yavrum yeni taşındık zaten yeni bina bidaha boya badana asla yaptırmaz eşim
yerdeki terlemelerin sebebide benim dediğim gibi..herkes havalandırmadığın için diyodu..ama camları açtığım için terleme yapıyomuş nemden ötürü:)
o nem cihazı sürekli hava nem oranını sabit tutup temizleyecek.ama iştende çıkıcam tam kötü bi zamana denk geldi ya
620 dediler baktım bitanede:26:
bu hava nem cihazı dediğimiz çocuk odaları falan için olan değil mi yoksa daha büyük kapsamlı birşey mi? ben birkaç ay önce çok grip olunca tıkanıp aldım Arzum bebbe hava nem cihazı kipadan 120 tlydi sanırım... o gece hemen açıldım odayı serinletiyor ve taze bir hava oluyor eğer çok kapsamlı birşey aramıyorsanız onu tavsiye ederim ben onu kullanıcam çocuğun odasında mağlum evler kalorifer kışın zaten hep kuru olacak hava içerde... ve ayrıca sessiz bir makine...
merhaba kızlar bugün benim kızım çok sessiz ya endişeleniyorum bişey yoktur dimi ya(
yoktur canım yoktur sen de biraz tatlı ye,bebeğin hareketlenince rahatlarsın...
kızlar yaa bugün aksilikler hep beni buluyor,bebek odasının storlarını kuru temizlemeye vermiştim geldi ama takamadılar küçük bir parcası ters takılmış içinde sıkışıp kalmış takamadılar gittiler neyse eşim geldi zar zor cıkardık bir cımbız ve bir tırnak makası feda ederek birbirimize söylenerek... neyse zorlukla taktık güneşlikleri ama ne görelim storun bir parcasında izler çizgi çizgi lekeler var... cıldırdım sınırımden aglıyorum aradım almaya gelecekler ama sinirlerim fena bozuldu...
eşime de sinir oldum ''alıyosun böyle afilli şeyleri uğrastırıyor bizi normal güneşlik olsa yıkar takardın'' dedi,hadi ben hamileyim sıkıntı yapıyorum ufak seyleri de sana ne oluyo dimi kızlar yaaa neyseee ben bir cıkolata yiyip mutlu ediym defnoşumu cok gerildi o da pıtır pıtır atıyoo
kızlar yaa bugün aksilikler hep beni buluyor,bebek odasının storlarını kuru temizlemeye vermiştim geldi ama takamadılar küçük bir parcası ters takılmış içinde sıkışıp kalmış takamadılar gittiler neyse eşim geldi zar zor cıkardık bir cımbız ve bir tırnak makası feda ederek birbirimize söylenerek... neyse zorlukla taktık güneşlikleri ama ne görelim storun bir parcasında izler çizgi çizgi lekeler var... cıldırdım sınırımden aglıyorum aradım almaya gelecekler ama sinirlerim fena bozuldu...
eşime de sinir oldum ''alıyosun böyle afilli şeyleri uğrastırıyor bizi normal güneşlik olsa yıkar takardın'' dedi,hadi ben hamileyim sıkıntı yapıyorum ufak seyleri de sana ne oluyo dimi kızlar yaaa neyseee ben bir cıkolata yiyip mutlu ediym defnoşumu cok gerildi o da pıtır pıtır atıyoo
Canım sıkma canını. Bazen erkeklere bizim bu tavırlarımız; böylesine özen vermemiz filan aşırı geliyor. Anlamıyorlar.Geri alıp düzeltmek zorundalar; inşaallah bir daha ki sefer sorun çıkmaz
Canım sıkma canını. Bazen erkeklere bizim bu tavırlarımız; böylesine özen vermemiz filan aşırı geliyor. Anlamıyorlar.Geri alıp düzeltmek zorundalar; inşaallah bir daha ki sefer sorun çıkmaz
elini ayağını bilemem de bazen sağ tarafımdan bişey fırlıyor portakaldan az büyükçe ya poposu ya kafası heralde diyorum
benim de aynen sol tarafımdan fırlıyor.poposu olsa gerek diyorum.kafamız aşağıda çünkü.sağ tarafımda hep küçük hareketler var onlar da el ayak falan herhaldebazen ayağını sağ kaburgama dayıyo oturamıyorum yerim ben onun minik ayaklarını
bu arada kızlar şu hastane çantası için tekerlekli bavullardan ayarlasam nasıl olur?siz ne düşünüyosunuz?bebişinki ve sizinki ayrı mı olacak,yoksa tek bi bavul mu yapacaksınız?karar veremedim napsam??
sağ tarafta ben de hissediyorum bazen..ayacıkları herhaldecanım ben ayrı küçük çantalar hazırladım ama herseyi koymadım daha aklıma geldikçe yerleştiriyorum çantaya
mrb güzel annişler..2 gündür okuyamıyorum .baya ilerlemiş sayfa..benim bebiş sürekli hareket halinde.bi bakıyorum asagıda,bi bakıyorum yukarda.son halini ne zaman alacak merak ediyorum,fırıl fırıl dönüyor.Bu arada sancılar nasıl oluyor,dün gece kasıklarımda ağrı oldu,sabah ta hissettim.ben de korktum çantamı hazırladım.
benim kızımda aynen böyle içimi karış karış geziyor yaa keşfedilmedik yer bırakmadı...korkuyorum bir ara çıkışı denk getirecek diye
benim de aynen sol tarafımdan fırlıyor.poposu olsa gerek diyorum.kafamız aşağıda çünkü.sağ tarafımda hep küçük hareketler var onlar da el ayak falan herhaldebazen ayağını sağ kaburgama dayıyo oturamıyorum yerim ben onun minik ayaklarını
bu arada kızlar şu hastane çantası için tekerlekli bavullardan ayarlasam nasıl olur?siz ne düşünüyosunuz?bebişinki ve sizinki ayrı mı olacak,yoksa tek bi bavul mu yapacaksınız?karar veremedim napsam??
merhaba kızlar bugün benim kızım çok sessiz ya endişeleniyorum bişey yoktur dimi ya(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?