2012 Ekim Anneleri

gunaydin kizlar ingilterede saat 8:30 daha gozumu actim kahvalti bile yapmadan buraya girdim.yeni katilan arkadalar hosgeldiniz.bende dil kursuna basladim birazdan gitcem sabah kalkmasi cok zor oluyoruykumu alamiyorum bir turlu.6+2 olduk bugun ins.ya benim bulantiim falan yok goguslerim sisti damarlari cok belirgindi ama eskisi gibi degil simdi indiler cok az aciyorlar.benim gibi belirtisi olmadan bebisinin kalp atisini duyan var mi?cevap lutfennnnn!

evt cnm gittim ve iyi sayılmayan haberle geldim bana dediki normalde bu zamanda tahmini dogum tarihini söylerim ama sana söylemiyecem dedii beynimden vurulmuşa döndüm önce ne olacagı kesinleşssin öyle dedi

zor bi süreç hepimiz için, zor da olsa bebekler için hep olumlu düşünmeliyiz..onları ne kadar beklediğimizi bilip bize sıkı tutunacaklardır..

inşallahhh cnmmm hamişlerr bana dua edin olurmuu meleğim bırakmasın beni hamişlerin duası kabul olurmuşşş

merak etme cnm dualarım seninleee..
ama sen de güzel düşün..
unut bütün kötü düşünceleri bol bol dinlen..
allahın izniyle hiçbirşey olmadan kucağına almakta nasip olur bebeğini..

kabuklu deniz ürünleri hamilelikte yenmemeli hem içlerinde civa var, hem de gıda zehirlenmelerine yol açan bakteri taşıyabiliyorlar .hamilelere de her normal insan kadar zarar verebilir fakat bizim her ilacı kullanamama gibi bi sorunumuz olduğundan,tedaviyi riske atar..çoooook çok canın çektiyse ve dayanamıyorsan bir tane belki yiyebilirsin ama şüphe duyduğun besinleri araştırmadan veya doktoruna danışmadan yeme derim.turşu şimdilik yiyebilirsin ama hamileliğin sonlarına doğru tuzdan sakınmamız için pek yeme.zaten yaza geliyor bizim son zamanlar o zaman da yenmez :)

Son düzenleme:

aynen bende tüm yemeklerden nefret ediyorum şuan.zaten turşu suyu falan içmiyorum sadece kornişon bademi yiyorum onuda yedikçe yiyesim geliyor.kolay yiyorum.

yiyicem banane

merak etme cnm dualarım seninleee..
ama sen de güzel düşün..
unut bütün kötü düşünceleri bol bol dinlen..
allahın izniyle hiçbirşey olmadan kucağına almakta nasip olur bebeğini..

ALLAH razı olsun cnmmmmm inşallah hepimizsaglıcakla alırız yavrularımızıııı

evt cnm gittim ve iyi sayılmayan haberle geldim bana dediki normalde bu zamanda tahmini dogum tarihini söylerim ama sana söylemiyecem dedii beynimden vurulmuşa döndüm önce ne olacagı kesinleşssin öyle dedi

İÇİNİ FERAH TUT CNM.DR UN İLAÇ VERDİYSE AKSATMADAN İÇ VE YAT.SAĞSALİM DOĞACAK BEBİŞLERİMİZ İNŞALLAH.SANIRIM BU SAYFADA BEBİŞİNİ KAYBEDEN OLMADI.(YANLIŞ BİLMİYORSAM)SENİN BEBİŞTE SAPASAĞLİM DURACAK ORDA:))SADECE DUA ET.

edammm + nurran + redshadow + mrvcmn + blackberry_82 + ilaydakorucu06 + melekangel + nunus81+ + saturnn + guzgulumm + are + arcak81 + gLssHh + karfilla

edammm + nurran + redshadow + mrvcmn + blackberry_82 + ilaydakorucu06 + melekangel + nunus81+ + saturnn + guzgulumm + are + arcak81 + gLssHh + karfilla

ay tırsdım şimdi üç tne yedim sadece..

geçmiş osun cnm bolca yatıp dinlenmen gerekiyor
peki süreklim oldu kanaman benimde oldu ama 1 gün sürdü oda az az sonra bitti sürerse tehlikeli olabilir doktor igne vurmamız gerekebilir demişti banada

canım valla çok doğru söylüyosun 2 haftada bi gitsek ne güzel olurdu ama yoookkk 4 hafta ofya çok merak içindeyim gittiğimde çok küçükdü kımıl kımıl kalbi atıyodu bi daha gittiğimde allah esirgesin allah korusun kötü bişiyle karşılaşmazsam el bile sallayabilir anneciğini rabbim bütün emanetlerini korusun

ben varıımm.. hatta hala öyeleyim..göğüslerimin ve göbeğimin şişkinliğinden başka belirtim yok.ve bebişimin kalp atışlarını gördüm :) darısı başına inşallah..ve göğüsleri inenler de duydum burada korkma yani..

edammm + redshadow + saturnn + blackberry_82 + melekangel + ilaydakorucu06 + super87 + nunus81+ + biped + nurran + mrvcmn + guzgulumm + are + arcak81 + gLssHh + karfilla maşallah sabah sabah ne güzel kalabalığız

nedense ben burdan sorularima bir turlu cevap alamiyorum!!!kendi kendime yaziyorum neyse anlasilan baska bir topic bulmak gerek.iyi sohbetler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…