Teyzelerrr bizi görmediniz amaaaa doktora gittik dün akşammm
sabahta sağlık ocağında testlerim yapıldııı
2 gün büyük çıktık satla aramızda 4 gün kaldı:)
9+2 yiz bugün
çiğ ürün yersen bebek gelişimine zararı olur ama pişirilip yenen gıdalarda hiç bir zarar yok cnm
onu kim söyledi canım..
cimeka doktordan dönmedi heraldeee???
Teyzelerrr bizi görmediniz amaaaa doktora gittik dün akşammm
9+2 yiz bugün
saol canım 4 dılım kalmıstıd edım tostun ıcınde pişmiş olur kalan 2 dılımı deyemıycem artık ay sımdı bunlar yasak gıbı ya yada boyle süpheli insan normalde ymesede yıyecegı tutuyor yaa
onu kim söyledi canım..
hayatım bu benim 2. bebeğim ve ben cok pimpirikliyimdir
doktorum salam sosis salam gibi gıdaları iyice pişirip iyiebilirsin hiç bir zararı yok dedi
sonucta baharatlı et bir zarar olursa cok baharattan olur oda benim bunyem kaldırıyoru bir sorun yaşamadım şimdiye kadar
maşallah canımmm
nasıldı bebişin kocaman olmuştur?
neden malesef dedın anlamadım canımhamılelıgıne mı nezle oldugunua mı :26: ayrıca gecmıs olsun
maşallah bebişine canım
hşgeldin cnm
bebiş maşallah iyi büyüyor annesi yakınsa satıda gecicek maşallah
testlerde hayırlı sonuclar cıkar inşallah
neden malesef dedın anlamadım canımhamılelıgıne mı nezle oldugunua mı :26: ayrıca gecmıs olsun
maşallah bebişine canım
Cetveli nasıl ekliycem yardımcı olurmusunuzz
saol canım 4 dılım kalmıstıd edım tostun ıcınde pişmiş olur kalan 2 dılımı deyemıycem artık ay sımdı bunlar yasak gıbı ya yada boyle süpheli insan normalde ymesede yıyecegı tutuyor yaa
hayatım bu benim 2. bebeğim ve ben cok pimpirikliyimdir
doktorum salam sosis salam gibi gıdaları iyice pişirip iyiebilirsin hiç bir zararı yok dedi
sonucta baharatlı et bir zarar olursa cok baharattan olur oda benim bunyem kaldırıyoru bir sorun yaşamadım şimdiye kadar
maşallah canım normal dogum mu yaptın?
Cetveli nasıl ekliycem yardımcı olurmusunuzz
maşallahTeyzelerrr bizi görmediniz amaaaa doktora gittik dün akşammm
9+2 yiz bugün
et ama nasıl et? biliyorsun dimi canım o ürünler hayvanın nerelerinden yapılıyor. pişirerek yemeği sadece çoook canınız çektiğinde yapın kızlar rutin de yemeyin hiç bir yararı yok zaten..hayatım bu benim 2. bebeğim ve ben cok pimpirikliyimdir
,günaydınnnn
sabah 9da uyandım tabi kızım kalkalı 1 saat olmustu kahvaltımızı yaptık geldik
dışarısı acaip kar cıkılcak gibi degil gene evde yatıs modundayız
bebişimi görmeme 1 hafta kaldı çok şükür :d
buarada kızlar yaa benim belim agrıyor daha ogrusu belimin ve kalcamın birleştigi yer sizdede varmı böyle agrılar
merhabalar güzel anneler biz geldikkkkk
selam hamişler,
selamm güzel hamiş
malesef ben de yaklaşık 6 haftalık hamileyim fakat aynı zaman .çok fena halde nezleyim,aranızda bu durumda olan var mı?varsa bu illeti nasıl yendiğini benimle paylaşabilir mi?
teyzelerrr bizi görmediniz amaaaa doktora gittik dün akşammm
9+2 yiz bugün
bi kaç test verdi bana daha önce kimyasal gebelik araştırılırken vermişti bana toxo testleri falan tekrar gerek duymadı..
teşekkür ediyorum kızlar çok sağolun darısı başınıza..ama doktorum akşam pek formda değildi keyifsizdi:)
sadece dediği şey 9 haftalık (ultasnda 9+1 yazıyor).
Herşey olması gerektiği gibi yolunda...
3 hafta sonra gel ense kalınlığına bakacağım dedi..
Bebiş büyümüş evet ama uzun bakmadı:)bide bana oynuyo gibi gelmedi.bi sorun olsa sanırım söylerdi zaten..
Kalp atışlarını gene dinletmedi.4.aydan önce dinletmiyor doktorum..zararlı diyor kalp atışlarını dinlemek..olsun sağlıklı olsunda kuzum.
Kilomda aynı kiloda almadık
Canım Öncelikle Bebişine Nazar değmesin,Allah nazarlardan korusun Tüm Meyvelerimizi :)) Ben çalışıyorum.ama sanırım ayrılacağım,çünkü nezle ve burun akıntısı bi türlü geçmiyo...öyle zor ki 3 nün bi arada olması.İşte bu nedenle "malesef dedim".:)
Bu konu da belki deneyimi olan birileri bana yardımcı olur die düşünmekteyim ...
yok canım malesef doguramadım sezaryenle oldu
3 gün sancı cektim ama kızım inatcı cıktı asagı tam inmedi acılma sadece 1 cm olms doktor normal dogurursun ama zor olur dedi bende 3 gün sancıcnın ardından birde o zorlugu cekemicem dedim sezaryenden cok ama cok memnun kaldım agrım sızım olmadı tamamen bayılmama ragmen kuzumun sesini ameliyathanede daha ben dkilirken duydum hemen ayaga kalktım inşallah bu dogumumda böyle kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?