evet yaa eşime yaptık onun tok 136 aç 105 çıktı...ben boşu boşuna mı diyet yapıyorum 3 haftadır anlamadım yani
günaydınlar herkese
BenElse oğluşundan güzel haberler getir
asude temizlik bitmiş ohh sefan olsunn
Günaydın güzel annelerve cici bebişler nasılsınız biz dün dr a gittik paşam 43 cm 1850 gr olmuş normal dedi dr dün nts ye de girdik sancım var dediğim için ama önemli bir şey yokmuş paşam geçen ay tersti ama düzelmiş normal pozisyondaymış bakalım doğuma kadar neler olcak bundan sonra 15 günde bir görüşücez dedi bayramdan sonra çağırdı bu arada 32. hafta raporumu aldım bu rapordan sonra tatiller de dahil 35 gün daha çalışma hakkımız varmış ama erken çıkmak istersek dr dan rapor alıp istediğimiz zaman çıkabiliriz dediler dr kızdı bana hem sancım var diyosun hem de rapor alıyosun dedi ama napayım oğlumun yanında daha çok kalmak istiyorum bakalım ne kadar daha çalışıcaz :44: bizden bu kadar kızlar şimdi hazırlanmam lazım malum iş
hep anneler aynı demek kibenim ve kardeşimin bebeklik örgüleri battaniyeleri nevresimleri duruyor ,o derece yepyeni kalmışlar kullanılmamaktan
bitti şekerim bitti çok şükürsen naptın domates işinden ne haber
evet zaten hic bir problem olmaz canim sonucta annemiz ve dogum icin yanimizda isiyoruz, ben isvecteyim, biz herseyi hazirladik annemde eylulun basinda basvurcak 24 une kadar vermek zorundalar cunku bileti 24 unde.darisi basimiza ins cabuk gelir.bizde ekimin ilk hafasi icin acik bilet alalim diyoruz.canim vize en fazla 3 hafta suruyomus cok daha kisa suredede gelebilir evraklarin eksiksi olursa tabi.burda 3 arkadas annesini dogum icin getirdi problem olmadi dogum icin getirdigine dair davetiye falan hazirliyosun galiba bizde vize zamani onlardan ogreniriz.sen hangi ulkedesin?
valla kızıma hamileliğimde annem koca bir bavulla geldi, 35 yıllık yeniler! Bebeklik eşyalarım, hepsi yeniler, düğmeler sararmış lastikleri erimiş ama modelde renkte tek bir falso yok! O kadar ki bazıları giydirilmeye kıyılamamış, hala paketinde! O koskoca valizden topu topu 3-4 parça ayırdık kullanmak için, bunlardan ikisi zaten örtüydü.Kalanları da verdik gitti, yoksa 40 yıl daha saklardı artıkSonuçta insan, çocuğu için elinden gelenin en iyisini yapmak istiyor!
benim annemde hiç saklamamış sağolsun benim giydikleriimi benden sonra kardeşim giymiş sonrada eskimiş atılmış ben çok seviyorum öyle anne babanın eşyalrını giydirmeyi kayınvalidemde hep birilerine vermiş hiç saklamamış saklasaydı oğlu babasının giysilerini giyerdi ben saklıycam oğlumun eşyalarından ilk giydiği kıyafetleri felan saklıycam örgülerini saklıycam çeyizine koycam :)))
kızlar bebişler vurduğunda elini ayağını ayırt edebiliyor musunuz?
ben hiç bişey anlamıyorum yaa :44::44:
dün pazara gittim domatesleri aldım eve gelince dayanamayıp 2 tane yedim
o kadar güzeldi ki kıyıp kavanoza koyamadım
başka domatesle yapcam bunlar çok güzel dün 4 tane yedim
dün pazara gittim domatesleri aldım eve gelince dayanamayıp 2 tane yedim
o kadar güzeldi ki kıyıp kavanoza koyamadım
başka domatesle yapcam bunlar çok güzel dün 4 tane yedim
vurduğunda değilde bazen biyerde sertlik oluyo ben diyorum ya kafası ya poposu okşuyorumneresine denk gelirse artık
afiyet olsun şekerim ama çok bahaneci gördüm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?