- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
paketimiz geldi , komikler birer tane koymuşlar
Bu konu cok pis yerlere gidiyooooo
Neyse millietin de canini cektirmeyelim simdi,degistir kiz konuyu
günaydın güzeller biz geldik
oğluşum 2144 gr olmuş teyzeleriekimin ilk haftası doğum dedi doktor ama eylül 15ten sonra bekleyin dedi
kuzum benim tombik suratım ağzını açıp kapatıyodu
nstye de girdik ilk defa. çok şükür herşeyimiz gayet iyi
7 haftada 5 kilo almışım ,doktorum hala inatla ayda 1,5kg'yu geçme diyor
raporumu da aldım aysonuna kadar çalışmaya devam
iyi sakla gelince
günaydın güzeller biz geldik
oğluşum 2144 gr olmuş teyzeleriekimin ilk haftası doğum dedi doktor ama eylül 15ten sonra bekleyin dedi
kuzum benim tombik suratım ağzını açıp kapatıyodu
nstye de girdik ilk defa. çok şükür herşeyimiz gayet iyi
7 haftada 5 kilo almışım ,doktorum hala inatla ayda 1,5kg'yu geçme diyor
raporumu da aldım aysonuna kadar çalışmaya devam
mrb kızlar bugün kontrolümüz vardı ve moralim bozuk döndüm benim 15 gün önce çıkan plasentada hiç görünmeyen bir damar ççıktı buda kanamalı doğum riskimi tekrar ortaya çıkardı bebeğim iyi hamd olsun 31+4 1700 gram olmuş doktorum iyi dedi ama 1 kere daha 15 günde bir gidicem sonra 10 günde bir inanın hatırlayamıyorum bile sadece akreata değil şuan olursa söylerim dedi bu şekilde durursa 2 ünite kan yeterli olablir 6 hafta sonra alırız dedi saat 12 den beri ağlıyorum korkudan...
Kk bayanlari olarak akin ettik o siteye,adamlarda baktilar arayan arayana,ordaki kiza dediler ki koy sunun icine bi tane selpak bi tane orkid gonder yoksa baticaz bu kk analarindan
normal doğum yapmış biri olarak bunu da normal doğurmak istiyorum. normal doğuma kolay diyeni görmedim ama 2 saatte doğuranda var gece boyu sancı çekip 24 saatte doğuranda. normal doğumdan korkanlara da diyeceğim tek bişey, oluyor bitiyor ve unutuluyor. sanki o acıyı hiç yaşamamışsın gibi, bebeği hemen kucağa alabiliyo olmak ağladığında yanına gidebiliyo olmak da avantajları. sezeryan nası bişiydir bilemem ama yapan arkadaşlarımdan pek de iyi bişiy olmadığını gördüm. ben sancı çekerken sezeryan olanlarıda gördüm. gidiyolar yarım saat sonra bebek geliyodu, dedim ben deli miyim, gecesi ben ayağa kalkıp gezinirken bebeğimi severken onlar ağrıdan uyuyamayorlardı bile, ertesi gün evdeydim ve bebeğimin kıyafetlerini ütülüyordum. bu avantajları düşünerek yeniden normal doğum konusunda kendimi cesaretlendiriyorum
mrb kızlar bugün kontrolümüz vardı ve moralim bozuk döndüm benim 15 gün önce çıkan plasentada hiç görünmeyen bir damar ççıktı buda kanamalı doğum riskimi tekrar ortaya çıkardı bebeğim iyi hamd olsun 31+4 1700 gram olmuş doktorum iyi dedi ama 1 kere daha 15 günde bir gidicem sonra 10 günde bir inanın hatırlayamıyorum bile sadece akreata değil şuan olursa söylerim dedi bu şekilde durursa 2 ünite kan yeterli olablir 6 hafta sonra alırız dedi saat 12 den beri ağlıyorum korkudan...
bende evde yapıyorum canım aynı işi tabi her şeyi yapıp ettikten sonra kendi başıma bide kontrol ediyorumyok canım gıda mühendisiyim. pastanede
selam annişler
Merhaba kızlar nasılsınız benim canım sıkkın birazoğluşum dün akşamdan beri çok hareket etmiyor yani sabaha kadar hiç hissetmedim işe gidince de çok çok az kıpırtılar vardı eskiden olsa ortalığı yıkardı tekme ve yumruklarından :18: eve geldiğimde de sabahkine göre daha iyi ama düne göre gene az kıpırtı var bir kaç kişiye sordum normal falan dedi ama korktum işte ne yapayım eğer böyle devam ederse yarın dr a gitmeyi planlıyorum dr u arıcam ama teli açmıyor benim dr çok yoğun ya aranızda hiç böyle olan var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?