- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
canım biz evde yoruluyoruz siz hem işte hem evde allah kolaylık versin eczane falanmı işin?
ay aynen benim dr. da ayda en fazla 1,5 almalısın diyo.nerdeee8 kilo falan aldım şimdiye kadar.ama bunun 4ünü sadece 1 ayda alınca öyle demişti dr neyseki geçen ay 1,7 almışım bakalım bu ay nolcak?ödem çok ben de ama ellerim ayaklarım şişiyo hep.bu kilolar o ödemlerdendir umarm hemencecik giderler.yoksa yuvarlanıp gidicem artık yürürken
hamilelik boyunca dönem dönem taktığınız yiyecekler oldu mu kızlar? bende ara ara farklı bir yiyeceğe takılma durumu var ,bıkana kadar onu yiyorum
yesemde sürekli burnuma o kokuyor sanki1-2 hafta bşr meyveyi istiyor canım mesela sonra geçiyor ,1-2 hafta jelibona takılmıştım mesela ,buaralarda başka bişey var
bende 8 kilo aldım ama dediğin gibi son 7 haftada 5 kilo almışım.doktor da diyor ki çok
hele bundan sonra nolur bilmem ,iştahım açık çünkü
yooo olmadı o senin açlığından tamamen dermişim
koptum ya hihi
yani bana olmadı cnm
boşuna mı tosuncuk oldu benimki
ama yemekle işi olmıcak oğlumun bu gidişle ,meyve ve çikolatayla beslenicek
zaten bu son haftalarda geliyo kilolar hep.bi de senin gibi pastanede olsam işim kötüydü benimnasıl dayanıyosun valla ben bi pastanenin önünden geçerken bile o kokular beni kendimden geçiriyo hepsinden canım istiyo
ben makaron u merak ediyorum nasıl bişi tadı var? nerde bulunurrr
benim şahsi fikrime göre bedava verseler yencek bişey değilama hastası çok işte
istanbulda beyaz fırında varmış heralde
Bebeğe nasıl bakarım diye düşünenlere rüyamı anlatmak istiyorum kısaca... bebeği yıkıyorum sonra diyorum aaa göbek kordonu var neden yıkadım. sonra bakıyorum diyorum aa bu bebeğin düşmüşki kordonu...sonra bebebği giydiriyorum...sonra diyorum neden giydirdim masaj yapıcaktım... bakıyorum altına yapmiş ama heryerden taşmış...ıslak mendil arıyorum bulamıyorum bir türlü....en sonunda bebeği bırakıp evde kapıyı çekip gidiyorum...( tabii babası evdeydi rüyada) ama süper yani çıkış bulamayınca bırakıp kaçıyorum.... sizdede başladı mı rüyalar kabuslar??
Ay makaron mu? Hayatta yemem ama merak ettiysen dene canim. Onun yerine ici bos veya beze deniyor ya hani ondan ye bence. Ben onu begeniyorum en cok ve coco 'yu :)
hamilelik boyunca dönem dönem taktığınız yiyecekler oldu mu kızlar? bende ara ara farklı bir yiyeceğe takılma durumu var ,bıkana kadar onu yiyorum
yesemde sürekli burnuma o kokuyor sanki1-2 hafta bşr meyveyi istiyor canım mesela sonra geçiyor ,1-2 hafta jelibona takılmıştım mesela ,buaralarda başka bişey var
Pelit pastanesininki guzel oluyor canim,badem unundan yapiliyor.
meraktan bi kerede olsa denicem bakalım:)
hacı sa.kurabiyeleride güzel oluor dimii aç karna canım çekti şimdi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?