evet cnm kızının saçlarını bisüre hiç kestirmemiş uzamış kestirincede almış saklamış benim hoşuma gitti kız için tamamda erkek çocuğunun saçını napcan ama giysilerini saklarım hastanede giydiği ilk kıyafeti felan saklıycam
bak o olabilir hatıra niyetine
umarım evlatlarımız kıymetini bilirler
haklısın canım bayada fiyatlıymış gitti gidiyora falan bak istrrsen orada uygun oluyor genelde ürünler :44:
buarada haziranda bebeği oldu dediğim arkadaş haziran sonunda doğum yapıcaktı ,sonra doktoru 19una gün vermiş. ve ayın 8inde doğum yaptı
gün sayıyoruz ama günler dolmadan gelir bizim kuzucuklar da belki
eveeettt kızlar plakaları alayımm
biz bugün peygamberler şehri urfadayız
kebeplar lehmacunlar benden bugün
bakalım işte gidip bi test etmekte gerek sesini falan ama bebeğim ve kendi sağlığım içinde şart bakalım artık cnm..
ya sabah uyandım bebeğim oynamıyo.eşimi kaldırdım sevdi falan yok..
baya bi sonra tepki verdi insan çok kötü oluyor..
gecede oynamadı die kalkıp çikolata yemiştim uyku arasında..heralde çok takıldım uyku sersemi farkedemedim
ay ne güzel olur şöyle eylül 25 gibi gelseeeee
başak olacak bu oğlanlar kızlar sanırım üff yaa
gunaydin guzel anneler..ya bebisler icin disari cikarken giydirilen kalin tulumlari kac beden aldiniz?ben 0 3 ay aldim m&spencerden ama simdi karasiz kaldim az parada vermedim 3 6 mi alsam ama 03 gerekli offff.alanlar varsa beni bilgilendirsin lutfen!!
hiç anlamam burçlardan özelliklerinden kötümüki başak kız benimkide heralde terazi olcak böyle giderse
abim başak benimdebebek çalışmaları sırasında 1 önceki ay dua etmiştim bu ay olmasın Allah'ım başak olmasın çocuğun diyekesin o yüzden erken doğcak başak olcak
başak burcu arkadaşlar yanlış anlamasın ,patronum ve halam başak benim ikisinin de çok kıl huyları var o yüzden başak burcuna önyargım var malesef
bazen bende çok panik yapıyorum hemen meyve suyu çikolata falan yiyorum hareket edince rahatlıyor insan..neyseki bu aralar pek olmuyor
abim başak benimde
başak erkeklerinin kıl huyları oluyorrnormal doğum olursa erken gelmesse eylül sonu oluyor ama sanmam beklemez ki normal olmaz
kılı kırk yarar bizim patronda ,en ufacık detayların üzerinde saatlerce konuşuruz. içim şişiyor bazen
böyle söylediğim içinde oğlum başak olcak gibi geliyor
kızlar benim de oğlum 2 gün önce gün boyunca hiç hareket etmedi. o kadar korktuk ki gece 2 de hast. gidecektik nerdeysekardeşim ebedir. o yanımdaydı onu uyandırdım karnıma masaj falan yapıp uyandırdı ama iki tıklattı sonra yine durudu kardeşim uyuyor karşma abla dedi bazen çok uyurlarmış amaaaaaa sabah acısını nasıl çıkardı görseniz 7 de başladı tekme üzerine tekme yedim.Sağa dönüyorum içerden kendini geriyor bırakmıyor sola dönüyorum bırakmıyor resmen kalktım yarı oturur şekilde uyudum. rahatsız etmeleri bile güzel allah bize bağışlasın inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?