günaydın güzeller biz geldik
oğluşum 2144 gr olmuş teyzeleriekimin ilk haftası doğum dedi doktor ama eylül 15ten sonra bekleyin dedi
kuzum benim tombik suratım ağzını açıp kapatıyodu
nstye de girdik ilk defa. çok şükür herşeyimiz gayet iyi
7 haftada 5 kilo almışım ,doktorum hala inatla ayda 1,5kg'yu geçme diyor
raporumu da aldım aysonuna kadar çalışmaya devam
kızlar günaydınnnnn umarım herkesler iyidirrrrr....ama ben değilim nezle oldummmmm
ben epiduralde yapamam genel anestezi istiyorum..
doktora dicem odaya almadan temizlesin ne yapacaksa ben çok tırsıyom dicemayılmadan yapsa keşke
ama odaya gelip yapıyomuş uyuz kadınlar..ama heryerde yapmıyolar nettende baktımda benim gittiğim hastanede vardır belki..yada kan gelmeyince yapıyo olabilirler.benim hastanedede sonda olayı yok bu güzel
sen benden de korkaksın bak ben epidural istiyom ya bu temizlik dediğin ameliyat sırasında olmalı zaten yani bence
odada ne işleri var temizlik falan bütün işlerini ameliyathanede bitirsinler işte
sonda yoksa nası yapıcan çişi
günaydın anneler ve bebişleriiigüne ninnilerle mi başladınız ne güzel kızlar ben yeni doğan bebeğe nasıl bakacağımı bilmiyorum :18: bebeğime zarar vermekten yada yanlış bişi yapmaktan korkuyorum. detaylı bilgiler için önrdgnz bir site yada kitap var mıı:26:
mrb kızlar bugün kontrolümüz vardı ve moralim bozuk döndüm benim 15 gün önce çıkan plasentada hiç görünmeyen bir damar ççıktı buda kanamalı doğum riskimi tekrar ortaya çıkardı bebeğim iyi hamd olsun 31+4 1700 gram olmuş doktorum iyi dedi ama 1 kere daha 15 günde bir gidicem sonra 10 günde bir inanın hatırlayamıyorum bile sadece akreata değil şuan olursa söylerim dedi bu şekilde durursa 2 ünite kan yeterli olablir 6 hafta sonra alırız dedi saat 12 den beri ağlıyorum korkudan...
:44::44::44: ooff nasıl doğurcaz yaaa :44::44:
kızlar günaydınnnnn umarım herkesler iyidirrrrr....ama ben değilim nezle oldummmmm
sen benden de korkaksın bak ben epidural istiyom ya bu temizlik dediğin ameliyat sırasında olmalı zaten yani bence
odada ne işleri var temizlik falan bütün işlerini ameliyathanede bitirsinler işte
sonda yoksa nası yapıcan çişi
allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsin
bugün cuma bol bol dua edelim
geçmiş olsun canım nası becerdin nezle olmayı klimama mı ?
Eger sezeryan olrsam genel anestezi asla istemem.cunku bebegimin ciktigi ani gormek,yanagima dayadiklarinda koklamakisterim.aglayisini duymak isterim.zaten dikis aninda panige kapilirsan 5-10 dk uyutuyorlar igneyle.genek
L anesteziden uyannma asamasi zor.bebegi tutamayacaksin bir sure,sacmalayacaksin.vucuttan atmasi z o narkazu ben tum anlara ssahit olmak istiyorum.genel anestezide bi uyuyorsun.hooooop bi uyaniyorsun bebek olmus.herkes toplanmis.bebek kucaktankucaga gezmis.enson sengoreceksin.bana gore degil.
aslına bakarsan en güzeli ama ben gerçekten çok korkuyorum allah hepimizin yardımcısı olsunkızlar doktorunuza güveniyosanız bırakın kendinizi ona meyve olgunlaşınca ağaçtan düşmesi kolay olurmuş normal doğumu öyle tabir etmişler bebeğinize ve doktorunuza güvenin normal seğrederse herşey normal doğumdan şaşılmamalı benceherkese kolay doğum nasip etsin Allah inşallah
Hayır kocamdan bulaştı o nezle olmuştu yatakları ayırmamıza rağmen bulaşmasın diye bulaştıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?