2012 Ekim Anneleri

Canım onu bende düşündüm... Acaba dedim bebeği ilk temizlerken mi kullanacaklar ama hiç sanmıyorum. Bilemedim. Ben yanıma almayacağım herhalde şampuan yada hastane ile konuşup alacağım. Söylerler neler gerektiğini doğum katından

kizlarcim az önce kasiklarima iki uc kere sanci girdi tam bacak kesimime dogru, sanirim kizlardan biri bahsetmisti sanki icerden damarimi kesiyorlar diye ayni öyle oldu, korktum:18: canim cok yandi evin icinde tur attim acaba icinde bulundugum haftadan dolayimi oldu o sanci? yasayan varmi?

selam kızlar doktordan geldik, oğluşumu gördüm ayyy çok tatlıydıııı yahuuuu çok değişmiş 2 haftadaaa,yanakları sarkmış,dudakları köfte gibi olmuş haftamız 32 kilomuz 2100gr boyumuz 43 cm maşallah tosunuma beni catlattığı kadar var :))))))))

ben de sorayım net bilgi verirler en azından.. gerisi de kendi ihtiyacımız olacağını düşündüğümüz şeyler.. amaaaaan bazı listeler sadece uzun olsun diye yazılmış ta yazılmış,defter,kağıt ,kalem, kamera, telefon,aranacaklar listesi gibi bir sürü şey..bazılarının söylenmesine bile gerek yok yani.en önemlisi kıyafetler,ped,bebek bezi..gerisini zaten az çok biz de tahmin ediyoruz..

olur canım,arada bana da oluyor,korkmayacağız artık..bundan sonraki günler zaten hep birşeyler olacak,sancılar,ağrılar,sıcak.... ben artık yürürken çok yavaşım mesela.. sallanıyorum resmen..

ali rüzgara kocaman evet benim kızım da beni çatlattığı kadar var.. boylarımız aynıymış,43 cm,benimki 33+ çıkınca kilomuzda 2500 çıktı,-+ 350 gr yazıyor bende.yani 2150-1850 aralığında bebiş..

oyyy masallah o köfte dudakliya dogsunda isir onu annesi

bebek ve annenin çantası ayrı olsun ki eşyaları bulması kolay olsun, sonuçta biz doğum sersemliğini atamamışken eşyaları yakınlarımız arayıp çıkaracak oralardan. Bebek eşyasını da çok abartmaya gerek yok, devleti bilmem ama özel hastaneler kendileri giydiriyor zaten, kalış süresince.

evet geçen paylaştığım doğum fotolarının olduğu sitelerde bebeklerin üstünde hep hastanenin adının yazılı olduğu ciciler vardı,dikkatimi çekmişti,ama büyük özel hastanelerde böyle..acıbadem gibi.. gerçekten abartmaya gerek yok,

(msj tekrari)
Merhabalar
Doktorum 10 Ekim gibi dogum yapacaksin dedi.(Bu arada Benim evlilik yildonumum 10 Ekim bu kadar tesaduf olur yani....)
Ben Antalya'dayim,annemler istanbul'da,ucak biletini 25 Eylule alalim mi diyorlar?
Sizce gec mi olur? Bebek daha erken gelirse? Offf gurbette olmak cok zor Annemler daha mi erken gelseler acaba?????????????????

canım sen uçağa nasıl biniceksin çok riskli değilmi üstelik uçaklar almıyorlarki kaç haftalık oluyorsun o tarihte???

canim eger normal dogum yapacaksan annenler erken gelsin cunku bebek 10 ekimden önce de dogabilir öyle bir ihtimal var yani ama planli sezeryansa 25 eylul iyi bir tarih.

benim de 2 ekim evlilik yıldönümüm canım bende eğer sezeryan olursam 2 ekimde olmak istiyorum...bence geç değil 25 eylül doğumdan 2 hafta önce gelecekler...

mrb kızlar bugün kontrolümüz vardı ve moralim bozuk döndüm benim 15 gün önce çıkan plasentada hiç görünmeyen bir damar ççıktı buda kanamalı doğum riskimi tekrar ortaya çıkardı bebeğim iyi hamd olsun 31+4 1700 gram olmuş doktorum iyi dedi ama 1 kere daha 15 günde bir gidicem sonra 10 günde bir inanın hatırlayamıyorum bile sadece akreata değil şuan olursa söylerim dedi bu şekilde durursa 2 ünite kan yeterli olablir 6 hafta sonra alırız dedi saat 12 den beri ağlıyorum korkudan...

Gecmis olsun canim Lutfen iyi dusun ve sen kasildikca bebisin daha cok etkileniyor. Bak gorursun cok iyi olacak:)

ikeadan hangi alt acma unıtesını begendın canım ???

kılı kırk yarar bizim patronda ,en ufacık detayların üzerinde saatlerce konuşuruz. içim şişiyor bazen

böyle söylediğim içinde oğlum başak olcak gibi geliyor

burclardan bahsedılmıs aklıma rezzan kıraz geldı.tv de ızlerdım rezzan kıraz burcları yorumlarken hep ıkızler burcunu kötulerdı en sevmedıgım burc dedı..yıllar sonra yıne tv de rastladım,kendı anlattı bu hamıleyken hersey normal dogumu beklıyorlar temmuzda mı agustostamı ne doguracakmıs pat dıye kızı hazıranda gelmesın mi ikizler burcu olmus kızı ve agzıyla dedıkı ben Allah a karsı geldım ve o da bana ıkızler gonderdı ve ben ıkızlerın bu kadar mukemmel oldugunu bılmıyordum dedı eeee Allah ın sopası yok gul gıbı ıkızlere laf et sen ilahi adalet işte bu arada bende ıkızlerım,yukselenım terazı,babasınında yukselenı terazı oğlumuz da terazı olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…