2012 Ekim Anneleri

Ne butonu?:)
Benim göbeğime iki aleti kemerle sabitlediler, 20 dk beklettiler. Kalp atışını dinledik bizde bol bol.
Sonra grafik verdiler elimize.
Bu arada nst için ödeme yaptın mı ayrı?

bilmem verdi elime bir buton bebek hareketlerini hissettikçe bas buraya dedi nst için ekstra ödeme almadılar ,sizde?

Teşekkür ederim aman iyi bari korkulacak bişiii yokmuş insan acemi olunca tırsıyo gerçi bide çatı var oda hiç olmadı sıra onda zor olan da o sanırım

korkulcak bişey yok kalp atışlarını dinliyosun kuzunun

çatı muayenesinden bende tırssıyorum :18: :18:

var mı o ninniler de you tube de onlarıda ezberleyim..pardon onlarada ağlayım çok acıklı geliyor bana
kimileri dönencesinin içindeydi:)

iyi geceler tatlı bebek,
iyi geceler minik ayaklar
iyi geceler güzel eller..
şimdi uyku zamanı
mutlu düşler zamanı
yumuşacık ay ışığı altında

herkese günaydınnn ve hayırlı cumalar

bütün annelere ve bebişlerine sağlık sıhhatli bir gün diliyorumm
ben de şu nst yi çok merak ediyorum

bu arada gece acıkan var mı benim gibi
gunaydın yavru hoşgeldinnnn
git bi gir sende merak ettim de
bende hiç girmedim..
cnm eşim acıkıyo senin gibi bu aralar geçen akşam yakaladım gece kalkmış nutella yemiş
dedim benmiyim hamile senmisin

Son düzenleme:
Ay almazlar mı? Soymaya çalışıyorlar resmen.
Bana da garip geldi ücret almaları. Eşim bankoda işlem yaptırdı, o zavallımda kuzu kuzu ödemiş. Biz 40 lira ödedik, kesintisiz 160 civarı herhalde.
Her seferinde gireceksek yandık. Ben 28 haftamda girdim, çokta erkendi nst için. Hadi dedim tatile falan çıkacağız girelim. Ama ücretli oluşu canımı sıktı açıkçası.
Büyük bir saçmalık olarak görüyüyorum nst ücretini, zaten muayene ücreti veriyorsun bir dünya.

ayyyyyy şu ninni işini bende beceremiyorum ağlarım hemen
şarkı söylesek olmaz mı

benim de gece uyanınca midem bulanıyo açlıktan sanırım çünkü bişey yiyince hemen geçiyo
bebişler büyüdükçe biz de ne var ne yok bitiriyolar daha çok yemeliyiz

zaten öyle dicem şeyyy ben nst ye gircem
doktor: sebep?
ben: hiçç merak ettim de nerden giriliyo acaba çıkış ne taraftan
sen de geceleri kocişi yalnız bırakma bak mutfakta doğurur falan

zaten öyle dicem şeyyy ben nst ye gircem
doktor: sebep?
ben: hiçç merak ettim de nerden giriliyo acaba çıkış ne taraftan
sen de geceleri kocişi yalnız bırakma bak mutfakta doğurur falan

benim gittiğim hastanedede alıyorlar nts ücreti..
heryerde var demekki..
ay şuan bana normal doğum cesareti geldi
halbuki akşam sezeryandanda korktum kuzenimin eşi yaptı sezişle..
sonra gelip karnını temizliolarmış bastırıyolarmış çok tırstım laaa
içindekiler boşalsın die alttanda el atıyolar heralde...
zaten ben el yemekten korkuyorumm:18::18:
dedim sus keşke hiç anlatmayaydın

aaa nst den para alıyolar ilk defa duydum
şimdiye kadar nst ye giren arkadaşlarımdan böyle bişey duymadım
harbiden adam soyuyo bazı hastaneler
benden para isterlerse no stres deyip giderim

nst cihazından cihazına fark ediyor. bazı cihazlar bebeğin hareketlerini kendi biliyor bazılarında butona basmak gerekiyor.
ilaç konusunu şundan merak ettim. bi taraftan kanımız yükselsin diye demir içiyoz, bi taraftan da demir kabızlık yapıyo diye bağırsak düzenleyici içiyoz.ilaç ilacı doğuruyor. bana demiri günde 2 dedi ben gün aşırı içiyorum. aç karna midede sıkıntı yapabileceğini söyledi, yemeklerden bir saat sonra meyveyle(c vitamini açısından zengin) içmemi önerdi.

günaydın anneler ve bebişleriii güne ninnilerle mi başladınız ne güzel kızlar ben yeni doğan bebeğe nasıl bakacağımı bilmiyorum:18: bebeğime zarar vermekten yada yanlış bişi yapmaktan korkuyorum. detaylı bilgiler için önrdgnz bir site yada kitap var mıı:26:

hadii ya benim hastane de alıyosa bende ve bebişte stres falan yok derim
:18::18::18:yaa gerçekten sezeryanda da mı elleme var bak bunu ilk kez duydum :18::18:
ama uyuşuk olduğun için hissetmiyosundur bırak elleyiversinler acımasında napıyolarsa yapsınlar
çok korkuyorum normal doğumdan :18:
her türlü sezeryana açığım

benim arkadaşım yenidoğandan 2 paket kullanmış.sık sık değiştirmek gerekiyor altını diyor.şimdi bebek 1 aylık.Tabi kilo da aldı ama hala yenidogan kullanıyor.tereddütte kalıyorsanız bebek dogduktan sonra alın bez paketin içinde kaç tane var ona da baglı tabi.huggies kullanıyor jumbo paketlerden

o değilde doğuma kadar bayağı bi kurcalıyacaklar galiba cem yılmaz doktora diyoya hani kardeşim ne kurcalayıp duruyon biz okadar kurcalamadık diyee

sende benim gibi korkak tavuksun demekk
ya bilmiyorum öyle dedi ama korktumda çok soramadım
belki sadece karnına bastırıyodur.geleni temizliodur

bari güzel şarkılar söylede çocuğun içi kararmasın şöyle evli mutlu çocuklu felan söyle neşelensin bebiş :))))))

dama çıkmış bir güzel delilo delilo destane yle başlarım bir taş attım pencereye tııkkk dedi ile bitiririm merak etme
kızımda mendil sallayarak uyur artık

o değilde doğuma kadar bayağı bi kurcalıyacaklar galiba cem yılmaz doktora diyoya hani kardeşim ne kurcalayıp duruyon biz okadar kurcalamadık diyee

haklı valla ben çatı muayenesi yaptırmam zaten benim doktor doğum zamanı yaptırıyomuş seviyorum ben bu doktorumu ya

sende benim gibi korkak tavuksun demekk
ya bilmiyorum öyle dedi ama korktumda çok soramadım
belki sadece karnına bastırıyodur.geleni temizliodur

sen de korkut beni sonra çok ta soramadım deyip kenara çekil
neyse uyuşukken her türlü temizliğe açığım

kızlar gunaydınlar.bugun bıraz serın mı ne hava.? ya kızlar bendce endıse etmeyın bebek konusunda bırsey bılmıyorum dıye.bence kucagına aldıktan sonra hersey kendılıgınden gelıyor.herkes anasının karnında ogrenmedı nede olsa.ben nasıl bılıyorsam oyle yapıcam kımseyı sokmıkycam araya

en iyi bildiğim şey hiç bişiii bilmediğimdir bide başta bebeğin göbek bağı korkutoyo beni yaaa

sen de korkut beni sonra çok ta soramadım deyip kenara çekil
neyse uyuşukken her türlü temizliğe açığım
ben epiduralde yapamam genel anestezi istiyorum..
doktora dicem odaya almadan temizlesin ne yapacaksa ben çok tırsıyom dicem ayılmadan yapsa keşke
ama odaya gelip yapıyomuş uyuz kadınlar..ama heryerde yapmıyolar nettende baktımda benim gittiğim hastanede vardır belki..yada kan gelmeyince yapıyo olabilirler.benim hastanedede sonda olayı yok bu güzel

Son düzenleme:
Kizlar ben nstye iki farkliyerde girdim.bir canakkalede dustugumde.iki kendi doktorumda.doktorumda 10 tl verdik.digeri dev.hastanesiacildeydi.ikisinde de sirt ustu yattim.iki kemerle iki farkli alet baglandi.birikalbi biri hareketleri ve sanci icin. Birinde elimde dugme vardi hareket ettikce basmam icin.ama digerinde yoktudugme o makina sanirim kendi algiliyordu.
Bu arada sezeryanda karni ellemek kurcalamaktan bahsedilmis.eeee plesantanin sezeryanda nasil cikacagini dusundunuz ki.tabiki de elle.birde pis kanaksindiye bastiriyorlar.cokkkk onemli birseyinkalmamasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…