilsiniz? bebislerinden haber alan anneler hepinize masallah diyorum, kontrolden sonra biraz cani sikilan anneler kendinizi ve bebiscikleri uzmeyin Allahin izniyle hersey guzel olucak ve alicaz yavrularimizi kucagimiza. kizlar bir sorum olucak sizlere bende hamilelikten sonra vucudumun belli yerlerinde cok cok minik et benleri cikti bir kac tane acaba normal mi? aranizda böyle durum yasayan varmi?
inşallahh bişey çıkmaz canım moralini bozma hemen
maşallahhh hanımefendi işleri halletmiş
sen domatesten haber ver doMatesten
aynı soruyu bugün bende soracaktım unuttum bende de çıkıyor özellikle boynumda
edamm hoşgeldin..maşallah bebişine de
biz de 1 hafta önden gidiyoruz.doğum tarihlerimiz de aynı.1 ekim olsun istiyorum ben de.ama dr.la konuşmadım daha.sizin dr.nz 1 ekime tamam dedi mi?eylülün sonunda alalım der bizimki diyorum ben istemiyorum ama bakalım ne dicek?biraz önce geçmişi okurken gördüm alıntı yapmayı unutmuşum kimdi unuttum şimdi 7 ekim onun da tarihi 25inde olacakmış sezaryenini.erken değil mi 12-13 gün önce oluyo?
güle güle kullansın bebişin canım
bende de durumlar aynı gibi..bebişin hemen hemen herşeyi hazır odasını bekliyoruz yerleştirmek için..
ana kucağımız ve 1-2 parça eksiğimiz kaldı..
benim eksiklerim var dün emzirme sütyenimi falan aldım..
geceliğim ve bir kaç parça alıncak kaldı..
bebişimin kapı süsü şekerleri sepeti kaldı onu da sipariş vericem bir kaç güne karar aşamasındayım..
bayrama kadar bitirme çabasındayım..
allahtan eve yeni taşındık taşınırken boyattık boya kokusu çıktı 1 ay boş kaldı ev direk odasını yerleştirebilicez..
aynı soruyu bugün bende soracaktım unuttum bende de çıkıyor özellikle boynumda
kızlarr az önce kontrolden geldik ama pek mutlu geldik sayılmayız.bebeğimin kilosu çok fazlaymış 1700 gr çıktı bide böbreklerine giden yolda genişlememi ne varmış.şekerin belirtilerini gördü doktor o yüzden şeker yüklemesini yarın tekrarlıycaz ya şeker var yada genetik dedi ben kilolu olduğum için ama şeker ihtimali daha yüksek cnm sıkıldı doğru düzgün bebeğimizi göremedik doktor orasına burasına bakmaktan yarın sabah tekrar gidicem 100lük yükleme yapılcak inşallah yoktur şeker herşey iyi gdiyodu oysaki
domateees :119: domateslerde iiler işte...
bendede çıktı başkası farketmicek kadar minik hatta ben boynumdakini sıktım geçti. arkadaşım dedi et beni değil yağ bezesi bende sıkıp anlarım diye düşündüm ve mutlu sonnn
iyilerdir canım ona eminim
asu usta duymasın bak
noldu pek bi hevesliydin
yokk kız yine hevesliyim domateslerimi aldım kocişle ama henüz yapmadım
ama de ki ne yaptın, vişne attım difrize cınarefeninannesi demişti bunuda, o hep vişne erik hoşafı içmiyormuşhoşaf yapcam kışın bol sütüm olsun diye. vişne kolaydı çünkü buzdolabı poşetine koy at
domatesler azcık bekleyedursun
kız bacım domatlarınıda bekletme çürüyüverir
çok bekletmem bugün yapamam 20:00 çıkcam işten ama yarın yaparım yarına kadar bişey olmaz değil mi, ezik vardı içlerinde onları çıkardım diğerlerini çürütmesin diye ama bilemedim şimdi :26:
bi günden daha bişi olmaz herhalki canım sana kolay gelsin ayy ben çok rahatım o konuda bütün kışlıklarımı annem hazırlıyor ben bi meyve attım erik kiraz kayısı kompostoluk işte bide kayınvalidem memleketten fasulye gönderece onları atarım yeter
yokk kız yine hevesliyim domateslerimi aldım kocişle ama henüz yapmadım
ama de ki ne yaptın, vişne attım difrize cınarefeninannesi demişti bunuda, o hep vişne erik hoşafı içmiyormuşhoşaf yapcam kışın bol sütüm olsun diye. vişne kolaydı çünkü buzdolabı poşetine koy at
domatesler azcık bekleyedursun
yok son 2 seferdir ısrarla soruyorum doktora, çünkü 1 ekim benim önerimdi, her seferinde de "Geç değil, erken gelirse de hoş gelir!" diyor, doktorum da ben de biraz genişiz sanırım:))) Ben her ihtimale karşı, ev telini, cep telini falan aldım, malum havalar sıcak, sular seller götürürse diye bir gece uyandığımda! Üstelik bu sefer baş da aşağıda, kızım ters gelmişti mesela, makat gelişler daha çok dayanıyor diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?