2012 Ekim Anneleri

canım bu site dr adı filan istiyodu bende vazgeçmiştim , oraya doktorumun adını yazımmi?

evet canım yazdım herşeyini,önce ben de çekindim ama kimdi bu siteyi ilk paylaşan burada,o dedi ki ara numarayı,arayınca kendi adresini verince doktorla alakası kalmıyor işin..

kızlar unnadoda güzel ürünler ve indirimler var.özellikle avent emzikler iyi baya..çok cici tulumlar var

kızlar slm doktordan geldim şeker yüklemem yapıldı doktor sınırda dedi diyetisyene yönlendirdi diyete başlıyorum ve anlamadığım nokta ben 1 kilo almışım oğlumda 1 kilo almış 1 ayda yani aldığım kilonun hepsi bebeğimemi gitmiş şaşırdım.artıık yememe dikkat edicem şeker hastalığına yatkınsın dedi doktor 1 hafta sonra yine çağırdı bebeğimin suyuna felan bakıcak inşallah düzelir.doğuma kadar diyet yapıcam

evet canım yazdım herşeyini,önce ben de çekindim ama kimdi bu siteyi ilk paylaşan burada,o dedi ki ara numarayı,arayınca kendi adresini verince doktorla alakası kalmıyor işin..

sağol canım şimdi üye oldum arayıp ne dedin ? adres verip paketi bana yollayınmı diyim ? bu arada bebişine maaşallah lakuvvete illa billah ... Rabbim esirgesin..

canım ben de fisher price mutlu düşlerle- kelebekli rüyalar arasında kararsız kaldım... kelebekli rüyalar daha soft renkelerde olduğu için agır basıyo sen kelebekli rüyaları görmüşmüydün hangisi alsam acabaaaa yaaa :44:

Son düzenleme:
canım dün hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız,bilmiyorum kaçıncı sayfada uzuuuuun uzunnnn yazdım.oku istersen geçmişi.ben de dikkat ediyorum artık..
sağol canım şimdi üye oldum arayıp ne dedin ? adres verip paketi bana yollayınmı diyim ? bu arada bebişine maaşallah lakuvvete illa billah ... Rabbim esirgesin..

sağol canım, ben aradım ve üyeliğimi yaptım,hediye paketi için ne yapmam gerek dedim..

Odedigini bilmiyorum canimbunu da bilmiyordum ama dayimiz bunu onerdi turkce ninnide soyluyormus hem tavana isikli yansiticisi var hem bebekleri var Bach mozzart falan caliyormus aman da amanpek eglenceli bisey Ece kizimiz onlara bakarken uyuyacak insaaallah

cevaplariniz icin tesekkur ederim kizlar.az once emniyet mudurlugunu aradim su an cok yogunluk yok dediler.gelis tarihi icin kesin bisey diyemeyiz.5 10 15 20 gunude bulabilr.biletiniz olursa belki hizlanir kesin bisey diyemeyiz dedi bugun bilaeti alip iki gun icinde basvurcaz ins hayirlisi bakalim ins yetisir dua edin kizlar bizim icin lutfen.

çok teşekkür ederim kızlar,bebeğim( Allah korusun)bugün doğsa baya baya normal bebek gibi olacak görüntü olarak.çünkü doğumda da 2.5 ile 4 kg arası normalmiş..ilk fotoda baya belli yanaklar,ikincide de dudaklara öldüm Allaha emanet yavrular

Kızlar bu arada bugün bizim evlilik yıldönümümüz. 2. yılımızı bitirdik. Sabah kalktım eşim bana kahvaltı hazırlamaya başlamış ama bozdum sürprizi uyanarak. Sonra o telefondaydı. Telefonu çok uzun sürdü. Benim modum kaçtı. Sonra işte bana telefon geldi. Ama eşimden arandım. Kayınvalidem aradı çünkü. Kendi telim olsa açmayacaktım. İyice modum kaçtı. Kahvaltı yaptık. Birbirimizin evlilik yıldönümünü kutlamadık. Ama bozuk da davranmadık birbirimize. Sonra ben kendime kahve yaptım. O gidiyorum dedi. Geldi yanıma öptü kokladı falan. Bugün 2. senemizi doldurduk falan filan konuşma yapacaktı. Yaptırtmadım. Hıhı dedim geçiştrdim. Herşey onun telefonunun uzun sürmesiyle başladı. Çok canım sıkıldı uzatmasına. Neyse o daha beni sevmeye devam etti. Muzurluklar yaptı ama karşılık vermedim. Kapıdan çıkarken de uğurlamadım. Oturduğum yerden hoşçakal dedim. Sonra tabi çok üzüldüm. Aradım... Normal konuştu. Kusura bakma dedim uğurlamadığım için. Önemli değil aşkım senin de canın sıkılmıştır birşeye dedi. Kapattık... Aramız bozuk değil yani. Ama bugün için özel hiçbirşey yok. Akşama ne yapayım falan ayak yaptım sofrada. Cevap vermedi. Bilmiyorum gibisine davrandı. Dışarı çıkmıyoruz yani. Parası az bu ara çok alışveriş yaptık biliyorum ama en azından yemekten sonra çaya yada tatlıya çıkarsa bari. Çok üzgünüm... Gittiğinden beri ağlıyorum. Enerjim çok düştü. Hiç mutlu değilim.

Kimse benimle ilgilenmemiş... Küstüm gidiyorum... Daha da kk'ya gelmem

kesinlikle ya harika bir sey değilmi bakalım defnoş bebek begenecek mi bin bir zahmetle hazırladığımız odasını...

canım arkadaşım kendine stress yapıyosun bence yapma 02-08-2012 bizim evlilik yıldönümümüzdü 5 yılı devirdik çok şükür allah esirgesin nazarlardan çokda mutlu bir çiftiz ama hem yogunluk hem yorgunluk hemde herşeyi bebişimize odakladığımızdan galiba ikimizde unuttuk ertesi gün bi farkettik ikimizde oturduk gülmekden öldük normalde bu benim için çok büyük kavga sebebi ammaaa gel görkü o kadar heyecanlıyım ve mutluyumki bebeğim için bu bile strese sokamıyo beni

MAŞALLAH ALLAH NAZARLARDAN ESİRGESİNNNN

canım kıyamam üzülme bebeişte üzülür sonra.ya aksama güzel bi yemek hazrlarsın sonra çıkarsınız sen teklif et hadi bi donduş yielim fln dersin.inan bızım hazıranda ılk senemiz bitti bi tek buket geldı eve güller o kadar.ne yemek ne benle ilgilenme fln yani hamileyim sonucta bebekimize hazrlık yapıoz para sıkıntımız war,o çiçek yolladı die bile baya kızdım ona yani anlayıslı dawran sende üzülmessin o zamn.sen şimdi hamileleikten öle oldun aglıon aglama bırak ben gecen gün istediğim kanalı acmadı die başladım ağlkamaya salya sümük ne war aglıcak ama hormonlarımız yaptırıo bunları bize

canım ben sımdı uye oldum netten form doldurdum.tekrararamama gerek warmı ?

evet canım arayacaksın.çünkü formda adres yazmadın.. ara ve de ki bayana (ben santrali bekledim hiç bi tuşa basmadım) ben üye oldum hamileyim paket için ne yapmam gerek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…