kızlar nasıl yastık aldınız ben yastıkçıya uğradım sağlıklı terletmeyen pamuk dedi 4 tl küçük bebek yastığı boncuk silikon 3 tl çok ucuz geldi yakızlar birde lansinoh göğüs kremini nezaman sürmeye başlıcaz acaba:26::26::26::26:yarın 12 de randevum var bu arada çok heyecanlıyım:18::18::18::18:
canım benim sararınca mantar oluyor çok kullandım fitil ihmal etme
dora baby yazıyor bizimkinde , baktığım havlular hep sert gelmişti bana da bu güzel ama
days in colours aldım ben sert değil bence düşünebilirsin.
markası sanırım özdilekti bambu ipinden olanını tavsiye ederim, bize hediye gelmişti çok yumuşak ve iyi su alıyordu.
canım ben linensten aldım.. bebek ürünlerinde bir ara 100 de 50 indirim vardı kacırmadım hem küçük değil,hem yumusacık .. tüm markalara baktım ama havluda zorlu gruptan sasmamaya karar verdim kendi çeyiz havlularımda tac-linens ve cok memnunum
kızlar ya sizin de akıntınız coğaldı mı beni çok rahatsız ediyor,günlük ped kullanıyorum o da tahriş ediyor.. sıcaklarda cok fena çekilmiyor acaba diyorum enfeksiyon falan mı var.. yarın doktorumu arayıp soracağım umarım mantar falan olmamışımdır :26:
bu durumu yasayan ve doktoruna soran varmı acaba,ilaç kullanmak zorunda kalmak istemiyorum sanırım erken dogum da yol acıyormuş umarım ciddi bişey değildir cok afedrsiniz ama rengi de sarımsı
canım bende biliyorum kızımda 6 ay kullanmadım ve farkettimki gecelerce uyumadı yanıma yastığa alıyorum uyuyo beşiğe koyuyorum uyanıyo birde anladımki çocuk yastıık yok diye uyumuyo hemen bir yastık aldık ozaman daha cahilim elyaf yumuşak yastık mışıl mışıl uyudu şimdi bari hazır olsun diyorumcanım kursta anlatılanlara göre,yastık önerilmiyor yatagına alttan destek yapıp hafif eğim olusturun ama yastık kullanmayın denildi 2 yasına kadar.. göğüs kremine de dogumdan 1 ay önce baslayın denildi ama ucuna değil kahverengi bölgeye...
avent biberon nuk emzik aldım ama netten pembe yollamışlar daha eczaneye rica edip değiştiricem inşallahSelam güzel anneler bebeğinize hangi marka biberon ve emzik aldınız :26:birde göğüs ucu krem yerine zeytinyağıda etkili olmaz mı acaba:26:
bu arada göğüs kremi alanlar kaç mg lık aldınız benim eksiklerden biri de bu
henüz almadım bi de göğüs pedi tabi
bişey daha var bebğin altını neyle silmeyi düşünüyosunuz pamuk varmış ya tam olarak ismi neydi hatırlayamadım :26:
pamuk havlu muydu ayyyy hatırlayamadım
canım bende biliyorum kızımda 6 ay kullanmadım ve farkettimki gecelerce uyumadı yanıma yastığa alıyorum uyuyo beşiğe koyuyorum uyanıyo birde anladımki çocuk yastıık yok diye uyumuyo hemen bir yastık aldık ozaman daha cahilim elyaf yumuşak yastık mışıl mışıl uyudu şimdi bari hazır olsun diyorum
avent biberon nuk emzik aldım ama netten pembe yollamışlar daha eczaneye rica edip değiştiricem inşallah
40 gram yazıyor sanırım altınıda pamuk ve gülsuyuyla yada tülbentle sildiğimi hatırlıyorum kızımın
avent emzik ve dr.browns biberon aldım geniş ağızlılardan. Göğüs kremini lansinoh alacağım 40lıktan.
ne gündüz geçiyor ne gece çok sıkıldım yine
mavibattaniye nazlı annenice mutlu senelere inşallah
ne gündüz geçiyor ne gece çok sıkıldım yine
mavibattaniye nazlı annenice mutlu senelere inşallah
Kizlar acil yardiminiza ihtiyacim var,yarin sabah kontrolum var dr gelmeden kan ve idrar baktir demisti yine bollll lokosit cikti bu 4.oluyo o kadar ilac kullandim yine oluyo,acaba dr idrar kulturu alir alttan aliniyodu diye biliyorum,bugun usendigim icin agdaya gitmedim dr dan sonra giderim diye acaba ister mi alttan mi bakar off nasil olacak ya kadina ne dicem musait degilim mi dicem cok utandim,sinir oldum kendime?????
Kizlar acil yardiminiza ihtiyacim var,yarin sabah kontrolum var dr gelmeden kan ve idrar baktir demisti yine bollll lokosit cikti bu 4.oluyo o kadar ilac kullandim yine oluyo,acaba dr idrar kulturu alir alttan aliniyodu diye biliyorum,bugun usendigim icin agdaya gitmedim dr dan sonra giderim diye acaba ister mi alttan mi bakar off nasil olacak ya kadina ne dicem musait degilim mi dicem cok utandim,sinir oldum kendime?????
yav jilet öcü değil ki, yani normalde karşıysan bile 1 kereden birşeycik olmaz, bu kadar kafanı takıp sıkılacağına banyo permatiklerinden al kurtul bir seferlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?