2012 Ekim Anneleri

canım maşallah oğluşuna oyy ağzını açıpda kaparmış refleksleride gelişmiş 2kilolarıda gördük çok şükür benimde ekimin ilk haftası dedi bakalım nolcak eylül 15i duyunca gözlerim açıldı allah güç kuvvet versin ay sonuna kadar çalışabilelim.

yüzbinkere maşallah hem bebeciğe hemde sana hayatım. bende deli gibi açıkmaya başladım ama karnımı proteinle doyurmaya çalışıyorum sende dene hayatım ben proteinle açlığımı bastırdığım ilk 5 ay sadece 1 kilo almıştım çünkü.

moralini yüksek tut bebeğin gayet iyiymiş annesi sende iyi ol.. sorunsuz geçmiyorki hiçbirimizin gebeliği her haftada ayrı bi stres ama çoğu gebe sağlıkla bebeğini kucağına alıyor. bizlerde sağlıkla alacağız inşallah kuzularımızı kucağımıza yeterki güçlü olalım.

Kk bayanlari olarak akin ettik o siteye,adamlarda baktilar arayan arayana,ordaki kiza dediler ki koy sunun icine bi tane selpak bi tane orkid gonder yoksa baticaz bu kk analarindan

bende aynı fikirdeyim
dün aramıştım dedi nerden ulaştınız dedim netten üye olduğum bi gurup var bildi dedi kadınlar kulübümü
dedim evett ekim anneleri..

hiç doğum yapmasamda sana katılıyorum akadaşım.zekai tahirde bir gece yattım acil müşaade odasında neler gördüm neler.sezeyanlıların hepsi sabaha kadar ağladılar,inlediler bebeğini tutamayan bile vardı gözü görmedi çünkü acıdan.sularını bile hemşireler içirdiler yazık çok üzülmüştüm.ama bir anne vardı 19 yaşında 7 aylık ikiz doğurmuş normal doğumla üstelik 1 yaşında bir kızı varmış o kadar rahattıki anlatamam oturup bi güzel yemeğini yedi,uyudu,gezindi çok rahattı maşallah.hayırlı doğumlar diliyorum tüm bacılarıma inşallah

tatlım üzülme lütfen üzüle üzüle bir hal oldun en başından beri.inanki kimin ne olacağını belli değil Allah ne yazdıysa o artık.bizlerin varmı garantisi normal doğum,kanamasız, tam gününde diye yokkk.bence çok rahat sorunsuz bir doğumun olacak bak gör sen.hakkında hayırlısını diliyorum üzülme lütfen

Merhaba kızlar nasılsınız benim canım sıkkın biraz oğluşum dün akşamdan beri çok hareket etmiyor yani sabaha kadar hiç hissetmedim işe gidince de çok çok az kıpırtılar vardı eskiden olsa ortalığı yıkardı tekme ve yumruklarından :18: eve geldiğimde de sabahkine göre daha iyi ama düne göre gene az kıpırtı var bir kaç kişiye sordum normal falan dedi ama korktum işte ne yapayım eğer böyle devam ederse yarın dr a gitmeyi planlıyorum dr u arıcam ama teli açmıyor benim dr çok yoğun ya aranızda hiç böyle olan var mı???

kızlar allah nasip ederse hastaneden geldikten sonra gelen misafirleri hangi odada ve hangi çarşaflarla yani battaniyemi nasıl ağırlayacaksınız ??????ben diyorum kızımdada öyle yapmıştık oturma odasındaki koltuğu açıp 2 takım çarşaf takımım var dantelli 1 çarşaf 2 yastıktan oluşuyor pembe ve lila rengi ya üstüne ne örtücem:26:ayak ucunada tek kişilik yeni tüylü bir battaniyemi koysak acaba pembeli lilalı renk alıpta?annemler sağolsun kaynanam yatak odasında ağırlayalım diyo annem içerde yatak odamda çok uzak ters yani yeni yatak örtüsü aldım sericemde uzak kalıyo mecbur oturma odasına yatak yapmam lazım sizler ne yapacaksınız?????????

canım ben yorgun olunca kıpırdamadığını anlıyorum artık geçen günlerde benimde olmuştu zaten yerleri daraldı artık doktoruma sordum dün 2 saat uyuyo 2saat uyanık duruyor dedi

slm kizlar nasilsiniz

kizlar bende cok endiseliyim esim bayramdan sonra turkiyeye gidecek 1 haftaligina bana diyor annen gelemiyomus seni gotureyim diye benimde ortalama 33 34 haftama geliyor karnimda asagida insallah bisey olmadan sagsalim giderim simdiden dusunuyorum nasl yapicam cantami falan hazirlamam gerek ufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…