mrb kızlar bugün kontrolümüz vardı ve moralim bozuk döndüm benim 15 gün önce çıkan plasentada hiç görünmeyen bir damar ççıktı buda kanamalı doğum riskimi tekrar ortaya çıkardı bebeğim iyi hamd olsun 31+4 1700 gram olmuş doktorum iyi dedi ama 1 kere daha 15 günde bir gidicem sonra 10 günde bir inanın hatırlayamıyorum bile sadece akreata değil şuan olursa söylerim dedi bu şekilde durursa 2 ünite kan yeterli olablir 6 hafta sonra alırız dedi saat 12 den beri ağlıyorum korkudan...
mrb kızlar bugün kontrolümüz vardı ve moralim bozuk döndüm benim 15 gün önce çıkan plasentada hiç görünmeyen bir damar ççıktı buda kanamalı doğum riskimi tekrar ortaya çıkardı bebeğim iyi hamd olsun 31+4 1700 gram olmuş doktorum iyi dedi ama 1 kere daha 15 günde bir gidicem sonra 10 günde bir inanın hatırlayamıyorum bile sadece akreata değil şuan olursa söylerim dedi bu şekilde durursa 2 ünite kan yeterli olablir 6 hafta sonra alırız dedi saat 12 den beri ağlıyorum korkudan...
kızlar kasığımın üzerinde mavi mavi ince damar gibi birşeyler oluşmuş.
çatlıyor muyum
benim de aynen sol tarafımdan fırlıyor.poposu olsa gerek diyorum.kafamız aşağıda çünkü.sağ tarafımda hep küçük hareketler var onlar da el ayak falan herhaldebazen ayağını sağ kaburgama dayıyo oturamıyorum yerim ben onun minik ayaklarını
bu arada kızlar şu hastane çantası için tekerlekli bavullardan ayarlasam nasıl olur?siz ne düşünüyosunuz?bebişinki ve sizinki ayrı mı olacak,yoksa tek bi bavul mu yapacaksınız?karar veremedim napsam??
Aazzrraa arkadasim hic canini sikma. Buda ne dr.mus kardesim yaaaaa. Kata haber tellali. Seni cok uzuyor. Kac unite kanmis da bilmem neymis. Oyle bile olsa sana bunu okuz gibi soylemekten baska sansi yok mu? Nekadar cok uzdu seni. Bircok insan yasadi bu sorunu birtek seninki boyle mal mal konusuyor. Insan gibi anlatamiyor herhalde. Sen kendini sikmq arkadasim. Allah yardimcin olur hic merak etme. Bebegin de iyiymis zaten. Moralini yuksek tut.
azraa canım üzme kendini bu kadar iyi düşün, iyi olsun.. arkadşlara da katılıyorum ayrıca.daha önce de söylemiştim böyle yok kan kaybından gidersin demeleri falan bana normal gelmemişti.bilmiyorum belki memnunsundur dr.ndan ama söylediklerin böyle düşünmeme neden oldu.bu plasenta previa konusunda senin ne kadar üzüldüğünü de eminim biliyordur dr. ama neden tekrar seni üzecek şeyler söylüyo ki böyle?tabiki riskleri de söylicek ama böyle felaket tellalı gibi olmamalı bence de.en önemli şey moral.moralini yüksek tut bebişin de üzülmesin.bu durumda olup da sağlıkla bebeğine kavuşan bi sürü insan var.aklına kötü şeyler getirme...
Massallah massallah kuzuna ya tosuncuk olmus:)(selam kızlar doktordan geldik, oğluşumu gördüm ayyy çok tatlıydıııı yahuuuu çok değişmiş 2 haftadaaa,yanakları sarkmış,dudakları köfte gibi olmuşhaftamız 32 kilomuz 2100gr boyumuz 43 cm maşallah tosunuma beni catlattığı kadar var :))))))))
sağolun kızlar ama insan ister istemez etkileniyor allah büyük inşallah sağsalim çıkıcaz ameliyattan:13::13::13:
kızlar mrb bişi sorcam bu bebeğin hıçkırdığını nasıl anlıosnz?
Aynen canım benimde onlar var... Emzirme sütyenimi henüz almadım ben ama önden açılan modeller varya onlardan almak istiyorum. Diğerleri çok kaba geldi bana. Ben alışmışım önü ince modeller kullanmaya. Bir gördüm o kalın sütyenleri aklım çıktıHayatta kullanamam dedim. Yada varsa önü ince olan onlardan alırım... Onun dışında kalkan alacağım falan.. Kendime 1 pijama takımı, 2 gecelik aldım ama ucuz şeyler aldım. Hani kanamam olursa hastanede. Mahvolursa olsun diye. Geceliklerim biraz ince sadece. Yarım kollu. Onların üstüne işte alacağım takımın sabahlığını giyeceğim. Yanıma havlu çorap ve terlik... Bebeğimin kapı süsü yaptırılacak. Küvett, kova, maşrafası var. Çamaşır filesi cart curt... Anlayacağın tam ıvır zıvır kaldı. Ama hepsini toplayınca onlarda para Allahtan diyorum büyükleri hallettik. Bebek erken gelse bile bir eksiği yok çok şükür.
mavibattaniye, felisimfelis, esr_esr+, frhnrfhn, camoka, edammm+, nergis67, yeniyeni, gulcan87Eda'nın burada oluşunun şerefine boncuklar benden
tam tersi benimki hiç uyumuyo sanki
aynı durumda olan var mı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?