benim annem de saklamamış hiç bişeyimi benden sonra kardeş de yok
naptığını bile bilmiyomsorucam ama nerde benim zıbınlarım diye
aynen bende öyle yapıyorum bide dikiyor resmen havaya
olur mu camoka çok hevesli rende için ama domatesler güzelmiş napsın
benim annem yapmış sağolsun ,bana da yapmış yırttım domatesten
canım bu rutubeti önlemek için astarlı boyalar var onlardan yapsanız..kayınvalidemler memlekette ki evlerine yaptılar 2 yıldır hiç bişey yokmuş çok memnun rutubet olmuyor eşyalarım tertemiz kaldı falan diyor memnun yani, filli boyanındı yanlış hatırlamıyorsam :44: sizde öyle bişey yaptırsanız faydası olurmu acaba:26:
kızlar bebişler vurduğunda elini ayağını ayırt edebiliyor musunuz?
ben hiç bişey anlamıyorum yaa :44::44:
valla ben de kuvvetli olan tekmelerin ayak diğerlerinin el olduğunu düşünüyorum,bir de dediğin gibi yuvarlak çıkıntı ya baştır ya popo diyorum.bir de soluma yattığımda hem yatağa doğru bir hareket oluyor hem de sağımda oluyor elimi göbeğime koyuyorum..o zaman ne yapıyor ki aynı anda hem sağa hem sola?bence geriniyor gibi..elini ayağını bilemem de bazen sağ tarafımdan bişey fırlıyor portakaldan az büyükçe ya poposu ya kafası heralde diyorum
vermiştir birilerine cnm bi tanıdığımız var kadın çocuklarının herşeyini saklamış kızının saçını saklamış upuzun kızıda şimdi o saçını postiş yaptırdı kullanıyo oğlunun askere gişttiği günün takvim yaprağını saklamış görsen herşeyi saklamış oğlumun saçını bende saklıyayım diyorum da napcam sonra o saçı
afiyet olsun şekerim ama çok bahaneci gördüm seni
arkadaşımızın haziranda bebeği oldu ,kalıp gibi bişey var ayak izini çıkarmışlar ona
hamur gibi birşey ,görmüşsünüzdür belki ,ben ilk defa gördüm
var mı öyle bişey alan? el izini ayak izini çıkarmak için
olur mu camoka çok hevesli rende için ama domatesler güzelmiş napsın
benim annem yapmış sağolsun ,bana da yapmış yırttım domatesten
arkadaşımızın haziranda bebeği oldu ,kalıp gibi bişey var ayak izini çıkarmışlar ona
hamur gibi birşey ,görmüşsünüzdür belki ,ben ilk defa gördüm
var mı öyle bişey alan? el izini ayak izini çıkarmak için
vermiştir birilerine cnm bi tanıdığımız var kadın çocuklarının herşeyini saklamış kızının saçını saklamış upuzun kızıda şimdi o saçını postiş yaptırdı kullanıyo oğlunun askere gişttiği günün takvim yaprağını saklamış görsen herşeyi saklamış oğlumun saçını bende saklıyayım diyorum da napcam sonra o saçı
aynen bende öyle yapıyorum bide dikiyor resmen havaya
benim de ilk saçlarım upuzun hala duruyor sandıkta,bir de abimin de benim de dişlerim var,ilk tırnaklarım bile duruyorannem çok sever hatıra hatıra diye diye. bunlara özel bir sandık olmalı saklayabilmek için
bu şimdi bizim dilimize düştü ya artık sandık sandık domates yapsa kurtulamaz dilimizden
bu arada afiyetle yiyin insallah anneciğinin yaptığı domatesleri
yuhhh uzun saçı mı saklamış
vayyy beeee
ay yok ben saklayamam bişeyinidediğin gibi napcan o saçı belki ilerde saçları dökülürse ektirirsin
yavrum yeni taşındık zaten yeni bina bidaha boya badana asla yaptırmaz eşim
yerdeki terlemelerin sebebide benim dediğim gibi..herkes havalandırmadığın için diyodu..ama camları açtığım için terleme yapıyomuş nemden ötürü:)
o nem cihazı sürekli hava nem oranını sabit tutup temizleyecek.ama iştende çıkıcam tam kötü bi zamana denk geldi ya
620 dediler baktım bitanede:26:
kızlar hani bazen bebek bir yere toplanıyor yuvarlak sert bir cıkıntı oluyor ya,hafif zorlar gibi... işte o bebeğimizin kafası oluyormuş arkaya doğru ittirme hareketi yapıyormuş,yani kafasını arka yatırıp bastırıyormuş... benim cok oluyordu babası severken konusurken.. ben de doktora sordum öyle yapıyor dedi
evet cnm kızının saçlarını bisüre hiç kestirmemiş uzamış kestirincede almış saklamış benim hoşuma gitti kız için tamamda erkek çocuğunun saçını napcan ama giysilerini saklarım hastanede giydiği ilk kıyafeti felan saklıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?