2012 Ekim Anneleri

canım kursta anlatılanlara göre,yastık önerilmiyor yatagına alttan destek yapıp hafif eğim olusturun ama yastık kullanmayın denildi 2 yasına kadar.. göğüs kremine de dogumdan 1 ay önce baslayın denildi ama ucuna değil kahverengi bölgeye...

dora baby yazıyor bizimkinde , baktığım havlular hep sert gelmişti bana da bu güzel ama

days in colours aldım ben sert değil bence düşünebilirsin.

markası sanırım özdilekti bambu ipinden olanını tavsiye ederim, bize hediye gelmişti çok yumuşak ve iyi su alıyordu.

kızlar cevaplar için çok teşekkür ederim

hepsini değerlendiricem

bu arada göğüs kremi alanlar kaç mg lık aldınız benim eksiklerden biri de bu
henüz almadım bi de göğüs pedi tabi

bişey daha var bebğin altını neyle silmeyi düşünüyosunuz pamuk varmış ya tam olarak ismi neydi hatırlayamadım :26:

pamuk havlu muydu ayyyy hatırlayamadım

benimkide sarımsı doktora söyledim akıntı var die.rengini bile sormadı normal dedi.idrar tahlilim normal çıktı.kaşıntımda yok ama akıntım sarı bilmiorum neden.

Selam güzel anneler bebeğinize hangi marka biberon ve emzik aldınız :26:birde göğüs ucu krem yerine zeytinyağıda etkili olmaz mı acaba:26:

canım bende biliyorum kızımda 6 ay kullanmadım ve farkettimki gecelerce uyumadı yanıma yastığa alıyorum uyuyo beşiğe koyuyorum uyanıyo birde anladımki çocuk yastıık yok diye uyumuyo hemen bir yastık aldık ozaman daha cahilim elyaf yumuşak yastık mışıl mışıl uyudu şimdi bari hazır olsun diyorum
Selam güzel anneler bebeğinize hangi marka biberon ve emzik aldınız :26:birde göğüs ucu krem yerine zeytinyağıda etkili olmaz mı acaba:26:
avent biberon nuk emzik aldım ama netten pembe yollamışlar daha eczaneye rica edip değiştiricem inşallah

40 gram yazıyor sanırım altınıda pamuk ve gülsuyuyla yada tülbentle sildiğimi hatırlıyorum kızımın

Bugünkü bunalımımı herkes hatırlar eminim Eşim aradı... Yanına çağırdı. İşyeri çok yakın zaten. Gittim :) Yine sordu bana ne yapmak istersin diye Ay bu adam beni hiç şaşırtmıyor... Plan yapmak istedim amaolmadı gerçekten dedi... Neyse işte geçti can sıkıntım... Yemek yedik turladık eve geldik.. Zaten temizlik yapmıştım ya. Halim kalmamış gezecek. Tatlı yiyelim biryerde dedi ama hemen evime gelmek istedim D:

ne gündüz geçiyor ne gece çok sıkıldım yine

mavibattaniye nazlı anne nice mutlu senelere inşallah

Bende avent aldım biberonuda emziğide internetten aldım gelir bir kaç güne

avent emzik ve dr.browns biberon aldım geniş ağızlılardan. Göğüs kremini lansinoh alacağım 40lıktan.

Göğüs kremi almayı düşünmüyorum şimdilik:26:

lansinoh göğüs kremine şimdi başlasak olur mu ben en çok göğüs yarasından korkuyorum kuru benim yaa:18 bi de bi arkadaşım doğuma bi hafta kala falan sürmeye başla dedi daha önce başlarsan kasılman olur demişti..

Kizlar acil yardiminiza ihtiyacim var,yarin sabah kontrolum var dr gelmeden kan ve idrar baktir demisti yine bollll lokosit cikti bu 4.oluyo o kadar ilac kullandim yine oluyo,acaba dr idrar kulturu alir alttan aliniyodu diye biliyorum,bugun usendigim icin agdaya gitmedim dr dan sonra giderim diye acaba ister mi alttan mi bakar off nasil olacak ya kadina ne dicem musait degilim mi dicem cok utandim,sinir oldum kendime?????

ne gündüz geçiyor ne gece çok sıkıldım yine

mavibattaniye nazlı anne nice mutlu senelere inşallah

bende çok sıkıldım kocam 12 de gelcek maç izlicekmiş dükkanda.
ne maçı var ki bugün:44::44: iyice paranoyak oldum ben, adam ne dese yalan gibi geliyor kızlar sizde de oluyor mu?
ben normalde eşime çok güvenirim ama bişeyler oluyo bana..offf,
çok sıkıldım yaaa

kontrol saatini değiştir.Önce ağdaya git olmaz mı

yav jilet öcü değil ki, yani normalde karşıysan bile 1 kereden birşeycik olmaz, bu kadar kafanı takıp sıkılacağına banyo permatiklerinden al kurtul bir seferlik.

Son düzenleme:

canım idrar kültürü alttan alınmıyoki.normal idrar tahlili gibi idrar veriyosun işte.benden de istemişti dr. ürolojiye gitmiştim ben.3-4gün sonra çıkıyo sonucu..

canlar size bir soru bu biberonları alırken neye bakıcaz?cam mı olmalı,boyu posu falan? nelere bakayım?

bir de göğüs ucu olmayanlar kakao yağıyla masaj yapsın ama çekiştirmeden fazlaca oynamadan

göğüs ucunda çatlak olmaması için bebeğin ağzına o kahverengi bölgenin tamamı girmeliymiş..eğer olursa da tahinin üstüne çıkan o yağ var ya(susam yağı mı oluyor acaba) o çok iyi geliyormuş.

yav jilet öcü değil ki, yani normalde karşıysan bile 1 kereden birşeycik olmaz, bu kadar kafanı takıp sıkılacağına banyo permatiklerinden al kurtul bir seferlik.

Ay ben olsam hayatta jilet yapmam... Dr.a gitmem yada randevu saatimi değiştiririm ama jilet yapmam Takıntılıyım işte. Sonra çıkarken rahatsız edecek, kaşınacak.. Hem çıkmasını bekleyip ağdaya gideceksin. Ozaman da çok acıyacak. Bir seferden birşey olmaz deme. O kıl kökleri 2 katı zaman beklemiş oluyor ve kalınlaşıyor içeride. Çok acı veriyor bu sefer. Eskiden yapardım oradan biliyorum. Yani lise çağlarımda. Sürekli etek giydiğimiz için. Temizlenmeye yetişemediğim zaman hemen bacaklarımı dizden aşağı jiletlerdim ama artık mümkün değil... Asla jlet yapmam.

Kızlar bu arada sterilizatörü denedim. 15 dakikada işlem tamamlandı. Arzum bebe sterilizatör benimki. Geçen br muhabbet olmuştu ya hani saatler sürüyor falan denmişti. Korkup denedim. Alakası ble yok. Avent gibi 8 dakikada bitmiyor ama 15 dakikada oldukça iyi bence. Çok memnun kaldım aldığım aletten şimdi. Yarın sabahta yumurta pişirme özelliğini deneyeceğim. Biberondaki mamayı da ısıtıyor. Onu da mı denesem acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…