2012 Ekim Anneleri

Azraa canim ya aglama lutfen,bebegini dusun canimm.Bak yavrun iyimis,doktorun iyi demis.Allah beterinden saklasin canim benim.
Ben yavrumu bu aya getirene kadar ne uzuntuler cektim,doktorlarin elinde oyuncak oldum,bebegimi alacaklardi ama cok sukur vicdanli bir doktora denk geldik her seyin iyi oldugunu ogrendik.Olan bana-bebegime-esime oldu...4 ay hep gozyasi doktuk.
Korkma canim her sey guzel olacak Allahin izniyle...

bebeğin iyimiş bak azzraacım sende iyisin hersey yolunda gıdecek endıse etme Allah a tevekkül ol..olumlu düşün canım ...

canım bebeğine maaşallahÜzme kendinide bebeğinide herşey düzene girer merak etme sen üzüldüğünle kalırsın...

canım üzme kendini,rabbim korusun seni de bebişini de..
duanı dilinden düşürme , ağlayıp o meleği de üzme

Canım hiç üzülme rabbim verdi minikleri bize rabbim korur inşallah... Bana da geçen ay doktorum plasenta previa teşhisi koydu...yani plasentam aşağıda rahim ağzında imiş..bana da ani bir kanama olabilir dedi. anne ve bebek için hayati tehlikesi de varmış...ben de çok üzüldüm hatta kaybedeceğimi düşündüm..allah korusun hala da korkmaktayım..ama rabbime dua etmekten başka çaremiz yok. bana da sezeryanla alırız dedi. ben dua ediyorum ki inşallah 37.haftama kadar dayanabilir bebişim..inş. erken bir kanamam olmaz. moralini hiç bozma canım...dua et..

kızlar kasığımın üzerinde mavi mavi ince damar gibi birşeyler oluşmuş.

çatlıyor muyum

aynısı bende de var.kasığımın üstü..damar damar kırmızı mavi gibi çizgiler....arkadaşım doğum yaptı ona sordum...tarif ettim...hayırlı olsun çatlıyorsun dedi...hemi de daha 29.haftamda..

tatlımm sıkma canını yaa demek ki senin bebiş nazlı olacak birazcık ciddi bişi yoksa korkma yaa allah korusun bişey olmaz

azra geçmiş olsun,içini ferah tut,bebişlerimiz Allaha emanet.O ne isterse onu yaşayacağız..dua et bol bol,ve lütfen olumsuz düşünme..olumsuz düşünürsen oluyor,ben buna inanıyorum...

haaaa bir de kusura bakma ama doktorun gerçek bir felaket tellalı..o kadar arkadaşımız burada plasenta sorunu yaşadı,sadece senin doktorun yok şöyle kan kaybı,yok böyle risk,şöyle tehlike gibi birsürü şey söyledi ve o zamanda seni ne kadar üzdü,ben unutmuyorum şahsen..bence bir doktor,evet,detayla bilgilendirmeli hastasını ama böyle paniğe neden olmamalı..yani bişey olmayacaksa bile stressten zorla yaptıracak..psikolojiden anlaması gerek yani..umarım doktorun hakkında dediklerim seni üzmemiştir,tanımıyorum ama yorum yapma gereği duydum...

6 hafta kaldı kızlar allah nasip ederse bebişlerimizle fotoda koyarız inşallah yatıp kafamı toparlıyayım eşimde kızımda çok üzülüyor inşallah uyurum iyi ggecelerdestekleriniz için çokkkkkkkkk teşekkürler inanın ayrı yazmak isterdim ama gözlerim şişlikten görmüyor

Aazzrraa arkadasim hic canini sikma. Buda ne dr.mus kardesim yaaaaa. Kata haber tellali. Seni cok uzuyor. Kac unite kanmis da bilmem neymis. Oyle bile olsa sana bunu okuz gibi soylemekten baska sansi yok mu? Nekadar cok uzdu seni. Bircok insan yasadi bu sorunu birtek seninki boyle mal mal konusuyor. Insan gibi anlatamiyor herhalde. Sen kendini sikmq arkadasim. Allah yardimcin olur hic merak etme. Bebegin de iyiymis zaten. Moralini yuksek tut.

Son düzenleme:

canım ben kızımda taşıma çantasının içine bebeğimin kıyafetlerini koymuştum...küçük bi valizede kendi eşyalarımı koymuştum...hastane çıkışını battaniyesinin içine sarmıştık hepsini hemşireye o şekilde vermiştik...

azraa canım üzme kendini bu kadar iyi düşün, iyi olsun.. arkadşlara da katılıyorum ayrıca.daha önce de söylemiştim böyle yok kan kaybından gidersin demeleri falan bana normal gelmemişti.bilmiyorum belki memnunsundur dr.ndan ama söylediklerin böyle düşünmeme neden oldu.bu plasenta previa konusunda senin ne kadar üzüldüğünü de eminim biliyordur dr. ama neden tekrar seni üzecek şeyler söylüyo ki böyle?tabiki riskleri de söylicek ama böyle felaket tellalı gibi olmamalı bence de.en önemli şey moral.moralini yüksek tut bebişin de üzülmesin.bu durumda olup da sağlıkla bebeğine kavuşan bi sürü insan var.aklına kötü şeyler getirme...

Son düzenleme:

dimi ya!! ille de kan ille de kan..zaten sonuçta,normal de olsa sezeryan da olsa küçük veya büyük herhangi bir operasyonun bile ufacık ta olsa bir riski var,bunu bilmeyen var mı??kana her an ihtiyaç duyulabilir,hiçbir sorun olmayanda bile,bunu bas bas bağırarak dile getirmek te ne oluyor!!kan da kan,kan da kan,sanki satmaya yer arıyor,tövbe tövbe..(burada sinirden gülüyorum)

mesela kendi doktorum '''ooooooo 4-5 haftada 1.5 kg almış kızın,öldük bittik mahvolduk şeker hastası olabilir,normal doğumu unut,normal doğurursan ölürsün'' gibi tepkiler verseydi mahvolurdum ben de. ama adam rahatça bundan sonra daha çok dikkat edeceğiz,fazla almamaya çalışacağız gibi cümleler kurdu. ben de rahatladım.. bir de ben doktora doğum yaptırdığınız en yüksek kilolu hamile kaç kiloydu?ben miyim ilk? dedim.. 135 kiloluk bir bayandı,sıkıntı yok tecrübeliyim dedi gülüştük işte.. dediğim gibi zaten hiçbirşeyin garantisi yok,Allaha emanetiz

Massallah massallah kuzuna ya tosuncuk olmus:)(

sağolun kızlar ama insan ister istemez etkileniyor allah büyük inşallah sağsalim çıkıcaz ameliyattan:13::13::13:

Canim hic sikma canini bak bebisin nasil kilo almis buyumus,yani ark larin dedigine de katiliyorum dr konusunda kan herkese gerekebilir cok anormal bir durum degil yani,tamam sana daha dikkatli olacagiz falan desin siki takip yapsin ama abartmasin....sen de aglama bak kuzuyu uzme artik...

ARtist canim masif kayin agac rengi diye geciyor iki katli ustu alt acma alt rafina da sepet koyacagim 69 tl di

Uzerine sisme alt acma sungeriyle ikili kilifi var onlardan alicam

kızlar mrb bişi sorcam bu bebeğin hıçkırdığını nasıl anlıosnz?

aynı noktaya aynı hareketler sık aralıklarla zaten seni sinir edio kendin hıçkırıyomuşn gibi bi yerin segriyomuş gibi tabiki burdaki segrimelerde hıçkırık tekmeleri oluyoo benimki daha hıçkırmadı bubikinci ilk oğluşumdan biliyorum hem komik hem sinir edio son aylarda durmak bilmio zaten

slm kızlar vajinanızda varis oluştumu bende çok fena var mor mor nohut buyuklugunde ve cok agrılarım çoktu magnesyumla biraz rahatladım normal doğum yapacagım dr. varislerimi fazla önemsemedi ama beni ükütüyolar

hemen hemen aynı eksiklerimiz kalmış canımm..ben önden açılan önü ince modellerden aldım..bir siyah bir beyaz aldım yeterli olmazsa birer tane daha alırım dedim bana yakın mağaza ne de olsa diye çift almak istemedim..bende 2 tane uygun 1 tane özel pijama takımı almayı düşünüyorum..terlikte çok kararsızım nasıl birşey alıcam onu bilmiyorum..bizim büyük olarak sadece ev tipi ana kucağımız kaldı..
pusetimizi falan aldık..arabamız kaldı onu da şimdi almayı düşünmüyorum nisan-mayıs gibi bakarım diyorum..
yarın da eczane eksiklerimi tamamlıcam..meme kalkanı, bepanten, hasta bezi, bebek bezi bunları alıcam..ne kadar çabuk halledersek o kadar iyi olacak..
bu arada ben bebişime dalan roxy deterjan kullanmayı düşünüyorum..daha önce 1 paket almıştım yarın gidip 2 paket daha alıcam..yumuşatıcı olarakta dalin konsantre alıcam..odamız 1 haftaya gelirmiş olmadı ben bu süre içinde yıkar ütüler kendi dolabıma koyarım diyorum..gözümde büyüyor çünkü halletmezsem içim rahat etmeyecek..sen ne kullanmayı düşünüyorsun cnm??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…