2012 Ekim Anneleri

akrep olsa keşke iidir akrepler farzı misal bennn

Bizde esimle basak burcuyuz konusu gecmis kizimizinda basak olma ihtimali var bakalim nasil olur uc basak bir evde belki de zamanin da gelir bizim cimcime terazi olur heyecanlaniyor insan gunler azaldikca

başak eşleri harekete geçti tamam kızlar bişey demedik

başak olsun terazi olsun ,yeter ki sağlıklı olsunlar

son 2,5 saat oğluşumaaaaa
hehehe aynen öyle cnm

cnm nem alma cihazı bu evdeki rutubeti falan yok ediyo öyle küçük nemlendirme cihazlarından diil başka bişi bu

kızlar klimalı odada yata yata kocamı hasta ettim bide o klimanın karşısındaki yatakta yatıyo sabah kalktı nası öksürüyo burnu tıkanmış başka yerde yat diyorum onuda kabul etmiyo bende sıcakta yatamıyorum demin aradım sesi bile değişmiş baya üşütmüş yani napsamne içirsem iyi gelir herbişeyide içmez yemez ilaç kesinlikle kullanmaz

mrb
kizlar bebeklerinizin camasirlarini nasil yikadiniz
yani beyaz renkli karisik olsa renkleri birbirine gecermi ayirirsam da makine dolmaz 8 kglik koca makine :26:

mrb
yani beyaz renkli karisik olsa renkleri birbirine gecermi ayirirsam da makine dolmaz 8 kglik koca makine :26:

ben hepsini birlikte attım sabun tozuyla yıkadım cnm zaten içinde çok koyu renkli bişeyy yok hiçbirininde rengi birbirne karışmamıştı

mrb

2-3 tanesi içime sinmemişti benim rengi çıkarsa diye onları elimde yıkadım

bir de çamaşır filem yok diye eldivenlerle çorapları da elimde yıkamıştım

Ben e bebek ve gittigidiyor da gordum,25 tl falandi bende istiyorum unutmazsam herseyi unutuyorum cunku:))

gunaydın kızlar.benım sol tarafımda kasılma gıbı bır agrı var ne oldugunuda cozemıyorum ara ara gelıp gıdıyor.sızde de oluyor mu?

Ritmik devam etmiyorsa normalmis canim...

Bugun oglusumu gorduk 31+3 1750gr nasil sizce dr herseyi iyi dedi, "1 ay sonra cagirdi tekrar ondan sonra her hafta gorusecegiz dedi,15 eylulden sonra her an dogabilir dedi,1ayda bit kilo almisim sadece,zaten 700 gr da oglusumunen azindan dengelenmis oldu biraz +13 kilodayim su andainsallah 16 la bitiririm en cok yoksa cocuk cikinca nasil porsuksisko olacagimi dusunemiyorum:))))bu arada benim sat 2 ocak ona gore 8 ekim mis bat ama ben hep 9 nu hesapladim niyeyse!!!!!

oğluşum12 maşalahh tatlım size

kızlar bu arada midem çok bulanıyodu biraz bişiler yedim sonra onuda kustum
nan 8 aylık hamileyim hala kusmam var yaa

oğluşum12 maşalahh tatlım size

kızlar bu arada midem çok bulanıyodu biraz bişiler yedim sonra onuda kustum
nan 8 aylık hamileyim hala kusmam var yaa

en başından beri devam ediyomu kusmaların cnm belki üşütmüşsündür mideni o yüzdendir.

hmm..demek orada daha farklı değerlendiriliyor.hiç üzülme canım,çünkü çoğu kişide çıkıyor,genelde de ciddi bir problem olmuyor.hafif bir diyetle halledersin inşallah..

yok cnm tam gaz devam ediyorr...bu aralar gene nüksetti öğle yemeklerinde..

allah kolaylık versin cnm ben ne bulantı yaşadım ne kusma sadece soğuk havada bile içim yandığı için soğuk su içtim midemi üşüttüğüm için kustum o kadar oğlum pek uslu karnımda çıkıncamı çıkarcak acısını bilemem

Canim sartmis ozaman sana. Rutubet gercekten insani hasta bile ediyor cunku. Peki bu aletleri kullanani biliyor musun hic? Ise yariyor muymus gercekten?

nette araştırdım cnm aşırı kullanan yok ama kullananlar sonuç almışlar..
işte işyerinin üst katında satan bi yer varmış.bi çıkıp bakıcam bakalım.eşimlede haftasonu araştırıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…