primayada üye olmuştum e bebeğe gittim elimizde kalmadı dediler bidahada kaldı öyleMilupaya galiba bende uye oldum. Bana da gelmedi birsey. Onu da aramak gerekiyor mu acaba?
milupa bana hala yolllamadı yakında doğurucam
evet baya iyimiş içeriği paketin ben bir tek prrimadan aldım başkada almadım bu dediğinize felan üye olmadım ben bide milupaya oldum ama bişey gönderen yok
ya kızlar bu sondayı sezeryan yaptıran herkese takıyolarmı birde lagman yapıyolarmı ben muhtemelen genel anestezi ile sezeryan yaptıracağım
sende benim gibi korkak tavuksun demekk
ya bilmiyorum öyle dedi ama korktumda çok soramadım
belki sadece karnına bastırıyodur.geleni temizliodur
Eki Görüntüle 485524 Eki Görüntüle 485525 Banada bunları göndermişler bende KIRMIZI PAPUÇLAR: Parentzworld Hamileyim Paketi bu sitede okumuştum o yüzden neveslenmiştim ama gele gele bunlar geldi paket içeriği değişebilir diye not vardı ama bu kadar da değişir mi cnm
Milupaya galiba bende uye oldum. Bana da gelmedi birsey. Onu da aramak gerekiyor mu acaba?
ayyy korktummmmmmm:18::18::18::18::18::18:benim karnıma falan bastırmadılar ama kum torbası gibi bişey koymuşlardı.kuzenime hastanede bastırmışlar içinde kalanlar çıksın diyeymiş.her yerde yapılmıyo böyle ama..aşağıdan el atma falan da olmadı banailk yürüme için hemşireler kaldırdıklarında hemen tuvalete oturtmuşlardı beni.noluyo benim tuvaletim yokki diyodum bekle sen biraz dediler.o zaman baya parça parça bişeyler döküldü içimden.kalanlar dökülsün diye oturtmuşlar meğersem
Doktor bilgilerinimi girdi herkes buraya...kendi bilgilerimizi girsek yeniden :)
evet baya iyimiş içeriği paketin ben bir tek prrimadan aldım başkada almadım bu dediğinize felan üye olmadım ben bide milupaya oldum ama bişey gönderen yok
ben doktorun teli kısmına kendi cebimi yazdım arıyorlar mı ki acaba ?
mail atın neden göndermiyorsunuz diye mutlaka yolluyorlar.... ben öyle yaptım...
ben attım şimdi.
dedim 3. ayda gönderdim doğurucam yakında ilginiz için sağolun.çocuğuma asla mamalarınızdan almam dedim
ben attım şimdi.
dedim 3. ayda gönderdim doğurucam yakında ilginiz için sağolun.çocuğuma asla mamalarınızdan almam dedim
ben attım şimdi.
zaten bakteri çıktı mamalarınızda kepaze insanlar sizi deseydiniyice ezik muamelesi yapsaydın
kızlar bi arkadaş vardı ikizleri oldu erken doğum yapmıştı nickini hatırlayamadım o naptıki en son hastanedelerdi
Sinem8484 du 1 haftadir haber yok insallah iyilerdir
saol canımgüle güle kullan canım bende üye olayım bari sen nerelere üye oldun nasıl:26::26:
ben attım şimdi.
Dedim 3. Ayda gönderdim doğurucam yakında ilginiz için sağolun.çocuğuma asla mamalarınızdan almam dedim
ayyy korktummmmmmm:18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?