2012 Ekim Anneleri

güle güle kullan canım bende üye olayım bari sen nerelere üye oldun nasıl:26::26:

normal doğum yapmış biri olarak bunu da normal doğurmak istiyorum. normal doğuma kolay diyeni görmedim ama 2 saatte doğuranda var gece boyu sancı çekip 24 saatte doğuranda. normal doğumdan korkanlara da diyeceğim tek bişey, oluyor bitiyor ve unutuluyor. sanki o acıyı hiç yaşamamışsın gibi, bebeği hemen kucağa alabiliyo olmak ağladığında yanına gidebiliyo olmak da avantajları. sezeryan nası bişiydir bilemem ama yapan arkadaşlarımdan pek de iyi bişiy olmadığını gördüm. ben sancı çekerken sezeryan olanlarıda gördüm. gidiyolar yarım saat sonra bebek geliyodu, dedim ben deli miyim, gecesi ben ayağa kalkıp gezinirken bebeğimi severken onlar ağrıdan uyuyamayorlardı bile, ertesi gün evdeydim ve bebeğimin kıyafetlerini ütülüyordum. bu avantajları düşünerek yeniden normal doğum konusunda kendimi cesaretlendiriyorum

slm annişler
doğumdan bahsedilmiş bende normal istiyorum , ama benim sağ bacağımdaki kaslarda problem var kalçadan ayağıma kadar.. 16 yaşında ameliyat olmuştum , hiç dr a sormadım acaba bu normal doğumda sorun olurmu ki ?

kayınvalidem son çocuğuna sancılanınca annesine haber yollamış anne sancım başladı ,gelin diye , anneside inanmamış babasıyla dayısını yollamış gidin bakın nasıl diye , onlar gelince kayınvalidem bişi diyememiş utanmış :) onlara kahve filan yapmış bide .... sonra kayınbabam yetişmiş taksiye binmişler ki görümcem takside 4,5 kilo doğmuş ... diyorum demekki Allah kolaylığını veriyo yani okadar kilolu bebek bi anda doğuveriyo ... Allah yardımcımız olsun.. erkendende hastanemize yetiştirsin inşallah...

Hanımlar nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir geçmişi okudum anca bitti maşallah yine muhabbet tavan yapmış
Bugün ütüye devam odamızın hazırlıkları devam ediyor ayy ütü yap yap bitmiyor meğer ne çok ütüsü varmış kuzumun
Doğumu konuşmuşsunuz hanımlar ben pek düşünmüyorum ne olur diye sanırım netleştiği için doğum şekli bir rahatlık var...epidural sezaryan olacağım birde eşim doğum anında yanımda olacağı için kafam epey rahat bana güven veriyor..Yâ Hayyu, yâ Kayyûm bi rahmetike esteğîsu diyerek o masaya yatacağım Rabbim ne yaşatırsa onu yaşayacağım diyorum...Hastane ile konuştuğumuzda eşimin doğuma girmesine hatta baş ucumda oturmasına müsade edileceğini söylediler...Uyanık olacacağım için sakınca yokmuş bu bana epey güven veriyor

İnşallah hepimiz hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız...Yavrularımıza bakabilmek için Rabbim hepimize tez vakitte ayaklanma gücü kuvveti versin inş. arkadaşlar...

BenElse canım benim maşallah oğluna Rabbim nazarlardan korusun erkeğini

azzraa arkadaşım Rabbim acil şifalar versin...ama üzme kendini biliyorum biz ne kadar üzme desekte anne yüreği işte dayanmıyor...Allahın izniyle inş. herşey yoluna girecek sorunsuz hayırlı bir doğum gerçekleştirip evladına kavuşacaksın

Brck yavrummmmmmm senin o gelen normal doğum cesaretini yesinler sondayı demek küpe deliği kadar yerden sokuyorlar kızz bana bak lavmanı yaptıkları yer peki ne deliği oluyor

camoka bebişim sen ille de nst mi istiyorsun çok mu merak ettin

Kizlar benim de paketim biraz once geldi. Bebegim icin ne gelse seviniyorum. Baska varsa soyleyin dolduralim :) promosyonlar guzel oluyor elbette :)yu

Banada bunları göndermişler bende KIRMIZI PAPUÇLAR: Parentzworld Hamileyim Paketi bu sitede okumuştum o yüzden neveslenmiştim ama gele gele bunlar geldi paket içeriği değişebilir diye not vardı ama bu kadar da değişir mi cnm

bende öyle düşündüm 2 seferde değilde kliniğe gitseydi belki içeriği daha zengin olurdu diye ama blogda okuduğum kadınında evine gitmiş ama neler neler varr

evet baya iyimiş içeriği paketin ben bir tek prrimadan aldım başkada almadım bu dediğinize felan üye olmadım ben bide milupaya oldum ama bişey gönderen yok

bende öyle düşündüm 2 seferde değilde kliniğe gitseydi belki içeriği daha zengin olurdu diye ama blogda okuduğum kadınında evine gitmiş ama neler neler varr

evet baya iyimiş içeriği paketin ben bir tek prrimadan aldım başkada almadım bu dediğinize felan üye olmadım ben bide milupaya oldum ama bişey gönderen yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…