tatlım hamilelik paketinin içinde ne var
canım bu site dr adı filan istiyodu bende vazgeçmiştim , oraya doktorumun adını yazımmi?
bakalım kızımın fotolarını yükleyebildim mi? dua etmeyi unutmayalım lütfen..
Hamileyim > Paketlerimiz > Paket 1 | ParentzWorld - Hamile, Anne ve Aile olmak...
henüz paket elime geçmedi ama budur
evet canım yazdım herşeyini,önce ben de çekindim ama kimdi bu siteyi ilk paylaşan burada,o dedi ki ara numarayı,arayınca kendi adresini verince doktorla alakası kalmıyor işin..
Merhaba hanimlar Altinoluktan bildiriyorum
Burada hava inanilmaz sicak ben denize 5 de indigim halde yaniyor her yer zaten doktorda erken saatte gunese cikma demisti. Deniz bir harika ayaklarima o kadar iyi geliyor ki sisliklerim azaliyor ama tabi yurursem falan yine sisiyorlar davul gibiler
Burda esimin dayisinin oyuncakci dukkani var kocaman dun kizimiza donence aldik bir iki de oyuncak resimlerini daha sonra ekleyecem simdilik donencenin linkini gonderiyorum aklinda almayi dusunen olursa fikir olur diye en cok satilan modelini aldik cokcok guzelbisey hic eksigimiz kalmadi bir gardrop yaptiricaz dondugumuzde
Sizlerde iyisinizdir insaaallah cok fazla okuyamiyorum hepinizi opuyorum
Fisher Price Türkçe Ninni Söyleyen Mutlu Düşler Dönence - e-bebek.com
canım dün hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız,bilmiyorum kaçıncı sayfada uzuuuuun uzunnnn yazdım.oku istersen geçmişi.ben de dikkat ediyorum artık..kızlar slm doktordan geldim şeker yüklemem yapıldı doktor sınırda dedi diyetisyene yönlendirdi diyete başlıyorum ve anlamadığım nokta ben 1 kilo almışım oğlumda 1 kilo almış 1 ayda yani aldığım kilonun hepsi bebeğimemi gitmiş şaşırdım.artıık yememe dikkat edicem şeker hastalığına yatkınsın dedi doktor 1 hafta sonra yine çağırdı bebeğimin suyuna felan bakıcak inşallah düzelir.doğuma kadar diyet yapıcam
sağol canım şimdi üye oldum arayıp ne dedin ? adres verip paketi bana yollayınmı diyim ? bu arada bebişine maaşallah lakuvvete illa billah ... Rabbim esirgesin..
canım ben de fisher price mutlu düşlerle- kelebekli rüyalar arasında kararsız kaldım... kelebekli rüyalar daha soft renkelerde olduğu için agır basıyo sen kelebekli rüyaları görmüşmüydün hangisi alsam acabaaaa yaaa :44:
Odedigini bilmiyorum canimbunu da bilmiyordum ama dayimiz bunu onerdi turkce ninnide soyluyormus hem tavana isikli yansiticisi var hem bebekleri var Bach mozzart falan caliyormusaman da amanpek eglenceli bisey Ece kizimiz onlara bakarken uyuyacak insaaallah
canım arkadaşım kendine stress yapıyosun bence yapma 02-08-2012 bizim evlilik yıldönümümüzdü 5 yılı devirdik çok şükür allah esirgesin nazarlardan çokda mutlu bir çiftiz ama hem yogunluk hem yorgunluk hemde herşeyi bebişimize odakladığımızdan galiba ikimizde unuttuk ertesi gün bi farkettik ikimizde oturduk gülmekden öldük normalde bu benim için çok büyük kavga sebebi ammaaa gel görkü o kadar heyecanlıyım ve mutluyumki bebeğim için bu bile strese sokamıyo benikızlar bu arada bugün bizim evlilik yıldönümümüz. 2. Yılımızı bitirdik. Sabah kalktım eşim bana kahvaltı hazırlamaya başlamış ama bozdum sürprizi uyanarak. Sonra o telefondaydı. Telefonu çok uzun sürdü. Benim modum kaçtı. Sonra işte bana telefon geldi. Ama eşimden arandım. Kayınvalidem aradı çünkü. Kendi telim olsa açmayacaktım. Iyice modum kaçtı. Kahvaltı yaptık. Birbirimizin evlilik yıldönümünü kutlamadık. Ama bozuk da davranmadık birbirimize. Sonra ben kendime kahve yaptım. O gidiyorum dedi. Geldi yanıma öptü kokladı falan. Bugün 2. Senemizi doldurduk falan filan konuşma yapacaktı. Yaptırtmadım. Hıhı dedim geçiştrdim. Herşey onun telefonunun uzun sürmesiyle başladı. çok canım sıkıldı uzatmasına. Neyse o daha beni sevmeye devam etti. Muzurluklar yaptı ama karşılık vermedim. Kapıdan çıkarken de uğurlamadım. Oturduğum yerden hoşçakal dedim. Sonra tabi çok üzüldüm. Aradım... Normal konuştu. Kusura bakma dedim uğurlamadığım için. önemli değil aşkım senin de canın sıkılmıştır birşeye dedi. Kapattık... Aramız bozuk değil yani. Ama bugün için özel hiçbirşey yok. Akşama ne yapayım falan ayak yaptım sofrada. Cevap vermedi. Bilmiyorum gibisine davrandı. Dışarı çıkmıyoruz yani. Parası az bu ara çok alışveriş yaptık biliyorum ama en azından yemekten sonra çaya yada tatlıya çıkarsa bari. çok üzgünüm... Gittiğinden beri ağlıyorum. Enerjim çok düştü. Hiç mutlu değilim.
Kimse benimle ilgilenmemiş... Küstüm gidiyorum... Daha da kk'ya gelmem
çok teşekkür ederim kızlar,bebeğim( Allah korusun)bugün doğsa baya baya normal bebek gibi olacak görüntü olarak.çünkü doğumda da 2.5 ile 4 kg arası normalmiş..ilk fotoda baya belli yanaklar,ikincide de dudaklara öldümAllaha emanet yavrular
Kızlar bu arada bugün bizim evlilik yıldönümümüz. 2. yılımızı bitirdik. Sabah kalktım eşim bana kahvaltı hazırlamaya başlamış ama bozdum sürprizi uyanarak. Sonra o telefondaydı. Telefonu çok uzun sürdü. Benim modum kaçtı. Sonra işte bana telefon geldi. Ama eşimden arandım. Kayınvalidem aradı çünkü. Kendi telim olsa açmayacaktım. İyice modum kaçtı. Kahvaltı yaptık. Birbirimizin evlilik yıldönümünü kutlamadık. Ama bozuk da davranmadık birbirimize. Sonra ben kendime kahve yaptım. O gidiyorum dedi. Geldi yanıma öptü kokladı falan. Bugün 2. senemizi doldurduk falan filan konuşma yapacaktı. Yaptırtmadım. Hıhı dedim geçiştrdim. Herşey onun telefonunun uzun sürmesiyle başladı. Çok canım sıkıldı uzatmasına. Neyse o daha beni sevmeye devam etti. Muzurluklar yaptı ama karşılık vermedim. Kapıdan çıkarken de uğurlamadım. Oturduğum yerden hoşçakal dedim. Sonra tabi çok üzüldüm. Aradım... Normal konuştu. Kusura bakma dedim uğurlamadığım için. Önemli değil aşkım senin de canın sıkılmıştır birşeye dedi. Kapattık... Aramız bozuk değil yani. Ama bugün için özel hiçbirşey yok. Akşama ne yapayım falan ayak yaptım sofrada. Cevap vermedi. Bilmiyorum gibisine davrandı. Dışarı çıkmıyoruz yani. Parası az bu ara çok alışveriş yaptık biliyorum ama en azından yemekten sonra çaya yada tatlıya çıkarsa bari. Çok üzgünüm... Gittiğinden beri ağlıyorum. Enerjim çok düştü. Hiç mutlu değilim.
Kimse benimle ilgilenmemiş... Küstüm gidiyorum... Daha da kk'ya gelmem
kesinlikle ya harika bir sey değilmi bakalım defnoş bebek begenecek mi bin bir zahmetle hazırladığımız odasını...
Hamileyim > Paketlerimiz > Paket 1 | ParentzWorld - Hamile, Anne ve Aile olmak...
henüz paket elime geçmedi ama budur
canım ben sımdı uye oldum netten form doldurdum.tekrararamama gerek warmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?