2012 Ekim Anneleri

2 dr a birden mi gitsek ne yapsakkk
dayanılcak gibi değil gerçekten..
insan çok merak ediyor..hele ki ilk zamanlar devamlı bir acaba içinde oluyorsun..
olmadı arada kaçamak yaparız napalımm

kızlar kusura bakmayın kk da sorun var sanırım yazdığım 2-3 kere gelmiş..

cnm cok merak edersen doktoruna gıt ve dekı cok merak ettım geldım en azından bır gelısme var mı dıye bakın lutfen de 4 hafta bu sekılde zor gecer senı cok ıyı anlıyorum.bana bıle doktor kahverengı akıntım olunca kalp atısını duymadan bısey dıyeem dusebılır demıstı bı gun zor beklemıstım.o doktor almıyorsa devlete gıdersın sankı ozel dktorun yokmus bıgı bı kısı merak ıcındeyken oyle yapmıstı burada gordum tmm dedı.

ay tırsdım şimdi üç tne yedim sadece..
olsun bundan sonra dikkat edersin :)

edammm + redshadow + saturnn + blackberry_82 + melekangel + ilaydakorucu06 + super87 + nunus81+ + biped + nurran + mrvcmn + guzgulumm + are + arcak81 + gLssHh + karfilla maşallah sabah sabah ne güzel kalabalığız

nedense ben burdan sorularima bir turlu cevap alamiyorum!!!kendi kendime yaziyorum neyse anlasilan baska bir topic bulmak gerek.iyi sohbetler herkese
ben verdim sana cevap sen görmüyorsun demek ki.. ayrıca bizlerin de çok cevapsız kaldığı sorular oluyor.çok kalabalığız bu normal. tekrar tekrar yazabilirisn. tamam hamilesin alıngansın ama hepimiz öyleyiz takma böyle şeyleri :13:

canım ben en az bunu 4 yada beş defa söylemişimdir hiç bir belirtim yok gögüslerimde iyi sadece biraz belim ağrıyor kırkda yılda birde midem bulanıyo ben bebeğimin kalp atışlarını duydum benim gibi yanlış hatırlamıyorsam cimeka da var ve bi çok arkadaş sende merak etme allahın izniyle zamanı gelince duyacaksın rabbim hepimizin yardımcısı olsun

ay turşUyu ben ilk haftalrımda tabak tabak yiordum.şimdi aklıma bile gelmio.Bulantılardan dolayı.

ayyy harikaymış yaa..süper..düşününce içim bi tuhaf oldu hee..tam bi mucize...
edammm + redshadow + saturnn + blackberry_82 + melekangel + ilaydakorucu06 + super87 + nunus81+ + biped + nurran + mrvcmn + guzgulumm + are + arcak81 + gLssHh + karfilla maşallah sabah sabah ne güzel kalabalığız
evet canım ya..maşallah bugün herkes burda

hayırlı olsun canım..orda mı yaşıodun sen? yoksa kurs için mi gitmiştin? sabahları tam kabus uyanmak sorma gitsin seninle aynıyız. benimde bulantım filan yok. bi ara kasık ağrılarım vardı. oda yok şimdi:44: şüphe etmeye başladım valla kendimden. cumartesi gidicem kısmetse kalp atışları için, inşallah herşey yolundadır? ama herkeste yoğun belirti olacak diye bi durum yokmuş, telaş yapmayalım bence

Son düzenleme:

ayy canım ben zaten ankara tıp fakültesine gidiyorum özele gitmek hiç istemiyorum bahsedip burda kmseyi üzmek istemediğimden sebebini anlatmayacağım tıp fak prof. Dr cem somer atebekoğlu benim dr um benim daha öncesinde ameliteyıma girmişti ordan tanışmıştım tüp bebeğimizide o yaptı çok kalabalık oluyor ama ne yapayım takıntılıyım başka bi dr zarar verecekmiş gibi geliyo o yüzden günümü bekleyeceğim anneliğin ilk aşaması sabır bende sabredeceğim mecbur:)

slm arkadaşlarr bende haberler kötüüü dün doktora gittim ve kanama alanım büyümüş çok yüksek düşük tehliken var dedi doktor
canım aklına kötü seyler getirme yat dinlen dua et elini karnına koy bebişinle konus Rabbim sagsaglim kucagına almayı nasip edecek inşallah dualarımız seninle

hoşgeldin cnm maşallah kocaman olmus bebiş ayy benimde göresim geldi ama 1 haftam var

deniz üsünleri hakkında yorum yapamıyorum bilmiyorum cunku cnm ..ama tursu abartmadan ye nolcak sanki cnm yaa zaten yazın yiyemicez 2-3 al sen bişicik olmaz

maşalah maşallah maşallah

günaydınnnn
sabah 9da uyandım tabi kızım kalkalı 1 saat olmustu kahvaltımızı yaptık geldik
dışarısı acaip kar cıkılcak gibi degil gene evde yatıs modundayız
bebişimi görmeme 1 hafta kaldı çok şükür
buarada kızlar yaa benim belim agrıyor daha ogrusu belimin ve kalcamın birleştigi yer sizdede varmı böyle agrılar

Herkese günaydın ben fazla giremiyorum ilk hamileliğimde burdan çıkmazdım ama şimdi malum 1tanede evde olunca zamanım kısıtlı ya ilk hamileliğimde doktora gittiğimde 8haftayı geçmiştik bunda erken başladım gitmeye yarın doktora gidicem kalp atışları için size sormak istedim kalp atışını dinlemek için vaginal ultrasonlamı bakılıyor?yarın 6+4 oluyoruz bizde aranızda gidenler vardır mutlaka bilgilendirirseniz sevinirim.nasıl gidiyor hamişlik?benim 1.ile aynı gidiyor yediğim şeyler bile aynı nerdeyse inşallah sorunsuz bir hamilelik geçiririz hepimiz

yicem turşuyu hem iştah yapıyor banane banane

ye tatlım sen yaa ben kızıma hamileyken nasıl yiyordum valla öyle şişmedimde 13 kilo aldım toplam ve hala nişan yüzügümü takabiliyordum normal 38 numara ayakkabmı giyebiliyordum sen canın ne isterse ye hamileyiz bizzzzzz

aynen bende tüm yemeklerden nefret ediyorum şuan.zaten turşu suyu falan içmiyorum sadece kornişon bademi yiyorum onuda yedikçe yiyesim geliyor.kolay yiyorum.

yiyicem banane

tursu neyse de arkadasın dedıgı gıbı belkı mıdye zararlı olabılır bende duymustum bazı balıklar cıva ıcerdıgınden zararlı dıye mıdye yemedıgımden aklıma gelmemıstı ya bende dun tostun ıcıne 2 dılım hındı salam koymustum bılmıyorum zararlı olur mu bıle bıle yedım valla bıdaha almam tabı de bıde cıg ete de dokunma demıstı bana doktor ılk hamılelıgımde ılk zamanlarda ordan da bı bakterı bulasbaılıyomus allah korusun

hoşgeldin aynıyız senle evde bir tane daha olunca vakit ayırmak zor oluyor az bir vaktıde dinlenerek geciriyorum ben
bebişi görmeye gitcekmişsin hadi hayırlı haberlerle gel inşallah
ben hiç hamileyken alttan baktırmadım cnm bence gerekte yok sonucta büyüdü artık 6 haftayı bitirmişsin bence normal ultrasonla duyulur

günaydın canım sizdemi İstanbuldasınız?bizde kar yok ama çok fırtına var ev uçuyo sanki.maşallah seninde 2.bebek geliyo demek allah tamamına erdirsin inşallah.bende ara ara bel,kasık ve kuyruk sokumu ağrısı oluyo ama allahtan kısa süreli çabuk geçiyo dikkat et dinlen gerçi evde çocukla dinlenmek biraz zor ama

arkadasım merhaba
salam sosis sucuk gibi gıdaları iyice pişirerek yiyebilirsin piştigi sürece sakıncası yok valla benim canım acaip sucuk istediginden yiyemem diyemicem birde ete nasıl dokunmıcaz yaa ev hanımıyım kocam kızım yemek bekler eee bizde et yemek zorundayız bebişin gelişimi için ben bunu anlamadım şimddddiii:26:

benım ılk hamılelıgımd eoyle olmustu canım cok agrıyordu belım kopcak gıbı bunda o kadar olmadı ara ara oldu kısa surelı gectı erkek bebekte oluyo dıyola rbılmıyorum artık

yicem turşuyu hem iştah yapıyor banane banane
ben de geçenlerde servisten indim eve gidiyordum caddenin karşısında turşucu var nasıl canım çekti, gittim bardakta aldım hem turşu suyuna da az acı koydurttum ohh mis

ben 7+2 de gittim karnımdan göremedi vajinal baktı.sesini duymadım sadece gördüm kalp atışlarını.haftaya cts duycam inşallah.ama herkesin farklılık gösteriyor senin tarihlerde karnından gören ve duyan da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…