2012 Ekim Anneleri

tatlım benim de bi kere olmuştu öyle yeni doğum yapan arkadaşım vardı ona sormuştum sende de oldumu hiç diye o da demişti ki o hoo kaç kere bi keresinde dr aramış onun için dr demiş ki olabilir senin canın hergün gezmek istiyormu az da olsa hissediyosun kokrma ama yine de dr haberdar et herşeyden

canım 6 hafta sonra zaten 38 haftalık olacaksın, bebeğin de gayet besili ve sağlıklı olacağından küvöze bile alınmayacak hayırlısıyla, yani erken bile değil miyadında kavuşacaksın bebişine. Eminim ki yaşadıkların, bir kadın doğumcu açısından "sıradan" ve "olası" gelişmeler. Sonuçta binlerce vaka görüyorlar. Yani biz bilemediğimiz için bir de hamilelik psikolojisiyle herşeyin en kötüsünü aklımıza getiriyoruz, bir de internet sağolsun milyonda birlik ihtimalleri bile önümüze getiriyor.Bence önce Allaha sonra da doktoruna güven, tavsiyelerine uy. Kontrol onda olacak nasolsa, sen ne kadar düşünüp içini karartsan boş. Ha, ne yapabilirsin, ne olur ne olmaz diyerek sen şimdiden kan verebilecek hastalığı ve bir manisi bulunmayan 4-5 kişi bul akrabalardan. Allah bebeğine sağlıkla ve de zamanında kavuşmayı nasip etsin!

Acikcasi sirf bu yuzden salonma acilan koltuklardan almadim. Misafir odam va orada 2 kisi yatabilir. Zaten acil bir durum olsa insan nerede olsa yatar. Onun disinda kimse icin ekstra birsey alamam sahsen. Zaten misafire kullandigim seyler belli. Yine onlari kullanirim. Tertemiz hepsi. Yatak odam derken kendi yatak odana misafir yatirmayi mi dusunuyorsun onu anlamadim. Ben kimseyi yatak odama da sokmak yani gece uyumasi icin. Kim olursa olsun gelen. Yer kalmazsa yer yatagi yaparim mecbur kalacaksa eger ama odami vermek bana ters.

Hem anlamadigim nokta sen yeni dogum yapmis bir kadin olarak kac kisiyi agarlayacaksin? Birtek annem kalacak benim. Onun disinda zaten kimseye gerek yok. Annem olmaz ise k.validem olur. Millet niye kalsin ki?

Vay vay vayyyy ganimetler geldi,anacim neler var nelerrrrr....papia selpakkkkkkkkk uvvvv,molfix islak mendilllll,2 molped paket degil sadece 2,veeee son olarak deterjan numunesiiiiii...
Evet artik herseyimiz tamam

canım dönem dönem oluyor hepimize hareketlerini saymayı dene istersen

Canım uçağa binemezsn artık... Maalesef

Vay vay vayyyy ganimetler geldi,anacim neler var nelerrrrr....papia selpakkkkkkkkk uvvvv,molfix islak mendilllll,2 molped paket degil sadece 2,veeee son olarak deterjan numunesiiiiii...
Evet artik herseyimiz tamam

oleyyy darısı başıma e bebek için ne var molfix dışında

o haftalarda ucaga alinmiyor ki canim, hem esin bir haftaligina gidecekmis, kendini riske atmaya degermi sadece 1 hafta.

Siteye üye olurken göndermeyi vaat ettiğiniz paket hala elime ulaşmadı. Acaba sadece üye kazanmak için yapıllmış bir reklam mıydı merak ediyorum. Cevap verirseniz memnun olacağım.... YAZDIM

valla öyle dedi canımcım eylülün 15inden sonra beklicekmişiz

senin mesai başladı benimki bitti ,sen ne iş yapıyordun?

Kk bayanlari olarak akin ettik o siteye,adamlarda baktilar arayan arayana,ordaki kiza dediler ki koy sunun icine bi tane selpak bi tane orkid gonder yoksa baticaz bu kk analarindan

aynen bende öyle düşündüm

sağol canım. beslenme düzenim çok kötü malesef süt içemem ,yoğurdu zoraki yerim, her tür peyniri yiyemem ,yumurtanın kokusundan bile midem bulanır ,et de pek fazla sevmiyorum ,bakliyatlar da aynen

üzülüyodum oğlum beslenmiyor diye ama doktor her gittiğimde çok güzel beslediğimi söylüyor çok şükür

canım dün doktora gittim ben. ultrasona girdiğim sırada oğlumun hareketlerini hiç hissetmiyordum. ama doktor çok aktif bir bebek olduğunu söyledi. durmadan hareket ediyodu

yani bizim hissetmediğimiz hareketleri çok kuzuların içini ferah tut

12 saat içerisinde 10 hareket hissetmezsen gel dedi doktor.

oleyyy darısı başıma e bebek için ne var molfix dışında

ohooo ne yok ki

Siteye üye olurken göndermeyi vaat ettiğiniz paket hala elime ulaşmadı. Acaba sadece üye kazanmak için yapıllmış bir reklam mıydı merak ediyorum. Cevap verirseniz memnun olacağım.... YAZDIM

iyi demişsin bende yazcam
bana ne milupa nede prima yollamadı bi daffny yolladı o kadar o da çok iyiymiş bakalım doğru mu

Azraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Allahin izniyle hic bisey olmiycak,saglikla doguracaksiiiiin,artik su bebecigi uzmeyi birak,cikinca sana diycek ki anne uzulerek beni hep uzdun,moralim sifirdi icerde diyeeeee....Allaha guven,birak hersey olumlu olsun be tatlicim.
Ayrica dogumdan sonra o halde sen kendi yataginda yat kendi odani kimseye vermeye kalkma,senin rahat etmen lazim ki bebise guzelce bakabilesin,millet yer yataginda mi yatiyor koltuk da mi artik o kadar olacak.

azra kendi yatağını sormuş heralde kızlar nereye yapıyım ,miafirleri nerde ağırlıyım diye

tatlım hiç panik yapmıyosun çünkü benim oğluşum en başından beri çok sessiz sakin.26-27 de daha minik kıpırtılar halindeydik düşün yani.son 1 haftadır maşallah pek hareketli sizin bahsettiğiniz o tekmeleri,hisleri,karıncalanmaları ben daha bu hafta hissettim. bekle bekle canım çıktı yani hatta ramazanın birinci günü 45 derece sıcakta artık dayanamayıp kendimi acile kaldırıdım o derece yani hemen doktorumu aradım ben geliyorum diye acil durum dedim doktorum ankaranın en ünlü proflarından bu arada bana dediki dinlenmeyen anne hastalığıdır bebek hareketlerini hissetmemek bunun dışında onlar hareket ediyolar ama siz hissetmiyosunuz dedi bence herşey yolundadır hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…