abim başak benimde
başak erkeklerinin kıl huyları oluyorrnormal doğum olursa erken gelmesse eylül sonu oluyor ama sanmam beklemez ki normal olmaz
3-6 alsan daha iyi değil mi canım sonuçta kıyafetinin üzerine giydirceksin. bir de zaten doğduklarında çok soğuk olmucak ,hava soğuyana kadar 3.aylarına varmış olcaklar
acaba benim küçük erkekim terazi olursa dengesiz olurmuki?
Kızlar moral bozmak gibi olacak ama çok acil!!! Foçadaki bombalı saldırıda ağır yaralanan 6 askerimiz şu anda ege tıp fakültesi acilde yatıyor ve 0 rh(-) başta olmak üzere her gruptan kana ihtiyaç var. Forumdaki izmirli arkadaşlar face ve twıtter hesaplarından bunu yayabilirlerse belki bir faydamız olur. Biz uzaktakiler de lütfen dualarımızı eksik etmeyelim aslanlarımızdan!
canlar size bir soru bu biberonları alırken neye bakıcaz?cam mı olmalı,boyu posu falan?nelere bakayım?
bir de göğüs ucu olmayanlar kakao yağıyla masaj yapsın ama çekiştirmeden fazlaca oynamadan
göğüs ucunda çatlak olmaması için bebeğin ağzına o kahverengi bölgenin tamamı girmeliymiş..eğer olursa da tahinin üstüne çıkan o yağ var ya(susam yağı mı oluyor acaba) o çok iyi geliyormuş.
hiç anlamam burçlardan özelliklerinden kötümüki başak kız benimkide heralde terazi olcak böyle giderse
günaydın anneciklerrbebişler artık çok kuvvetlendi dimi benim karnım sağdan ve soldan hareket halinde bide yumruğu mudur artık kafası mıdır bi çıkarıyo karnım acıyo bazen çok özlerim ama bu hareketlerini sonra ... bizimde bi taşınma işimiz bitseydi sıra bebiş kıyafetlerini yıkamaya gelicek bakalım amanın erken falan olmasınlar daha zamana ihtiyacım var benimm:18::18:
kızlarrrr valla aşkolsunnn tamam başak burçları biraz huyludur ama en azından sevecendir disiplinlidir titizdirrr yani birçok güzel huylarıda vardırrrr ( başak burcuyum)
Ben de yasin okuyacağım yaralı ve şehit askerlerimiz için. Hamilelerin duaları kabul olurmuş ya!
günaydın kızlarrrrrr
sizlerden bir ricada bulunabilirmiyimmmm
bugün yengemin transferi var 1 tane embriyoları oluştu o transfer edilecek
hamilelerin duası kabul olurmuş yengem için 1 er tane ayet-el kursi okuyabilirmisinizzz
ismi cansever
ben eylül 10 gibi bekliyorumeşimin dediği gibi söyleye söyleye erken doğcak çocuk diyo
bebek çalışmaları sırasında 1 önceki ay dua etmiştim bu ay olmasın Allah'ım başak olmasın çocuğun diyekesin o yüzden erken doğcak başak olcak
başak burcu arkadaşlar yanlış anlamasın ,patronum ve halam başak benim ikisinin de çok kıl huyları var o yüzden başak burcuna önyargım var malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?