2012 Ekim Anneleri

3-6 alsan daha iyi değil mi canım sonuçta kıyafetinin üzerine giydirceksin. bir de zaten doğduklarında çok soğuk olmucak ,hava soğuyana kadar 3.aylarına varmış olcaklar

canim ben ingilteredeyim buralar simdiden soguk dusun artik:)ya ne biliyim 3 6 da gozume buyuk geldi hani hastaneden cikarken falan diye aldim ama.cocuk 3 aylikkende nereye cikarcamki degisticem galiba.

selam gusel anneler benim bugun dr kontrolum var bakalim ruzgar bebek ne alemde bu arada az once banyodan ciktim bi gobegime bakim dedim elime kucuk bir ayna aldim ve aman allahimmmmmmmm birde ne goreyim gobegim kasiklarimdan catlamissssss nasil moralim bozuldu yaaaa bende seviniodum catlamadim diye bide mustellanin kremini kullaniodum kendimi cok kotu hissediorum cokkkkkk birde alt bolgen kararmis insallah dogumdan sonra gecer yaaaaa igrenc hissediorum kendimi su anda

selam gusel anneler benim bugun dr kontrolum var bakalim ruzgar bebek ne alemde bu arada az once banyodan ciktim bi gobegime bakim dedim elime kucuk bir ayna aldim ve aman allahimmmmmmmm birde ne goreyim gobegim kasiklarimdan catlamissssss nasil moralim bozuldu yaaaa bende seviniodum catlamadim diye bide mustellanin kremini kullaniodum kendimi cok kotu hissediorum cokkkkkk birde alt bolgen kararmis insallah dogumdan sonra gecer yaaaaa igrenc hissediorum kendimi su anda

imalattakilere haber verdim hemen ,Allah'ım korusun ağırmış durumları askerlerimizin

lanet olsun pisliklere azıttılar iyice gebersinler hepsi

günaydın kızlarrrrrr

sizlerden bir ricada bulunabilirmiyimmmm

bugün yengemin transferi var 1 tane embriyoları oluştu o transfer edilecek
hamilelerin duası kabul olurmuş yengem için 1 er tane ayet-el kursi okuyabilirmisinizzz
ismi cansever

günaydın anneciklerr bebişler artık çok kuvvetlendi dimi benim karnım sağdan ve soldan hareket halinde bide yumruğu mudur artık kafası mıdır bi çıkarıyo karnım acıyo bazen çok özlerim ama bu hareketlerini sonra ... bizimde bi taşınma işimiz bitseydi sıra bebiş kıyafetlerini yıkamaya gelicek bakalım amanın erken falan olmasınlar daha zamana ihtiyacım var benimm:18::18:

cam biberon anne sutu koymak ıcın ıdeal degıl cunku anne sutundekı yararlı maddelerın ıcıne yapısmasına neden oluyormus.cam bıberonlar su ve meyva suları ıcın cok ıdeal ve saglıklı diyorlar.bend eoyuzden anne sutu yada hazır mama gerekırse dıye cam almadım cam daha sonra lazım olacak cunku.

VALLA BENİMDE KARNIM Bİ OYANA Bİ BUYANA KORKUYORUM BAZEN NE OLUYO DİYO MAŞALLAHH

kızlarrrr valla aşkolsunnn tamam başak burçları biraz huyludur ama en azından sevecendir disiplinlidir titizdirrr yani birçok güzel huylarıda vardırrrr ( başak burcuyum)

Bende başak burcuyummmmm 28 ağustos doğumluyum iyiyizdir bizler ya uyumluyuzdur nie yerden yere vuruyorsunuz kiiii

canım inş dualarımız kabul olur rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşşş bu güzel duyguyu

Yaaaaaaaaaa benim kocamda başak burcu hemde ikimiz aynı gün doğumluyuz sadece ağır kanlı onun dışında evcimen ailesine düşkün sevecen iyi niyetli bir kişiliği var yani benim aynımın erkeği öyle diyorum ben ona ( ağır kanlı olması hariç:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…