2012 Ekim Anneleri

kızlar bende normal doğumdan yanayım ama aşırı korkak bir insanımm.heleki bu doğum konusunda..
alttan muayene hiç olmamış ve olmaya korkan bi insanım..
kendime güvenemiyorum

Alttan oldugu muyenenin sayisisni bilmeyen biri olarak diyorum ki korkma brck korkma:))))

çevremde normal doğum yapanlar çok zor evet ama çektiğin acı doğunca bitiyor diyor..
akışınamı bıraksam diyorum..iyice kararsız kaldım
öyleymiş canım ama dikiş falan çok zor oluyomuş...yaa aynen bende senin gibi düşünüyorum akışına bırakayım diyorum ama bi yanımda sezeyan diyor sonra tekrar normal olsun diyorum :18::18: hayırlısı olsun hakkımızda

aynen şans meselesi benim bi komşu 2 çocuğu vardı ikisinide normal çok rahat doğurmuş 3. ye hamile kaldı oda normal olur dedi dr normal doğum yaptı ama ben hiç böyle olmamıştım dedi çok zor olmuş...yani şansımıza artık...en güzel yanıda bebeğimize kavuşmak olacak ne şekilde olursa olsun ama

kızlar doktoruma baştan bende kızmıştım niye hemen söyledi diye ama başka topikteki plasentalı arkadaşları okusanız seninki bişey demiyor dersiniz adam olacağı söylüyor sonradan piyasaya çıkan bir damar ama malum olurya buraya çıktı diye yazdığımda bile çıkmadığını hissediyordum kısmet artık allahın takdiri ömrümüz dolduysa elden bşey gelmez ama yiyecek ekmeğimiz varsa kurtuluruz işin doğrusu bu tabi insan geride kalacaklarrı neyse neyse iyi düşünücem inşallah iyi olackkkkkkkkkkkkkkk

senin değerlerin çok iyiymiş canım ya benim açlık 90-100 arası çıkıyo. mesela kavaltıda 2 dilim kepekli ekmek peynir ve domates salatalık gibi şekersiz şeyler yiyorum tokluk 1.saatim 120-125 falan çıkıyo...

Canım hemen kötüyü düşünmek niye ki zaten? Bir müslüman umudunu hiç yitirmemeli. Hem peygamber efendimiz bir mesele karşısında asla olumsuz düşünmezmiş. Nolur canını sıkma; Allah'a güven ve sığın

altıma yaparım
o sondanın acısını duymaktansa hihi
yok ben epidural olamam ben korkudan ölürüm o anda sanırım
bide çok bel baş ağrısı kalıyo diyolar güvenemiyorum zaten

sondayı nası takıyolar nereye takıyolar banada takmasınlar ben altıma bez bağlatır altıma yaparım

Ayy yiyelim onu paşayı yaaa Zaten normal doğumsa ne zaman olacağı belli olmaz ki. Bebeklerin sadece%2si beklenen doğum tarihlerinde doğarmış. Bende 20 eylülden sonra her an gelebilir diyorum çevreme. Öyle hazırladım kendimi. Benim bdt 12 ekim. Eğer 12 ekimi beklerse çok bozulacağım

banada doktorum aynen böyle söyledi bebek anneye yardımcı oluyomuş insülin salgılamasında buda ileride bebekte şeker görülme olasılığı demekmiş bide şeker varsa anne karnındaki bebek iri oluyomuş suyu fazla oluyomuş böbreklerine giden yollarda genişleme oluyomuş.bebeğin iirii olması demek normal doğumun zor olması demekmiş ve iri olduğu için omuzları geniz olduğu için çıkarken sıkışma ve buna bağlı felçte olabiliyomuş yani tehlikeli umarım yenebiliriz şu şekeri bende 2 gündür diyet yapıyorum umarım faydası olur

herkese selamlar..bizde doktordan geldik şimdi..kızım 6 gün geriden geliyordu şükür 4 güne düşşmüş..kızım 1750 gr olmuş ve yaklaşık 43 cm.ilk kez nts ye girdim..garip ve sıkıcıydı..ama biraz sancım çıkmış ..normalde kontrolüm 2 hafta sonra olmasına rağmen haftaya sadece gelip nts gir dedi doktorum.her hafta nst isteyecekmiş..kızım zaten küçük bir de erken gelmez inş...

aynen bende sen gibyim deli cesaretimidir nedir hiç tırsmıyorum iki ihtimalide düşünüyorum ikiside korkutmuyo beni sanırım son gün başlıycak bende yusuf yusuflar sezeryan olursam günü belirlediğimizde başlarım artık.daha önce hiç ameliyat yada benzeri şeyler yaşamadığım için neyle karşılaşcağımı bilmiyorum düşünmemeyede çalışyorum ne gerek var şimdiden huzursuzluğa

bu ücretsiz gelen yere üye olmustuk ya ordan geldi kargom ve
içindekiler
1.anasına ve kızına 1 er tane bez
2.kızımın totosu için ıslak mendil 20 li
3.kuru peçete
4.bebek odası için yer silme jeli
neyse allah bereket wersin

günaydınn.. anneeem doğumdan bahsedilmiş.. her gece nasıl yapıcamı düşünüyorum ama karar veremyorum .. normal doğum yapan ve 12 saat içinde doğuran bi arkadaşım dua et kendi sancın gelsin ve normal doğum yap o mucizeyi tat dedi dayanılmıcak birşey değil sancı araları insanın içi bile geçiyo dedi sezeryan yapan arkadaşımsa ben 2. gün evimi süpürdüm dedi offf gerçekten bilemiyorum hangisi bizim için hayırlıysa o olsun demekten başka çare yok...

Benimde onumuzdeki hafta bitecek insallah eksiklerim. Ayni seyleri dusunmusuz hep :) hasta alti bezlerinden bende alacagim. Hem hastane hem de sonra bebegin yatagina koymak icin. Kalkanini hangisinden dusunuyorsun? Ben onu da avent alacagim. Biberon, emzik, gogus pompasi, saklama kabi hepsi avent oldu. Tek bir markayla ugrasmak daha mantikli geliyor. Bebek emzigi kabul etmez ise farkli markalar deneyecegim artik. Ayrica deterjana gelince ben de dalan roxy kullanacagim. Yumusatici da dalin dusunuyorum ama yumusatici kullanmayin diyen cok. Onu bilemedim iste.

Aaaa nst icin ekstra ucret mi? Zaten veriyoruz her gittigimizde bir ton muayene parasi.... nasil oluyor ya?

günaydınlar kıslar,şimcik kargom geldiii artı saglıktan

Sen nezaman aradin canim? Ben dun aradim. Bugun kargiya veriyorum dedi kiz. Ayrica icinde neler var yazsana merak ettim :)

carsamba günü aradım ama ben istanbuldayım kısa sürede o yusden gelmıs olabılır

kızlar çok heyecanlandım iki göğsümün arasında minicik bir ayak hissettim.elimle okşadım.çok güzel bir duygu

canım bende bunu tam anlayamadım hala:)
çiş yaptığın yere takılıyo ama küçücük küpe deliği gibi yere nasıl sokuyolar çözemedim

ya kızlar bu sondayı sezeryan yaptıran herkese takıyolarmı birde lagman yapıyolarmı ben muhtemelen genel anestezi ile sezeryan yaptıracağım

ya kızlar bu sondayı sezeryan yaptıran herkese takıyolarmı birde lagman yapıyolarmı ben muhtemelen genel anestezi ile sezeryan yaptıracağım

lavmanı her hastane yapmıyor cnm sanırım..sondayıda %90 takıyolar ama benm gittiğim hastanede nedense takmıyolar..kuzenlerime takılmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…