kral bebek odası şimdilik internetten bakabilirsin oda hazır olunca ceker yayınlarım.. tayinci olunca öyle oluyor iyi yapmışsın sonrasında tamamlarsın takımını...
şekeri herkes saklamayabilir diye düşündüm ama sabunu herkes banyosuna havlularının arasına koyar diye düşünüyorum bakalım.. hayırlısıyla gelsin kuzucuklarımız bunlar fasofiso aslında
bitmiyor ya ,daha ayın 8i
eskiden hamilelere özenirdim ,hatta 9 ay kısa bile gözükürdü gözüme çok eğlenceli gelirdi
yoruldum ama ya eylül gelsin oğlum gelsin istiyorum ,sonra böyle düşündüğüm için kendimi kötü hissediyorum
ben hala kızımın havlusunu almadım
acaba hangi markanınkini alsam
baktıklarım bana sert gelio
şöyle hem yumuşak hem kaliteli bi havlu arıyorum
önerisi olan var mı ?
önerisi olan var mı ?
days in colours aldım ben sert değil bence düşünebilirsin.
mağazadan mı aldın canım yoksa netten mi ?
önerisi olan var mı ?
önerisi olan var mı ?
allah üstünde görmeyi nasip etsin cnmAyyy nasil yoruldum yaaa,mahvoldum ama degdi oglumun tum kiyafetleri yikandi utulendi(Allah annemden razi olsun en asla yapamazdim) besigini dolabini kurduk,alt acma unitesi ikea da bulmustum ctesi de onu alicam 69+29 tl ,halisini kilim gibi bisey begendim ikea da onu da aldik mi bi de sallanan sandalye de aldik mi tamamdir Allah im sorunsuz,zamaninda gelsin hayirlisiyla kullanalim insallah,zaten sorunlu zamanlar geciriyorum oglumla birlikte insallah yeni bir doneme gireriz
önerisi olan var mı ?
kızlar ya sizin de akıntınız coğaldı mı beni çok rahatsız ediyor,günlük ped kullanıyorum o da tahriş ediyor.. sıcaklarda cok fena çekilmiyor acaba diyorum enfeksiyon falan mı var.. yarın doktorumu arayıp soracağım umarım mantar falan olmamışımdır :26:
bu durumu yasayan ve doktoruna soran varmı acaba,ilaç kullanmak zorunda kalmak istemiyorum sanırım erken dogum da yol acıyormuş umarım ciddi bişey değildir cok afedrsiniz ama rengi de sarımsı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?