2012 Ekim Anneleri

bu hava nem cihazı dediğimiz çocuk odaları falan için olan değil mi yoksa daha büyük kapsamlı birşey mi? ben birkaç ay önce çok grip olunca tıkanıp aldım Arzum bebbe hava nem cihazı kipadan 120 tlydi sanırım... o gece hemen açıldım odayı serinletiyor ve taze bir hava oluyor eğer çok kapsamlı birşey aramıyorsanız onu tavsiye ederim ben onu kullanıcam çocuğun odasında mağlum evler kalorifer kışın zaten hep kuru olacak hava içerde... ve ayrıca sessiz bir makine...

Nem Alma Cihazı,Nem Alıcı,Ebac Nem Alma Cihazları,Online Satış Mağazası,Rutubet Önleyici,Nem Giderici
cnm burdan bakabilirsin istersen..yok keşke öyle küçük bi rakamda olsa da sorunumu çözse..idare etsem diyorum almasam diyorum ama bebekte çok zorlanacak bakıcam artık..

Kızlar ben bugün bakım ürünlerimizi sipariş ettim dermoeczanem sitesinden. Aynı siteden sipariş eden arkadaşlar vardı; güvenilir bir site olduğunu yazmışlardı. Mustela ürünlerini sipariş ettim. İnşaallah son kullanma tarihlerinde sıkıntı olmaz. Gerçi sıkıntı olmadığı da yazılmıştı; bakalım görücez. Dün babamızda bebek arabamızı aldı. Eksikler azalıyor yavaş yavaş

[/QUOTE] Bugun oglusumu gorduk 31+3 1750gr nasil sizce dr herseyi iyi dedi, "1 ay sonra cagirdi tekrar ondan sonra her hafta gorusecegiz dedi,15 eylulden sonra her an dogabilir dedi,1ayda bit kilo almisim sadece,zaten 700 gr da oglusumunen azindan dengelenmis oldu biraz +13 kilodayim su andainsallah 16 la bitiririm en cok yoksa cocuk cikinca nasil porsuksisko olacagimi dusunemiyorum:))))bu arada benim sat 2 ocak ona gore 8 ekim mis bat ama ben hep 9 nu hesapladim niyeyse!!!!![/QUOTE]

Canım maşaallah oğluna kilosu çok iyi. benim bebeğim de 31+3 (sata göre bir hafta önde) ve 1700gr çıktı. Aynı senin gibi ben de bir ayda bir kilo aldım ve bunun 800 grımı bebişime gitti. Bende +10 kilodayım. İnşaallah son zamanda da çok kilo almadan kapatırız

Son düzenleme:
kızlar yaa bugün aksilikler hep beni buluyor,bebek odasının storlarını kuru temizlemeye vermiştim geldi ama takamadılar küçük bir parcası ters takılmış içinde sıkışıp kalmış takamadılar gittiler neyse eşim geldi zar zor cıkardık bir cımbız ve bir tırnak makası feda ederek birbirimize söylenerek... neyse zorlukla taktık güneşlikleri ama ne görelim storun bir parcasında izler çizgi çizgi lekeler var... cıldırdım sınırımden aglıyorum aradım almaya gelecekler ama sinirlerim fena bozuldu...

eşime de sinir oldum ''alıyosun böyle afilli şeyleri uğrastırıyor bizi normal güneşlik olsa yıkar takardın'' dedi,hadi ben hamileyim sıkıntı yapıyorum ufak seyleri de sana ne oluyo dimi kızlar yaaa neyseee ben bir cıkolata yiyip mutlu ediym defnoşumu cok gerildi o da pıtır pıtır atıyoo

Canım sıkma canını. Bazen erkeklere bizim bu tavırlarımız; böylesine özen vermemiz filan aşırı geliyor. Anlamıyorlar. Geri alıp düzeltmek zorundalar; inşaallah bir daha ki sefer sorun çıkmaz

derler cnm bi aksilik oldumu başa kalkmayı iyi bilirler takma sen boşver ben kendim yıkamayı düşünüyorum benimde zebra perdem var annemlerin bahçesine götürücem orda betona serip sürtücem kirli yerlerini benm mutfakta beyaz ve baya kirlendi bende pişman oldumda iş işten geçti

Canım sıkma canını. Bazen erkeklere bizim bu tavırlarımız; böylesine özen vermemiz filan aşırı geliyor. Anlamıyorlar. Geri alıp düzeltmek zorundalar; inşaallah bir daha ki sefer sorun çıkmaz

ayy inşallah canım.. şimdi gelip aldı adam,eşimle tartıştık dedim ee haklı adam dedi hemen yıkar yarın getirim dedi mahcup bir ifadeyle,umarım yarın sorun cıkmaz

ayy inşallah canım.. şimdi gelip aldı adam,eşimle tartıştık dedim ee haklı adam dedi hemen yıkar yarın getirim dedi mahcup bir ifadeyle,umarım yarın sorun cıkmaz

mrb güzel annişler..2 gündür okuyamıyorum .baya ilerlemiş sayfa..benim bebiş sürekli hareket halinde.bi bakıyorum asagıda,bi bakıyorum yukarda.son halini ne zaman alacak merak ediyorum,fırıl fırıl dönüyor.Bu arada sancılar nasıl oluyor,dün gece kasıklarımda ağrı oldu,sabah ta hissettim.ben de korktum çantamı hazırladım.

elini ayağını bilemem de bazen sağ tarafımdan bişey fırlıyor portakaldan az büyükçe ya poposu ya kafası heralde diyorum

benim de aynen sol tarafımdan fırlıyor.poposu olsa gerek diyorum.kafamız aşağıda çünkü.sağ tarafımda hep küçük hareketler var onlar da el ayak falan herhaldebazen ayağını sağ kaburgama dayıyo oturamıyorum yerim ben onun minik ayaklarını

bu arada kızlar şu hastane çantası için tekerlekli bavullardan ayarlasam nasıl olur?siz ne düşünüyosunuz?bebişinki ve sizinki ayrı mı olacak,yoksa tek bi bavul mu yapacaksınız?karar veremedim napsam??

sağ tarafta ben de hissediyorum bazen..ayacıkları herhaldecanım ben ayrı küçük çantalar hazırladım ama herseyi koymadım daha aklıma geldikçe yerleştiriyorum çantaya

sağ tarafta ben de hissediyorum bazen..ayacıkları herhaldecanım ben ayrı küçük çantalar hazırladım ama herseyi koymadım daha aklıma geldikçe yerleştiriyorum çantaya

oğlumda ben de iki ayrı çanta yapmıştım ama bu sefer tek yapsam mı diye düşündüm.ben de daha hazırlamadım.daha erken diye diye hazırlıksız yakalamasın bizi bu yaramazlar diyorum bazen de

benim kızımda aynen böyle içimi karış karış geziyor yaa keşfedilmedik yer bırakmadı...korkuyorum bir ara çıkışı denk getirecek diye

benim kızımda aynen böyle içimi karış karış geziyor yaa keşfedilmedik yer bırakmadı...korkuyorum bir ara çıkışı denk getirecek diye

aman biraz daha bulamasın çıkışı.daha var .tünel kazmaya devam etsinler sanırım benim hissettiklerim kasılma sancı değildir diye umuyorum:26:

bende hala kararsızım yaa...tek bir ufak valizmi yapsam yoksa ban bir valiz bebeğe ufak bir çanta mağlum herşeyleri ufacık...offf yaa hakkatten bu kısım zormuş... herkesin ihtiyaç gördüğü şeylerde çok farklı...daha önce doğum yapanların önerileri nedir acaba bu konuda??

Germe bebisini ya oluyor boyle seyler napalim,asil ben napiyim bugun dgunum ve esim hatirlamadi ilk defa 6 senedir tanisiyoruz soktayim ama soylemeyecegim gun bitene kadar ki telafi etmeye calismasin((

merhaba kızlar bugün benim kızım çok sessiz ya endişeleniyorum bişey yoktur dimi ya (

Yoktur canim aksami bekle isteymissin ben isteyken hemen hemen hic oynamiyo genelde,aksam annesi rahatlayinca cosar o da:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…