bu ücretsiz gelen yere üye olmustuk ya ordan geldi kargom ve
içindekiler
1.anasına ve kızına 1 er tane bez
2.kızımın totosu için ıslak mendil 20 li
3.kuru peçete
4.bebek odası için yer silme jeli
neyse allah bereket wersin
hehehee az daha sıksam doğururumdasana ayıp olmasın diye içimde tutuyorum
kızlar bi arkadaş vardı ikizleri oldu erken doğum yapmıştı nickini hatırlayamadım o naptıki en son hastanedelerdi
bu ücretsiz gelen yere üye olmustuk ya ordan geldi kargom ve
içindekiler
1.anasına ve kızına 1 er tane bez
2.kızımın totosu için ıslak mendil 20 li
3.kuru peçete
4.bebek odası için yer silme jeli
neyse allah bereket wersin
Eki Görüntüle 485524 Eki Görüntüle 485525 Banada bunları göndermişler bende KIRMIZI PAPUÇLAR: Parentzworld Hamileyim Paketi bu sitede okumuştum o yüzden neveslenmiştim ama gele gele bunlar geldi paket içeriği değişebilir diye not vardı ama bu kadar da değişir mi cnm
afferimmm akıllı olun uleynnhehehee az daha sıksam doğururumdasana ayıp olmasın diye içimde tutuyorum
Eki Görüntüle 485524 Eki Görüntüle 485525 Banada bunları göndermişler bende KIRMIZI PAPUÇLAR: Parentzworld Hamileyim Paketi bu sitede okumuştum o yüzden neveslenmiştim ama gele gele bunlar geldi paket içeriği değişebilir diye not vardı ama bu kadar da değişir mi cnm
Kizlar benim de paketim biraz once geldi. Bebegim icin ne gelse seviniyorum. Baska varsa soyleyin dolduralim :) promosyonlar guzel oluyor elbette :)yu
bende öyle düşündüm 2 seferde değilde kliniğe gitseydi belki içeriği daha zengin olurdu diye ama blogda okuduğum kadınında evine gitmiş ama neler neler varr2 seferde verilmicekmiydi bu benmi yanlış okudum diğerini doktor vericekti sanırım belki diğerleri o kutudan çıkar
bende öyle düşündüm 2 seferde değilde kliniğe gitseydi belki içeriği daha zengin olurdu diye ama blogda okuduğum kadınında evine gitmiş ama neler neler varr
milupa bana hala yolllamadı yakında doğurucam
bende öyle düşündüm 2 seferde değilde kliniğe gitseydi belki içeriği daha zengin olurdu diye ama blogda okuduğum kadınında evine gitmiş ama neler neler varr
milupa bana hala yolllamadı yakında doğurucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?