2012 Ekim Anneleri

cuma günleri iyice pilim bitmiş oluyor benim ,cuma cumartesi resmen ölü gibi çalışıyorum o kadar sıkıldım ki

allah güç kuvvet versin canım
eminim çok zordur biz evde rahat rahat oturuyoz siz çalışanlar
karnındaki tosuncuğu düşün onun için çalışıyosun inşallah hayırlı bir evlat olur sana

allah güç kuvvet versin canım
eminim çok zordur biz evde rahat rahat oturuyoz siz çalışanlar
karnındaki tosuncuğu düşün onun için çalışıyosun inşallah hayırlı bir evlat olur sana

Allah razı olsun canım inşallah

sırf onunla doğumdan sonra daha fazla vakit geçirmek için sıkıyoru dişimi zaten ya sabır diye diye

kilo verince diyetini hafiflrttimi yani? bende 100 lük yüksek çıktı...eve ölçüm cihazı aldım 2 gün ölçtüm hep düşük açıkçası şimdi biraz daha az dikkat ediyorum. Bir dahiliyeciye ve eğer düzgünse sağlık ocağındaki ebe ile görüş derim ben öyle yaptım ve onlar beni rahatlattı...

vücudumuz müsaitse bence ona bi şans vermeliyiz umarım herkes için sorunsuz kontroller geçirmeyi diliyorum tahlillerimiz vs yolunda giderde normal doğururuz çünkü korkunun ecele faydası yok bu çocuk öyle yada böyle çıkacak;çıkmazsa sorun zaten dua edelim bol bol yürüyelim,suyumuzu eksik etmeyelim gerisi Allaha kalmış:26:

Eksik ver canımmmm

Ben o hatayı mutfak perdem de yaptım yerlerde sürünüyor

cimeka ben ayılınca yapıldığını bilmiyodum cnm..normal bastırılması tabikide:26:
ay yok ben doğurmucam bu oğlanı kalsın içimde ya

kızlar banada normaldoğum yapanlar sakın normal doğum düşünme diyorlar iyide nasıl düşünmeyim sezeryan zorunlu olmadıkça yasaklanmadımı normal doğum bebek açısından daha riskliymiş sezerayn değilmiş ama oda annenin daha geç ayaklanması demek
offf şaştım kaldım dr umlada daha konuşmadım ama büyük ihtimal normal dicekkk ayy ben ikisindende korkuyorumm Allah hepimize yardım etsin en hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallahhhh

yani aslında şekerin yüksek olması anne için çok tehlikleli bir durum değilmiş. ama şeker yüksek olursa bebekte annenin şekerini düşürmek için insülin salgısını artırıyormuş ve bu da doğum sonrası bebekte şeker düşüklüğüne neden oluyormuş. kilo verdiğimi görünce şekeri direk olarak değil ama biraz meyva ve ekmek artışı ile almamı söyledi. bende hergün evde ölçüyorum toklukların 130un altında olması önemliymiş.

yani aslında şekerin yüksek olması anne için çok tehlikleli bir durum değilmiş. ama şeker yüksek olursa bebekte annenin şekerini düşürmek için insülin salgısını artırıyormuş ve bu da doğum sonrası bebekte şeker düşüklüğüne neden oluyormuş. kilo verdiğimi görünce şekeri direk olarak değil ama biraz meyva ve ekmek artışı ile almamı söyledi. bende hergün evde ölçüyorum toklukların 130un altında olması önemliymiş.

çevremde normal doğum yapanlar çok zor evet ama çektiğin acı doğunca bitiyor diyor..
akışınamı bıraksam diyorum..iyice kararsız kaldım

Canim ben sdece 1 paket dalan aldim yumusaticiya gerek yok diyolar,herseyini yikadim ve yetti ki 10 makinadan fazla yikamisimdir battaniye nevresimler dahil:))

şu anda ilaç ne kullanıyorsunuz? ben 3. aydan beri elevit, son 1 aydır demir.

Ben su an kan hapi kullaniyorum dun ikiye cikartti drum baya dusuk cikti kanim,vi de magnezyum,coraspirini 29 haftada biraktirdi.b

Kan uyusmazligina kafam takildi ben ilk dusukte igne oldum,bunda da 9. Haftada kanamam olunca yine oldum,simdi bu haftalarda bisey daha mi gerekiyor???kafam takildi...

Benelse masaallah kuzuna benim oglan minnak kalicak valla sizin tosunlarin yaninda

Serranur panik yapma canim,skin olup biseyler ye uzan ya da geriye dogru yaslan isteysen ve stres yapma hissediyolar cunku,kipirdayacaktir,10 a kadar saymaya calis

Bu arada esim dgunumu unutmamis dun disari ciktik ablamlarla yemege gittim,ama en guzeli ablam biraz kendisi biraz arastirarak bir mektup yazmis oglumun agzindan ama agladim cok guzeldiiii,uzun olmasa yazicam:)))

Benim kociste gece tatli turlarinda dun de elinde pasta takiliyodu 3 civari...

Brck kiz ne icini bosaltmasi noluyoya valla ben korkuyorum,benim dr catiya 37-38 de bakicam dedi ve guldu;bence yuzumdeki dehset ifadesine gulmustur:))))

bende bebek ve benim için hayırlısı ne ise o olsun diyorum...her ikiside hem çok zor hem çok kolay...birazda şans meselesi sanırım kimisi hastane bahçesinde doğuruyor kimisi hastaneye yatıp günlerce sancıdan kıvarınıyor doğumu çok zor oluyor...kısmetimizde ne varsa onu yaşayacağız...ben doğumu değil doğumdan sonra bebeği görceğim ilk anı düşünüyorum hep öyle olunca korku kalmıyor...allahım yaaa buruşuk şeyler...ellerine ayaklarına dokunacağım anı düşündükçe ayaklarım yerden kesiliyor amannn diyorum herşey olacağına varır :)

benim 2 gündür ölçümlerimde açlık 69 ve toklukta 78-90-98 öyle çıkıyor daha hiç 100 üzeri olmadı...böyle oluncada çok takmıyorum...sağlık ocağı hamilelikte şeker bazı haftalarda biraz yükselir bazen düşer normal dedi...çok katı kurallarla yapma diyeti sadece ekstra şeker almamaya çalış dedi.. bakalım şimdi birkaç gün geçsin yine ölçüm yapıcam ne çıkacak

Kendimi anormal hissettim simdi.cunku iki dogumdan da korkmuyorum.ama yaklastikca ne olur bilemem.sanirim sadece sonuca odaklandigim icin.dogum fotolarindaki anne bebekleri goruyorum yanak yanaga ikisi de huzur icinde.sonraki guzel anlari hayal ediyorum.hatta tarildeyken seneye kizimla beraber gireriz denize diyordum.bebegin cikma asamasinda degilim daha.allah hayirlisini versin.her sekilde de bazi sikintilar olacagi kesin.sapasaglam girip dikisli cikacagiz sonucta.girmeden onceki gibi olmayibeklemiyoruz henen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…