canım ben de hiç istememiştim sondayı ama senin için rahatlık oluyo.o kadar serum yedikten sonra ne kadar tuvalet ihtiyacı oluyo biliyo musunBen de genel anesteziyle olmuştum uyutunca takmışlardı sondayı.çıkarırken fazla bişey hissetmiyosun zaten.ben önce normal doğumu denediğim için lavman yapılmıştı bana.ama sezeryan olacaklara yapılmıyo diye biliyorum..
Benim karnıma falan bastırmadılar ama kum torbası gibi bişey koymuşlardı.kuzenime hastanede bastırmışlar içinde kalanlar çıksın diyeymiş.her yerde yapılmıyo böyle ama..aşağıdan el atma falan da olmadı banaIlk yürüme için hemşireler kaldırdıklarında hemen tuvalete oturtmuşlardı beni.noluyo benim tuvaletim yokki diyodum Bekle sen biraz dediler.o zaman baya parça parça bişeyler döküldü içimden.kalanlar dökülsün diye oturtmuşlar meğersem
ayy çok saol canım tecrübeli anneleri dinlemek güzel oluyoo rahatıyo insan azıcık birde sütün geldimi hemen birde sezeryan ameliyatı ne kadar sürüyo toplamda
sezeryan toplam yarım saat falan sürüyo canım.5 dk.da bebek çıkıyo zaten yarım saate yakın da dikişler falan atılıyo işte.benim hamilelğimn son haftalarında sütüm gelmeye başlamıştı zaten.vardı sütüm yani.hemen emzirdim oğlumu.inşallah yine öyle olurum,hepimizin bol bol sütü olsun inşallah...
ayyy maşallah sütün gelmiş ne güzel inş benimde öyle olurrr:) ama pek sanmıyorumm gögsümün ucu bile yok
kızlar ben üye olayım dedim doktorumun numarasını soruyo siz ne yazdınız
artık hiçbişeyin gizlisi kalmadı yaa...
bence bu kadarda olmamalı
ben attım şimdi.
dedim 3. ayda gönderdim doğurucam yakında ilginiz için sağolun.çocuğuma asla mamalarınızdan almam dedim
fetusun 3 boyutlu çıktıları için yazdım cnm.haber linki gönderdi ya coyote.Ne oldu arkadasim?
cnm ben milupaya attım yollamadılarda:)kime mail attın canım nerelere üye oldun bende şimdi aradım şeyi,parazt lı bişey vardıya link onu sağolun bende üye olayım bari böyle yerlere yazsanıza kızlar
mrb kızlar biz geldik bugün sağlık ocağında kont vardı oraya gittik bide ne desinler çok kilo almışım (82) 85i geçeçrsem dr beni riske atmazmış ve sezeryana alırmış ben nasıl kilo almıcam yaa bu mümkün mü_?
ben attım şimdi.
dedim 3. ayda gönderdim doğurucam yakında ilginiz için sağolun.çocuğuma asla mamalarınızdan almam dedim
bitmiyor bugünyarın ben nöbetçiyim akşama kadar
benim doktorda diyor ki ayda 1,5 kiloyu geçme . dedim kolaydıama içimden dedim tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?