2012 Ekim Anneleri

Amanınnnnn Yaşasınnnnnnnnnnnnnn bende plakalara düşmüşümmmmm KİLİS teymişimmmmm bugünnnnn ayyy pek sevindimmmm pek mutlu oldummmm

Günaydın Hanımlar :119:

Dün maşallah ne konuşmuşsunuz gece oku oku bitiremedim neyseki temizlik bitti dün itibariyle gece zor uyudum sol bacağım çok kasıldı fazla yordum heralde kendimi :44: birde kendim yapsam ne olurdum acaba

Bebişimin odasını düzenledik dolabını içinin örtülerini serdim kapaklarını açtım havalansın diye battaniyelerini yıkadım dün akşam birazdan da kıyafetlerini yıkayacağım evimiz mis gibi dalin koktu sanki oğlum gelmiş gibi

BenElse canım benim bugün kontrolden güzel haberler bekliyoruz inşallah oğlumdan selam söyle arkadaşına annesi :13:

ohh mis gibi oturun evinizde dinlen bugün bir iş yapma yorma kendini

oğluşum tombikim benim çok merak ediyorum bugün akşam olur mu ? söylerim tabi selamınızı teyzesi ,el sallar oğluşum da size

ne sıcaktı gece yine ya uyuyamadım 1de yattım , olmadı kalktım duşa girdim serinledim öyle yattım ,sabah kalktım yine ter içinde ,hadi yine duşa. banyo yapmaktan bıktım diyorum artık

aynen katılıyorum, annem de yeni kıyafetleri yıkadığımı görünce daha giydirmeden eskiteceksin dedi. Onların zamanında yeni eşyalar eski yüzlü olmasın diye yıkanmazmış!! Egzema ve cilt alerjilerimin sebebini anlıyorum artık! Zaten sürekli aynı kıyafeti giydirecek olsak bile en fazla 3 ay giyilecek bir kıyafet ki o kadar aldıklarımızdan sonra bırak 3 ayı 3 kere ancak sıra gelir aynı kıyafete, o zaman da nedir bu eşyaya tapınma anlamıyorum. Kalkıp 90 derecede yıkamayacağız ya, 30da 40da yıkanacaklar. İşte her zaman anneler en doğrusunu bilemiyor maalesef!

hep anneler aynı demek ki benim ve kardeşimin bebeklik örgüleri battaniyeleri nevresimleri duruyor ,o derece yepyeni kalmışlar kullanılmamaktan

sorma yaa aynen sürekli yıkanıyorum bende terleyince pişik falan olurum diye de korkuyorum birde ağustosun yarısı oldu artık en azından geceleri serin olsa pöfür pöfür uyusak

Adanaya kalırmıyız bilmiyorum canımmmmm.... Ben çok emin değilim valla aslında doğru cümle bakalım hangi ilde doğum yapcaz olmalı sanki ne dersin:)))

bencede kalmayız cnm adanaya kadar ben şahsen normal doğumdan umudu kestim şeker çıkınca riske atamam bebeğimi

bencede kalmayız cnm adanaya kadar ben şahsen normal doğumdan umudu kestim şeker çıkınca riske atamam bebeğimi

Valla benim normal gözüküyor şuanda 31 de gene kont var bakalım artık hayırlısı ne ise nasıl sağsalim oda bende yaşantımıza devam edeceksek öyle olur inşallahhh

günaydın canım bende şimdi diyordum nerde bu hatun

Ağır vasıtayım cnm anca işte hehe:)

nem alma cihazlarını araştırıyordum cnm da.

Herşeyimiz tamam bi o eksik ya

akşam abimle eşi geldi.Abimle kocam mutfakta çay içerken bizde içerde oturuyoduk.uzanalım dedik sonra ben uyumuşum.Gelin bulaşıklarımı yıkamış falan.Bi kalktım gitmişler

canım bu rutubeti önlemek için astarlı boyalar var onlardan yapsanız..kayınvalidemler memlekette ki evlerine yaptılar 2 yıldır hiç bişey yokmuş çok memnun rutubet olmuyor eşyalarım tertemiz kaldı falan diyor memnun yani, filli boyanındı yanlış hatırlamıyorsam :44: sizde öyle bişey yaptırsanız faydası olurmu acaba:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…