canım sen diyeti sıkı tut sık dışını inşallah şimdiden sonrası normal devam eder
ben akşam cihazı aldım tok ölçtüm 96 çıktı bu sabah aç ölçtüm 69 çıktı... sizinde böyle mi bana çok düşük geldi bu değerler ne alaka şeker anlamadım yaaa
Amanınnnnn Yaşasınnnnnnnnnnnnnn bende plakalara düşmüşümmmmm KİLİS teymişimmmmm bugünnnnn ayyy pek sevindimmmm pek mutlu oldummmm
düşük sanki cnm bana öyle geldi
Günaydın Hanımlar :119:
Dün maşallah ne konuşmuşsunuz gece oku oku bitiremedimneyseki temizlik bitti dün itibariyle gece zor uyudum sol bacağım çok kasıldı fazla yordum heralde kendimi :44: birde kendim yapsam ne olurdum acaba
Bebişimin odasını düzenledik dolabını içinin örtülerini serdim kapaklarını açtım havalansın diyebattaniyelerini yıkadım dün akşam birazdan da kıyafetlerini yıkayacağım evimiz mis gibi dalin koktu sanki oğlum gelmiş gibi
BenElse canım benim bugün kontrolden güzel haberler bekliyoruz inşallahoğlumdan selam söyle arkadaşına annesi :13:
bende yalovadayım cnm sonunda düştük bizde plakalara adanayı görmeyi nasip etsin allah :))))))))
günaydın şekerler..
sıcakta daha fazla duramadım kalkıp duşumu aldım geldim,mavibattaniye liste için sağol,bu bayramdan sonra eksik kalmayacak şekilde herşeyini alıcaz artık..annem kıyafetleri tamamlamış sayılır,battaniye uyku seti falan tamamdır,benim bebekl,k kıyafetlerimin birçoğunu da saklamıştı zaten annem,onlar da çıktı,yıkanmaları kaldı..
dün kayınvalidemdeydik,eşimle konuşuyoruz işte ne zaman ne yapalım planlar yapıyoruz,eylülün ilk haftası yıkama işlemlerinin bitmiş ütülenip asılmış olması gerek dedik.aaaaaaaaa kıyafetleri yıkıcan mı dedi herkes bebek doğmuş sanar falan dedi güldü..yıkamadan nasıl giyecek dedim bende,bişey demedi...eskiler mi yıkamıyormuş acaba,yoksa benim kayınvalidem mi yıkamamış???zaten 4 çocuk nasıl olmuş,nasıl büyümüş,nasıl hayatta kalmışlar şaşıyorum bazen,kadın zaten tarla işlerinden bebeklerine bile bakamamış ki..gerçi bizim bebek olduğumuz dönemlerde bu kadar ince eleyip sık dokunmuyormuş ama....
aynen katılıyorum, annem de yeni kıyafetleri yıkadığımı görünce daha giydirmeden eskiteceksin dedi. Onların zamanında yeni eşyalar eski yüzlü olmasın diye yıkanmazmış!! Egzema ve cilt alerjilerimin sebebini anlıyorum artık! Zaten sürekli aynı kıyafeti giydirecek olsak bile en fazla 3 ay giyilecek bir kıyafet ki o kadar aldıklarımızdan sonra bırak 3 ayı 3 kere ancak sıra gelir aynı kıyafete, o zaman da nedir bu eşyaya tapınma anlamıyorum. Kalkıp 90 derecede yıkamayacağız ya, 30da 40da yıkanacaklar. İşte her zaman anneler en doğrusunu bilemiyor maalesef!
günaydın güzellerbugün oğluşumuzu görücez
bende yalovadayım cnm sonunda düştük bizde plakalara adanayı görmeyi nasip etsin allah :))))))))
ohh mis gibi oturun evinizdedinlen bugün bir iş yapma yorma kendini
oğluşum tombikim benim çok merak ediyorum bugün akşam olur mu ? söylerim tabi selamınızı teyzesi ,el sallar oğluşum da size
ne sıcaktı gece yine ya uyuyamadım 1de yattım , olmadı kalktım duşa girdim serinledim öyle yattım ,sabah kalktım yine ter içinde ,hadi yine duşa. banyo yapmaktan bıktım diyorum artık
Adanaya kalırmıyız bilmiyorum canımmmmm.... Ben çok emin değilim valla aslında doğru cümle bakalım hangi ilde doğum yapcaz olmalı sanki ne dersin:)))
bencede kalmayız cnm adanaya kadar ben şahsen normal doğumdan umudu kestim şeker çıkınca riske atamam bebeğimi
günaydın canımbende şimdi diyordum nerde bu hatun
Ağır vasıtayım cnm anca işte hehe:)
nem alma cihazlarını araştırıyordum cnm da.
Herşeyimiz tamam bi o eksik ya
akşam abimle eşi geldi.Abimle kocam mutfakta çay içerken bizde içerde oturuyoduk.uzanalım dedik sonra ben uyumuşum.Gelin bulaşıklarımı yıkamış falan.Bi kalktım gitmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?