- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Ne butonu?:)
Benim göbeğime iki aleti kemerle sabitlediler, 20 dk beklettiler. Kalp atışını dinledik bizde bol bol.
Sonra grafik verdiler elimize.
Bu arada nst için ödeme yaptın mı ayrı?
Teşekkür ederim aman iyi bari korkulacak bişiii yokmuş insan acemi olunca tırsıyo gerçi bide çatı var oda hiç olmadı sıra onda zor olan da o sanırım
kimileri dönencesinin içindeydi:)var mı o ninniler de you tube de onlarıda ezberleyim..pardon onlarada ağlayımçok acıklı geliyor bana
gunaydın yavru hoşgeldinnnnherkese günaydınnn ve hayırlı cumalar
bütün annelere ve bebişlerine sağlık sıhhatli bir gün diliyorumm
ben de şu nst yi çok merak ediyorum
bu arada gece acıkan var mı benim gibi
Ay almazlar mı? Soymaya çalışıyorlar resmen.bilmem verdi elime bir buton bebek hareketlerini hissettikçe bas buraya dedinst için ekstra ödeme almadılar ,sizde?
korkulcak bişey yok kalp atışlarını dinliyosun kuzunun
çatı muayenesinden bende tırssıyorum :18: :18:
en cok ta bu kısmını sevıyorum..bırde
dandını dandını danadan
bir ay dogmus anadan
kacınmamıs yaradan
Mevla korusun nazardan kısmını cok sevıyorum ama bir ay doğmus anadan derken baslıyorum yutkunmayabu zamana kadar kı sabrım,özlemim aklıma gelıyor..sonra yaşlar boşalıyor galiba söyleyemıcem ben ninni
evet yoldaş gibidoğru aslında aynı yolda yoldaşız
Sanada hayırlı cumalar cnm Allah razı olsun ben sabah namazında uyanıyorum akşamdan soğan yada sarımsaklı bişii yediysem midem kazınıyo ama su içip geri yatıyorum tabiii kahvaltıda acısını çıkarıyorum:)
kimileri dönencesinin içindeydi:)
iyi geceler tatlı bebek,
iyi geceler minik ayaklar
iyi geceler güzel eller..
şimdi uyku zamanı
mutlu düşler zamanı
yumuşacık ay ışığı altında
gunaydın yavru hoşgeldinnnn
git bi gir sende merak ettim de
bende hiç girmedim..
cnm eşim acıkıyo senin gibi bu aralar geçen akşam yakaladım gece kalkmış nutella yemiş
dedim benmiyim hamile senmisin
zaten öyle dicemşeyyy ben nst ye gircem
doktor: sebep?
ben: hiçç merak ettim denerden giriliyo acaba çıkış ne taraftan
sen de geceleri kocişi yalnız bırakma bak mutfakta doğurur falan
Ay almazlar mı? Soymaya çalışıyorlar resmen.
Bana da garip geldi ücret almaları. Eşim bankoda işlem yaptırdı, o zavallımda kuzu kuzu ödemiş. Biz 40 lira ödedik, kesintisiz 160 civarı herhalde.
Her seferinde gireceksek yandık. Ben 28 haftamda girdim, çokta erkendi nst için. Hadi dedim tatile falan çıkacağız girelim. Ama ücretli oluşu canımı sıktı açıkçası.
Büyük bir saçmalık olarak görüyüyorum nst ücretini, zaten muayene ücreti veriyorsun bir dünya.
benim gittiğim hastanedede alıyorlar nts ücreti..
heryerde var demekki..
ay şuan bana normal doğum cesareti geldi
halbuki akşam sezeryandanda korktum kuzenimin eşi yaptı sezişle..
sonra gelip karnını temizliolarmış bastırıyolarmış çok tırstım laaa
içindekiler boşalsın die alttanda el atıyolar heralde...
zaten ben el yemekten korkuyorumm:18::18:
dedim sus keşke hiç anlatmayaydın
ayyyyyy şu ninni işini bende beceremiyorum ağlarım hemen
şarkı söylesek olmaz mı
Sen tecrübeli annesin, daha iyi bilirsin doğal olarak.
Yanlış hatırlamıyorsam 1. numara 2-5 kg, 2 numara 3-6 kg, 3 numara 4-9 kg. Birbirine yakın ölçülerde.
Dediklerini dikkate alacağım. İndirim falan denk gelirse yine 2 numara en az 2 tane alırım kısmetse.
hadii ya benim hastane de alıyosa bende ve bebişte stres falan yok derim
:18::18::18:yaa gerçekten sezeryanda da mı elleme var bak bunu ilk kez duydum :18::18:
ama uyuşuk olduğun için hissetmiyosundurbırak elleyiversinler acımasında napıyolarsa yapsınlar
çok korkuyorum normal doğumdan :18:
her türlü sezeryana açığım
hadii ya benim hastane de alıyosa bende ve bebişte stres falan yok derim
:18::18::18:yaa gerçekten sezeryanda da mı elleme var bak bunu ilk kez duydum :18::18:
ama uyuşuk olduğun için hissetmiyosundurbırak elleyiversinler acımasında napıyolarsa yapsınlar
çok korkuyorum normal doğumdan :18:
her türlü sezeryana açığım
bari güzel şarkılar söylede çocuğun içi kararmasın şöyle evli mutlu çocuklu felan söyle neşelensin bebiş :))))))
o değilde doğuma kadar bayağı bi kurcalıyacaklar galiba cem yılmaz doktora diyoya hani kardeşim ne kurcalayıp duruyon biz okadar kurcalamadık diyee
sende benim gibi korkak tavuksun demekk
ya bilmiyorum öyle dedi ama korktumda çok soramadım
belki sadece karnına bastırıyodur.geleni temizliodur
kızlar gunaydınlar.bugun bıraz serın mı ne hava.? ya kızlar bendce endıse etmeyın bebek konusunda bırsey bılmıyorum dıye.bence kucagına aldıktan sonra hersey kendılıgınden gelıyor.herkes anasının karnında ogrenmedı nede olsa.ben nasıl bılıyorsam oyle yapıcam kımseyı sokmıkycam araya
ben epiduralde yapamam genel anestezi istiyorum..sen de korkut benisonra çok ta soramadım deyip kenara çekil
neyse uyuşukken her türlü temizliğe açığım
sende benim gibi korkak tavuksun demekk
ya bilmiyorum öyle dedi ama korktumda çok soramadım
belki sadece karnına bastırıyodur.geleni temizliodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?