2012 Ekim Anneleri

cimeka ben ayılınca yapıldığını bilmiyodum cnm..normal bastırılması tabikide:26:
ay yok ben doğurmucam bu oğlanı kalsın içimde ya

maşallah canım bebeğine

bu arada herkese günaydın ilk defa uyumuşum sanırım yorgun düştüm kafam yorgun

sen benden de korkaksın bak ben epidural istiyom ya bu temizlik dediğin ameliyat sırasında olmalı zaten yani bence
odada ne işleri var temizlik falan bütün işlerini ameliyathanede bitirsinler işte
sonda yoksa nası yapıcan çişi

altıma yaparım
o sondanın acısını duymaktansa hihi
yok ben epidural olamam ben korkudan ölürüm o anda sanırım
bide çok bel baş ağrısı kalıyo diyolar güvenemiyorum zaten

merhaba canim ben uzman tv'den yararlandim biraz Ebe Asude Oflaz videolar� > en çok izlenenler - UZMANTV
merak etme yanlis bir sey yapmayacaksin :) saglicakla gelsin miniklerimiz

canim benim cok sukur bebeginin durumu iyiymis, sende kendini uzme Allahin izniyle hersey yolunda gidecek, sende buna inan kendini sikma canim, artik dogumlarimiz basladi mi birbirimize dua edicez dogumlar bittimi daha burda cok sey paylascaz

Selam Kızlar
dün bebişimizin odasının perde siparişini verdik
aklıma birşey takıldı, aranızda bilen anlayan varsa yardımcı olabilirse sevinirim. ölçüler verildi sipariş açıldı ama bugün yükseklik bildirmem istendi, bende akşam eve gidince tavandan yere kadar olan ölçüyü aldım ama daha bildirmedim. perdenin yerlerde sürünmesini istemiyorum, perdeciye tam ölçüyü mü vereyim yoksa bir kaç cm eksik mi?:44::44::44:

Eger sezeryan olrsam genel anestezi asla istemem.cunku bebegimin ciktigi ani gormek,yanagima dayadiklarinda koklamakisterim.aglayisini duymak isterim.zaten dikis aninda panige kapilirsan 5-10 dk uyutuyorlar igneyle.genek
L anesteziden uyannma asamasi zor.bebegi tutamayacaksin bir sure,sacmalayacaksin.vucuttan atmasi z o narkazu ben tum anlara ssahit olmak istiyorum.genel anestezide bi uyuyorsun.hooooop bi uyaniyorsun bebek olmus.herkes toplanmis.bebek kucaktankucaga gezmis.enson sengoreceksin.bana gore degil.

kızlar doktorunuza güveniyosanız bırakın kendinizi ona meyve olgunlaşınca ağaçtan düşmesi kolay olurmuş normal doğumu öyle tabir etmişler bebeğinize ve doktorunuza güvenin normal seğrederse herşey normal doğumdan şaşılmamalı benceherkese kolay doğum nasip etsin Allah inşallah

cuma günleri iyice pilim bitmiş oluyor benim ,cuma cumartesi resmen ölü gibi çalışıyorum o kadar sıkıldım ki

Kızlar valla ben kendimi son ana kadar yürekli görüyorummmm... Normal doğumda ısrarcıyım son ana kadar yada dayanabildiğim yere kadar dayanmayı planlıyorum epiduralsiz sezaeryansız zaten 3 aydır benim kızın başı aşağıda normal doğum pozisyonunda duruyor. Şimdilik bir engel yok normal doğum için 31 de gidip çalışabilir raporumu alacağım bende bakalım ogünkü muaynede ne olcak:))

kesinlikle katılıyorum sonuçta uyuşuk oluyoz ben de her anına şahit olmak istiyorum

aslına bakarsan en güzeli ama ben gerçekten çok korkuyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

Hayır kocamdan bulaştı o nezle olmuştu yatakları ayırmamıza rağmen bulaşmasın diye bulaştıııı

oyyy kıyamam dikkat et kendine canım

herkese günaydın kızlar... şeker yüklemesinde benim şekerim biraz yüksek çıkmıştı ama diabet tanısı konmadı . doktorum diet verdi onu yapıyordum.
doktor kontrolümüzde kilo verdiğimi söyledi doktor ve biraz dietimi genişletti bakalım şekerin ne kadar yükselecek, çok yükselirse insülin başlarız dedi. moralim bozuldu. var mı içinizde şekeri yüksek olan siz nasıl bir yol izliyorsunuz?

kızlar bende normal doğumdan yanayım ama aşırı korkak bir insanımm.heleki bu doğum konusunda..
alttan muayene hiç olmamış ve olmaya korkan bi insanım..
kendime güvenemiyorum

azracım sağol canım üzme kendini sende inşallah kuzucuk hiç problemsiz doğacak. arkadaşların dediği gibi ne kadar negatif doktorun sürekli korkutuyor

ege2011 geçmiş olsun dikkat et kendine

babyform bende normal istiyorum inşallah :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…