2012 Ekim Anneleri

bende 8 kilo aldım ama dediğin gibi son 7 haftada 5 kilo almışım.doktor da diyor ki çok

hele bundan sonra nolur bilmem ,iştahım açık çünkü

yooo olmadı o senin açlığından tamamen dermişim
koptum ya hihi
yani bana olmadı cnm

bende 8 kilo aldım ama dediğin gibi son 7 haftada 5 kilo almışım.doktor da diyor ki çok

hele bundan sonra nolur bilmem ,iştahım açık çünkü

zaten bu son haftalarda geliyo kilolar hep.bi de senin gibi pastanede olsam işim kötüydü benimnasıl dayanıyosun valla ben bi pastanenin önünden geçerken bile o kokular beni kendimden geçiriyo hepsinden canım istiyo

zaten bu son haftalarda geliyo kilolar hep.bi de senin gibi pastanede olsam işim kötüydü benimnasıl dayanıyosun valla ben bi pastanenin önünden geçerken bile o kokular beni kendimden geçiriyo hepsinden canım istiyo

yok güzelim ya göz göre göre bıkıyosun artık ,4 senedir burdayım ben. canın bir şey istemiyor bir süre sonra. o kadar ki doğumgünlerimizde bile pasta alma huyunu bıraktık

Ay makaron mu? Hayatta yemem ama merak ettiysen dene canim. Onun yerine ici bos veya beze deniyor ya hani ondan ye bence. Ben onu begeniyorum en cok ve coco 'yu :)

evet canim ruyalar hic bitmiyor,ben de bu sabah bebisimin ayaklarini gordum ruyamda ''oh cok sukur benim gibi tontis ayakli degil,babasi gibi inceymis''dedim
ayaklarima fena halde takmis durumdayim bu aralar

Kızlar hala bebek arabası almayan varsa tesadüf eseri bir araba gördüm KANZ, ayhancocuk'ta çift yönlü ve kredi kartıyla 177tl, hem de Türkiye üretimi, yani öyle Çin falan değil. Nedir ne değildir bilmiyorum ama çift yönlü ve uygun fiyatıyla dikkatimi çekti, turkuaz rengi çok güzel, paylaşmak istedim. Ben kızımda kullandığım arabamızı kullanacağımdan bu konunun dışındayım ama ihtiyacı olan varsa bir baksın derim. Cicilere de kopyalıyorum bunu, belki faydam dokunur.

Kanz KZ-620 Çift Yönlü Lüx Bebek Arabası Puset New 2012 | Ayhan Çocuk Gereçleri

ben sevdiğim şeylerden soğudum sevmediklerimi sevmeye başladım hamilelikte tek başlayamadığım yumurtayla kereviz hamilelik bile yediremedi bu iksini bana buara patlıcanla bozdum bende kafayı yemeği közlemesi kavurması hangisi olsa yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…