2012 Ekim Anneleri

kızlar bana bugün diyetisyen beyaz ekmek yeme dedi sizce hangisinden alayım hiç anlamam kepeklimi alsam hiçte sevmem ama

Ben de sizden gordum uye oldum sonra da aradim kiz dedi ki kac aylik hamilesiniz,sonra adresimi aldi,bugun gonderecekmis,bakalim ne gelecek

hehe üye olmuştum bende aramamıştım ,şimdi aradım adresimi verdim

nasıl ulaştınız bize dedi? üye olduğum bir site var ordan dedim ,kadınlar kulübü mü dedi

evet dedim bugün sizi arayan çok oldu galiba çok arayan olmuş

1-2 hafta içinde en geç paketiniz gelir dedi

takma kafana ben 4 haftadır diyet yapıyorum daha da doğuma kadar yapacağım:)) bir de evde şeker ölçümü yapıyorum tabi..ama sonuçlarım düşük çıktığı için doktorum haftada birgün tatlıya bile izin verdi...bugün tatlı günüm:)))))akşamı sabırsızlıkla bekliyorum

kızlar bana bugün diyetisyen beyaz ekmek yeme dedi sizce hangisinden alayım hiç anlamam kepeklimi alsam hiçte sevmem ama
ben tam buğday ekmeğini severim.çok siyah olan kepek ekmekler acımsı oluyor diğer türleri çok severim..

afiyet olsun sütlü tatlı ye bari...

bende üye olmak istiyorum bende dicem ki kadınlar kulübünden benelse aramamı söyledi

bende bu gun diyetisyendeydim kepekli dedikleri ekmek gerçek değil dedi normal beyaz kmekten farkı yokmuş tam buğday ekmeği verdi banada halk ekmette var dedi akşam bakıcam şeker ve şeker içeren herşey yasak tek tek yazdı neler yenicek neler yasak diye 2 ay katlacaksın dedi :)

kızlar ben kızımı çokkk özledim ya
dayanamıcam haftaya kadar
en son memlekette gitmiştim doktora 18 temmuzda
çok merak ediyorum
eşimin çalışmadığı bi anda gitcem karar verdim

git hemşocum aradan geçmiş zaman kocaman olmuştur kuzucuğun bizede iyi haberler getir
domateslerden de ii haberler bekliyorum

aynen cnm banada yasak iyide oldu asla rejim yapamazdım şimdi oğluşum için başlıycam sonrasındada devam ederim artık sevdiğim ne varsa yasakladı doktor eşimde yanımdaydı hepsini duydu kaçamakta yapamam artık kolayı zaten içmiyosundur dedi kadın bizimki yüzüme yüzüme baktı çünkü içiyorum ben kola çıkar çıkmazda başladı söylenmeye sen biraz daha iç kola birazdaha çikolata ye sonra neden böyle şişmanım de

ya bırak domatesleri kızımdan daha önemli değil ya
bu arada pazara gittim aldım domatesleri ama o kadar güzel seçmişim ki 2 tane yedim
kıyamadım bunları rendeleyip o kavanozlara atmaya hepsini yiceeemmmm başka domatesten yapsam olmaz mı ya tam tarla domatesiymiş bunlar tadı çok güzel kıyamam kaynatıp kavanoza hapsetmeye

evde ölçüm kolay mı ? ya ben parmağımdan hiç kan aldırmadım ve birşeyin batmasına bile tahammülüm yok...banada doktor haftada bir evde ölçüm yap 4 kez dedi aç ve her öğünden sonra yada haftada 1 gün hastanede aç ve tok kan ver ölçtür dedi... bilemedim ne yapsam cihaza o kadar para verip kullanamazsam boşa çöp olacak ama kan vermekten kollarım mahfoldu ne yapsam yaaa... :2:

kızıma yaptığınız yorumlar,ettiğiniz dualar ve beğenileriniz için çokkkk teşekkürler,sevindirik olduk burda ana kız..karnım çalkalanıyor

benimde eşim yanımdaydı :))))) şimdi dilinde kurtulamam zaten herşeye karışıyo yavaş otur bile diyo .tamam artık yandıkkk anlamadan bir anda kilo aldım toplam 13 kiko ve ben çokk duzgun fizige sahiptim boyum 1.73 kilom 62 idi bebekler sağlıklı olsunda önemli olan o 2 ay katlanırız artık dikkat edicez

Hangi test yapıldı değerler nasıldı birde tekrar yapılacakmı? insülin falan hiç dedi mi doktorunuz?

makinaya para vermedim ben..hastaneden ücretsiz verdiler..sadece ucu için iğne falan aldım.onlarıda doktor rapor yazınca sigorta karşılyormuş zaten..bir de evde kan almak çok kolay..parmağını delmek için bir makinesi var ve hiç hissetmiyorsun bile..ben hastanede kan aldırırken bakamam bile ve kolum hep morarır..ama dediğim gibi bunda hiç hissetmiyorsun bile..bana başlangıçta günde 2 ölçüm yaptırdılar..sonrasında 120 nin altında çıkınca günde bire hatta arada ölç falan dediler.ama ben yine de hergün 1 kez ölçüyorum..birde yemek yedikten sonra sakın yatma..biraz hareket et yoksa yatınca şeker çok çıkıyo moral bozuyo..bende 4 haftada hiç kilo almadım ama kızım allaha şükür alıyor..bakalım cuma yine kontrolüm var ben almadım ama kızım almıştır inş

bana hastaneden veriler makinayı ucunda kanı algılayan bişi var onu al dediler eczaneden asıl parada o tutuyomuş mecbur alıcam ölçmekte çok kolay can yakan bişi değil düzenli ölç yaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…