2012 Ekim Anneleri

bendede milupa paketinden çıkan indirim kuponu var onu kullanan oldu mu acaba??

günaydın güzeller biz geldik

oğluşum 2144 gr olmuş teyzeleri ekimin ilk haftası doğum dedi doktor ama eylül 15ten sonra bekleyin dedi

kuzum benim tombik suratım ağzını açıp kapatıyodu

nstye de girdik ilk defa. çok şükür herşeyimiz gayet iyi

7 haftada 5 kilo almışım ,doktorum hala inatla ayda 1,5kg'yu geçme diyor

raporumu da aldım aysonuna kadar çalışmaya devam

bendede milupa paketinden çıkan indirim kuponu var onu kullanan oldu mu acaba??

Ben kullandım ama zor olmuştu cnm geçen sene üye olmuştum ben ozaman bebeğim düşmüştü ablamın bebeği için alacaktım gittim reyondan ürünü alıp kasaya yanaştım kuponla ama kasiyer o ürünlerin bankodunun ayrı olarak basıldığını onlardada o ürürün olmadığı söylediler bi güzel geri bıraktım bir kaç şubeyi aradı tandoğan migrosda çıktı bide oraya gitmek zorunda kalmıştım ama aldım tabiii geçen seneydi şimdi bilemiyorum

Basindan beri elevit, demir, omega, magnezyum ve hazimsizlik icinde probiyotik hap iciyorum. Sabahlari bunlari icince doyuyorum zaten:)

kızlar ben kan ilacı verdi doktor ama midemi ağrıtıyo o ilaç benim bi kaç sabah aç karnıma içtim bütün gün karnım ağrıdı ishal oldum magnezyumuda krampım olmadığı sürece içmiyorum. sadece elevit içiyorum hergün sizce yanlışmı yapıyorum

Allah bağışlasın cnm maşallah ikinizede ben nst yi merak ediyorum bayramdan sonra bakacak banada nasıl bakıyolar merak ettim

maşallah cnm yaaa
hadi gözünüz aydınnn...bana eylül son haftası dio sana nasıl ekim dior anlamadım yaww..
gerçe banada başlardan ekimin 4 ü falan diodu ama:44:

Allah bağışlasın cnm maşallah ikinizede ben nst yi merak ediyorum bayramdan sonra bakacak banada nasıl bakıyolar merak ettim

sağol canım

soluna yatırıyo canım ebe karnına bir alet takıyor .eline de bir buton veriyor bebeğin hareketlerini hissettikçe butona bas diyor

bende ilk defa girdim merak ediyodum

maşallah cnm yaaa
hadi gözünüz aydınnn...bana eylül son haftası dio sana nasıl ekim dior anlamadım yaww..
gerçe banada başlardan ekimin 4 ü falan diodu ama:44:

sağol brck teyzecik

sat 28 aralık benim ona göre 3 ekim doğum tarihimiz ,sonradan 29 eylül demişti şimdi de ekimin ilk haftası dedi

sağol canım

soluna yatırıyo canım ebe karnına bir alet takıyor .eline de bir buton veriyor bebeğin hareketlerini hissettikçe butona bas diyor

bende ilk defa girdim merak ediyodum
Ne butonu?:)
Benim göbeğime iki aleti kemerle sabitlediler, 20 dk beklettiler. Kalp atışını dinledik bizde bol bol.
Sonra grafik verdiler elimize.
Bu arada nst için ödeme yaptın mı ayrı?

canım ben elevit ve coraspırın kullanıyorum hergün bir tane

32.haftada coraspirini kesiyorlar..

Günaydınlar kızlar...
NINNI BEBE - YouTube
Ninnilerin Merdanesi - Bizim Ninniler laluask.com - YouTube
azıcık huzur dolalımmmm
ne şirin yapmışlarr
işyerindeyim açtım oğlum tepki verio heralde oynuyo:)

ayy brck sabah sabah ağladım ya ninni dinleyince ağlıyorum ben noldu bana :26: oğluma ninni söylemek için ezberleyım dıyorum her seferınde salya sümük bende şu klasik ninninin sözlerini ezberledim arada söyluyorum karnımdayken alışşsın çıkınca duydugu zaman anlar uyur diyeama bir türlü söyleyemedim ağlamak geliyor içimden yarım kalıyor
Dandini Dandini Dastana Turkish Lullaby - YouTube

oyy kıyamam kuzum sana
ben yeğenimden antiremanlıyım bi kaç ninni biliyorum:)
dandini dandini danaylık
benim oğlum 10 aylık
10 olmasın beş olsun güzellere eş olsunnn

Son düzenleme:
veeeee günaydın sevgili forumdaşlarım,ve minnak forumdaşlar eşim sizlere forumdaş adı takmıştı taaa en basından berı.. forumdaşların napıyor der arada hatrınızı sorar bende ıyıler çok şükür derim,sonra ağzım alıştı benımde adaşlarım der gibi forumdaşlarım demeye başladım çok şükür 1 hafta daha bitti darısı sağlıkla neşeyle kalan haftalara inşallah

sanada günaydın forumdaşş ayy rusların yoldaşı gibi bişii oluyo böyle diyincede

herkese günaydınnn ve hayırlı cumalar

bütün annelere ve bebişlerine sağlık sıhhatli bir gün diliyorumm

aaazzzzraaa canım bozma moralini allahın izniyle hiç bişey olmaz 6 hafta sonra bebişin sağsalim kucağında inşallahhh

BenElse tosuncuğuna maşallahhhh
ben de şu nst yi çok merak ediyorum

bu arada gece acıkan var mı benim gibi

oyy kıyamam kuzum sana
ben yeğenimden antiremanlıyım bi kaç ninni biliyorum:)
dandini dandini danaylık
benim oğlum 10 aylık
10 olmasın beş olsun güzellere eş olsunnn

en cok ta bu kısmını sevıyorum..bırde
dandını dandını danadan
bir ay dogmus anadan
kacınmamıs yaradan
Mevla korusun nazardan kısmını cok sevıyorum ama bir ay doğmus anadan derken baslıyorum yutkunmaya bu zamana kadar kı sabrım,özlemim aklıma gelıyor..sonra yaşlar boşalıyor galiba söyleyemıcem ben ninni

sanada günaydın forumdaşş ayy rusların yoldaşı gibi bişii oluyo böyle diyincede

evet yoldaş gibi doğru aslında aynı yolda yoldaşız

Sanada hayırlı cumalar cnm Allah razı olsun ben sabah namazında uyanıyorum akşamdan soğan yada sarımsaklı bişii yediysem midem kazınıyo ama su içip geri yatıyorum tabiii kahvaltıda acısını çıkarıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…