2012 Ekim Anneleri

canım sen diyeti sıkı tut sık dışını inşallah şimdiden sonrası normal devam eder

canım sen diyeti sıkı tut sık dışını inşallah şimdiden sonrası normal devam eder

inşallah cnm öyle yapıcam zaten oğlum herşeyden önemli inşallah haftaya gittiğimizde herşey yolunda olur kilosunuda bir şekilde çözeriz zaten şeker çıkmazsa kilosu genetik olabilir demişti umarım sadece genetiktir az yerim hallederiz

cimeka maşallah kızına yalnız sende şeker çıkmadığı halde neden iri oluyor bebek acaba sende insülin direnci mi var ? birde doktoun dıyetısyene yonlendırmıs ya mutlaka gıt bende dıkkat edıyordum ama ne kadar dıkkat etsem kılo alıyordum en son dıyetısyenım fırca attı dogumunu zorlastırmak mı ıstıyorsun dedı bebeğin sağlıgıda sana bağlı dedı,esas sıkıntı emzırme donemınde olacak dedı uyarıyorummmm....der demez ben diyet listeme bir uymuşum aman Allahım o ne disiplin ben de takdir ettim kendimi ve 10 günde ben 1 kılo vermişim ve bebek kılo almıs o kadar sevındım kı dıyetısyende tebrık ettı benı kontrolunu haftada 1 e düşürecem ki kontrol altında oldugunu bil dedi..en azından bu kılonda kal alma sakın dedı bende ok dedim yanı dıyetısyensız olmuyo hele ben fırca yemezsem hıc olmuyo ve baby to go yu ıyıce bır ıncele derım cunku tekerleklerı kucuk ,bozuk yollarda ve bebek kılosu arttıkca sorun olabılır mi acep

Ben de sizden gordum uye oldum sonra da aradim kiz dedi ki kac aylik hamilesiniz,sonra adresimi aldi,bugun gonderecekmis,bakalim ne gelecek

bende şimdi aradım adrese gonderecek ama tarıh veremem dedı..ben nette gezerken buldum sıtenızı dedım kız yemedı ama bi şey de demedi

kızlar bana bugün diyetisyen beyaz ekmek yeme dedi sizce hangisinden alayım hiç anlamam kepeklimi alsam hiçte sevmem ama

çünkü beyaz un ,beyaz şekerle aynıdır ha beyaz şeker yemişsin ha beyaz un... kan şekerini çok hızlı yukseltıp çok hızlı düşürüyor bu yuzden tam buğday ve çavdar ekmeğini öneririm dedi bana sevgili bol fırça atan diyetisyenim

hıı yapmamak için bahaneleride hazır maşşallah

çok teşekkürler... işte hastanede diyetisyen yoktu.yeni gelmiş ama başlamamış daha..ben daha önce diyetisyene gitmiştim o listelere tekrar baktım,sağlıklı beslenmeye çalışıyorum,az az sık sık.beyaz unu şekeri kaldırdım suyu arttırdım,aburcuburu kestim.15 inde rapor almaya gidince uğrayacağım diyetisyene.herhalde hazırlıklarını tamamlamış olur..zaten bundan sonraki 1-2 yıl daha diyetisyene gideceğim kesin,çünkü nerden baksam 40 kg fazlalığım var şu an. neeeeeeeee 40 mı,uffffffffffff:18::18::18::18:

slm kizlar az once seker sonuclarimi aldim ve yuksek cikti uzuluyorum haftaya carsamba tekrar test yapcaklar artik sekerli seyleri siliyorum hayatimdan nette tehlikelerini okuyunca.sizlerde sekeri yuksek cikip diyetle duzene girenler var mi acaba?

bebeğim ve ben şu an aynı bu listedekılerı yasıyoruz sankı bizi tarıf etmiş biraz once hamılelık ne uzun bır süreymiş diyordum kendı kendıme

31. Hafta
•Siz,
◦Bebek gittikçe büyüdüğünden nefes almakta zorlanabilirsiniz.
◦Büyüyen bebeğiniz midenize baskı yaptığından, daha çok mide yanması şikayetinde bulunabilirsiniz.
◦Ayak bilekleriniz şişiyor ya da varisiniz çıkıyorsa varis çorabı giymeye başlayabilirsiniz.
◦Hamile olduğunuz dönem uzun gelip, sıkılmaya başlayabilirsiniz.
•Bebeğiniz,
◦Bazı günler daha çok tekme atarken, bazı günlerde daha sakindir. Yine de normalden çok daha az hareket hissediyorsanız doktoru haberdar edin.
◦Geceyi gündüzü ayırt edebilir.
◦Boyu çok uzamasa da kilo almaya devam edecektir.

Son düzenleme:

bir de bunun emzırme donemı var ya bazılarının canı aşırı tatlı ıstıyormus benım genelde tatlıyla alakam yoktur pek sevmem ama emzırme ayrı bir durum dıyorlar ve esas kıloda emzırme dınemınde alınıyormus bende ondan kokuyorum

kızlar bana bugün diyetisyen beyaz ekmek yeme dedi sizce hangisinden alayım hiç anlamam kepeklimi alsam hiçte sevmem ama

yok kepekli alma, kansızlık yapar sürekli kullanımda. Migroslarda DOYGUN markalı tost ekmekleri var, tam buğday veya çok tahıllısını tavsiye ederim, hem çok lezzetli hem de 7-10 gün falan dayanıyor, bu hafada buzdolabında tutarsan küflenmez de.

işte orası bizim elimizde.. normalde emzirmek çok kalori yaktırıyormş ve dolayısıyla acıkıyorsun,o acıktığımız anlarda faydasız boş kalorilere saldırmazsak iyi veririz,ama tam tersini yaparsak alırız..yani emzirme dönemini kendi lehime çevirmeye çalışacağım..

hanımlar ben şeker yüklemesi yaptırmadım detaylı ultrasona kadar herşeyi yaptırdım ama şeker yüklemesi yaptırmadım. dr.doğum izne çıkmıştı başka başka dr.lara gittim arada kaynadı. sizce bu haftadan sonra yaptırmak ne kadar mantıklı?

doktoruna bir dahaki gidişine hatırlar bakalım ne dicek

doktoruna bir dahaki gidişine hatırlar bakalım ne dicek

topikte o kadar çok konuşuldu ki bende gitgide korkmaya başladım nolur nolmaz diye evet p.tesi rapor için gideceğim en iyisi sormak. sen yarın hastaneye gidiyordun iyi haberlerle gel inşallah işe gitmiycek misin yarın?

topikte o kadar çok konuşuldu ki bende gitgide korkmaya başladım nolur nolmaz diye evet p.tesi rapor için gideceğim en iyisi sormak. sen yarın hastaneye gidiyordun iyi haberlerle gel inşallah işe gitmiycek misin yarın?

randevum 15:40ta ,özellikle geç saate alıyorum ki hastane sakinleşsin kalabalık azalsın. işe gidicem yani

çok merak ediyorum kuzucuğum nasıl ,büyümüş mü

sen de ihmal etme sor doktoruna o zaman şimdi yapar testi belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…