slm annişler ..
paket için dün arıcaktım fırsat bulamadım bugün aradım hemen bugün göndercez dediler , teşekkürler cimekacım.....
benim bebiş sizinkilerden biraz küçük olduğu için ya terazi olucak ya akrep :) terazi olsa bari :) benim yükselenim terazi ama durur son günü 28 ekimi beklerse hem bayrama gelicek hem akrep cik olucakk....
Yaaaaaaaaaa benim kocamda başak burcu hemde ikimiz aynı gün doğumluyuz sadece ağır kanlı onun dışında evcimen ailesine düşkün sevecen iyi niyetli bir kişiliği var yani benim aynımın erkeği öyle diyorum ben ona ( ağır kanlı olması hariç:)
hehehe aynen öyle cnmbaşak eşleri harekete geçtitamam kızlar bişey demedik
başak olsun terazi olsun ,yeter ki sağlıklı olsunlar
son 2,5 saat oğluşumaaaaa
Yaaa nem cihazina mi 620 dediler??? Canim sen nasa da mi sordun o cihazi? Acayip astronomik bir fiyat vermisler. Ben arzuk un bir modelini alacagim, sessiz calisiyor hemde. Guzel ozellikleri var. 106 tl mi neydi gittigidiyorda... zaren e bebege bakarsan da ortalamada 100 tl hep bu aletler. Sen ne sordun oyle?
hehehe aynen öyle cnm
cnm nem alma cihazı bu evdeki rutubeti falan yok ediyo öyle küçük nemlendirme cihazlarından diil başka bişi bu
Eşleri başak olanlar laf söyletmiyorsa kocişlerine, vardır illa ki sebebi...İyidir başak, iyidirrr
Himmmm aman iyi bari. Ben yanlis anladim ozaman. Oyleyse olabilir tabi. Sen bilirsin gerekliyse al.
mrb
kizlar bebeklerinizin camasirlarini nasil yikadiniz
yani beyaz renkli karisik olsa renkleri birbirine gecermi ayirirsam da makine dolmaz 8 kglik koca makine :26:
ben hepsini birlikte attım sabun tozuyla yıkadım cnm zaten içinde çok koyu renkli bişeyy yok hiçbirininde rengi birbirne karışmamıştı
mrb
kizlar bebeklerinizin camasirlarini nasil yikadiniz
yani beyaz renkli karisik olsa renkleri birbirine gecermi ayirirsam da makine dolmaz 8 kglik koca makine :26:
arkadaşımızın haziranda bebeği oldu ,kalıp gibi bişey var ayak izini çıkarmışlar ona
hamur gibi birşey ,görmüşsünüzdür belki ,ben ilk defa gördüm
var mı öyle bişey alan? el izini ayak izini çıkarmak için
gunaydın kızlar.benım sol tarafımda kasılma gıbı bır agrı var ne oldugunuda cozemıyorum ara ara gelıp gıdıyor.sızde de oluyor mu?
oğluşum12 maşalahh tatlım size
kızlar bu arada midem çok bulanıyodu biraz bişiler yedim sonra onuda kustum
nan 8 aylık hamileyim hala kusmam var yaa
en başından beri devam ediyomu kusmaların cnm belki üşütmüşsündür mideni o yüzdendir.
canim ben yurtdisindayim 50 lik mi 100luk mu bilemiyorum.28.haftamda yaptilar ilk kez simdi 29 dayim esimi aramislar 8.7 cikti diyabet olabilir yuksek demisler bizim icin hastaneden randevu almislar.bu hafta cok dikkatli olucam ins bakalim nasil cikacak.bebisime gecmesinde allah korusun.dogum falanda zor oluyormus.zaten dun kadin karnimi olcunce birazcik buyuk ama problem degil demisti..stres oldum simdi.esimde cok uzuldu cok mu pinpirikliyiz bilemiyorum
evet cnm bebek için gerekli çünkü evde rutubet ve koku oluyor
yok cnm tam gaz devam ediyorr...bu aralar gene nüksetti öğle yemeklerinde..
Canim sartmis ozaman sana. Rutubet gercekten insani hasta bile ediyor cunku. Peki bu aletleri kullanani biliyor musun hic? Ise yariyor muymus gercekten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?