2012 Ekim Anneleri

benim annem de saklamamış hiç bişeyimi benden sonra kardeş de yok

naptığını bile bilmiyom sorucam ama nerde benim zıbınlarım diye

vermiştir birilerine cnm bi tanıdığımız var kadın çocuklarının herşeyini saklamış kızının saçını saklamış upuzun kızıda şimdi o saçını postiş yaptırdı kullanıyo oğlunun askere gişttiği günün takvim yaprağını saklamış görsen herşeyi saklamış oğlumun saçını bende saklıyayım diyorum da napcam sonra o saçı

aynen bende öyle yapıyorum bide dikiyor resmen havaya

evett ya otururken kasığıma biyerlerini sokuyo hoplatıyo yerimden geriniyo heralde içerdebizimkiler hele benimki şişkoluktan sığmıyo heralde bana çekicek bu çocuk babamıza 2.dalga konusu geliyo eve benlede hep dalga geçer önceden pandaydım şimdi kanguruya terfi ettim minik kanguruda yolda :))))

olur mu camoka çok hevesli rende için ama domatesler güzelmiş napsın

benim annem yapmış sağolsun ,bana da yapmış yırttım domatesten

bu şimdi bizim dilimize düştü ya artık sandık sandık domates yapsa kurtulamaz dilimizden

bu arada afiyetle yiyin insallah anneciğinin yaptığı domatesleri

arkadaşımızın haziranda bebeği oldu ,kalıp gibi bişey var ayak izini çıkarmışlar ona

hamur gibi birşey ,görmüşsünüzdür belki ,ben ilk defa gördüm

var mı öyle bişey alan? el izini ayak izini çıkarmak için

yavrum yeni taşındık zaten yeni bina bidaha boya badana asla yaptırmaz eşim
yerdeki terlemelerin sebebide benim dediğim gibi..herkes havalandırmadığın için diyodu..ama camları açtığım için terleme yapıyomuş nemden ötürü:)
o nem cihazı sürekli hava nem oranını sabit tutup temizleyecek.ama iştende çıkıcam tam kötü bi zamana denk geldi ya
620 dediler baktım bitanede:26:

kızlar bebişler vurduğunda elini ayağını ayırt edebiliyor musunuz?

ben hiç bişey anlamıyorum yaa :44::44:

elini ayağını bilemem de bazen sağ tarafımdan bişey fırlıyor portakaldan az büyükçe ya poposu ya kafası heralde diyorum
valla ben de kuvvetli olan tekmelerin ayak diğerlerinin el olduğunu düşünüyorum,bir de dediğin gibi yuvarlak çıkıntı ya baştır ya popo diyorum.bir de soluma yattığımda hem yatağa doğru bir hareket oluyor hem de sağımda oluyor elimi göbeğime koyuyorum..o zaman ne yapıyor ki aynı anda hem sağa hem sola?bence geriniyor gibi..

benim de ilk saçlarım upuzun hala duruyor sandıkta,bir de abimin de benim de dişlerim var,ilk tırnaklarım bile duruyor annem çok sever hatıra hatıra diye diye. bunlara özel bir sandık olmalı saklayabilmek için

canım ben mustelanın ürünlerini almıştım dermoeczanemden oradan hediye göndermişler asma aparatı falan var içinde...dediğin gibi hamur gibi bişey küçük birde tahta vardı içinde merdane gibi onunla düzeltip öyle izini çıkaracakmışız

Son düzenleme:

cnm evt el ve ayak izi çıkarmak için var bende alıcam en son kipada görmüştüm bebek reyonundaaa

yuhhh uzun saçı mı saklamış

vayyy beeee

ay yok ben saklayamam bişeyini dediğin gibi napcan o saçı belki ilerde saçları dökülürse ektirirsin

aynen bende öyle yapıyorum bide dikiyor resmen havaya

kızlar hani bazen bebek bir yere toplanıyor yuvarlak sert bir cıkıntı oluyor ya,hafif zorlar gibi... işte o bebeğimizin kafası oluyormuş arkaya doğru ittirme hareketi yapıyormuş,yani kafasını arka yatırıp bastırıyormuş... benim cok oluyordu babası severken konusurken.. ben de doktora sordum öyle yapıyor dedi

benim de ilk saçlarım upuzun hala duruyor sandıkta,bir de abimin de benim de dişlerim var,ilk tırnaklarım bile duruyor annem çok sever hatıra hatıra diye diye. bunlara özel bir sandık olmalı saklayabilmek için

benim küçücük bi sandığım var onun içine düğün davetiyelerini koydum hatıra diye kına keseleri felan var herlade büyüğünü almak gerek artık hepsini koyarım içine

buarada haziranda bebeği oldu dediğim arkadaş haziran sonunda doğum yapıcaktı ,sonra doktoru 19una gün vermiş. ve ayın 8inde doğum yaptı

gün sayıyoruz ama günler dolmadan gelir bizim kuzucuklar da belki

gunaydın kızlar.benım sol tarafımda kasılma gıbı bır agrı var ne oldugunuda cozemıyorum ara ara gelıp gıdıyor.sızde de oluyor mu?

yuhhh uzun saçı mı saklamış

vayyy beeee

ay yok ben saklayamam bişeyini dediğin gibi napcan o saçı belki ilerde saçları dökülürse ektirirsin

evet cnm kızının saçlarını bisüre hiç kestirmemiş uzamış kestirincede almış saklamış benim hoşuma gitti kız için tamamda erkek çocuğunun saçını napcan ama giysilerini saklarım hastanede giydiği ilk kıyafeti felan saklıycam

haklısın canım bayada fiyatlıymış gitti gidiyora falan bak istrrsen orada uygun oluyor genelde ürünler :44:

bizimkide çok yapıyor ama babası konuştuğunda tepki vermiyor eşimde acayip bozuluyor hanım biz bu çocuğu yaptık ama bu çocuk anneci oldu diyor arada çok bozuluyor çok

bak o olabilir hatıra niyetine

umarım evlatlarımız kıymetini bilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…