Merhaba kızlar nasılsınız benim canım sıkkın birazoğluşum dün akşamdan beri çok hareket etmiyor yani sabaha kadar hiç hissetmedim işe gidince de çok çok az kıpırtılar vardı eskiden olsa ortalığı yıkardı tekme ve yumruklarından :18: eve geldiğimde de sabahkine göre daha iyi ama düne göre gene az kıpırtı var bir kaç kişiye sordum normal falan dedi ama korktum işte ne yapayım eğer böyle devam ederse yarın dr a gitmeyi planlıyorum dr u arıcam ama teli açmıyor benim dr çok yoğun ya aranızda hiç böyle olan var mı???
mrb kızlar bugün kontrolümüz vardı ve moralim bozuk döndüm benim 15 gün önce çıkan plasentada hiç görünmeyen bir damar ççıktı buda kanamalı doğum riskimi tekrar ortaya çıkardı bebeğim iyi hamd olsun 31+4 1700 gram olmuş doktorum iyi dedi ama 1 kere daha 15 günde bir gidicem sonra 10 günde bir inanın hatırlayamıyorum bile sadece akreata değil şuan olursa söylerim dedi bu şekilde durursa 2 ünite kan yeterli olablir 6 hafta sonra alırız dedi saat 12 den beri ağlıyorum korkudan...
Milupa ve Prima ilk hediyem paketi hediyelerimi aldim ben.
Gecen gun de gittigim eczanedeki hanim bana bir paket Huggies bebek bezi hediye etti
kızlar allah nasip ederse hastaneden geldikten sonra gelen misafirleri hangi odada ve hangi çarşaflarla yani battaniyemi nasıl ağırlayacaksınız ??????ben diyorum kızımdada öyle yapmıştık oturma odasındaki koltuğu açıp 2 takım çarşaf takımım var dantelli 1 çarşaf 2 yastıktan oluşuyor pembe ve lila rengi ya üstüne ne örtücem:26:ayak ucunada tek kişilik yeni tüylü bir battaniyemi koysak acaba pembeli lilalı renk alıpta?annemler sağolsun kaynanam yatak odasında ağırlayalım diyo annem içerde yatak odamda çok uzak ters yani yeni yatak örtüsü aldım sericemde uzak kalıyo mecbur oturma odasına yatak yapmam lazım sizler ne yapacaksınız?????????
Merhaba kızlar nasılsınız benim canım sıkkın birazoğluşum dün akşamdan beri çok hareket etmiyor yani sabaha kadar hiç hissetmedim işe gidince de çok çok az kıpırtılar vardı eskiden olsa ortalığı yıkardı tekme ve yumruklarından :18: eve geldiğimde de sabahkine göre daha iyi ama düne göre gene az kıpırtı var bir kaç kişiye sordum normal falan dedi ama korktum işte ne yapayım eğer böyle devam ederse yarın dr a gitmeyi planlıyorum dr u arıcam ama teli açmıyor benim dr çok yoğun ya aranızda hiç böyle olan var mı???
slm kizlar nasilsiniz
kizlar bende cok endiseliyim esim bayramdan sonra turkiyeye gidecek 1 haftaligina bana diyor annen gelemiyomus seni gotureyim diye benimde ortalama 33 34 haftama geliyor karnimda asagida insallah bisey olmadan sagsalim giderim simdiden dusunuyorum nasl yapicam cantami falan hazirlamam gerek ufff
Vay vay vayyyy ganimetler geldi,anacim neler var nelerrrrr....papia selpakkkkkkkkk uvvvv,molfix islak mendilllll,2 molped paket degil sadece 2,veeee son olarak deterjan numunesiiiiii...
Evet artik herseyimiz tamam
oleyyy darısı başıma e bebek için ne var molfix dışında
slm kizlar nasilsiniz
kizlar bende cok endiseliyim esim bayramdan sonra turkiyeye gidecek 1 haftaligina bana diyor annen gelemiyomus seni gotureyim diye benimde ortalama 33 34 haftama geliyor karnimda asagida insallah bisey olmadan sagsalim giderim simdiden dusunuyorum nasl yapicam cantami falan hazirlamam gerek ufff
canım maşallah oğluşunaoyy ağzını açıpda kaparmış refleksleride gelişmiş 2kilolarıda gördük çok şükür benimde ekimin ilk haftası dedi bakalım nolcak eylül 15i duyunca gözlerim açıldı allah güç kuvvet versin ay sonuna kadar çalışabilelim.
Kk bayanlari olarak akin ettik o siteye,adamlarda baktilar arayan arayana,ordaki kiza dediler ki koy sunun icine bi tane selpak bi tane orkid gonder yoksa baticaz bu kk analarindan
yüzbinkere maşallah hem bebeciğe hemde sana hayatım.bende deli gibi açıkmaya başladım ama karnımı proteinle doyurmaya çalışıyorum sende dene hayatım ben proteinle açlığımı bastırdığım ilk 5 ay sadece 1 kilo almıştım çünkü.
oleyyy darısı başıma e bebek için ne var molfix dışında
Siteye üye olurken göndermeyi vaat ettiğiniz paket hala elime ulaşmadı. Acaba sadece üye kazanmak için yapıllmış bir reklam mıydı merak ediyorum. Cevap verirseniz memnun olacağım.... YAZDIM
Acikcasi sirf bu yuzden salonma acilan koltuklardan almadim. Misafir odam va orada 2 kisi yatabilir. Zaten acil bir durum olsa insan nerede olsa yatar. Onun disinda kimse icin ekstra birsey alamam sahsen. Zaten misafire kullandigim seyler belli. Yine onlari kullanirim. Tertemiz hepsi. Yatak odam derken kendi yatak odana misafir yatirmayi mi dusunuyorsun onu anlamadim. Ben kimseyi yatak odama da sokmak yani gece uyumasi icin. Kim olursa olsun gelen. Yer kalmazsa yer yatagi yaparim mecbur kalacaksa eger ama odami vermek bana ters.
Azraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Allahin izniyle hic bisey olmiycak,saglikla doguracaksiiiiin,artik su bebecigi uzmeyi birak,cikinca sana diycek ki anne uzulerek beni hep uzdun,moralim sifirdi icerde diyeeeee....Allaha guven,birak hersey olumlu olsun be tatlicim.
Ayrica dogumdan sonra o halde sen kendi yataginda yat kendi odani kimseye vermeye kalkma,senin rahat etmen lazim ki bebise guzelce bakabilesin,millet yer yataginda mi yatiyor koltuk da mi artik o kadar olacak.
valla öyle dedi canımcım eylülün 15inden sonra beklicekmişiz
senin mesai başladı benimki bitti ,sen ne iş yapıyordun?
ayy heyecanlandım birde geçen bi arkadaşım söyledi kız bebekler 38.haftada gelebiliyormuş diye
evet geç geldim bu gün mağazaya mağaza müdürüyüm alışveriş merkezinde, geç geldiğimde 22:00 kadar burdayımçünkü 22:00 kapanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?