2012 Ekim Anneleri

başak burcu arkadaşlar yanlış anlamasın ,patronum ve halam başak benim ikisinin de çok kıl huyları var o yüzden başak burcuna önyargım var malesef [/B][/COLOR][/QUOTE]

bende calısmalar sırasında bu ay olmasa subatta olsa akrep burcu olsa bebekim istedimm ama nasip,kendim akrebimde

benim esimden basak canim bende memnunum kocacimdan dedigin gibi evine bagli bana cok duskun cok dusunceli sadece ince eleyip sik dokuyan biri:)

yeniden selam kızlar,
limango'da şu an ebru maternity indirimde
ben hala gecelik takımı arıyorum, şu an onlarda indirimde. alan var mı ebru maternity'den? ben daha önce bakırköydeki mağazasına gitmiştim ama geceliklere bakmak aklıma gelmemiş o zaman. sizce nasıl? fiyatları uygun sayılır mı?:44:

canım benm pimpiriklenmeyen anne varmıdır bebişlerimize ne kadar değer verdiğimizin göstergesidir bu bu kadar değer verirken onlara bakma ve anne olmamız konusunda bence hiç şüphenn olmasın düşünsene bu dünyada sadece bize -ANNEye- ihtiyaçları var(tabi belli bir döneme kadar :)) onlara bu dünyanın en iyi anneleri olacağızzzzz

bu gece sıcaktan hiç uyuyamamdım gece tam 4 kere soğuk duşa girdim...az önce uyandım ve kendimi vantilatörün karşısına attım...eşimde bana kızdı üşütüp hasta olacaksın soğuk sularda duş alırken diye ama napiyim uyuyamıyorum.eylül gelsede havalar serinlese...

selam ben ordan geçen hafta pijama takımı aldım kolları dantel yarasa kol olan. çok da güzel ama süslü biraz:)) şimdi de gecelik eksiğimi tamamlıyorum pembe gecelik favorimdi zaten sabahlık takımlı kurdeleli olan :) kumaşı çok kaliteli bence.

paylaşımımı yaptım cnm..umarım faydamız olur..

ben de bir gecelik iki de pijama aldım relax mode'da kampanya vardı 1 alana diğeri hediye.35 tl ye geldi bir tanesi yani..

bende wantilatörün karsısında uyudum bu gece eşim artık hak werıo bana dokununca dioki 'kalorifer gibi kadınsın '

bende wantilatörün karsısında uyudum bu gece eşim artık hak werıo bana dokununca dioki 'kalorifer gibi kadınsın '

canım bende eşime diyorum ben geçen yaz bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum diyorum...kilo fazlamız var bebişlerden dolayı birde havalar çok sıcak...bende birkaç gece vantilatörün karsısındaa yattım göğüslerimin altı cok acıdı, annemde üşütmüşsün dikkat et dedi...

bence kesinlikle başak olacaklar
ama titiz olurlarr
ama herşeye bahane verirler karışırlar

benim esimden basak canim bende memnunum kocacimdan dedigin gibi evine bagli bana cok duskun cok dusunceli sadece ince eleyip sik dokuyan biri:)

Benim eşim de annem de başak.

Evet başakların bazı kıl huyları var doğru ama güzel huyları daha fazla kesinlikle.Bir kere çok merhametli, dürüst, samimimi, ailesine düşkün ve kıymet bilen insanlar. Birçok burçtan çok daha olumlu özellikleri var bence.

Lakiiin benim oğluşum Can terazi olacak gibi hissediyorum. Teraziyi de severim. İkizler olma ihtimali yok ya bu bile yeter bence

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinin yaralı askerler için kan anonsundan sadece 20 dakika içinde kan merkezine akın eden vatansever İzmirliler ihtiyacı karşılamış. Bilginize! Biz yine de askerlerimiz için şu mübarek günde dualarımızı eksik etmeyelim. Öff bir de şimdi erkek anası olacağım ya, daha bir başka etkiliyor bu haberler!

anaaammm kızlar amma konuşmuşsunuz hıı oku oku bitmedidr gidenler güzel haberler verin bize başak erkekleri iyidir yaa hayatımdaki tek başak eşim ve şahane bi insan terazi erkekleri daha fena oluyorlar benim oğluşum kesin terazi bu arada o kadar sıcakki oturduğum yerden terliyorum hareket etsem daha fena olur heralde nese bugün bizim kişisel bakım günümüz çünki pazartesi oğluşumu görmeye gideceğim hadi şimdiden dua edin bana ateş ölçmek içinde dijital aldım ben daha gelmedi gerçi alnından ölçülenlerden oda sıcaklığı biberon ve su sıcaklığınıda ölçüyor oleee işteee...

çok şükür ihtiyaç hemen tamamlanmış. olan annelere babalara eşlere oluyor ,canlar yanıyor kimsenin umru olmuyor !!!

başak eşleri harekete geçti tamam kızlar bişey demedik

başak olsun terazi olsun ,yeter ki sağlıklı olsunlar

son 2,5 saat oğluşumaaaaa

Yaaa nem cihazina mi 620 dediler??? Canim sen nasa da mi sordun o cihazi? Acayip astronomik bir fiyat vermisler. Ben arzuk un bir modelini alacagim, sessiz calisiyor hemde. Guzel ozellikleri var. 106 tl mi neydi gittigidiyorda... zaren e bebege bakarsan da ortalamada 100 tl hep bu aletler. Sen ne sordun oyle?

slm annişler ..

paket için dün arıcaktım fırsat bulamadım bugün aradım hemen bugün göndercez dediler , teşekkürler cimekacım.....

benim bebiş sizinkilerden biraz küçük olduğu için ya terazi olucak ya akrep :) terazi olsa bari :) benim yükselenim terazi ama durur son günü 28 ekimi beklerse hem bayrama gelicek hem akrep cik olucakk....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…