canım arkadaşım kendine stress yapıyosun bence yapma 02-08-2012 bizim evlilik yıldönümümüzdü 5 yılı devirdik çok şükür allah esirgesin nazarlardan çokda mutlu bir çiftiz ama hem yogunluk hem yorgunluk hemde herşeyi bebişimize odakladığımızdan galiba ikimizde unuttuk ertesi gün bi farkettik ikimizde oturduk gülmekden öldük normalde bu benim için çok büyük kavga sebebi ammaaa gel görkü o kadar heyecanlıyım ve mutluyumki bebeğim için bu bile strese sokamıyo beni
canım kıyamam üzülme bebeişte üzülür sonra.ya aksama güzel bi yemek hazrlarsın sonra çıkarsınız sen teklif et hadi bi donduş yielim fln dersin.inan bızım hazıranda ılk senemiz bitti bi tek buket geldı eve güller o kadar.ne yemek ne benle ilgilenme fln yani hamileyim sonucta bebekimize hazrlık yapıoz para sıkıntımız war,o çiçek yolladı die bile baya kızdım ona yani anlayıslı dawran sende üzülmessin o zamn.sen şimdi hamileleikten öle oldun aglıon aglama bırakben gecen gün istediğim kanalı acmadı die başladım ağlkamaya salya sümük ne war aglıcak ama hormonlarımız yaptırıo bunları bize
evet canım arayacaksın.çünkü formda adres yazmadın.. ara ve de ki bayana (ben santrali bekledim hiç bi tuşa basmadım) ben üye oldum hamileyim paket için ne yapmam gerek?
Yaaa bu sefer böyle olmalalıydı ama çocuktan önceki son evlilik yıldönmümüz. Yani çocuk geliyor diye üzülmüyorum elbet. Hatta yılbaşında bile bebekli planlar yapıyorum. Ailelerimizi mi toplasak acaba falan diye. Ama bu sefer özel olmalıydı sanki. Yada ben çok hassasım bilemiyorum. Adam kahvaltı hazırlamaya yeltenmiş ama telefonu uzatıyor. Ya ne bileyim. Sanki üzülmek istiyorum da bahane yapıyorum...
Aynen canım hormonlar.. Ama işte ne bileyim yaaa... Yukarıda da yazdığım gibi üzülmek istiyorum herhalde ben bugün. Ben demek istemiyorum beni çıkar diye.. Çünkü benimki hiç plan yapmaz. Bugüne kadar hiç yapmadı yani. Hep ben dedim şunu yapalım,bunu yapalım. Artık böyle olsun istemiyorum. O sadece dışarı çıkalım diyor. Sonra armut gibi kala kalıyoruz. Nereye gideceğiz diye. O demezse şuraya gidelim falan hiç ağzımı açmayacağım. Ki kaldı ki nekadar zaman önceden uyardım ben onu. Dışarı çıkıp yine bana soracaksan ne yapalım diye hiç heveslenme. Ne yapacaksak kafanda planla öyle çıkalım dedim. Bakalım ne yapacak?? Offf yine ağlamak istiyorum
evet canım arayacaksın.çünkü formda adres yazmadın.. ara ve de ki bayana (ben santrali bekledim hiç bi tuşa basmadım) ben üye oldum hamileyim paket için ne yapmam gerek?
santraldeki kız isyan edicek bugün
canım benim bırak üzme kendini de bebişi de
tut kolundan nereye istiyosan oraya götür.
hormonlara bu kadar teslim olmayalım dimi yaa :))
evt ben tatile giderken mini bi çanta yaptım,2 tane 5li hastane çıkışı,battaniye tulum ve bebek bezi koymuştum.ne olur ne olmaz sen de koy bişeyler..hatta artık o zaman gerçek çantan bile hazır olsa iyi olabilir,gerçi ben eylülde tamamlamayı düşünüyorum ama bakalım artık..merhaba herkese,
birkaç bünlüğüne biryere giderken şehir dışına yani yanınıza çanta yaptınızmı önlem olarak? Bayramda 10 gün şehir dışında olacağız ve yapsammı içine ne alsam bilemedim önerisi olan var mıdr? Ayrıca hastane için hazırlık yapıyormusunuz ne koydunuz çantaya? Geçen gün bir kadınla tanıştım 32. haftada çalışabilir raporu almış 2 gün sonrada aniden doğum yapmış ve dediki bebeği çarşafa sarıp küveze koydular alelacele gittik birşeyler aldık hiçbirşey hazır değildi diye... bende öyle yakalanmak istemiyorum açıkçası...:18:
dmm dır bugun yollıcakta.aklıma takıldı bunlar nie bedawa yolluo badawa olunca kıllandım
kızlar unnadoda güzel ürünler ve indirimler var.özellikle avent emzikler iyi baya..çok cici tulumlar var
merhaba herkese;
nasılsınız bakalım hazırlıklar sizde nasıl ben açıkcası bir çöp bile hala almadım( bende mi bir gariplik var diye düşünüyorum bazı arkadaşlar bezini bile almış bırakın bezi henüz yatağı bile yok doğal gaz badana boya off daha bunlar var benim listede daha vakit var diye hep boşluyorum birde şu sıralar belime sanki regli olacakmışım gibi ağrı giriyo ama geçiyo bunu yaşayan başka arkadaşlarda var mı ?
merhaba herkese;
nasılsınız bakalım hazırlıklar sizde nasıl ben açıkcası bir çöp bile hala almadım( bende mi bir gariplik var diye düşünüyorum bazı arkadaşlar bezini bile almış bırakın bezi henüz yatağı bile yok doğal gaz badana boya off daha bunlar var benim listede daha vakit var diye hep boşluyorum birde şu sıralar belime sanki regli olacakmışım gibi ağrı giriyo ama geçiyo bunu yaşayan başka arkadaşlarda var mı ?
bişi sorucam illaki dr a göndermek zorundamı dr umuzun bilgilerini istiyo...
cnm sen yavaştan başla ne olur olmaz en gereklilerden başla almaya arkası gelir zaten
canım bence artık almaya başla sen her ihtimale karşıı ağrı konusundada inan bi fikrim yok ama bel ve sırt ağrıları bu dönemde normalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?