2012 Ekim Anneleri

Yaaa bu sefer böyle olmalalıydı ama çocuktan önceki son evlilik yıldönmümüz. Yani çocuk geliyor diye üzülmüyorum elbet. Hatta yılbaşında bile bebekli planlar yapıyorum. Ailelerimizi mi toplasak acaba falan diye. Ama bu sefer özel olmalıydı sanki. Yada ben çok hassasım bilemiyorum. Adam kahvaltı hazırlamaya yeltenmiş ama telefonu uzatıyor. Ya ne bileyim. Sanki üzülmek istiyorum da bahane yapıyorum...

Aynen canım hormonlar.. Ama işte ne bileyim yaaa... Yukarıda da yazdığım gibi üzülmek istiyorum herhalde ben bugün. Ben demek istemiyorum beni çıkar diye.. Çünkü benimki hiç plan yapmaz. Bugüne kadar hiç yapmadı yani. Hep ben dedim şunu yapalım,bunu yapalım. Artık böyle olsun istemiyorum. O sadece dışarı çıkalım diyor. Sonra armut gibi kala kalıyoruz. Nereye gideceğiz diye. O demezse şuraya gidelim falan hiç ağzımı açmayacağım. Ki kaldı ki nekadar zaman önceden uyardım ben onu. Dışarı çıkıp yine bana soracaksan ne yapalım diye hiç heveslenme. Ne yapacaksak kafanda planla öyle çıkalım dedim. Bakalım ne yapacak?? Offf yine ağlamak istiyorum

canım benim bırak üzme kendini de bebişi de
tut kolundan nereye istiyosan oraya götür.
hormonlara bu kadar teslim olmayalım dimi yaa :))

merhaba herkese,

birkaç bünlüğüne biryere giderken şehir dışına yani yanınıza çanta yaptınızmı önlem olarak? Bayramda 10 gün şehir dışında olacağız ve yapsammı içine ne alsam bilemedim önerisi olan var mıdr? Ayrıca hastane için hazırlık yapıyormusunuz ne koydunuz çantaya? Geçen gün bir kadınla tanıştım 32. haftada çalışabilir raporu almış 2 gün sonrada aniden doğum yapmış ve dediki bebeği çarşafa sarıp küveze koydular alelacele gittik birşeyler aldık hiçbirşey hazır değildi diye... bende öyle yakalanmak istemiyorum açıkçası...:18:

canım benim bırak üzme kendini de bebişi de
tut kolundan nereye istiyosan oraya götür.
hormonlara bu kadar teslim olmayalım dimi yaa :))

Doğru söylüyorsun arkadaşım... Kendimi toplamam lazım. Zaten bir yandan temizlik yapıyorum. Evim güzelleştikçe kendime geliyorum. Eşim de aradı şimdi. Üzülmüş... Ben sana yanlış, eksik mi davranıyorum falan dedi. Neyse anlattım derdimi. Adamcağızı da üzdüm. Arayacağım ben zaten seni dedi. Oradan bir mesaj aldım ama çaktırmadım bakalım ne diye arayacak. Bir yandan temzlik, br yandan da kk bir yandan da mutfak işleri uğraşıyorum işte. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Kendime gelmem lazım. Yoksa bugünün sonu hiç iyi olmayacak...

evt ben tatile giderken mini bi çanta yaptım,2 tane 5li hastane çıkışı,battaniye tulum ve bebek bezi koymuştum.ne olur ne olmaz sen de koy bişeyler..hatta artık o zaman gerçek çantan bile hazır olsa iyi olabilir,gerçi ben eylülde tamamlamayı düşünüyorum ama bakalım artık..
dmm dır bugun yollıcakta.aklıma takıldı bunlar nie bedawa yolluo badawa olunca kıllandım

bilmem ki,kıllanma boşver

merhaba herkese;
nasılsınız bakalım hazırlıklar sizde nasıl ben açıkcası bir çöp bile hala almadım ( bende mi bir gariplik var diye düşünüyorum bazı arkadaşlar bezini bile almış bırakın bezi henüz yatağı bile yok doğal gaz badana boya off daha bunlar var benim listede daha vakit var diye hep boşluyorum birde şu sıralar belime sanki regli olacakmışım gibi ağrı giriyo ama geçiyo bunu yaşayan başka arkadaşlarda var mı ?

kızlar unnadoda güzel ürünler ve indirimler var.özellikle avent emzikler iyi baya..çok cici tulumlar var

evet canım bencede oldukça uygun fiyatlar var ama ben artıkk limitimi doldurdum yeteri kadar almışım dün bi daha baktım genel olarak bence hepsini giydiremicem bile Ama hala gözüm doymadı

evet canım arayacaksın.çünkü formda adres yazmadın.. ara ve de ki bayana (ben santrali bekledim hiç bi tuşa basmadım) ben üye oldum hamileyim paket için ne yapmam gerek?

bişi sorucam illaki dr a göndermek zorundamı dr umuzun bilgilerini istiyo...

cnm sen yavaştan başla ne olur olmaz en gereklilerden başla almaya arkası gelir zaten

canım bence artık almaya başla sen her ihtimale karşıı ağrı konusundada inan bi fikrim yok ama bel ve sırt ağrıları bu dönemde normalmış

cnm sen yavaştan başla ne olur olmaz en gereklilerden başla almaya arkası gelir zaten

canım bence artık almaya başla sen her ihtimale karşıı ağrı konusundada inan bi fikrim yok ama bel ve sırt ağrıları bu dönemde normalmış

aynennn çok bile bekledim alırsamda mobilyalı oda yatak v.s almıcam bitek oyun parkı alcam şimdilik hattaa önümüz kış diye bebişi dışrı çıkarmam diye bebek arabasınıda mart gibi almayı düşünüyorum Allah izin verirse

Ben de sizden gordum uye oldum sonra da aradim kiz dedi ki kac aylik hamilesiniz,sonra adresimi aldi,bugun gonderecekmis,bakalim ne gelecek

kızlar ben kızımı çokkk özledim ya
dayanamıcam haftaya kadar
en son memlekette gitmiştim doktora 18 temmuzda
çok merak ediyorum
eşimin çalışmadığı bi anda gitcem karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…