2012 Ekim Anneleri

hmm biliyorum canım onu gayet güzel güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallahhh
bizimki de bu

doğuma yakın gelicek inşallahhh

evet ya sorma bi bakardık hamişler bi bakardık kucaklarında bizimki bitmiyo harbiden son aylar geçmek bilmiyo
acaba kış olsaydı daha mı farklı düşünürdük :26:

en azından eylül olunca az kaldı deyip bi telaşa düşücez belki havalar da serinlicek rahat uyucaz

kendini kötü hissetme canım bu topikteki çoğu kişi bizim gibi düşünüyo özlüyoz bebişlerimizi

herkes herşeyi ne iyi biliyor ya ,halamın gelini bayramda geliyo musun diye soruyor

yok dedim 5 saat otobüs çekemem

bilmemkimin karısı 12 saat yol gitmiş 8. ayında banane

deli oluyorum herkese ya

ben hala kızımın havlusunu almadım
acaba hangi markanınkini alsam
baktıklarım bana sert gelio
şöyle hem yumuşak hem kaliteli bi havlu arıyorum
önerisi olan var mı ?

önerisi olan var mı ?

dora baby yazıyor bizimkinde , baktığım havlular hep sert gelmişti bana da bu güzel ama

önerisi olan var mı ?

markası sanırım özdilekti bambu ipinden olanını tavsiye ederim, bize hediye gelmişti çok yumuşak ve iyi su alıyordu.

Ayyy nasil yoruldum yaaa,mahvoldum ama degdi oglumun tum kiyafetleri yikandi utulendi(Allah annemden razi olsun en asla yapamazdim) besigini dolabini kurduk,alt acma unitesi ikea da bulmustum ctesi de onu alicam 69+29 tl ,halisini kilim gibi bisey begendim ikea da onu da aldik mi bi de sallanan sandalye de aldik mi tamamdir Allah im sorunsuz,zamaninda gelsin hayirlisiyla kullanalim insallah,zaten sorunlu zamanlar geciriyorum oglumla birlikte insallah yeni bir doneme gireriz

önerisi olan var mı ?

canım ben linensten aldım.. bebek ürünlerinde bir ara 100 de 50 indirim vardı kacırmadım hem küçük değil,hem yumusacık .. tüm markalara baktım ama havluda zorlu gruptan sasmamaya karar verdim kendi çeyiz havlularımda tac-linens ve cok memnunum

allah üstünde görmeyi nasip etsin cnm
önerisi olan var mı ?

benim annemler havvlucu canım bana küçük bornoz verdiler 4 yaşına kadar giyer havlu henüz almadım orta boy bambu alıcam suyu emiyor

kızlar nasıl yastık aldınız ben yastıkçıya uğradım sağlıklı terletmeyen pamuk dedi 4 tl küçük bebek yastığı boncuk silikon 3 tl çok ucuz geldi ya kızlar birde lansinoh göğüs kremini nezaman sürmeye başlıcaz acaba:26::26::26::26:yarın 12 de randevum var bu arada çok heyecanlıyım:18::18::18::18:

kızlar ya sizin de akıntınız coğaldı mı beni çok rahatsız ediyor,günlük ped kullanıyorum o da tahriş ediyor.. sıcaklarda cok fena çekilmiyor acaba diyorum enfeksiyon falan mı var.. yarın doktorumu arayıp soracağım umarım mantar falan olmamışımdır :26:

bu durumu yasayan ve doktoruna soran varmı acaba,ilaç kullanmak zorunda kalmak istemiyorum sanırım erken dogum da yol acıyormuş umarım ciddi bişey değildir cok afedrsiniz ama rengi de sarımsı

canım benim sararınca mantar oluyor çok kullandım fitil ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…