2012 Ekim Anneleri

canım ettekı organızmadan bı hastalık gecebılıyomus bebege adını sımdı unuttum da ılla dıye bısey yok ama doktorun dedıgı buydu bana ben eldıvenkullanmıstım ılk zamanlarda sonra sıkıntı yok zaten gercı bende umursamadım gecen yıkadım tavugu ama bıdaha eldıven kullanıcam

merhaba canım evet bende seninle aynıyım senin kız benim erkek oğlum beni hiç yatarken görmediği için anne kalk diyo geçen gün zaten çokta yatmayı seven biri değilim aslında ama bazen insan dinlenmek istiyo.geçen hafta kese için vaginal ultrasonla baktı ama orda durum farklıydı tabi küçük olduğu için başka görebilme şansımız yoktu inşallah karından dinler sesini çünkü alt batınla ilgili olunca geriliyorum da

salam, sosis, sucuk vs. yasak çok canın çekerse pişirerek ye. ben hiç yemedem daha. zaten bi yararı da yok yemesen daha iyi..riske değmez.canın çekerse pişirip ye dediğim gibi ama, o ayrı :)

dokunamazsın derken çıplak elle canım, eldiven takarak yap o tür yemeklerini.

valla ben herşeyi yedim ilk hamileliğimde et,tavuk,balık sucuk vs herşey çok şükür bişeyde olmadı.zaten gebelik öncesi doktorum toksoplazma tahlili falan yaptırmıştı.evde yemek yaparken eti tavuğu çıplak elle tutuyorum aklıma hiç gelmedi bence iyi düşünelim aklımıza kötüyü getirmeyelim.acaip turşu yiyidum bende hatta kız dedmiştim amma tutturamadım

slm cnm evet benimde 2. bebiş
evet evde bir kusu daha olunca dinlenilmiyor yaa kızımda ne rahatmısım valla
benimde bel agrım uzun süreli olmuyor geliyor geciyor sanırım bebek yukarı haznesine yerleşirken agrılar oluyordu o agrılar diye umuyorum bende

teşekkürler canım.

seninki daha küçük sanırım benimki 3,5 oldu kardeşiyle tam 4yaş olacak aralarında 2008 ekimde giray oldu 2012 ekimde bu olacak kısmetse.inşallah çabuk geçer ağrıların bende oğlumda hiç olmamıştı her hamilelik farklı diyorlar gerçi.

bu gebelikte resmen diyetlikmiş ya hiç sorma

midye yenilmesi yasakmış ögrendim şimdi. civa varmış falan.yemicem midye..salam yeme canım aman

zaten %100 herkese zarar verecek diye birşey yok canım. sen şanslıymışsın ki birşey olmamış..bu söylenenler hep önlem doktorlar da o yüzden söylüyor..ben 9 ay yerim hiçbirşey olmaz,falanca 1 kere yer hastalık kapar,hiç bilemeyiz...

aynen katılıyorum cnmmmm

bu gebelikte resmen diyetlikmiş ya hiç sorma

midye yenilmesi yasakmış ögrendim şimdi. civa varmış falan.yemicem midye..salam yeme canım aman

saol canım 4 dılım kalmıstıd edım tostun ıcınde pişmiş olur kalan 2 dılımı deyemıycem artık ay sımdı bunlar yasak gıbı ya yada boyle süpheli insan normalde ymesede yıyecegı tutuyor yaa

Selam Hamişler,

Malesef ben de yaklaşık 6 haftalık hamileyim fakat aynı zaman .çok fena halde nezleyim ,aranızda bu durumda olan var mı?Varsa bu illeti nasıl yendiğini benimle paylaşabilir mi?

canım ben et tavuk gibi şeyler de eldiven kullanıyorum çok rahat oluyor..

Teyzelerrr bizi görmediniz amaaaa doktora gittik dün akşammm
sabahta sağlık ocağında testlerim yapıldııı
2 gün büyük çıktık satla aramızda 4 gün kaldı:)
9+2 yiz bugün

9+2 yiz bugün

maşallah canımmm

nasıldı bebişin kocaman olmuştur?

Selam Hamişler,

Malesef ben de yaklaşık 6 haftalık hamileyim fakat aynı zaman .çok fena halde nezleyim ,aranızda bu durumda olan var mı?Varsa bu illeti nasıl yendiğini benimle paylaşabilir mi?
neden malesef dedın anlamadım canımhamılelıgıne mı nezle oldugunua mı :26: ayrıca gecmıs olsun
9+2 yiz bugün

maşallah bebişine canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…