2012 Ekim Anneleri

aman biraz daha bulamasın çıkışı.daha var .tünel kazmaya devam etsinler sanırım benim hissettiklerim kasılma sancı değildir diye umuyorum:26:

yaa rahmin doğum öncesi alıştırmaları olan sancılardan olabilir o normal yazıyor zaten internette hep...yada bebek bazen sert bir yerlerini sanırım diz yada topuk gibi bişeylerini boşluğa dayayınca bir süre sonra onlar yapabiliyor... hatta bu dönemde gaz sancısı bile çok daha acı verici oluyor bence o da olabilir...rahat olmakta fayda var zaten gelcem illaki derse durdurma şansımız olmayacak :)

aman biraz daha bulamasın çıkışı.daha var .tünel kazmaya devam etsinler sanırım benim hissettiklerim kasılma sancı değildir diye umuyorum:26:

kasılma karında sertleşme gibi oluyo canım.ama dün benim de sol kasığıma bi ağrı girdi korktum yattığım yerden kalkamadım.bi süre sonra geçti.arada olan bu sancılar bu haftalardan sonra normal sanırım.düzenli aralıklarla olmadığı sürece endişe edilecek bişey yok diye biliyorum.

daha önce doğum yapanlardan biriyim ben deama karar veremedim tek çanta mı yapsam bu sefer diye düşünüyorum.ilkinde iki ayrı çantamız vardı.bebiş için götürdüğüm her takımı ayırmıştım yine de çantasında.o kargaşa da biri başka biri başka giydirmesinler çocuğa diyeyine öyle yapcam çantaya karar versem bi

ben 2 çanta yapmayı düşünüyorum ayrıca doğduğu anda hemşirelere verilecek olan eşyalarınıda ayrı bi poşete koyayım direk çıkarıp öyle versinler karışmaz hem

Germe bebisini ya oluyor boyle seyler napalim,asil ben napiyim bugun dgunum ve esim hatirlamadi ilk defa 6 senedir tanisiyoruz soktayim ama soylemeyecegim gun bitene kadar ki telafi etmeye calismasin

doğum günün mü bugün? doğum günün kutlu olsun canımüzülme yaa unutmamştır bence akşama bi sürprizle gelir

oğluşum12 maşalahh tatlım size

kızlar bu arada midem çok bulanıyodu biraz bişiler yedim sonra onuda kustum
nan 8 aylık hamileyim hala kusmam var yaa

Aynen oyle,benim de var ve artik gecmesini bekleme tatlim,bizimkiler doguncaya kadar boyleyiz anladim.Benim nasil oluyor biliyor musun,kendi agzimin kokusundan oguruyorum halbuki gunde bin defa dis fircalayip gargara yapiyorum ama yok sanki agzimin ici les gibi hissediyorum.bir tek sakiz cignerken bir de yemek yerken duymuyorum o yuzden de 24 saat sakiz cignemek zorunda kaliyorum

Bende burada yazan arkadaşların tavsiyesi üzerine dermoeczanemden aldım Mustela marka ürünleri. Öğlen sipariş verdim saat 4 de kargo yaptık mesajı geldi. Son kullanma tarihleride 2014-2015.

Merhaba hanımlar herkes iyidir umarım. Bugün dışarı çıktım biraz, dolaştım.
Civil magazasından unibaby yeni doğan ıslak havlu aldım, 10.50 liraya.
Birde Onur group markette Prima Premium Care bebek bezleri indirimde idi, 19,95 lira.
Saf saf sadece 1 paket bez aldım:) 1 numara, 2-5 kg alan olandan. 2 numara kalmamıştı.
Bu 2-5 kg olandan ne kadar kullanılır, bebek ne kadar doğacak belli olmadığı için pek stok yapma taraftarı değilim açıkçası.

Allah kolaylık versin size. Bende çok korkmuştum 9 ay sürecek mide bulantılarım diye. Bana da naneli sakız iyi geliyordu. Hatta sakızla uyuduğumu bilirim:) Üstelik sakız çiğnemekten hiç haz etmeyen biri olarak...

Bu arada ben klimadan falan diyordum ama bel ağrım ciddi ciddi kalıcı galiba. Sol kalçama vuruyor. Kardeşimin dediğine göre doğumla beraber geçiyormuş bu ağrı. Yandım ki ne yandım...

ben de 1 numaradan sadece 1 paket alcam.2 numara da yanlış hatırlamıyosam 2-3 paket kullandık.en çok 3 no. kullanmıştık..

kizlar hastane cantasi hemsireleremi verilior onlar nereye koyuyalarki

yok canım hemşireler istiyolar ilk kıyafetlerini.bizimkiler ben doğumdayken falan karıştırmasınlar diye ayırmıştım kıyafetlerini hep

ben doğduktan sonrada devam etmesinden çok korkuyorum cnm yaa:18:
afedersin ben bide geğirince midem bulanıyo

ben de 1 numaradan sadece 1 paket alcam.2 numara da yanlış hatırlamıyosam 2-3 paket kullandık.en çok 3 no. kullanmıştık..
Sen tecrübeli annesin, daha iyi bilirsin doğal olarak.
Yanlış hatırlamıyorsam 1. numara 2-5 kg, 2 numara 3-6 kg, 3 numara 4-9 kg. Birbirine yakın ölçülerde.
Dediklerini dikkate alacağım. İndirim falan denk gelirse yine 2 numara en az 2 tane alırım kısmetse.

Son düzenleme:
ben doğduktan sonrada devam etmesinden çok korkuyorum cnm yaa:18:
afedersin ben bide geğirince midem bulanıyo

Evet bende de o korku cok fazla cunku bugune kadar her Allahin gunu acaba bugun gececek mi diye uyandim ve kustum,herkes cok sasirdi ve aaaaa senin daha gecmedi miiiii diye tepki verdi,simdi bende durup durup acaba bebegim dogunca da hep boyle bulanacak miyim artik hep boyle mi kalicam diye bunalima sokuyorum kendimi...ne bileyim hic gecmez mi yaa

Merhaba arkadaslar
Kafami kurcalayan bir sorum var.
Doktorum 10 Ekim gibi dogum yapacaksin dedi.(Bu arada Benim evlilik yildonumum 10 Ekim bu kadar tesaduf olur yani....)
Ben Antalya'dayim,annemler istanbul'da,ucak biletini 25 Eylule alalim mi diyorlar?
Sizce gec mi olur? Bebek daha erken gelirse? Offf gurbette olmak cok zor Annemler daha mi erken gelseler acaba?

aaaaa nerdesiniz yahu????

ben de atta çantası alacağım nivea..bitince bakarım memnuniyetime göre...doğum için tek çanta yapacağım,ameliyathaneye veya doğumhaneye vereceğim bir poşet yaparım ilk ne giyecekse onları koyarım..

bir de kızlar bu d.çantası listelerinde bebek için kısmında şampuan diyor,ne alaka???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…