aman biraz daha bulamasın çıkışı.daha var .tünel kazmaya devam etsinlersanırım benim hissettiklerim kasılma sancı değildir diye umuyorum:26:
aman biraz daha bulamasın çıkışı.daha var .tünel kazmaya devam etsinlersanırım benim hissettiklerim kasılma sancı değildir diye umuyorum:26:
bende hala kararsızım yaa...tek bir ufak valizmi yapsam yoksa ban bir valiz bebeğe ufak bir çanta mağlum herşeyleri ufacık...offf yaa hakkatten bu kısım zormuş... herkesin ihtiyaç gördüğü şeylerde çok farklı...daha önce doğum yapanların önerileri nedir acaba bu konuda??
daha önce doğum yapanlardan biriyim ben deama karar veremedim tek çanta mı yapsam bu sefer diye düşünüyorum.ilkinde iki ayrı çantamız vardı.bebiş için götürdüğüm her takımı ayırmıştım yine de çantasında.o kargaşa da biri başka biri başka giydirmesinler çocuğa diye yine öyle yapcam çantaya karar versem bi
Germe bebisini ya oluyor boyle seyler napalim,asil ben napiyim bugun dgunum ve esim hatirlamadi ilk defa 6 senedir tanisiyoruz soktayim ama soylemeyecegim gun bitene kadar ki telafi etmeye calismasin
oğluşum12 maşalahh tatlım size
kızlar bu arada midem çok bulanıyodu biraz bişiler yedim sonra onuda kustum
nan 8 aylık hamileyim hala kusmam var yaa
Kızlar ben bugün bakım ürünlerimizi sipariş ettim dermoeczanem sitesinden. Aynı siteden sipariş eden arkadaşlar vardı; güvenilir bir site olduğunu yazmışlardı. Mustela ürünlerini sipariş ettim. İnşaallah son kullanma tarihlerinde sıkıntı olmaz. Gerçi sıkıntı olmadığı da yazılmıştı; bakalım görücez. Dün babamızda bebek arabamızı aldı. Eksikler azalıyor yavaş yavaş
Aynen oyle,benim de var ve artik gecmesini bekleme tatlim,bizimkiler doguncaya kadar boyleyiz anladim.Benim nasil oluyor biliyor musun,kendi agzimin kokusundan oguruyorum halbuki gunde bin defa dis fircalayip gargara yapiyorum ama yok sanki agzimin ici les gibi hissediyorum.bir tek sakiz cignerken bir de yemek yerken duymuyorum o yuzden de 24 saat sakiz cignemek zorunda kaliyorum
Ya ben artık cok cabuk yoruluorum sizdede oluomu ya sanki çok iş yapmıs gibi oluorum bi yemek yapmakla :26:
Bende burada yazan arkadaşların tavsiyesi üzerine dermoeczanemden aldım Mustela marka ürünleri. Öğlen sipariş verdim saat 4 de kargo yaptık mesajı geldi. Son kullanma tarihleride 2014-2015.
Merhaba hanımlar herkes iyidir umarım. Bugün dışarı çıktım biraz, dolaştım.
Civil magazasından unibaby yeni doğan ıslak havlu aldım, 10.50 liraya.
Birde Onur group markette Prima Premium Care bebek bezleri indirimde idi, 19,95 lira.
Saf saf sadece 1 paket bez aldım:) 1 numara, 2-5 kg alan olandan. 2 numara kalmamıştı.
Bu 2-5 kg olandan ne kadar kullanılır, bebek ne kadar doğacak belli olmadığı için pek stok yapma taraftarı değilim açıkçası.
kizlar hastane cantasi hemsireleremi verilior onlar nereye koyuyalarki
Aynen oyle,benim de var ve artik gecmesini bekleme tatlim,bizimkiler doguncaya kadar boyleyiz anladim.Benim nasil oluyor biliyor musun,kendi agzimin kokusundan oguruyorum halbuki gunde bin defa dis fircalayip gargara yapiyorum ama yok sanki agzimin ici les gibi hissediyorum.bir tek sakiz cignerken bir de yemek yerken duymuyorum o yuzden de 24 saat sakiz cignemek zorunda kaliyorum
doğum günün mü bugün? doğum günün kutlu olsun canımüzülme yaa unutmamştır bence akşama bi sürprizle gelir
Sen tecrübeli annesin, daha iyi bilirsin doğal olarak.ben de 1 numaradan sadece 1 paket alcam.2 numara da yanlış hatırlamıyosam 2-3 paket kullandık.en çok 3 no. kullanmıştık..
ben doğduktan sonrada devam etmesinden çok korkuyorum cnm yaa:18:
afedersin ben bide geğirince midem bulanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?