2012 Ekim Anneleri

ayy çok saol canım tecrübeli anneleri dinlemek güzel oluyoo rahatıyo insan azıcık birde sütün geldimi hemen birde sezeryan ameliyatı ne kadar sürüyo toplamda

Milupa ve Prima ilk hediyem paketi hediyelerimi aldim ben.
Gecen gun de gittigim eczanedeki hanim bana bir paket Huggies bebek bezi hediye etti

ayy çok saol canım tecrübeli anneleri dinlemek güzel oluyoo rahatıyo insan azıcık birde sütün geldimi hemen birde sezeryan ameliyatı ne kadar sürüyo toplamda

sezeryan toplam yarım saat falan sürüyo canım.5 dk.da bebek çıkıyo zaten yarım saate yakın da dikişler falan atılıyo işte.benim hamilelğimn son haftalarında sütüm gelmeye başlamıştı zaten.vardı sütüm yani.hemen emzirdim oğlumu.inşallah yine öyle olurum,hepimizin bol bol sütü olsun inşallah...

Bebeğe nasıl bakarım diye düşünenlere rüyamı anlatmak istiyorum kısaca... bebeği yıkıyorum sonra diyorum aaa göbek kordonu var neden yıkadım. sonra bakıyorum diyorum aa bu bebeğin düşmüşki kordonu...sonra bebebği giydiriyorum...sonra diyorum neden giydirdim masaj yapıcaktım... bakıyorum altına yapmiş ama heryerden taşmış...ıslak mendil arıyorum bulamıyorum bir türlü....en sonunda bebeği bırakıp evde kapıyı çekip gidiyorum...( tabii babası evdeydi rüyada) ama süper yani çıkış bulamayınca bırakıp kaçıyorum.... sizdede başladı mı rüyalar kabuslar??

ayyy maşallah sütün gelmiş ne güzel inş benimde öyle olurrr:) ama pek sanmıyorumm gögsümün ucu bile yok

mrb kızlar biz geldik bugün sağlık ocağında kont vardı oraya gittik bide ne desinler çok kilo almışım (82) 85i geçeçrsem dr beni riske atmazmış ve sezeryana alırmış ben nasıl kilo almıcam yaa bu mümkün mü_?

ben attım şimdi.
dedim 3. ayda gönderdim doğurucam yakında ilginiz için sağolun.çocuğuma asla mamalarınızdan almam dedim

kime mail attın canım nerelere üye oldun bende şimdi aradım şeyi,parazt lı bişey vardıya link onu sağolun bende üye olayım bari böyle yerlere yazsanıza kızlar

benim doktorda diyor ki ayda 1,5 kiloyu geçme . dedim kolaydı ama içimden dedim tabi

hamilelik boyunca dönem dönem taktığınız yiyecekler oldu mu kızlar? bende ara ara farklı bir yiyeceğe takılma durumu var ,bıkana kadar onu yiyorum

yesemde sürekli burnuma o kokuyor sanki 1-2 hafta bşr meyveyi istiyor canım mesela sonra geçiyor ,1-2 hafta jelibona takılmıştım mesela ,buaralarda başka bişey var

benim doktorda diyor ki ayda 1,5 kiloyu geçme . dedim kolaydı ama içimden dedim tabi

ay aynen benim dr. da ayda en fazla 1,5 almalısın diyo.nerdeee 8 kilo falan aldım şimdiye kadar.ama bunun 4ünü sadece 1 ayda alınca öyle demişti drneyseki geçen ay 1,7 almışım bakalım bu ay nolcak?ödem çok ben de ama ellerim ayaklarım şişiyo hep.bu kilolar o ödemlerdendir umarm hemencecik giderler.yoksa yuvarlanıp gidicem artık yürürken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…