oyyy kıyamamdikkat et kendine canım
cuma günleri iyice pilim bitmiş oluyor benim ,cuma cumartesi resmen ölü gibi çalışıyorumo kadar sıkıldım ki
Sağol canım benimmmm geçcek die umudum var bol bol meyva yiyorummm.... Allah beterinden korusun
allah güç kuvvet versin canım
eminim çok zordur biz evde rahat rahat oturuyoz siz çalışanlar
karnındaki tosuncuğu düşün onun için çalışıyosun inşallah hayırlı bir evlat olur sana
kızlar günaydınnnnn umarım herkesler iyidirrrrr....ama ben değilim nezle oldummmmm
herkese günaydın kızlar... şeker yüklemesinde benim şekerim biraz yüksek çıkmıştı ama diabet tanısı konmadı . doktorum diet verdi onu yapıyordum.
doktor kontrolümüzde kilo verdiğimi söyledi doktor ve biraz dietimi genişletti bakalım şekerin ne kadar yükselecek, çok yükselirse insülin başlarız dedi. moralim bozuldu. var mı içinizde şekeri yüksek olan siz nasıl bir yol izliyorsunuz?
azracım sağol canımüzme kendini sende inşallah kuzucuk hiç problemsiz doğacak. arkadaşların dediği gibi ne kadar negatif doktorun sürekli korkutuyor
ege2011 geçmiş olsun dikkat et kendine
babyform bende normal istiyorum inşallah :13:
çok geçmiş olsun Allah şifa versin bol su içmeyide unutma cnm
Selam Kızlar
dün bebişimizin odasının perde siparişini verdik
aklıma birşey takıldı, aranızda bilen anlayan varsa yardımcı olabilirse sevinirim. ölçüler verildi sipariş açıldı ama bugün yükseklik bildirmem istendi, bende akşam eve gidince tavandan yere kadar olan ölçüyü aldım ama daha bildirmedim. perdenin yerlerde sürünmesini istemiyorum, perdeciye tam ölçüyü mü vereyim yoksa bir kaç cm eksik mi?:44::44::44:
ben epiduralde yapamam genel anestezi istiyorum..
doktora dicem odaya almadan temizlesin ne yapacaksa ben çok tırsıyom dicemayılmadan yapsa keşke
ama odaya gelip yapıyomuş uyuz kadınlar..ama heryerde yapmıyolar nettende baktımda benim gittiğim hastanede vardır belki..yada kan gelmeyince yapıyo olabilirler.benim hastanedede sonda olayı yok bu güzel
cimeka ben ayılınca yapıldığını bilmiyodum cnm..normal bastırılması tabikide:26:
ay yok ben doğurmucam bu oğlanı kalsın içimde ya
kilo verince diyetini hafiflrttimi yani? bende 100 lük yüksek çıktı...eve ölçüm cihazı aldım 2 gün ölçtüm hep düşük açıkçası şimdi biraz daha az dikkat ediyorum. Bir dahiliyeciye ve eğer düzgünse sağlık ocağındaki ebe ile görüş derim ben öyle yaptım ve onlar beni rahatlattı...
kilo verince diyetini hafiflrttimi yani? bende 100 lük yüksek çıktı...eve ölçüm cihazı aldım 2 gün ölçtüm hep düşük açıkçası şimdi biraz daha az dikkat ediyorum. Bir dahiliyeciye ve eğer düzgünse sağlık ocağındaki ebe ile görüş derim ben öyle yaptım ve onlar beni rahatlattı...
kızlar banada normaldoğum yapanlar sakın normal doğum düşünme diyorlar iyide nasıl düşünmeyim sezeryan zorunlu olmadıkça yasaklanmadımı normal doğum bebek açısından daha riskliymiş sezerayn değilmiş ama oda annenin daha geç ayaklanması demek
offf şaştım kaldım dr umlada daha konuşmadım ama büyük ihtimal normal dicekkk ayy ben ikisindende korkuyorumm Allah hepimize yardım etsin en hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallahhhh
Canim ben sdece 1 paket dalan aldim yumusaticiya gerek yok diyolar,herseyini yikadim ve yetti ki 10 makinadan fazla yikamisimdir battaniye nevresimler dahil:))tüh be,eee nivealar falan var heps mi?? neyse nasip,ben tansaşa soracağım..
bu arada ben de dalan roxy aldım ama kullanmadım henüz,bir de umuşatıcıya gerek yok yazıyor üstünde.. tansaşta dalin sıvı det.2 lt, 2lik dalin yumuşatıcı hediyeli 18.90,nasıl sizce fiyatı??
edamm kızıma yaptığın güzel yorumlar için teşekkürler..
şu anda ilaç ne kullanıyorsunuz? ben 3. aydan beri elevit, son 1 aydır demir.
kızlar banada normaldoğum yapanlar sakın normal doğum düşünme diyorlar iyide nasıl düşünmeyim sezeryan zorunlu olmadıkça yasaklanmadımı normal doğum bebek açısından daha riskliymiş sezerayn değilmiş ama oda annenin daha geç ayaklanması demek
offf şaştım kaldım dr umlada daha konuşmadım ama büyük ihtimal normal dicekkk ayy ben ikisindende korkuyorumm Allah hepimize yardım etsin en hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallahhhh
yani aslında şekerin yüksek olması anne için çok tehlikleli bir durum değilmiş. ama şeker yüksek olursa bebekte annenin şekerini düşürmek için insülin salgısını artırıyormuş ve bu da doğum sonrası bebekte şeker düşüklüğüne neden oluyormuş. kilo verdiğimi görünce şekeri direk olarak değil ama biraz meyva ve ekmek artışı ile almamı söyledi. bende hergün evde ölçüyorum toklukların 130un altında olması önemliymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?