2012 Ekim Anneleri

maşallahh bebişine

hep anneler aynı demek ki benim ve kardeşimin bebeklik örgüleri battaniyeleri nevresimleri duruyor ,o derece yepyeni kalmışlar kullanılmamaktan

valla kızıma hamileliğimde annem koca bir bavulla geldi, 35 yıllık yeniler! Bebeklik eşyalarım, hepsi yeniler, düğmeler sararmış lastikleri erimiş ama modelde renkte tek bir falso yok! O kadar ki bazıları giydirilmeye kıyılamamış, hala paketinde! O koskoca valizden topu topu 3-4 parça ayırdık kullanmak için, bunlardan ikisi zaten örtüydü.Kalanları da verdik gitti, yoksa 40 yıl daha saklardı artıkSonuçta insan, çocuğu için elinden gelenin en iyisini yapmak istiyor!

evet zaten hic bir problem olmaz canim sonucta annemiz ve dogum icin yanimizda isiyoruz, ben isvecteyim, biz herseyi hazirladik annemde eylulun basinda basvurcak 24 une kadar vermek zorundalar cunku bileti 24 unde.

teyzecikler hepinize şöyle koccaman geldi oğluşumdan

bugün diyorum doktor diyor mu bir de ne çalışabilir raporu ,izne çıkıyosun artık diye

benim annemde hiç saklamamış sağolsun benim giydikleriimi benden sonra kardeşim giymiş sonrada eskimiş atılmış ben çok seviyorum öyle anne babanın eşyalrını giydirmeyi kayınvalidemde hep birilerine vermiş hiç saklamamış saklasaydı oğlu babasının giysilerini giyerdi ben saklıycam oğlumun eşyalarından ilk giydiği kıyafetleri felan saklıycam örgülerini saklıycam çeyizine koycam :)))

benim annem de saklamamış hiç bişeyimi benden sonra kardeş de yok

naptığını bile bilmiyom sorucam ama nerde benim zıbınlarım diye

dün pazara gittim domatesleri aldım eve gelince dayanamayıp 2 tane yedim

o kadar güzeldi ki kıyıp kavanoza koyamadım

başka domatesle yapcam bunlar çok güzel dün 4 tane yedim

ohh ne güzel yapmışsın bende götürüyorum arada pembe pembe domatesleri köyden geliyo alıyorum en kocamanlarından doğramadan ısıra ısıra yiyorum tadıda öyle çıkıyo hani

kızlar bebişler vurduğunda elini ayağını ayırt edebiliyor musunuz?

ben hiç bişey anlamıyorum yaa :44::44:

elini ayağını bilemem de bazen sağ tarafımdan bişey fırlıyor portakaldan az büyükçe ya poposu ya kafası heralde diyorum

dün pazara gittim domatesleri aldım eve gelince dayanamayıp 2 tane yedim

o kadar güzeldi ki kıyıp kavanoza koyamadım

başka domatesle yapcam bunlar çok güzel dün 4 tane yedim

afiyet olsun şekerim ama çok bahaneci gördüm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…