2012 Ekim Anneleri

şşşşşt,sorum arada kaynamasın bakıyım bugün yarın prima ilk hediyemden çıkan indirim kuponlarıyla alıcam da hadi cevap verin...bu arada huggies var kuponlarda..

canım o kuponları değerlendirmek için bende migrosa gittim ama paketleme değiştiğini yeni bezlerde bez sayısının azaldığını artık temin edemediklerini söyledikler..8 tane kuponum vardı hepsi çöpe gitti..ben tam 5 migros dolaştım ve aynı cvbı aldım haberin olsun..

cimekacım maşallah tosuncuğuna
sağlıkla kucağına almakta nasip olur inş..

bebişlerimiz kocaman oldular maşallah
allah nazarlardan saklasın inş..

tüh be,eee nivealar falan var heps mi?? neyse nasip,ben tansaşa soracağım..

bu arada ben de dalan roxy aldım ama kullanmadım henüz,bir de umuşatıcıya gerek yok yazıyor üstünde.. tansaşta dalin sıvı det.2 lt, 2lik dalin yumuşatıcı hediyeli 18.90,nasıl sizce fiyatı??

edamm kızıma yaptığın güzel yorumlar için teşekkürler..

canım sadece bezi alamadım diğerleri ellerinde varsa alabiliyorsun..

rica ederimm

kızlar günaydın dünden beri benim kızın hareketleri yavaşladı doktoru arasammı yoksa beklesemmi bilemedim akşam onu düşünmekten hiç uyuyamadım cvp verirseniz sevinirim

Ayse birs saat soluna yat ve saymaya basla.on taneoldu mu tamamdir.oncesinde birseyler ye. Bir de sirtini donmus olabilir o zaman hafif oluyor hareketler.

Bu gece bambaska bir sicakti.nefes alamadim.her bir gozenegimden ayri cikti ter.yatak yastik bile nasil islandi.girdim dusa.sonra hic kurulanmadan yattim yataga.ustume hic birsey giyemedim..yavas yavas serinler insallah.allahtan bebekler bu sicakta gelmiyor.yoksa emzirmek falan yapis yapis olurduk bir de pisik olurlardi.aglardik ailecek artik

günaydın herkese, nihayet bi hafta daha bitti, bebeklere bi hafta daha yaklaştık. şu sıcaklarda normale dönse bi. hafta sonu yağmur geliyomuş azda olsa serinliycez gibi görünüyor

Ben 3.aydan beri elevit ve 5. Aydan beri balik yagi hapi kullaniyorum.demir sadece 1 hagta kullandim.saglik ocagi verdi sonra doktorum birak dedi.elevitle ikisi ayni anda gereksiz dedi.kan degerlerim iyi cok sukur

ne iğrenç bir geceydi kaç kere uyandım sıcaktan ki odada klima çalışıyo leş gibi oluyorum terden tuvalette cabası kaç kere kalktım gece bilmiyorum şimdide işyerinde sersem gibiyim kafamı masaya koyup uyuyasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…