aaaaa nerdesiniz yahu????
ben de atta çantası alacağım nivea..bitince bakarım memnuniyetime göre...doğum için tek çanta yapacağım,ameliyathaneye veya doğumhaneye vereceğim bir poşet yaparım ilk ne giyecekse onları koyarım..
bir de kızlar bu d.çantası listelerinde bebek için kısmında şampuan diyor,ne alaka???
ben de sorayım net bilgi verirler en azından.. gerisi de kendi ihtiyacımız olacağını düşündüğümüz şeyler.. amaaaaan bazı listeler sadece uzun olsun diye yazılmış ta yazılmış,defter,kağıt ,kalem, kamera, telefon,aranacaklar listesi gibi bir sürü şey..bazılarının söylenmesine bile gerek yok yani.en önemlisi kıyafetler,ped,bebek bezi..gerisini zaten az çok biz de tahmin ediyoruz..Canım onu bende düşündüm... Acaba dedim bebeği ilk temizlerken mi kullanacaklar ama hiç sanmıyorum. Bilemedim. Ben yanıma almayacağım herhalde şampuan yada hastane ile konuşup alacağım. Söylerler neler gerektiğini doğum katından
kizlarcim az önce kasiklarima iki uc kere sanci girdi tam bacak kesimime dogru, sanirim kizlardan biri bahsetmisti sanki icerden damarimi kesiyorlar diye ayni öyle oldu, korktum:18: canim cok yandi evin icinde tur attim acaba icinde bulundugum haftadan dolayimi oldu o sanci? yasayan varmi?
selam kızlar doktordan geldik, oğluşumu gördüm ayyy çok tatlıydıııı yahuuuu çok değişmiş 2 haftadaaa,yanakları sarkmış,dudakları köfte gibi olmuşhaftamız 32 kilomuz 2100gr boyumuz 43 cm maşallah tosunuma beni catlattığı kadar var :))))))))
oyyy masallah o köfte dudakliyaselam kızlar doktordan geldik, oğluşumu gördüm ayyy çok tatlıydıııı yahuuuu çok değişmiş 2 haftadaaa,yanakları sarkmış,dudakları köfte gibi olmuşhaftamız 32 kilomuz 2100gr boyumuz 43 cm maşallah tosunuma beni catlattığı kadar var :))))))))
ali rüzgara kocamanevet benim kızım da beni çatlattığı kadar var.. boylarımız aynıymış,43 cm,benimki 33+ çıkınca kilomuzda 2500 çıktı,-+ 350 gr yazıyor bende.yani 2150-1850 aralığında bebiş..
bende hala kararsızım yaa...tek bir ufak valizmi yapsam yoksa ban bir valiz bebeğe ufak bir çanta mağlum herşeyleri ufacık...offf yaa hakkatten bu kısım zormuş... herkesin ihtiyaç gördüğü şeylerde çok farklı...daha önce doğum yapanların önerileri nedir acaba bu konuda??
oyyy masallah o köfte dudakliyadogsunda isir onu annesi
(msj tekrari)
Merhabalar
Doktorum 10 Ekim gibi dogum yapacaksin dedi.(Bu arada Benim evlilik yildonumum 10 Ekim bu kadar tesaduf olur yani....)
Ben Antalya'dayim,annemler istanbul'da,ucak biletini 25 Eylule alalim mi diyorlar?
Sizce gec mi olur? Bebek daha erken gelirse? Offf gurbette olmak cok zorAnnemler daha mi erken gelseler acaba?????????????????
canım sen uçağa nasıl biniceksin çok riskli değilmi üstelik uçaklar almıyorlarki kaç haftalık oluyorsun o tarihte???
(msj tekrari)
Merhabalar
Doktorum 10 Ekim gibi dogum yapacaksin dedi.(Bu arada Benim evlilik yildonumum 10 Ekim bu kadar tesaduf olur yani....)
Ben Antalya'dayim,annemler istanbul'da,ucak biletini 25 Eylule alalim mi diyorlar?
Sizce gec mi olur? Bebek daha erken gelirse? Offf gurbette olmak cok zorAnnemler daha mi erken gelseler acaba?????????????????
atatürk devletteyim bende
(msj tekrari)
Merhabalar
mrb kızlar bugün kontrolümüz vardı ve moralim bozuk döndüm benim 15 gün önce çıkan plasentada hiç görünmeyen bir damar ççıktı buda kanamalı doğum riskimi tekrar ortaya çıkardı bebeğim iyi hamd olsun 31+4 1700 gram olmuş doktorum iyi dedi ama 1 kere daha 15 günde bir gidicem sonra 10 günde bir inanın hatırlayamıyorum bile sadece akreata değil şuan olursa söylerim dedi bu şekilde durursa 2 ünite kan yeterli olablir 6 hafta sonra alırız dedi saat 12 den beri ağlıyorum korkudan...
Ayyy nasil yoruldum yaaa,mahvoldum ama degdi oglumun tum kiyafetleri yikandi utulendi(Allah annemden razi olsun en asla yapamazdim) besigini dolabini kurduk,alt acma unitesi ikea da bulmustum ctesi de onu alicam 69+29 tl ,halisini kilim gibi bisey begendim ikea da onu da aldik mi bi de sallanan sandalye de aldik mi tamamdir Allah im sorunsuz,zamaninda gelsin hayirlisiyla kullanalim insallah,zaten sorunlu zamanlar geciriyorum oglumla birlikte insallah yeni bir doneme gireriz
kılı kırk yarar bizim patronda ,en ufacık detayların üzerinde saatlerce konuşuruz. içim şişiyor bazen
böyle söylediğim içinde oğlum başak olcak gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?