Yaaaaaaaaaa benim kocamda başak burcu hemde ikimiz aynı gün doğumluyuz sadece ağır kanlı onun dışında evcimen ailesine düşkün sevecen iyi niyetli bir kişiliği var yani benim aynımın erkeği öyle diyorum ben ona ( ağır kanlı olması hariç:)
cnm yanında ebe bir kardeşinin olması çok iyi olmuş yoksaaa doktor yolları çoktan aşınmış olurduuu benim sıpa yatmadan önce oynuyo oluyor 2 saat yatıp kalkıyorum bu oynamadı diye hmn pimpirikleniyorum ben nasıl anne olucam onuda bilmiyorumda hadi neysee
yeniden selam kızlar,
limango'da şu an ebru maternity indirimde
ben hala gecelik takımı arıyorum, şu an onlarda indirimde. alan var mı ebru maternity'den? ben daha önce bakırköydeki mağazasına gitmiştim ama geceliklere bakmak aklıma gelmemiş o zaman. sizce nasıl? fiyatları uygun sayılır mı?:44:
Kızlar moral bozmak gibi olacak ama çok acil!!! Foçadaki bombalı saldırıda ağır yaralanan 6 askerimiz şu anda ege tıp fakültesi acilde yatıyor ve 0 rh(-) başta olmak üzere her gruptan kana ihtiyaç var. Forumdaki izmirli arkadaşlar face ve twıtter hesaplarından bunu yayabilirlerse belki bir faydamız olur. Biz uzaktakiler de lütfen dualarımızı eksik etmeyelim aslanlarımızdan!
bu gece sıcaktan hiç uyuyamamdımgece tam 4 kere soğuk duşa girdim...az önce uyandım ve kendimi vantilatörün karşısına attım...eşimde bana kızdı üşütüp hasta olacaksın soğuk sularda duş alırken diye ama napiyim uyuyamıyorum.eylül gelsede havalar serinlese...
bende wantilatörün karsısında uyudum bu gece eşim artık hak werıo bana dokununca dioki 'kalorifer gibi kadınsın '
ben eylül 10 gibi bekliyorumeşimin dediği gibi söyleye söyleye erken doğcak çocuk diyo
bebek çalışmaları sırasında 1 önceki ay dua etmiştim bu ay olmasın Allah'ım başak olmasın çocuğun diyekesin o yüzden erken doğcak başak olcak
başak burcu arkadaşlar yanlış anlamasın ,patronum ve halam başak benim ikisinin de çok kıl huyları var o yüzden başak burcuna önyargım var malesef
günaydın kızlar.. biz bugün 57 sinoptayız kızımla :))
ben de terazi olsun istiyorum kızımın ama başak olabilme ihtimali de var tabi.eşimle ben de teraziyiz çünkü aynı olsak güzel olur..benim bir arkadaşım hamileliğii iikizler burcu olmasın diye hesapladı aslan olacaktı zaten ama erken doğum yaptı çocuk ikizler :)) ne kadar planlasan olmuyor işte :)
bence kesinlikle başak olacaklar
ama titiz olurlarr
ama herşeye bahane verirler karışırlar
benim esimden basak canim bende memnunum kocacimdan dedigin gibi evine bagli bana cok duskun cok dusunceli sadece ince eleyip sik dokuyan biri:)
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinin yaralı askerler için kan anonsundan sadece 20 dakika içinde kan merkezine akın eden vatansever İzmirliler ihtiyacı karşılamış. Bilginize! Biz yine de askerlerimiz için şu mübarek günde dualarımızı eksik etmeyelim. Öff bir de şimdi erkek anası olacağım ya, daha bir başka etkiliyor bu haberler!
yavrum yeni taşındık zaten yeni bina bidaha boya badana asla yaptırmaz eşim
yerdeki terlemelerin sebebide benim dediğim gibi..herkes havalandırmadığın için diyodu..ama camları açtığım için terleme yapıyomuş nemden ötürü:)
o nem cihazı sürekli hava nem oranını sabit tutup temizleyecek.ama iştende çıkıcam tam kötü bi zamana denk geldi ya
620 dediler baktım bitanede:26:
başak eşleri harekete geçtitamam kızlar bişey demedik
başak olsun terazi olsun ,yeter ki sağlıklı olsunlar
son 2,5 saat oğluşumaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?