2012 Ekim Anneleri

bak o olabilir hatıra niyetine

umarım evlatlarımız kıymetini bilirler

haklısın canım bayada fiyatlıymış gitti gidiyora falan bak istrrsen orada uygun oluyor genelde ürünler :44:

bakalım işte gidip bi test etmekte gerek sesini falan ama bebeğim ve kendi sağlığım içinde şart bakalım artık cnm..

ya sabah uyandım bebeğim oynamıyo.eşimi kaldırdım sevdi falan yok..
baya bi sonra tepki verdi insan çok kötü oluyor..
gecede oynamadı die kalkıp çikolata yemiştim uyku arasında..heralde çok takıldım uyku sersemi farkedemedim

bazen bende çok panik yapıyorum hemen meyve suyu çikolata falan yiyorum hareket edince rahatlıyor insan..neyseki bu aralar pek olmuyor

ay ne güzel olur şöyle eylül 25 gibi gelseeeee

ben eylül 10 gibi bekliyorum eşimin dediği gibi söyleye söyleye erken doğcak çocuk diyo

başak olacak bu oğlanlar kızlar sanırım üff yaa

bebek çalışmaları sırasında 1 önceki ay dua etmiştim bu ay olmasın Allah'ım başak olmasın çocuğun diye kesin o yüzden erken doğcak başak olcak

başak burcu arkadaşlar yanlış anlamasın ,patronum ve halam başak benim ikisinin de çok kıl huyları var o yüzden başak burcuna önyargım var malesef

gunaydin guzel anneler..ya bebisler icin disari cikarken giydirilen kalin tulumlari kac beden aldiniz?ben 0 3 ay aldim m&spencerden ama simdi karasiz kaldim az parada vermedim 3 6 mi alsam ama 03 gerekli offff.alanlar varsa beni bilgilendirsin lutfen!!

3-6 alsan daha iyi değil mi canım sonuçta kıyafetinin üzerine giydirceksin. bir de zaten doğduklarında çok soğuk olmucak ,hava soğuyana kadar 3.aylarına varmış olcaklar

hiç anlamam burçlardan özelliklerinden kötümüki başak kız benimkide heralde terazi olcak böyle giderse

abim başak benimde
başak erkeklerinin kıl huyları oluyorrnormal doğum olursa erken gelmesse eylül sonu oluyor ama sanmam beklemez ki normal olmaz

bazen bende çok panik yapıyorum hemen meyve suyu çikolata falan yiyorum hareket edince rahatlıyor insan..neyseki bu aralar pek olmuyor

kızlar benim de oğlum 2 gün önce gün boyunca hiç hareket etmedi. o kadar korktuk ki gece 2 de hast. gidecektik nerdeyse kardeşim ebedir. o yanımdaydı onu uyandırdım karnıma masaj falan yapıp uyandırdı ama iki tıklattı sonra yine durudu kardeşim uyuyor karşma abla dedi bazen çok uyurlarmış amaaaaaa sabah acısını nasıl çıkardı görseniz 7 de başladı tekme üzerine tekme yedim.Sağa dönüyorum içerden kendini geriyor bırakmıyor sola dönüyorum bırakmıyor resmen kalktım yarı oturur şekilde uyudum. rahatsız etmeleri bile güzel allah bize bağışlasın inşallahhhh

günaydın kızlar.. biz bugün 57 sinoptayız kızımla :))

ben de terazi olsun istiyorum kızımın ama başak olabilme ihtimali de var tabi.eşimle ben de teraziyiz çünkü aynı olsak güzel olur..benim bir arkadaşım hamileliğii iikizler burcu olmasın diye hesapladı aslan olacaktı zaten ama erken doğum yaptı çocuk ikizler :)) ne kadar planlasan olmuyor işte :)

abim başak benimde
başak erkeklerinin kıl huyları oluyorrnormal doğum olursa erken gelmesse eylül sonu oluyor ama sanmam beklemez ki normal olmaz

kılı kırk yarar bizim patronda ,en ufacık detayların üzerinde saatlerce konuşuruz. içim şişiyor bazen

böyle söylediğim içinde oğlum başak olcak gibi geliyor

Kızlar ben ateş ölçer alıcam bebek için sizce hangi marka alayım bu eczanede satılanlar sağlıklımıdır ugun fiyat olanlar varya yada biraz paraya kıyıp pahalı olanlardanmı alayım

kılı kırk yarar bizim patronda ,en ufacık detayların üzerinde saatlerce konuşuruz. içim şişiyor bazen

böyle söylediğim içinde oğlum başak olcak gibi geliyor

bence kesinlikle başak olacaklar
ama titiz olurlarr
ama herşeye bahane verirler karışırlar

cnm yanında ebe bir kardeşinin olması çok iyi olmuş yoksaaa doktor yolları çoktan aşınmış olurduuu benim sıpa yatmadan önce oynuyo oluyor 2 saat yatıp kalkıyorum bu oynamadı diye hmn pimpirikleniyorum ben nasıl anne olucam onuda bilmiyorumda hadi neysee

Kızlar moral bozmak gibi olacak ama çok acil!!! Foçadaki bombalı saldırıda ağır yaralanan 6 askerimiz şu anda ege tıp fakültesi acilde yatıyor ve 0 rh(-) başta olmak üzere her gruptan kana ihtiyaç var. Forumdaki izmirli arkadaşlar face ve twıtter hesaplarından bunu yayabilirlerse belki bir faydamız olur. Biz uzaktakiler de lütfen dualarımızı eksik etmeyelim aslanlarımızdan!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…