edammm + nurran + redshadow + mrvcmn + blackberry_82 + ilaydakorucu06 + melekangel + nunus81+ + saturnn + guzgulumm + are + arcak81 + glsshh + karfilla
canım valla çok doğru söylüyosun 2 haftada bi gitsek ne güzel olurdu ama yoookkk 4 hafta ofya çok merak içindeyim gittiğimde çok küçükdü kımıl kımıl kalbi atıyodu bi daha gittiğimde allah esirgesin allah korusun kötü bişiyle karşılaşmazsam el bile sallayabilir anneciğini rabbim bütün emanetlerini korusun
canım valla çok doğru söylüyosun 2 haftada bi gitsek ne güzel olurdu ama yoookkk 4 hafta ofya çok merak içindeyim gittiğimde çok küçükdü kımıl kımıl kalbi atıyodu bi daha gittiğimde allah esirgesin allah korusun kötü bişiyle karşılaşmazsam el bile sallayabilir anneciğini rabbim bütün emanetlerini korusun
olsun bundan sonra dikkat edersin :)ay tırsdım şimdi üç tne yedim sadece..
edammm + redshadow + saturnn + blackberry_82 + melekangel + ilaydakorucu06 + super87 + nunus81+ + biped + nurran + mrvcmn + guzgulumm + are + arcak81 + gLssHh + karfillamaşallah sabah sabah ne güzel kalabalığız
ben verdim sana cevap sen görmüyorsun demek ki.. ayrıca bizlerin de çok cevapsız kaldığı sorular oluyor.çok kalabalığız bu normal. tekrar tekrar yazabilirisn. tamam hamilesin alıngansın ama hepimiz öyleyiznedense ben burdan sorularima bir turlu cevap alamiyorum!!!kendi kendime yaziyorum neyse anlasilan baska bir topic bulmak gerek.iyi sohbetler herkese
gunaydin kizlar ingilterede saat 8:30 daha gozumu actim kahvalti bile yapmadan buraya girdim.yeni katilan arkadalar hosgeldiniz.bende dil kursuna basladim birazdan gitcem sabah kalkmasi cok zor oluyoruykumu alamiyorum bir turlu.6+2 olduk bugun ins.ya benim bulantiim falan yok goguslerim sisti damarlari cok belirgindi ama eskisi gibi degil simdi indiler cok az aciyorlar.benim gibi belirtisi olmadan bebisinin kalp atisini duyan var mi?cevap lutfennnnn!
günaydın herkese
kızlar birşey sorucam dün canım çekti midye yedim.çiğ ett değil dimi oo??
birde canım kornişon turşu çekiyor..yiyince eşim yemediyor..canım çok istiyor ama napim
siz yiyormusunuz??
BEBİŞİMİN ELLERİ AYAKLARI ÇOK BELLİYDİ.UYUYODU DR UM TACİZ ETTİ:)))UYANDI.AYAKLARINLA KENDİNİ İKTİRDİ VE HIÇKIRIR GİBİ ZIPLADI.AMA HIÇKIRIK DEĞİLMİŞ TABİKİ.RAHATSIZ OLDU BIDIK:)))
evet canım ya..maşallah bugün herkes burdaedammm + redshadow + saturnn + blackberry_82 + melekangel + ilaydakorucu06 + super87 + nunus81+ + biped + nurran + mrvcmn + guzgulumm + are + arcak81 + gLssHh + karfillamaşallah sabah sabah ne güzel kalabalığız
gunaydin kizlar ingilterede saat 8:30 daha gozumu actim kahvalti bile yapmadan buraya girdim.yeni katilan arkadalar hosgeldiniz.bende dil kursuna basladim birazdan gitcem sabah kalkmasi cok zor oluyoruykumu alamiyorum bir turlu.6+2 olduk bugun ins.ya benim bulantiim falan yok goguslerim sisti damarlari cok belirgindi ama eskisi gibi degil simdi indiler cok az aciyorlar.benim gibi belirtisi olmadan bebisinin kalp atisini duyan var mi?cevap lutfennnnn!
cnm cok merak edersen doktoruna gıt ve dekı cok merak ettım geldım en azından bır gelısme var mı dıye bakın lutfen de 4 hafta bu sekılde zor gecer senı cok ıyı anlıyorum.bana bıle doktor kahverengı akıntım olunca kalp atısını duymadan bısey dıyeem dusebılır demıstı bı gun zor beklemıstım.o doktor almıyorsa devlete gıdersın sankı ozel dktorun yokmus bıgı bı kısı merak ıcındeyken oyle yapmıstı burada gordum tmm dedı.
canım aklına kötü seyler getirme yat dinlen dua et elini karnına koy bebişinle konus Rabbim sagsaglim kucagına almayı nasip edecek inşallah dualarımız seninleslm arkadaşlarr bende haberler kötüüü dün doktora gittim ve kanama alanım büyümüş çok yüksek düşük tehliken var dedi doktor
hoşgeldin cnm maşallah kocaman olmus bebiş ayy benimde göresim geldi ama 1 haftam varGÜNAYDIN KIZLAR.GEÇEN GÜN YAZMIŞTIM KAHVERENGİ AKINTIM OLDU DİE.DÜN DR UMA GİTTİK.ÇOK ŞÜKÜR Kİ BEBİŞİM İYİ.BU DÖNEMDE OLABİLİYOMUŞ BU TÜR KANAMALAR.BEBEK ARTIK RAHİMDEN BESLENMEYE GEÇİŞ YAPIYOMUŞ O YÜZDEN KANAMA OLABİLİYOMUŞ.NORMALDE 9+2 İKEN 9+4 OLMUŞ:))2 GÜN İLERDEN GİDİYORUZ.ARKADAŞLAR YAA İÇERDEN NE TEKMELER ATIYO İNANAMASSINIZ.KENDİNİ İKTİRİYO:))MUCİZE BU YAA.ALLAHIM HERKESE YAŞATSINNNN.2,72 CM OLMUŞUZ.ALLAHIM HEPİMİZE SAĞ SALİM BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN.AMİN..
deniz üsünleri hakkında yorum yapamıyorum bilmiyorum cunku cnm ..ama tursu abartmadan ye nolcak sanki cnm yaa zaten yazın yiyemicez 2-3 al sen bişicik olmazgünaydın herkese
kızlar birşey sorucam dün canım çekti midye yedim.çiğ ett değil dimi oo??
birde canım kornişon turşu çekiyor..yiyince eşim yemediyor..canım çok istiyor ama napim
siz yiyormusunuz??
maşalah maşallah maşallahedammm + redshadow + saturnn + blackberry_82 + melekangel + ilaydakorucu06 + super87 + nunus81+ + biped + nurran + mrvcmn + guzgulumm + are + arcak81 + gLssHh + karfillamaşallah sabah sabah ne güzel kalabalığız
yicem turşuyu hem iştah yapıyorbanane banane
aynen bende tüm yemeklerden nefret ediyorum şuan.zaten turşu suyu falan içmiyorum sadece kornişon bademi yiyorum onuda yedikçe yiyesim geliyor.kolay yiyorum.
yiyicem banane
Herkese günaydın ben fazla giremiyorum ilk hamileliğimde burdan çıkmazdım ama şimdi malum 1tanede evde olunca zamanım kısıtlı ya ilk hamileliğimde doktora gittiğimde 8haftayı geçmiştik bunda erken başladım gitmeye yarın doktora gidicem kalp atışları için size sormak istedim kalp atışını dinlemek için vaginal ultrasonlamı bakılıyor?yarın 6+4 oluyoruz bizde aranızda gidenler vardır mutlaka bilgilendirirseniz sevinirim.nasıl gidiyor hamişlik?benim 1.ile aynı gidiyor yediğim şeyler bile aynı nerdeyse inşallah sorunsuz bir hamilelik geçiririz hepimiz
günaydınnnn
sabah 9da uyandım tabi kızım kalkalı 1 saat olmustu kahvaltımızı yaptık geldik
dışarısı acaip kar cıkılcak gibi degil gene evde yatıs modundayız
bebişimi görmeme 1 hafta kaldı çok şükür
buarada kızlar yaa benim belim agrıyor daha ogrusu belimin ve kalcamın birleştigi yer sizdede varmı böyle agrılar
tursu neyse de arkadasın dedıgı gıbı belkı mıdye zararlı olabılır bende duymustum bazı balıklar cıva ıcerdıgınden zararlı dıye mıdye yemedıgımden aklıma gelmemıstı ya bende dun tostun ıcıne 2 dılım hındı salam koymustum bılmıyorum zararlı olur mu bıle bıle yedım valla bıdaha almam tabı de bıde cıg ete de dokunma demıstı bana doktor ılk hamılelıgımde ılk zamanlarda ordan da bı bakterı bulasbaılıyomus allah korusun
günaydınnnn
sabah 9da uyandım tabi kızım kalkalı 1 saat olmustu kahvaltımızı yaptık geldik
dışarısı acaip kar cıkılcak gibi degil gene evde yatıs modundayız
bebişimi görmeme 1 hafta kaldı çok şükür
buarada kızlar yaa benim belim agrıyor daha ogrusu belimin ve kalcamın birleştigi yer sizdede varmı böyle agrılar
ben de geçenlerde servisten indim eve gidiyordum caddenin karşısında turşucu var nasıl canım çekti, gittim bardakta aldım hem turşu suyuna da az acı koydurttum ohh misyicem turşuyu hem iştah yapıyorbanane banane
ben 7+2 de gittim karnımdan göremedi vajinal baktı.sesini duymadım sadece gördüm kalp atışlarını.haftaya cts duycam inşallah.ama herkesin farklılık gösteriyor senin tarihlerde karnından gören ve duyan da var.Herkese günaydın ben fazla giremiyorum ilk hamileliğimde burdan çıkmazdım ama şimdi malum 1tanede evde olunca zamanım kısıtlı ya ilk hamileliğimde doktora gittiğimde 8haftayı geçmiştik bunda erken başladım gitmeye yarın doktora gidicem kalp atışları için size sormak istedim kalp atışını dinlemek için vaginal ultrasonlamı bakılıyor?yarın 6+4 oluyoruz bizde aranızda gidenler vardır mutlaka bilgilendirirseniz sevinirim.nasıl gidiyor hamişlik?benim 1.ile aynı gidiyor yediğim şeyler bile aynı nerdeyse inşallah sorunsuz bir hamilelik geçiririz hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?