2012 Ekim Anneleri

canim ayni durum bende de var bende 22 ekimde dogurcam ve annem 24 eylulde gelecek bileti alindi, o da basvururken bend dedim gec gelicekse dilekce yaz diye bileti alindigi icin annemde söylemis ama bileti ileri tarih oldugu icin yetisir demisler neyseki bi 20-25 gun sonra geldi pasaport, annemde tatilde ve vize icin eylulun basinda basvurucak bende vize yetisirmi diye telaslaniyorum ama biz hamile oldugumuz icin bide annemiz oldugu icin verirlermis daha dogrusu vermek zorundalar annemize esim öyle söyledi, yani annen bilet ve pasaportu alsin vize kolay yani bilet tarihine kadar vermek zorundalar sonucta dogum yapicaz annemizi yanimiza istiyoruz bize yardimci olucak yani mecbur vercekler.

slm kızlar annem geldi bugün 3 tane yorganımı yıkadı 2 si uyku seti yorganı 1 pamuklu yorgan balkona serdik temizlerdi ama havasız kokmuşlar sağolsun içime sinmedi deyince kıyamadı yıkadı sağolsun misler gibi oldular

büyümüştür annesi geçen dr.dedim ki tüm resim vermiyorsunuz artık yok kolu bacağı vs..si albüm yapıyorum dedim. meğer kuzularımız artık sığmıyormuş yinede vereyim dedi verdi ama kızımın bacakları yoktu resime sığmamıştı bende sabahın bi vakti gidiyorum 9:40 genelde randevu saatimdir koştura koştura gidiyorum sonra bekliyorum. bende bi dahakine geç alayım.

annelerin hakkı ödenmiyor ,aysonunda annem gelicek benimde dipbucak temizlik yapıcaz bakalım

slm kizlar az once seker sonuclarimi aldim ve yuksek cikti uzuluyorum haftaya carsamba tekrar test yapcaklar artik sekerli seyleri siliyorum hayatimdan nette tehlikelerini okuyunca.sizlerde sekeri yuksek cikip diyetle duzene girenler var mi acaba?

canım ben daha 24. haftada yaptırmıştım test ve yüksek çıkmıştı,1oo lük test de...sonra diyetisyene gittim,bir süre listeye uymaya çalıştım,bu arada şeker ölçme aletim var benim sürekli takip ediyordum.1 kaç kez yüksek çıktı evdede,sonra düştü,şimdi fazla kaçırdığımda bile ölçüyorum şekerim yükselmiyor.sebebi ne anlamış değilim,hemde 1. saat tokluk şekerim 100 ü bile geçmiyor,bir kez daha 50 lik yükleme yaptırmayı düşünüyorum,meraktan...sen yüzlük mü yaptırdın yükleme? kaç çıktı değerlerin?

anneciğinin ellerine sağlık iyiki varlar
bebek yorganımızı nasıl yıkıyacağız fikrin var mı colormatikle yıkayın diyor ama emin olamadım :44:

evet kızlar bugün defnoşumun odası geldi nihayet... mobilyalar evde daha da güzel görünüyor gözüme.. ama odamız küçücük kaldı... şimdi temizlenip havalandırılacak ama kokusu hiç yok gercekten henüz almayanlar için meltem mobilyayı tavsiye ederim kesinlikle.. silip yerleştirince paylaşıcam kızımın odasını inşallah... yavas yavas hazırlıklar bitiyor,zaman da daralıyor..

bu arada bebek şekeri yerine hoşgeldin bebek sabunları yaptırmaya karar verdim çok güzel sabunlar yapan bir yer buldum facebookta bernaca sabun diye aratın ve nasıl güzellikler yapmış kadın bir görün derim..

defnoşun güle güle kullansın odasını, odasında gülücükleri yankılansın annesi
sabun değişik bi fikir, fiyatları hakkında bilgi aldın mı? iletişime geçin diyor ama görüştünüz mü?

merak ettim odanızı benim beşik ve komidinim de meltem mobilyadan alındı bende görünce çok beğendim ürünlerini
hatta seneye tayin işimiz olursa gittiğim yerde odayı tamamlıcam şimdi yerim yok diye oda yapmadım ayrıca tayinciyiz
güle güle kullanın canım

o bahsettğin sabunları ben de gördüm gerçekten harika şeyler var
şeker düşünmeyenler mutlaka düşünmeli diye düşünüyorum

annelerin hakkı ödenmiyor ,aysonunda annem gelicek benimde dipbucak temizlik yapıcaz bakalım
bende yapıcam canım bunlar ön hazırlık ayın 25 inden sonra kısmetse camlar halılar tüller
anneciğinin ellerine sağlık iyiki varlar
bebek yorganımızı nasıl yıkıyacağız fikrin var mı colormatikle yıkayın diyor ama emin olamadım :44:

ben hepsini dalan roxy ile yıkadım canım bence bişey olmaz

darisi basimiza ins cabuk gelir.bizde ekimin ilk hafasi icin acik bilet alalim diyoruz.canim vize en fazla 3 hafta suruyomus cok daha kisa suredede gelebilir evraklarin eksiksi olursa tabi.burda 3 arkadas annesini dogum icin getirdi problem olmadi dogum icin getirdigine dair davetiye falan hazirliyosun galiba bizde vize zamani onlardan ogreniriz.sen hangi ulkedesin?

canim ben yurtdisindayim 50 lik mi 100luk mu bilemiyorum.28.haftamda yaptilar ilk kez simdi 29 dayim esimi aramislar 8.7 cikti diyabet olabilir yuksek demisler bizim icin hastaneden randevu almislar.bu hafta cok dikkatli olucam ins bakalim nasil cikacak.bebisime gecmesinde allah korusun.dogum falanda zor oluyormus.zaten dun kadin karnimi olcunce birazcik buyuk ama problem degil demisti..stres oldum simdi.esimde cok uzuldu cok mu pinpirikliyiz bilemiyorum

ben varım ben 2 gündür benimde belimden bir sancı giriyor kasığımda bitiyor sanki çok garip bir sancı.
hafif gaz sancısına da benziyor sanki..
ne ki acepp:44::44::44:

çok sağol canım hepimizin bebeğinin gülücükleri evimizi süsler inş. evet canım tanesi 4 tl diyor.. ben patikli ve kuzucuklu olanları begendim.. sanırım kararımı da verdim en azından herkes saklar:))

kral bebek odası şimdilik internetten bakabilirsin oda hazır olunca ceker yayınlarım.. tayinci olunca öyle oluyor iyi yapmışsın sonrasında tamamlarsın takımını...

şekeri herkes saklamayabilir diye düşündüm ama sabunu herkes banyosuna havlularının arasına koyar diye düşünüyorum bakalım.. hayırlısıyla gelsin kuzucuklarımız bunlar fasofiso aslında

aynen yaaa

ağustos ayının bitmesini iple çekiyorum

bitmiyor ya ,daha ayın 8i

eskiden hamilelere özenirdim ,hatta 9 ay kısa bile gözükürdü gözüme çok eğlenceli gelirdi

yoruldum ama ya eylül gelsin oğlum gelsin istiyorum ,sonra böyle düşündüğüm için kendimi kötü hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…