2012 Ekim Anneleri

milupa bana hala yolllamadı yakında doğurucam

milupa banada yollamamıştı bende mail attım neden yollamıyorsunuz diye hemen cevap veriyorlar ve 1 hafta içinde geliyor...isteyin yani...çünkü ben okuyorum 2. hatta 3. değişik paketi gelenler oluyor bende neden ayrım yapıyorsunuz dedim hemen geldi

evet baya iyimiş içeriği paketin ben bir tek prrimadan aldım başkada almadım bu dediğinize felan üye olmadım ben bide milupaya oldum ama bişey gönderen yok

Milupadan bana geçen sene gelmişti onun içeriğide fena değil hatta 2. pakette geldi hoşgeldin bebeğim diye ama benim o gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı

ya kızlar bu sondayı sezeryan yaptıran herkese takıyolarmı birde lagman yapıyolarmı ben muhtemelen genel anestezi ile sezeryan yaptıracağım

canım ben de hiç istememiştim sondayı ama senin için rahatlık oluyo.o kadar serum yedikten sonra ne kadar tuvalet ihtiyacı oluyo biliyo musun ben de genel anesteziyle olmuştum uyutunca takmışlardı sondayı.çıkarırken fazla bişey hissetmiyosun zaten.ben önce normal doğumu denediğim için lavman yapılmıştı bana.ama sezeryan olacaklara yapılmıyo diye biliyorum..

sende benim gibi korkak tavuksun demekk
ya bilmiyorum öyle dedi ama korktumda çok soramadım
belki sadece karnına bastırıyodur.geleni temizliodur

benim karnıma falan bastırmadılar ama kum torbası gibi bişey koymuşlardı.kuzenime hastanede bastırmışlar içinde kalanlar çıksın diyeymiş.her yerde yapılmıyo böyle ama..aşağıdan el atma falan da olmadı bana ilk yürüme için hemşireler kaldırdıklarında hemen tuvalete oturtmuşlardı beni.noluyo benim tuvaletim yokki diyodum bekle sen biraz dediler.o zaman baya parça parça bişeyler döküldü içimden.kalanlar dökülsün diye oturtmuşlar meğersem

ayyy korktummmmmmm:18::18::18::18::18::18:

ben attım şimdi.
dedim 3. ayda gönderdim doğurucam yakında ilginiz için sağolun.çocuğuma asla mamalarınızdan almam dedim

zaten bakteri çıktı mamalarınızda kepaze insanlar sizi deseydin iyice ezik muamelesi yapsaydın

ayyy korktummmmmmm:18::18::18::18::18::18:

neden korktun canım?bu söylediklerimin hiçbiri acılı şeyler değildi.hiç korkmana gerek yok.içimdekiler çıkarken de acımadı canım.adet kanının biraz fazlaca pıhtılaşmış haliydi işte
hiç zor gelmemişti bana.hemşireler ağrı kesici vurmak için gelince ben istemiyorum dediğimde şaşırmışlardıilk ayağa kaldırırken de aman dikkat et yere bakma karşıya bak başın döner diyolardı ben onların desteğini almadan kendim ayağa kalktım,yürüdüm.maşallah dediler banakişiden kişiye değişiyo sanırım.narkozdan uyanmak da zor olmadı hiç.gayet aklım başımda konuşuydum,saçmalama falan da olmadı ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…