Ben de sizden gordum uye oldum sonra da aradim kiz dedi ki kac aylik hamilesiniz,sonra adresimi aldi,bugun gonderecekmis,bakalim ne gelecek
kızlar bana bugün diyetisyen beyaz ekmek yeme dedi sizce hangisinden alayım hiç anlamam kepeklimi alsam hiçte sevmem ama
kızlar slm doktordan geldim şeker yüklemem yapıldı doktor sınırda dedi diyetisyene yönlendirdi diyete başlıyorum ve anlamadığım nokta ben 1 kilo almışım oğlumda 1 kilo almış 1 ayda yani aldığım kilonun hepsi bebeğimemi gitmiş şaşırdım.artıık yememe dikkat edicem şeker hastalığına yatkınsın dedi doktor 1 hafta sonra yine çağırdı bebeğimin suyuna felan bakıcak inşallah düzelir.doğuma kadar diyet yapıcam
ben tam buğday ekmeğini severim.çok siyah olan kepek ekmekler acımsı oluyor diğer türleri çok severim..kızlar bana bugün diyetisyen beyaz ekmek yeme dedi sizce hangisinden alayım hiç anlamam kepeklimi alsam hiçte sevmem ama
takma kafana ben 4 haftadır diyet yapıyorum daha da doğuma kadar yapacağım:)) bir de evde şeker ölçümü yapıyorum tabi..ama sonuçlarım düşük çıktığı için doktorum haftada birgün tatlıya bile izin verdi...bugün tatlı günüm:)))))akşamı sabırsızlıkla bekliyorum
kızlar bana bugün diyetisyen beyaz ekmek yeme dedi sizce hangisinden alayım hiç anlamam kepeklimi alsam hiçte sevmem ama
hehe üye olmuştum bende aramamıştım ,şimdi aradım adresimi verdim
nasıl ulaştınız bize dedi? üye olduğum bir site var ordan dedim ,kadınlar kulübü mü dedi
evet dedim bugün sizi arayan çok oldu galibaçok arayan olmuş
1-2 hafta içinde en geç paketiniz gelir dedi
afiyet olsun sütlü tatlı ye bari...
kızlar ben kızımı çokkk özledim ya
dayanamıcam haftaya kadar
en son memlekette gitmiştim doktora 18 temmuzda
çok merak ediyorum
eşimin çalışmadığı bi anda gitcem karar verdim
bende bu gun diyetisyendeydim kepekli dedikleri ekmek gerçek değil dedi normal beyaz kmekten farkı yokmuş tam buğday ekmeği verdi banada halk ekmette var dedi akşam bakıcam şeker ve şeker içeren herşey yasak tek tek yazdı neler yenicek neler yasak diye 2 ay katlacaksın dedi :)
takma kafana ben 4 haftadır diyet yapıyorum daha da doğuma kadar yapacağım:)) bir de evde şeker ölçümü yapıyorum tabi..ama sonuçlarım düşük çıktığı için doktorum haftada birgün tatlıya bile izin verdi...bugün tatlı günüm:)))))akşamı sabırsızlıkla bekliyorum
aynen cnm banada yasak iyide oldu asla rejim yapamazdım şimdi oğluşum için başlıycam sonrasındada devam ederim artık sevdiğim ne varsa yasakladı doktor eşimde yanımdaydı hepsini duydu kaçamakta yapamam artık kolayı zaten içmiyosundur dedi kadın bizimki yüzüme yüzüme baktı çünkü içiyorum ben kola çıkar çıkmazda başladı söylenmeye sen biraz daha iç kola birazdaha çikolata ye sonra neden böyle şişmanım de
bende bu gun diyetisyendeydim kepekli dedikleri ekmek gerçek değil dedi normal beyaz kmekten farkı yokmuş tam buğday ekmeği verdi banada halk ekmette var dedi akşam bakıcam şeker ve şeker içeren herşey yasak tek tek yazdı neler yenicek neler yasak diye 2 ay katlacaksın dedi :)
evde ölçüm kolay mı ? ya ben parmağımdan hiç kan aldırmadım ve birşeyin batmasına bile tahammülüm yok...banada doktor haftada bir evde ölçüm yap 4 kez dedi aç ve her öğünden sonra yada haftada 1 gün hastanede aç ve tok kan ver ölçtür dedi... bilemedim ne yapsam cihaza o kadar para verip kullanamazsam boşa çöp olacak ama kan vermekten kollarım mahfoldu ne yapsam yaaa...:2:
evde ölçüm kolay mı ? ya ben parmağımdan hiç kan aldırmadım ve birşeyin batmasına bile tahammülüm yok...banada doktor haftada bir evde ölçüm yap 4 kez dedi aç ve her öğünden sonra yada haftada 1 gün hastanede aç ve tok kan ver ölçtür dedi... bilemedim ne yapsam cihaza o kadar para verip kullanamazsam boşa çöp olacak ama kan vermekten kollarım mahfoldu ne yapsam yaaa...:2:
artık bende takvimlerde 36 ve 37. haftaları görmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?